7 tips voor een geweldige blowjob

26 Jun 2016, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

k zag ooit de Nederlandse vertaling van een blowjob in een film voorbij komen. De persoon die de vertaling deed had er blijkbaar nog nooit van gehoord, één gegeven of één gekregen.

De blowjob werd vertaald naar: “Blaaswerk”. Ik kreeg gelijk een beeld door van een spannende sexy dame met haar mond om mijn pik heen en die met veel pijn en moeite mijn ballen probeerde op te blazen.

Dikke bolle wangen en een rood aangelopen hoofd. Gelukkig knalde het beeld in mijn gedachten eerder uit elkaar dan mijn ballen…

Toen er werd gevraagd of ik een artikel wilde schrijven goede blowjob tips , was mijn eerste gedachte:

“Oké, daar gaan we weer!”. Met daar gelijk achter: “Waarom toch altijd weer dat duffe en achterhaalde idee van ‘tips’? Tips werken maar tot een bepaalde hoogte of eigenlijk helemaal niet en daardoor blijft men altijd aan de oppervlakte hangen!”

Ik had de neiging om in het negatieve ego te gaan zitten en op een vriendelijke manier te melden dat je voor dat soort lijstjes pijp tips maar de Libelle of de Yes moet lezen. Maar zoals bij alles moet je eerst de juiste balans creëren.

Het is net als sex, geven, nemen, delen en dan vermenigvuldigen.

Als bekend aanspreekpunt van sexuele ontwikkeling en sexwijsheid hebben we juist de kans om nu een stuk dieper in te gaan op zoiets als sexuele vernieuwing en dus echte verdieping en dat gaat niet lukken met een paar simpele tips.

Even voor de helderheid, er is niks mis met simpel. Bovendien is er niks mis als iemand voor de Libelle of de Yes schrijft, maar van die persoon zal je inderdaad zeven leuke pijp tips krijgen met de nadruk op simpel.

Dat zijn tips die je op het hele internet in duizendvoud en compleet uitgemolken kan terug vinden. Inmiddels bij iedereen wel bekend, kietel de ballen, ga met je vinger langs de anus of prik hem er even voorzichtig in.

Ga met je tong langs de eikelrand, ga met je tong de pisbuis in, wrijf met je twee duimen onder het toompje van de eikel, knabbel (voorzichtig), zet je nagels even in z’n ballen, zet je nagels in z’n onderrug terwijl je hard zuigt en bla, bla, bla…

Allemaal leuke technieken en allemaal simpel te doen en, en…tja en dan? Ik kan de keren niet vertellen dat een heerlijke dame een gigantische verwachting creëerde door te melden dat zij een absolute pijpkoningin was en ik mij moest voorbereiden op het betere zuigwerk.

De blowjob overgave

Misschien kan je al een beetje raden hoe het betere zuig & ‘blaas’werk afliep? Juist! In een teleurstelling, niet zo zeer van mijn kant, maar van haar kant.

Als iemand niet kan pijpen of geen feeling heeft met wat ze aan het doen zijn, dan zit er geen energie achter en als er geen sexuele oerenergie achter zit, dan werkt het niet.

Althans, zo werkt het bij mij of beter gezegd, zo werkt het bij mij niet! Heeft dat met mijn achtergrond te maken? Ja, voor een groot deel wel, want voor de camera gaat het om hele andere dingen dan puur het genieten.

Geniet ik van mijn ‘werk’? Ja, zeer zeker! Maar het moet er voornamelijk interessant en geil uit zien.

Wat dat betreft word zoiets als de 7 beste pijptips geven binnen dit verhaal lastig.

Want al geef ik vijftig interessante tips voor de beste pijpbeurt, de persoon die ze leest heeft er niks aan als hij/zij het gevoel, de sexuele oerenergie, niet begrijpt die er voor nodig is om een pijpbeurt daadwerkelijk amazing te maken.

Alles bij en met sex heeft met volledige overgave te maken. Overgave is het loslaten van het negatieve ego, loslaten van angst en schaamte en het sexuele oerwezen accepteren.

Niet zomaar accepteren, nee in volle overgave accepteren om het vervolgens echt te kunnen delen.

Daarmee komen we eigenlijk al veel te snel bij de kern van het verhaal, dus laat ik even wat gas terug nemen en nog even kijken naar die “De 7 beste tips voor geweldige blowjobs”. Laten wij het hele verhaal van de tips omdraaien en kijken waarom de meeste mensen vastlopen bij het gebruik maken van de tips.

Als jij een flesje bier niet open krijgt of je krijgt pijn in jouw voeten van je nieuwe hakken en iemand geeft een tip waardoor je met één simpele techniek je biertje open krijgt of je hakken zitten ineens 10x beter, dan zeg je: “Hey! Goede tip! Bedankt!” Simpel, effectief en te begrijpen.

Helaas word het verhaal bij sex wat gecompliceerder.

Ingewikkeld of anders denken?

Wij zijn sexuele wezens, om ons volledig te beschrijven, wij zijn Bi-sexuele gelukzalige oneindige energie wezens.

De meeste mensen zijn al blij als ze begrijpen wat het inhoud om een mens te zijn, maar de gemiddelde mens blijft hangen in het idee van een mens zijn, terwijl het sexuele wezen zich iedere dag ontwikkeld, vernieuwt en blijft groeien.

Ieder die graag blijft hangen in het mens zijn, wat prima is, die leest 7 beste tips voor geweldige blowjobs, slaat ze ergens op en misschien als de tijd daar is worden er een paar halfslachtig en onhandig gebruikt.

Ik moet toch altijd een beetje lachen om het beeld wat zoiets dan vormt, want net zoals bij het eerder genoemde “blaaswerk” zie ik dan een man en vrouw voor mij. Beetje zoenen, beetje rommelen, broek gaat uit, onderbroek naar beneden en daar springt die stijve leuter tevoorschijn!

Misschien wat bewondering (of juist niet!), beetje aftasten, beetje ruiken, voorzichtig likje, want smaakt het wel een beetje en dan… Dan begint het!

Maar op welk punt besluit de man dat het wel handig is om die zeven tips naar boven te halen? Grote kans dat als hij zijn mond open doet, anders dan om gekreun te laten horen, dat zij beledigd is!

Want er zijn maar weinig vrouwen die het op prijs stellen dat de man, in hun ogen, commentaar levert op haar pijpwerk!

De andere kans is dat ze onzeker word, want hij waardeert het blijkbaar niet, anders had hij zijn mond wel gehouden en is haar sexuele energie naar nul gedaald en met een beetje pech zelfs onder nul.

En zo zijn er nog wel een paar scenario’s die er voor kunnen zorgen dat, wat begon met een harde verwachting, eindigt in een slappe teleurstelling.

Laat we kijken naar precies hetzelfde verhaal, maar nu vanuit de andere kant.

De vrouw heeft die stijve pik in het vizier en wil echt haar best doen. Zij wil hem laten genieten en denkt: “Wacht eens even! Ik had laatst de 7 beste tips voor een geweldige blowjob gelezen, laat ik die eens gebruiken!” Vervolgens verdwijnen haar verse geltips in zijn onderrug, maar op de verkeerde plek of op het verkeerde moment…

AUW! G**vER&^%Do$@$#Mme^&!

HEY! SPOOR JE WEL?

Beetje over gedramatiseerd neergezet, maar ik ken de vele verhalen en ik ken alle uitkomsten.

Ik hoor ze bijna dagelijks bij de stelletjes die vastzitten in het niet hebben van een amazing sexleven. Voor mij begint de reis naar een amazing sexleven met anders denken.

Professioneel pijpen

Pijpen is een skill die men in de basis kan leren, maar het betere pijpwerk vraagt overgave, commitment, pure passie en anders denken.

Vergelijk het met een amateur voetballer die een balletje kan hoog houden. Leuk en hij is er trots op, maar valt in het niets bij de prof die met gemak die een bal een paar uur kan hooghouden op z’n linker tepel.

Voor de dames hetzelfde verhaal!

Neem als voorbeeld, make-up. Make-up is leuk, maar een vrouw ziet in één oogopslag…of de dame die voor haar staat, er verstand van heeft of naar een cursus van Bob Ross, de beroemde snelle landschapschilder, heeft zitten kijken.

De wil is er bij de amateur voetballer en de make-up dame, maar de absoute overgave ontbreekt.

Pak een willekeurige tip en ik kan je meerdere tips geven waarom de tip verkeerd word uitgevoerd. Laten we de ballen kietelen erbij pakken…hmm, even lekker die ballen erbij pakken! Visualiseer het plaatje.

Twee opties: Je word gepijpt of je bent aan het pijpen!

Het kan tevens zijn dat je live naar een pijpbeurt zit te kijken en misschien wat tips kan geven, maar laten we eerlijk wezen, dat komt niet zo vaak voor!

Je wordt gepijpt of je geeft een pijpbeurt.

Wederom komt het punt van de vraag, wanneer ga je dan kietelen of geef je aan dat je gekieteld wilt worden? Hangt natuurlijk sterk van het moment en de persoon af, maar de meeste mensen doen het op gevoel, wat verder prima is.

Kietelen met gevoel, kietelen met overgave en kietelen vanuit de sexuele energie. In theorie kan daar niks mis gaan, maar de praktijk wijst anders uit.

Vanuit de kant van de man gaat het meestal gelijk fout. Mannen hebben niet de finesse om op een oprechte liefdevolle manier hun wensen uit te leggen aan de vrouw.

Kan de gemiddelde man niks aan doen. Die onderdrukt namelijk liever zijn vrouwelijke kant dan haar in overgave te accepteren en te delen.

Vanuit de kant van de man gezien halen die 7 beste tips voor een geweldige blowjob dus niks uit en wat er fout gaat is simpel.

De gemiddelde man kan niet oprecht delen, maar mannen! Dat geeft niks!

Komt vanzelf naarmate jij je sexuele zijn en ware sexuele kracht gaat ontwikkelen, volg een cursus, ga leren en volg er nog één en nog één.

Zet dat grote negatieve ego aan de kant of ga werken aan dat te kleine positieve ego. Accepteer het sexuele wezen en blijf het voeden, dan komt het helemaal goed.

Wat doet een vrouw dan in de praktijk meestal ‘niet goed’? Ik noem zo even een aantal oorzaken (er zijn er nog meer, maar deze zijn voor nu even voldoende) die niet alleen het kietelen ‘verneuken’, maar de bron zijn voor een slechte pijpbeurt:

Schaamte zorgt er voor dat iemand niet in haar/zijn kracht komt.

Jaloezie voed het negatieve en verdringt de geluksexzalige energie.

Tijd is een bron van onrust/stress.

Onwil is negatief ego.

Onkunde is gebrek aan passie en inzet.

Trauma is een groot blok beton wat iemands sexuele energie volledig naar beneden trekt.

Weerstand is verzet tegen het natuurlijke instinct.

Nu bestaat er een vrij grote kans dat jij hier niks mee kan en daarmee komen we gelijk teug bij de bron van dit verhaal. Zoals ik niks kan met het geven van de 7 beste tips voor geweldige oppervlakkige blowjobs, zo kan de gemiddelde mens niks met het gegeven van het sexuele oerwezen.

De vraag

Er bestaat een zeer belangrijke vraag die jij je zelf moet stellen.

“Waarom ben jij hier?” er moet een reden zijn waarom jij hier op deze site bent en waarom jij dit artikel leest. Het is namelijk geen toeval. Alles word gecreëerd en alles word gecreëerd door jou met een reden.

Ik weet wel dat dit niet de meest gebruikelijke manier van delen is, maar voor wat mij betreft kan ik inmiddels niet anders meer. Ik kan niet terug naar de oppervlakte, naar de poppenkast en het meewandelen met de massa.

18 jaar in de porno en inmiddels 8 jaar intensief en meer dan full time bezig met zelfvernieuwing, ontwikkeling en verdiepen in de ongekende kracht van het sexuele oerwezen.

Dat heeft niks meer met je kop boven het maaiveld uit steken te maken,  zoals toen ik begon in de porno.

Uit het maaiveld stappen en voor de maaidorser gaan met de volle overtuiging dat hij vastloopt door de kracht van het wezen was de volgende en meest logische stap.

Vraag ik van de lezer hetzelfde? Nee, ik heb mijn weg, mijn pad en mijn avontuur. Wat ik vraag is een stukje bewustwording en vooral vertrouwen.

Heb vertrouwen in het feit dat ik niks liever wil dat dat jij een amazing blowjob kan geven of hem kan ontvangen. Word bewust van het feit dat jij de kracht hebt om hem te geven of te ontvangen.

Zeven tips, hoe goed ze evengoed kunnen zijn, vernieuwen niks aan jouw denken. De enorme hoeveelheid informatie die jij alleen vandaag al binnen krijgt zorgt er alleen al voor dat je de tips over een paar uur hoogstwaarschijnlijk al weer vergeten bent.

Wil jij één tip die er voor kan zorgen dat jij de meest buitengewoon bijzondere blowjob kan geven of kan ontvangen?

Accepteer wat jij bent, laat los wie jij bent.

De enorme hoeveelheid informatie zorgt voor een overload. Jouw persoonlijk harde schijf kan de grote hoeveelheid kennis niet aan, dus hij loopt vast of je raakt inmiddels grote hoeveelheden data kwijt.

Heb vertrouwen in mij. Heb vertrouwen in een persoon die iedere seconde, iedere minuut, ieder uur, dag in, dag uit, en dat al vele jaren lang, bezig is met sex, erotiek en porno.

Vertrouwen

De 7 beste tips voor geweldige blowjobs moet bij jouw een mentale trigger zijn om dit artikel te lezen en in alle eerlijkheid, ik begrijp de oppervlakkigheid en ik begrijp heel goed waarom mensen denken dat ze met de 7 tips een interessant stukje kunnen toevoegen aan hun sexleven.

Ze slaan echter nergens op. Sexuele energie is onze grootste kracht en in de 21ste eeuw gaan we er mee om alsof we naar de nietzosupermarkt gaan om een winkelwagen vol te laden met rommel die de indruk moet wekken dat het voeding is.

Jij loopt nu door een enorme online nietzosupermarkt en gooit jouw wagentje vol met tips, trucjes en oppervlakkige kennis. Je staat bij de kassa haalt je plastic idee van wat ooit jouw eigen echte geld was door de automaat en gaat naar huis.

Gooit de keukenkastjes en de koelkast vol en gaat voor de TV zitten om vervolgens met je partner die kastjes en koelkast weer leeg te vreten.

Waar binnen dat gegeven zit dan het genot? In het kopen? In het vullen van de kastjes en de koelkast of puur en alleen in het op eten? Om vervolgens nooit verzadiging te vinden en het hele proces weer te herhalen.

Begrijp dat ontwikkeling en zelfvernieuwing op sexueel gebied ergens veel dieper vandaan moet komen. De juiste en echt gezonde voedingstoffen vind je niet in de nietzosupermarkt. Daar moet je moeite voor doen.

Moestuin beginnen, bij de lokale boer langs, uitzoeken waar het vlees of de vis vandaan komt, hoe de dieren leven, hoe ze verzorgd worden, welk gif zit er op het fruit en ga zo maar door.

De 7 beste pijp tips voor geweldige blowjobs kunnen net zo goed de 7 beste tips voor gezonde voeding zijn en de kans dat iemand ze gaat gebruiken is net zo klein.

Jij bent nu hier en dat is stap één. Wees daar trots op want iets in jouw onderbewuste heeft er voor gezorgd dat jij nu hier bent.

Gooi dat niet weg, maar ga er mee aan de slag.

Het leven en vooral het amazing sexleven heeft nog zo veel meer in de aanbieding, daar kan niks in de nietzosupermarkt tegen op!

Ik deel vanuit overgave en gelukzalig genot, al mijn onvoorwaardelijke liefde, al mijn bruikbare wijsheid, al mijn geluk(sex)zaligheid en creëer met jou het éénzijn.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl8 Gemengde signalen ontcijferd: Dit is waar je aan toe bent
PijlMeerdere vrouwen daten: Is dat oké & hoe doe je het?
PijlGetrouwde stellen scheiden 6x meer wanneer online ontmoet
Pijl5 Simpele stappen om over het einde van je relatie heen te komen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

De dude
Tahnks voor de tips

Plaats een Reactie