David Wygant

24 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

David Wygant, wat kunnen we van deze pua leren?

David Wygant is een pua (pickup artist) die al een tijdje meeloopt. Eentje van het tijdperk toen mannen elkaar nog troffen op schimmige fora en 'onder de radar' tips en trucs uitwisselden. Allemaal met één doel: vrouwen terugpakken! Afrekenen met alle frustratie van jarenlange afwijzingen. David Wygant begreep dat als één van de eersten dat dit een totaal verkeer spoor is, en was dan ook iemand die begon met het verkondigen van een natuurlijkere benadering van vrouwen versieren.

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Waar het in het begin nog ging om zinnetjes die je uit hoofd moest leren om vrouwen te versieren, zag David Wygant al in dat hoe je het zegt belangrijker is dan wat je zegt. De manier waarop we bijvoorbeeld staan of lopen is minstens zo belangrijk als waar we heen gaan en wat we er doen. Door aan je houding in het algemeen te werken kun je ervoor zorgen dat je meteen al een stuk aantrekkelijker overkomt op vrouwen.

David Wygant: snappen hoe je overkomt!

Vrouwen zien vaak al in één oogopslag hoe aantrekkelijk ze iemand vinden. Dat komt doordat de manier waarop je staat of loopt alles zegt over wat je gewend bent – en hoe zelfverzekerd je dus bent. Als je aan mannen vraagt een vrouw te beschrijven die ze voorbij zien lopen dan houdt het over het algemeen al vrij snel op na ‘een leuke vrouw’ of een ‘sexy verschijning’.

Vrouwen geven echter een veel uitgebreidere en meer gedetailleerde beschouwing: hij heeft swag, pretoogjes, een zelfverzekerde glimlach, een charismatische uitstraling en ga zo maar door. David Wygant leerde nog iets anders, iets dat haaks stond op wat de pua's van het eerste uur verkondigden. Namelijk dat in plaats van allerlei routines je beter je natuurlijke houding kunt combineren met het voeren van gesprekken, gericht op vriendschappen in plaats van verleiden.

Eerlijkheid bij vrouwen versieren

Wat ons aanspreekt bij de filosofie van David Wygant is dat hij een voorstander is van eerlijkheid wanneer je een vrouw wilt versieren. Het is juist goed om het niet in alles eens te willen zijn met haar. Belangrijker is om trouw te zijn aan wat jezelf vindt. Het gaat erom te leren achter onze eigen mening te staan. Om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor onze beslissingen. Dit zijn de mannelijke eigenschappen die maken dat vrouwen zich op een diep niveau aangetrokken voelen. 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl11 Vindt Ze Me Leuk Tests Die Direct Haar Liefde Verraden +Video
Pijl10 Tips om je angst voor afwijzing NU te overwinnen
PijlHet kogelvrije stappenplan om je collega te versieren
PijlInfield beelden: Deelnemer fixt nummer zonder te praten

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie