Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Zelfvertrouwen / comfort zone en badslippers

Comfort Zone En Badslippers

28 Aug, 2012 door Frederik in Zelfvertrouwen

comfort zone

Mijn persoonlijke comfort zone

Ik zit op dit moment zonder schoenen in horecagelegenheid De Balie in Amsterdam. Ik heb surfer slippers en zelfs, ik krijg het bijna niet in de computer getypt, een korte broek aan! Waarschijnlijk denk je nu.. ‘Ja, en? ‘

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Wel, je mag me feliciteren want ik heb net een, voor mij, grote comfortgrens doorbroken. Ik draag het liefst jeans en sneakers, als het heeeeeel warm is trek ik wel eens een korte broek aan en vindt dit ook niet (meer) erg, maar slippers...nee...NEE...ECHT NIET!!!

Je kunt het iedereen in mijn directe omgeving vragen. Ik ben nog nooit in mijn leven op slippers gespot buiten 20 meter afstand van een zwembad of douche. Tot vandaag.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Vanochtend besloot ik dat ook deze comfort zone eraan moest geloven, en… victory!

Ik vind mijn voeten namelijk lelijk. Ze zijn niet alleen heel groot (US 13-14) maar mijn hak steekt ook raar uit naar achteren. Je begrijpt wel wat ik bedoel. Ik haat hoe mijn voeten er uit zien en verstop ze daarom het liefst in schoenen, zelfs op het strand.

Met deze comfort zone heb ik naar buiten toe eigenlijk nooit een probleem gehad. Ik werd ook nooit raar aangekeken voor mijn voeten verstoppend gedrag.

Toch was het VOOR MIJ belangrijk door deze comfort grens heen te breken – opdat ik MEER VRIJHEID zou ervaren in mijn leven.

TIP: Een onverwacht inzicht van Tony Robbins dat inslaat als een bom

En het gaat eigenlijk best goed met me, dank je. Beter dan veel mensen om me heen. Als ik zo weer mijn naakte voeten aanschouw moet ik meteen weer lachen. YES, weer een stukje meer vrijheid in mijn leven!

De formule voor meer vrijheid in je leven

Vrijheid is relatief. Sommigen ervaren dat ze veel hebben, andere minder. Eén ding heeft iedereen gemeen, als je MEER vrijheid wilt moet je het VERDIENEN. Wil je de vrijheid hebben om een marathon te lopen moet je door training deze fysieke vrijheid verdienen.

Wil je je innerlijk, als mens en als man, vrijer voelen moet je ook dat verdienen door je eigen innerlijke grensen te verleggen.

Even terug naar het voorbeeld van mijn uiteraard lelijke voeten. Dat het mij nu niets meer uitmaakt hier zo te zitten, is voor mij een overwinning. Misschien heb JIJ er niets mee. Dat maakt niet uit. Iedereen heeft zijn grenzen.

Kijk, ik heb al vrouwen in de sauna aangesproken en naakt versierd maar met mijn voeten had ik altijd problemen. Ieders uitdaging is anders en persoonlijk.

Iedereen heeft dus andere comfort zone grenzen

Dezelfde grenzen zijn belangrijker of gevoeliger voor verschillende mensen. Ik heb een keer twee vrouwen aangesproken met het idee dat ik het waarschijnlijk wel leuk zou vinden om een trio met hun te hebben.

En dat ik dit trio zojuist stond te visualiseeren voordat hen aansprak. Vond ik absoluut niet erg om te doen en er is ook nog een leuk gesprek uit ontstaan.

Slippers kopen, aantrekken en mee over straat gaan lopen is een ander verhaal. Iets dat me al langere tijd bezig hield.

Beperking van je ideale gedrag

Een comfort grens is een beperking van je ideale gedrag. Deze kan op lichamelijk of mentaal vlak liggen. Jij ervaart het in ieder geval als barrière omdat het je in iets beperkt waar je eigenlijk vrijer in wilt zijn.

Voor de meeste lezers was waarschijnlijk ooit (of is) het aanspreken of zoenen van vrouwen een dikke barrière grens in hun dagelijks gedrag. Dit was het ooit voor mij zeker ook.

Het doorbreken van iedere willekeurige, flirt skills gerelateerd of niet, maar voor jou relevante, innerlijke comfort grens GEEFT jou NIEUWE VRIJHEID.

Ultieme innerlijke vrijheid

Ik ben vandaag weer een stukje dichter bij de ultieme innerlijke vrijheid gekomen. Wat ga jij doen? Ga jij nu ook net zoals ik je schoenen uit trekken? Of misschien een dildo hoed aantrekken net als dating guru Steve Piccus?

Als je niets weet mag je aankomend weekend wel mijn trio opener gebruiken. Of misschien is een bezoekje aan de sauna wat om naakt te flirten. Of een bungee jump.

Ik wens je in ieder geval meer verdiende, innerlijke vrijheid toe – let the sky be your limit!

 

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Versiercursus voor mannen: Vrouwen versieren met een datingcoach
De kunst van conversatie: zo hangt ze aan je lippen
Hoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen
Whatsapp Tips: Het Simpele 5 stappenplan om Dates te regelen

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)