Korte termijn relatie

Door datingcoach Daan de Ram

Er zijn veel verschillende soorten relaties die je met vrouwen aan kunt aan. Zo kun je onderscheid maken tussen zakelijk en persoonlijk, vriendschappelijk of sexueel en ook de lengte van de relatie kan wisselend zijn. Zo kan je een one-night-stand hebben maar ook een relatie aangaan voor de lange termijn. Bij het versieren van vrouwen is het handig om je versiertechnieken aan te passen op je doel.

Één variant van de korte termijn relatie is de one-night-stand. Kenmerkend voor deze relatie is dat je zeer intiem bent met elkaar zonder elkaar goed te kennen. Tijdens een avond vrouwen versieren kom je haar tegen in de kroeg. Het versieren gaat blijkbaar goed want ze gaat met je mee naar huis. Thuis aangekomen hebben jullie sex. De volgende ochtend gaat ze vrijwel direct naar huis en jullie zien elkaar nooit meer. Een klassieke one-night-stand na een avond voruwen versieren.

Behalve de one-night-stand zijn er nog veel meer vormen van een korte termijn relatie. Bij deze relaties ben je vaak veel minder intiem. Bijvoorbeeld een kort praatje met het kassameisje bij de supermarket of een gesprek met die mooie vrouw bij de bushalte. 

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: