Lichaamstaal Hond

Door datingcoach Daan de Ram
Wat is er zo interessant aan de lichaamstaal van honden? Wat kun je ervan leren als het gaat om vrouwen versieren, verleiden en flirten? Heel veel! Laat het me uitleggen. Een hond kan niet praten dat is het verschil. Dus alles wat een hond doet om te communiceren doet deze door middel van lichaamstaal. Een hond kan jou perfect duidelijk maken dat deze onderdanig, aggressief, opgewonden, gestresst of enthousiast is.

Staat een hond hoog op zijn poten, of juist laag. Staan de haren overeind, de oren naar achteren. Kwispelt de staart of zit deze tussen de benen. Allemaal lichaamstaal signalen waar je het mee zult moeten doen. Evenzo met een baby als je een pasgeboren kindje hebt zul je het ook alleen met de lichaamstaal moeten doen. Gek genoeg gaat het vaak genoeg goed. Een goed verstaander leert ook op zijn interpretatie van lichaamstaal vertrouwen.

Zelfs meer dan op de verbale signalen. Dat komt omdat de verbale signalen gefiltert zijn door het geconditioneerde bewuste deel van onze geest. Deze doet zich vaak anders voor dan hij zich voelt. Het onbewust, verantwoordelijk voor de primitieve lichaamstaal signalen is veel meer te vertrouwen. Veel authentieker. Daarom is het kunnen lezen van lichaamstaal zo belangrijk als je goed wilt worden in flirten, versieren en verleiden. Train jezelf erin. Let op honden en op babies.

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: