Intenties Of Intent! (Zo Leer Je Jezelf Beter Kennen)

06 Jul 2012, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Duidelijk krijgen van je intenties

Dit artikel gaat over het duidelijk krijgen van je intenties, je ‘intent’, en het er achter komen wat je wilt in het domein van vrouwen, seks, relaties en je goed voelen als een man.

Behalve het begrijpen waarom dit belangrijk is krijg je ook de praktische pointers over hoe jij jezelf beter kan leren kennen.

Zodat jij weet wat het verschil tussen duidelijke krachtige intenties en vaag slap intent, en weet hoe je dat kunt toepassen in jouw ‘game toolbox’.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Game op de juiste manier

Ik wil het hebben over ‘game’... Op de juiste manier.

De afgelopen dagen verkeerde ik in een heerlijke staat van bliss, had een solide gevoel van binnen – mede dankzij de meditatietapes van Eckhart Tolle en ‘zijn’ vriendin Kim Eng.

‘Meditations for a New Earth’, zeker weten een van de beste 10 euro die ik ooit besteed heb. ‘Feeling the innerbody-meditatie’, echt helemaal top.

Ok, nu echter even verder over de echte ‘nitty-gritty’; over waarschijnlijk de voornamelijkste reden dat je dit leest.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Wat is er voor jou nodig om op het volgende niveau in je game te komen!

Behalve meditatie, wat is iets dat je in het dagelijkse leven gewoon een sterker, mannelijker en gegronder persoon maakt?

Het cultiveren van duidelijk intenties met vrouwen. Het cultiveren van het mannelijke doelbewustzijn zoals dat ook soms wordt genoemd.

Verschil tussen intenties en intent

Ik zie namelijk een verschil tussen je intenties en je intent.

Je intenties zie ik als je algemene intenties en plannen die je hebt met vrouwen. Wil je alleen one-night-stands momenteel? Of zoek je een vriendin?

Als het vinden van een antwoord hierop misschien minder belangrijk lijkt dan bijvoorbeeld antwoord  op ‘hoe spreek ik een vrouw aan?’ dan stel je de verkeerde vraag.

Dit is namelijk de vraag die mannen stellen die NIET het seks en liefdes-leven van hun dromen leven.

De mannen die dat WEL doen, die stellen vragen aan zichzelf als ‘wat WIL ik vanavond?’, ‘waar slaap ik vanavond?’, ‘hoe ga ik het waarmaken?’ en pas DAARNA gaan ze de vrouwen zoeken die binnen dit plan passen.

Hoe je ze dan gaat aanspreken is daarna slechts bijzaak en kan zo simpel zijn als ‘Hallo, ik ben ____, en jij lijkt een mooie lieve vrouw... daar houd ik van...’

Gevoel

Je intent is het GEVOEL dat je van binnen krijgt als jij waarneemt dat je deze mooie, lieve, sexy vrouw opmerkt.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Het is een krachtig, diep mannelijke gevoel. Het is een gevoel dat je STERK maakt...niet een gevoel dat je zwak en zenuwachtig maakt.

Veel mannen die DENKEN seksueel verlangen te voelen, voelen in werkelijk een onvolwassen, gierig, creepy, en waarde-zuigend gevoel van ‘hebben, hebben, hebben’.

ECHT intent wil niet ‘HEBBEN’. Echt intent wil BEMINNEN vanuit KRACHT. En dat is een paradox die niet te snappen valt voor mannen die het verschil nog niet hebben ervaren in hun lichaam.

Het is letterlijk een ander gevoel.

En JA, jij kan dit gevoel cultiveren. NEE, het is niet moeilijk. Maar er zijn geen short-cuts. Je zal het echt moeten DOEN en je kunt het je niet inbeelden... want inbeelding is precies wat dit NIET is.

Het is een gevoel dat alleen kan getriggerd worden door vrouwen VOOR JE NEUS. DAAROM moet je dit in de praktijk oefenen.

Drie pilaren van innergame

Wat je wel alvast kan doen is een meditatie boek of audio oppakken (bijvoorbeeld van Eckhart Tolle), en het verschil beginnen te voelen tussen alles wat er in je gaande is.

Meditatie, intent, en weten wat je wilt zijn drie verschillende pilaren binnen je innergame die elkaar ondersteunen.

Vraag jezelf eerst af ‘Wat wil ik in het algemeen met vrouwen?’ Dit zijn zoals gezegd je intenties, oftewel weten wat je wilt.

Gooi daarna een Tolle audio op je iPod, en luister er een paar dagen naar in plaats van je muziek. Begin het verschil te voelen tussen je echte verlangens en je mentaal geprojecteerde verlangens; dit is het cultiveren van je intent.

Voel bij jezelf van binnen het verschil tussen hoe je je kan voelen als je naar een vrouw kijkt die tegenover je zit in de trein of bus.

Weersta de neiging om uit spanning of schaamte weg te kijken, ‘even snel kijken voordat ze me opmerkt’, ... en probeer daarna een gevoel daarONDER te voelen dat krachtig is.

Dat geen verontschuldiging is.

Een gevoel dat haar adoreerd omdat ze zo mooi is, en omdat ze je dag verbeterd door enkel en alleen al er te zijn. Je intent. Je intenties. Weten wat je wilt.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVoorbeeld Tinder Gesprek: 10 Chat Tips (+10 Screenshots)
PijlMaakt uiterlijk uit bij vrouwen versieren: De waarheid
PijlBeste 9 Tips om Oudere Vrouwen & MILF's te Versieren
PijlVrouwen aantrekken: 7 Tips om haar moeiteloos te krijgen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie