De Clitoris, zo laat jij haar klaarkomen!

01 Mar 2016, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Ben je vaak bezig tussen haar benen, maar lukt het je maar niet om haar klaar te laten komen, dan stimuleer je waarschijnlijk het verkeerde plekje. De Clitoris is de gevoeligste plek van een vrouw, en ook in de meeste gevallen het orgaan wat er voor zorgt dat zij klaar komt.

"Wat ben jij goed met je handen! Veel beter dan die andere mannen." Dit is een compliment die ik de laatste tijd steeds vaker krijg. Om te ervaren hoe zij ligt te kreunen en kronkelen van genot, dat is iets waar ik persoonlijk intens van geniet. Wil jij dit ook? Dan is het goed dat je dit artikel leest!

Clitoris

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De perfecte minnaar weet waar hij mee bezig is

Dit artikel is iets voor jouw als je:

Dat en meer ga ik je vertellen. Dit artikel is overigens geschreven voor zowel Hem als Haar.

8000+ zenuwpuntjes, daar wil je gebruik van maken

Ja, je leest het goed, meer dan 8000 uiterst gevoelige zenuwpuntjes komen samen in de Clitoris. Geen wonder dat dit het ultieme sensuele plekje van de vrouw is. Even voor de duidelijkheid, De Eikel (het topje van de penis) heeft er "slechts" de helft.

De Penis wordt ook wel de "genotsknots" genoemd, voor een vrouw is dit de Clitoris. Er zijn zelfs meerdere overeenkomsten tussen beide, zo kunnen ze allebei in erectie stand staan. Zo'n erectie is natuurlijk niet hetzelfde, maar zowel de Penis als de Clitoris zwellen op bij opwinding door middel van zwellichamen.

Leuk zo'n Clitoris, maar waar vind je die nou eigenlijk...

Het uiteinde en meest gevoelige plekje van de Clitoris (de Clitoral glans) vind je aan de bovenkant van de buitenste schaamlippen, vaak verstopt onder de bovenste huidplooi. Hier komen al die 8000+ zenuwuiteinden samen.

Je ziet op het plaatje hieronder dat de Clitoris veel groter is dan alleen het uiterste puntje. Veel vrouwen vinden het daarom lekker dat je niet alleen in de buurt van het topje stimuleert, maar ook de buitenste wanden van de vagina.

Clitoris

De Clitoris word beter vindbaar naarmate je als vrouw ouder word. Bij een vrouw van in de 30 kan deze namelijk tot wel 4 keer groter zijn dan bij een puberend tienermeisje. Ook zal, wanneer zij bijna tot een orgasme komt, de Clitoris zich terugtrekken in de huidplooi. Op dit punt wordt de Clitoris namelijk zo gevoelig dat dit haast overweldigend is.

Zo stimuleer jij haar tot een orgasme

Veel vrouwen kunnen door alleen penetratie geen orgasme bereiken. Ik weet natuurlijk dat jouw skills 10/10 zijn, maar zelfs dan lukt het vaak niet. Het beste kun je haar dan oraal bevredigen of, mocht je dat niet willen, haar laten kreunen van genot door het gebruiken van je vingers.

Let er dan wel op dat de Clitoris voor veel vrouwen zo gevoelig is dat directe stimulatie geen aanrader is. Wat je wilt doen is de huid rondom de Clitoris stimuleren. Zorg ervoor dat je vingers eerst goed nat zijn, droog te werk gaan kan namelijk voor irritatie en zelfs pijn zorgen.

Clitoris

De techniek die voor mij tot nu toe het beste werkt is een vrij simpele. Ik gebruik glijmiddel om mijn  vingers goed glad te maken, dan leg ik mijn wijs- en middelvinger op de 'Clitoral Hood' (zie plaatje hierboven). Omdat deze de Clitoris afschermt is de stimulatie niet te groot, maar juist zeer comfortabel.

Geef een middelharde druk en beweeg je vingers heen en weer (van links naar rechts). Af en toe stop ik met deze beweging om met mijn vingers over de 'hood' naar beneden te gaan en haar kort een paar keer te vingeren (vaak komt hier een geweldige kreun bij vrij). Vervolgens ga ik weer verder waar ik gebleven was. Herhaal dit totdat ze klaar komt en ze zal je dankbaar zijn.

De beroemde 'G' spot, onderdeel van de Clitoris?

Wetenschappers zijn er tot op de dag van vandaag nog steeds niet helemaal zeker van. Ze zijn het er echter wel over eens dat stimulatie van de 'G' spot tot een heftiger orgasme kan leiden. De 'G' spot kun je vinden aan de kant van de buik, op ongeveer 5 cm in de vaginale wand.

Clitoris

Je kunt er mee experimenteren door haar eerst via de Clitoris klaar de laten komen, en voor ronde twee de 'G' spot te stimuleren. De 'G' spot voelt iets harder en een beetje ribbelig ten opzichte van de rest van de vaginale wand. Mocht ze niet in de buurt komen dan kun je altijd weer overstappen op de Clit.

Heel veel plezier met deze leuke uitdagingen en nieuwe kennis.
Namens AttractionGym - Gijs

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl13 Simpele tips om te flirten met je lichaamstaal: Zo doe je het!
PijlHoe stap je op haar af? De 3 stappen om haar succesvol aan te spreken
PijlVrouwen versieren op het werk: 7 Tips om 't slim te doen
PijlVrouwen versieren die je al kent: De beste manier

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

De dude
Wat is vingeren nou eigenlijk? Is dat de clitoris en 'schaam'lippen stimuleren. Of ook de g-spot? Je zegt: ik beweeg met mijn wijs- en middelvinger over de hood van de clitoris en dan stop ik soms even om met m'n vingers over de hood naar beneden te gaan.

en dan vinger ik even.

Wat is in dit verband vingeren? Bedankt voor je reactie!

Mvg,

De dude

Plaats een Reactie