Jaloezie

Door datingcoach Daan de Ram

We kennen allemaal het vervelende gevoel van jaloezie. Je ziet iets wat je zelf wilt hebben maar jammer genoeg heb je dat zelf niet. Iemand anders heeft datzelfde wel.. Het gevoel dat je hierbij krijgt is jaloezie. Je kan om veel verschillende dingen jaloers worden. Bijvoorbeeld om materiele zaken. Hij heeft een die auto die jij wilt hebben of zij heeft die leuke schoenen. Ook eigenschappen kunnen een jaloers gevoel opwekken. Iemand die bijvoorbeeld bepaalde talenten heeft zoals een natural die geen problemen heeft om vrouwen te versieren.

In een relatie kan jaloezie hele verveldende gevolgen hebben. Stel dat je een vriendin hebt die het leuk vindt om met verschillende mannen te flirten. Volgens haar maakt dat niets uit, ze gaat met jou mee naar huis. Alleen met jou heeft ze sex. Zorg ervoor in je relatie dat jullie hierover op dezelfde pagina zitten. Is vreemd gaan het daadwerkelijk sex hebben met een ander of is flirten al voldoende om te spreken van vreemdgaan.

Een bekende oorzaak van jaloezie is een bepaalde mate van onzekerheid. Wees je ervan bewust dat jaloezie geen teken van liefde is binnen een relatie. De gevolgen van jaloezie binnen een relatie kunnen zijn: jaloers op de ex, jaloers op anderen die aandacht krijgen van je partner, een bepaalde mate van verlatingsangst, de angst dat ze zal vreemdgaan, zeuren om bevestiging. Wat voor je partner wordt gezien als onschuldig flirten kan door jou veel zwaarder worden ervaren. 

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: