Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Alpha man / Onverslaanbare Alpha-man Tactieken Van Een Afghanistan Veteraan

Onverslaanbare Alpha-man Tactieken Van Een Veteraan

29 Jul 2013, door Yoram in Alpha man

De Alpha Man

Heb je ooit weleens de volgende situatie gehad:

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Je spreekt in de club een meisje aan...

...maar die blijkt een vriendje bij zich te hebben...of een andere man die zichzelf “groot” en “stoer” wil voordoen voor deze vrouw?

Het kan zijn dat je het niet verwachtte....of misschien niet goed uit je woorden komt..

Je loopt vast en krijgt die vreselijke knoop in je maag. Je kijkt te vrouw aan en ziet dat ze eigenlijk liever hebt dat je weggaat...of dat ze nu zelfs aangetrokken is tot de andere man...

OUCH...

...Nee inderdaad niet bepaald een goed gevoel. Eigenlijk zijn dat wel de meest vervelende situaties die je kan tegenkomen als je leert vrouwen aan te spreken.

Het goede nieuws: Het is iets wat voorbij gaat. 

Wanneer je ECHT goed wordt met vrouwen aanspreken en versieren dan wordt JIJ deze gene die super intimiderend is en die dit soort situaties PERFECT weet te handelen.

TIP: 7 Tinder profiel tips: Zo krijg je vanavond al 10x zoveel matches

En het NOG betere nieuws: Je gaat in dit artikel een aantal sterke strategiën en tactieken leren die je meteen in je “arsenaal van wapens” kan stoppen en altijd kan gebruiken mocht je dat nodig hebben.

Hierdoor kan je zorgen dat jij nooit meer als verliezer uit dit soort confrontaties hoeft te komen.

Het voelt ook zo goed om dit soort situaties gemeesterd te hebben.

Op de Attraction Gym Bootcamps komen allerlei soorten mannen. Van IT-specialisten tot Directeuren van gigantische bedrijven. We krijgen ook dikwijls een militair over de vloer.

Vaak zijn militairen van nature uit al erg dominant. Dit komt misschien door hun opleiding tot militair...of hun ervaringen en het constante “alpha-gedrag” waar ze niet alleen op getraind worden...maar hoe ze ook dagelijks met elkaar om gaan.

Hoedanook valt er veel van ze te leren. Dit geldt helemaal op de manier waarop veel militaren omgaan met andere “alpha-mannen.”

Een tijdje geleden was er op een Attraction Gym Bootcamp zelfs één militair die boven al deze alpha-mannen uitsprong.

Hij is een Afghanistan Veteraan die andere mannen totaal overdonderde met zijn dominante manier van doen. Geen enkele man kon er tegen op.

Laten we hem “Robbie” noemen.

Het maakte Robbie niet uit of de vrouwen met hun vriendje of hun man waren...Hij was de koning. De vrouwen konden niet helpen om niet tot hem aangetrokken te worden.

TIP: Socialer worden: 21 Tips om supersnel een sociale superster te worden

Robbie had zijn lichaamstaal en verbale communicatie op zo’n manier onder controle dat zelfs de mannen die groter en breder dan hem waren totaal plat werden gewalst door zijn aanwezigheid...

In situaties waar vrijwel iedere man met zijn “staart tussen zijn benen” zou afdruipen bleef Robbie sterk...rustig...en scherp. Zijn humor zorgde voor ontwapening van vrouwen èn mannen...En de mannen die dom genoeg waren om hem probeerden te overdomineren werden zonder pardon uit hun eigen sociale groepje gelazerd.

Wow. Robbie is tot op de dag van vandaag onze meest dominante klant geweest.

Hij was zo goed dat wij nu drie van zijn AMOG – “Alpha-Male Of the Group” – tactieken met je gaan delen.

AMOG Tactiek #1: De “Back Turn”

Wanneer Robbie een groep mensen binnen stapte met zijn oog op het mooiste meisje dan richtte hij zichzelf alleen op haar. De mannen bestonden niet voor hem. Pas wanneer het meisje hem overduidelijk leuk vondt en hij zichzelf goed en stevig bij het meisje had “ingeworteld” (in het Engels: “hooked”) nam hij de tijd op zichzelf voor te stellen aan de groep.

Mannen die tussenbeiden wilden komen kregen geen aandacht. Mannen die “grappig” probeerden te zijn of dingen achter zijn rug zeiden kregen geen aandacht. Dit verstorende gedrag bestond gewoon niet binnen zijn wereld.

Het ultieme voorbeeld hiervan is wanneer hij een vrouw aansprak die met haar vriendje in de bar stond. Hij wurmde en plantte zichzelf direct tussen het meisje en haar vriendje...met zijn rug naar de man toe. De man werd hierdoor uit de conversatie gedrukt. Wanneer dit vriendje protesteerde werd dit eerst volledig negeerd...en daarna met een harde stem en veel gelach en luiddructige “speelse” gebaren weer “terug in zijn plek” geduwd. Het gebeurde op een postieve en dominante manier.

TIP: Slim opscheppen: leuk overkomen zonder te overdrijven

Hierdoor kon de vriendin eigenlijk alleen maar lachen om wat er gebeurde. Vrouwen hebben immers niet het zelfde “eer gevoel” als mannen...en daarom schieten vrouwen hun mannen eigenlijk NOOIT te hulp in dit soort situaties omdat dit eigenlijk alleen maar benadrukt dat haar vriendje (op dat moment in ieder geval) de loser is.

Belangrijk is dus om het positief te houden. Het was daarna heel makkelijk voor Robbie om haar nummer te krijgen terwijl haar vriendje een “ommetje” liep...

AMOG Tactiek #2: De “Loudest Guy Gets Laid”

Dit voorbeeld brengt ons ook op tactiek nummer twee; nameijk dat de man met de hardste stem meer seks hebben dan stille mannen. Dit is gek genoeg een van die waarheden. Veel mannen snappen dit intuitief wel...maar in de praktijk zijn ze toch vaak erg netjes en beleefd.

Vrouwen zijn echter emotioneel aangetrokken tot de meest dominante mannen. Mannen met een harde stem trekken de aandacht van iedereen...zelfs al is het dat mensen even van hun gesprek opkijken om te zien wie er zo hard praat.

Dit is iets wat Robbie maar al te goed wist. Wanneer hij op een vrouw afstapte en daar een man bij stond fluisterde hij soms iets “stiekems” in haar oren...en deed daarna een stak achter uit om vervolgens heel hard in het rond te roepen wat een “HEERLIJKE VROUW” dit wel niet was...

Met een harde stem keerde hij zich naar het vriendje toe en vroeg de overbodige vraag of hij “wel niet wist hoe HEERLIJK ze was”...

TIP: 7 Must-Have Tips om een Vrouw Hopeloos Verliefd te Maken

De vrouw moest erg genieten om zijn dominante aanwezigheid en die manier waarop hij allerlei fluctuaties in zijn gedrag liet zien. Van stil en intiem fluisterend tot dominant en onmiskenbaar aanwezig.

AMOG Tactiek #3: De “Ik ben beter dan jij – mindset”

Robbie ziet zichzelf als de meest geweldige man van de hele wereld. Klaar. Iedere man die niet direct bevriend is met Robbie is volgens hem een sullig minkukeltje...Een man die eigenlijk zijn plekje (lees: vrouw) “warm houdt” voor wanneer Robbie besluit langs te komen.

Wanneer hij langs komt neemt hij de vrouw over.

Alleen uit pure “vrij gevigheid” en soms misschien medelijden geeft hij de vrouw weer terug aan de minkukelige man...

Door deze sterke mindset – die soms alleen al erg komisch is – weet hij iedere onverwachte situatie op een bepaalde manier te zien...

...Hij ziet het door zijn eigen “rooskleurige bril”...

Deze mindset is ZO sterk dat de vrouwen die Robbie benaderd dit overnemen van hem. Zij denken letterlijk dat deze man een ware half-God is omdat hij zich anders logischerwijs nooit zo zou gedragen...

Daardoor worden vrouwen zo hard aangetrokken tot Robbie dat hij veel van zijn Alpha-man tactieken niet eens allemaal hoeft toe te passen.

Robbie is een ware legende bij ons op de Attraction Gym.

Dit waren slechts 3 van de TIENTALLEN verschillende tactieken, strategiën en mindsets die er voor nodig zijn om jezelf “KOGELVRIJ” te maken op het gebied van vrouwen versieren en het kunnen overwinnen van Alpha-gedrag.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

9 Simpele Tips om een Seksrelatie te Krijgen
Flirten met je collega: 13 Subtiele maar zeer effectieve tips
De 10 nieuwste en beste Tinder alternatieven voor 2018
Vrouwen zoenen op straat doe je zo (Daan in actie!)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Sjoerd
Ik heb de back turn ooit toegepast ik merkte al snel dat de vrouw niet geïnteresseerd was en werd meteen omgedraaid door een grote vent die niet zo blij was met mij.. misschien straalde k niet genoeg zelfvertrouwen uit. Zelf denk ik dat het komt omdat ik niet zo groot en breed ben, tips?
Reageer op deze reactie
--
Nuttig artikel!! Tactiek twee spreekt mij erg aan en lijkt mij het proberen waard!
Reageer op deze reactie
Koen
Is robbie een knappe man? zelf ben ik niet erg aantrekkelijk en dit speelt erg in op mijn zelfvertrouwen. Ik vind het lastig mezelf als de geweldigste man van de wereld te zien omdat ik weet dat ik dat niet ben. Hoe overtuig ik mezelf hiervan?
Reageer op deze reactie
mark
Haha heeft Robbie nog wel zijn tanden of zijn die er al verschillende malen uitgeslagen :-D
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
11 Jun. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
21 Jun. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
2 Jul. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
19 Jul. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Aug. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Sep. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)