De aantrekkingskracht van de foute man

18 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Nieuws

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

isschien ken je dat typische beeld wel… Jij bent zo’n leuke vriendelijke man, de prins op het witte paard. Maar om één of andere reden lukt het je niet om die leuke vrouw (of vrouwen) te versieren. Vervolgens zie je één of andere rare mafkees, een holbewoner, of zo’n stoere uit de kluiten gewassen sportschool-leeghoofd, en de vrouwen vallen bij bosjes voor ze. Je ziet ze bot en direct zijn, helemaal niet vriendelijk, hij forceert zelfs zichzelf op haar, maar ze lijkt het geweldig te vinden…

Zeker kennen we ook de verhalen, is het niet uit onze omgeving dan wel van televisie, van vrouwen met foute vriendjes. Hij behandelt haar als crap en ergens haat ze hem, maar tegelijk vindt ze hem o zo leuk. Wat is er toch mis met deze vrouwen?

Wellicht kan je jezelf beter de vraag stellen wat er mis is met JOU. Daar ga ik je nu een antwoord op geven. Het beeld van de prins op het witte paard noemen we het Disney-effect. Door films en media is een beeld gecreeerd van wat vrouwen leuk zouden vinden. Echter is hier helemaal niks van waar. Het klinkt allemaal heel romantisch, maar vrouwen vallen niet op Romantisch. Beter gezegd, romantiek is prima, maar wel in combinatie met een aantal andere essentiele eigenschappen die je onder de knie moet krijgen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Leiden

Één van de belangrijkste zaken die we de foute man zien doen is LEIDEN. Hij is dominant en leidt de interactie. Hij is de baas. Wellicht is je wel eens opgevallen als een vrouw keuzes moet maken, bijvoorbeeld uit een menukaart met drankjes, cocktails of wijntjes, dat ze de grootste moeite heeft om te kiezen. “O hellup, ik kan zo moeilijk kiezen” staat bovenaan de meest gebruikte zinnenlijst van de gemiddelde vrouw. Niet alleen kan ze het moeilijk, ze WIL het ook helemaal niet. Ze wil dat er voor haar gekozen wordt. Ze houdt ervan als een man haar meeneemt in zijn realiteit, zijn FRAME.

Dus wanneer je bijvoorbeeld drinken bestelt, bestel voor haar. Tuurlijk hou je rekening met haar wat ze lekker vindt e.d. je hoeft niet. Wanneer je ergens heen gaat, beslis JIJ waar je heen gaat, hoelaat en hoe. Een vrouw vindt het heerlijk als jij die leiding neemt.

Stabiliteit

Vrouwen zijn over het algemeen veel emotionelere wezens dan mannen. Haar emotiemeter slaat de hele dag in extremen uit terwijl die van een man slechts een beetje heen en weer gaat of zelfs compleet onberoerd blijft. Aan de ene kant vindt ze het fijn om al die emoties te ervaren en heeft ze het zelfs nodig, maar tegelijk houdt ze ervan als de man als een soort stabile factor haar wat rust geeft. Ze wil het gevoel hebben dat jij precies weet wat je doet en dat zij daarop kan bouwen. De man is de boom waar de vrouw, het eekhoorntje, omheen dartelt.

Haar emoties geven

Zelf stabiel zijn en haar daarmee een fijn gevoel geven is één ding, tegelijk wil ze wel dat jij haar de emoties geeft waar ze zo naar verlangt en die ze nodig heeft. Verliefdheid of positieve gevoelens krijgen bij een man staan voor een vrouw rechtevenredig aan de hoeveelheid en diversiteit aan emoties die hij haar geeft. Stel je voor, als een vrouw haar hele leven draait om het ervaren van een enorme range aan emoties, hoe saai zou ze het met jou wel niet hebben als jij haar die emoties niet geeft!

Haar niet nodig hebben

Misschien wel één van de belangrijkste eigenschappen is dat ze niet wil dat je haar NODIG hebt. Ze wil dat jij je eigen leven hebt waar ze tegenop kan kijken en dat zij een mooie toevoeging is daarop. Ze wil absoluut niet dat jij het centrum bent van jouw leven waar alles om draait. Compleet het tegenovergestelde als wat je ziet in elke willekeurige film, right?

Er is niks zo onsexy voor een vrouw als een needy man. Liever nog andersom! Een vrouw MOET tegen haar kerel op kunnen kijken en hem bewonderen. Hoe kun je in godsnaam iemand bewonderen die jou op een voetstuk zet?

Exact, dat kan niet!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl11 Vindt Ze Me Leuk Tests Die Direct Haar Liefde Verraden +Video
PijlVrouwen versieren met je lichaamstaal: 6 Simpele tips
Pijl7 Must-Have Tips om je Non-Verbale Communicatie te Verbeteren
Pijl35 Beste & grappigste Tinder openingszinnen (Werken Altijd)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie