4 Flirt tips om jezelf niet langer te cockblocken

13 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

De grootste cockclock ben je zelf

In een volgend artikel word ingegaan hoe je om kunt gaan met cockblocking door andere cockblockers die jou weerhouden van een mooie vrouw versieren. Maar eerst gaan we in op de meest onwaarschijnlijke cockblock, namelijk: jijzelf.

Ik spreek uit ervaring, uit eigen ervaring, hoe ik meerdere keren seks heb misgelopen, puur door mijn eigen stomme fouten. Nu deel ik deze met jou zodat jij jezelf nooit meer hoeft te cockblocken!

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Flirt tip 1: Condooms, don’t leave home without ‘m

Het verbaast me vaak maar veel kerels hebben tijdens het uitgaan geen condooms bij zich! Ik vind dat überhaupt al een negatieve instelling. Dan vertel je toch eigenlijk tegen jezelf dat je geen seks gaat hebben? Ik heb er altijd minstens drie in mijn portemonnee, twee voor in de avond en nog eentje voor in de ochtend. Een condoom is jouw verantwoordelijkheid en neem die!

Klaar staan voor het moment suprême en vervolgens geen actie hebben vanwege het ontbreken van een stukje rubber? Eigen schuld, slappe bult.

Voor weekendjes weg en festivals geld natuurlijk een verdubbelaar, gewoon een mooi family pack aan condooms mee want daar weet je al helemaal niet wat er gaat gebeuren. Voor flirt tips voor festival zie dit artikel https://www.attractiongym.nl/Vrouwen-versieren-op-festivals/

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Flirt tip 2: Check haar nummer

Check haar nummer! Soms krijg je van een flirt toch een verkeerd nummer, oké jammer! Maar op een dronken avond kan ze ook best een nummer verkeerd intoetsten. Laat dus haar telefoon dus even overgaan!

Soms komt Facebook beter uit. Als je haar om haar Facebook vraagt, vraag dan ook ALTIJD meteen naar haar email. Sommige mensen (waaronder ik) zijn namelijk totaal niet op Facebook te vinden om een of andere reden.

Wat ook kan is dat er 100 mensen zijn met dezelfde naam, oké vind dan nog maar eens de juiste. Ik ben zo wel eens een heel leuk meisje uit België kwijtgeraakt, we hadden al seks gehad maar ik kan haar op Facebook niet meer vinden. Schat als je dit leest bel me op 0031 6 21....!

Flirt tip 3: Kijk uit met alcohol als je vrouwen versiert

Alcohol is je beste vriend. Althans, aan het begin van de avond. Dan is hij gezellig, levendig en proeft hij nog lekker. Oké ik proef mijn vrienden nooit maar ik wil een punt maken oké?

Later op de avond is hij een slechte vriend. Afwezig, hij trekt je energie weg en hij zegt alleen nog maar domme bullshit. Je wingman is veranderd in een cockblock!

Alcohol en vrouwen versieren gaan vaak hand in hand. Ken je grenzen en voel goed aan waar die liggen. Vaak weet je het al wanneer je te lam word. Je begint dan vaker te blunderen, je kunt namen niet meer te onthouden, of weet zelfs complete gesprekken niet meer.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Die verlamming van je angsten die aan het begin van de avond zo lekker werkte slaat nu om in verlamming van je sociale geremdheid. Je approaches zijn lomper en je bent minder goed afgestemd met je omgeving.

Die negatieve effecten zijn er dus in het geval van echt dronkenschap. Probeer dit te voorkomen en hou het voornamelijk op nuchter/aangeschoten zijn.

Flirt tip 4: Lieg nooit tegen een vrouw

NOOIT! Lieg nooit tegen een vrouw. Nooit nooit nooit nooit.

Nooit, snap je? Echt dit is de belangrijkste tip. Vrouwen versieren gaat misschien héél kort beter door even te liegen. Maar direct daarna cockblock jij jezelf op tal van manieren. Je moet leugens overeind houden en je voelt je niet meer authentiek.

Kijk, iets overdrijven is prima, dat is een soort make-up voor de man. Je doet je iets beter en geweldiger voor, net als een push-up bra van een vrouw. Dat is in mijn ogen volkomen normaal.

Maar liegen over essentiële dingen als werk of afkomst, dat is echt not-done. Ik heb een vriend die vaak zegt dat hij militair is, maar dat is hij dus niet. Stel dat hij een vrouw ontmoet waar hij dit tegen zegt. Als ze elkaar echt leuk gaan vinden en het word zijn vriendin dan moet hij die leugen blijven leven. Vrouwen komen hierachter en haten het om tegen gelogen te worden.

Deze regel geldt dubbel wat betreft praatjes die doen lijken dat je een relatie wilt, terwijl je eigenlijk uit bent op seks. Als je uit bent op seks met een vrouw, verleid haar dan maar wees hier eerlijk over.

Toen ik eerlijker en directer werd over dat ik gewoon seks wou kreeg ik vaker te horen: "Ik hou er van hoe je hier zo lekker direct over bent"

Oké PLAYER, ga naar de drogist voor wat verse condooms, pak haar nummer, word niet te lam en wees eerlijk. Dan hoeven die condooms ook niet te lang stof vangen in je portemonnee.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWat is flirten? Simpele uitleg + kant-en-klare voorbeelden
PijlOnder de plak zitten: 20 subtiele signalen + 3 Tips
PijlBegroeting eerste date: 5 Tips voor het perfecte begin
Pijl5 Simpele stappen om over het einde van je relatie heen te komen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie