Seks Met Meer Vrouwen

Door datingcoach Daan de Ram
Wanneer je meer seks wilt met vrouwen zijn een aantal regels waaraan je je dient te houden. Wanneer je dat doet kan ik je garanderen dat je meer seks met vrouwen zult hebben. Allereerst zul je meer initiatief moeten nemen. Uitgaan. Overdag en s avonds. Activiteiten ondernemen. Stap twee is vrouwen aanspreken. Stap drie is escaleren. Haar nummer vragen bijvoorbeeld. Of de seks initieren.

Wat veel gemaakte fouten zijn is dat mannen te passief zijn, te perfectionistisch, te weinig actiegericht. Allemaal dodelijk als je meer seks met vrouwen wilt. Verder zie ik mannen veels te snel opgeven. Als een vrouw weerstand geeft betekent dat niet dat ze niet wil, ze wilt alleen niet al te makkelijk overkomen. Ze wil veroverd worden. Vrouwen houden van het spel, meer nog dan mannen.

Daarnaast zie ik mannen die wel meer seks met vrouwen willen maar het helemaal verkeerd spelen. Ze snappen het verschil niet tussen intentie en neediness. Een krachtige intentie, gaan voor wat je wilt, is een mooi iets. Aantrekkelijk, met name voor vrouwen. Neediness, iets te graag willen, is afstotend. Op die manier ga je minder seks met vrouwen krijgen. Zorg dus dat je in termen van overvloed gaat denken als het aankomt op seks.

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: