Deep throat, leer hier hoe het gedaan moet worden

28 May 2015, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Deep throat dominantie

Voor de avontuurlijke minnaar moet deep throating vroeg of laat een keer op het menu te komen staan. Het is een perfecte manier om ultiem dominant te zijn in bed. Wanneer jij je pik hard en diep in haar mond stopt dan moet ze je enorm vertrouwen om zich eraan over te geven. En alleen wanneer je je eraan overgeeft zal deep throating een succes zijn, in de zin dat het lukt en dat ze er ook genot aan beleeft.

Deep throating is voor veel vrouwen een eng idee. Is het de bedoeling dat zijn lul in jouw keel gaat? Kun je nog wel ademhalen? Moet je kokhalzen, misschien zelfs overgeven? Laat me je geruststellen, met een beetje oefening kan iedere stelletje dit fenomeen aan haar repertoire toevoegen. De truc is gewenning. Kokhalzen is een reflex die je kunt tegengaan door te trainen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Deel throat training (voor vrouwen)

Doe de volgende keer dat je je tanden poetst eens het volgende. Steek je tong zo ver mogelijk uit. Steek vervolgens je tandenborstel zo ver mogelijk achterin je keel. Net zover totdat je moet kokhalzen, haal hem dan terug. Ga stapsgewijs telkens een stapje verder. Je zult zien dat de kokhals reflex telkens verder wordt uitgesteld.

Bedenk jezelf, als vrouw, wat een plezier je je man hiermee doet. De meeste mannen kicken op dominantie, net zoals vrouwen erop geilen om gedomineerd te worden (op de juiste manier!). Wanneer de vrouw begint te kokhalzen krijgt de man het idee dat dit komt doordat hij zo'n ongelooflijk groot apparaat bezit. 

Deep throat standjes

Voor een vrouw is het de kunst om mee te buigen met zijn penis. Waar het om gaat is dat de mond en de keel zoveel mogelijk op één lijn komen te liggen. Een goed standje om dit voor elkaar te krijgen is wanneer zij op haar rug op bed gaat liggen, met haar hoofd over het randje. Dit zorgt voor maximale 'alignment' waardoor hij zijn pik zo naar binnen kan schuiven.

Andere posities om zijn lul zo goed mogelijk in haar mond op te nemen is wanneer zij met haar rug naar zijn gezicht bovenop hem gaat zitten. Naast het zo goed mogelijk op kunnen nemen van zijn lul wil je als vrouw ook het gevoel van controle behouden. Weten dat je jezelf uit een benaderde situatie kunt 'bevrijden' is voorwaarde om te kunnen ontspannen en je eraan over te geven.

Meer pijp plezier met deep throat

Deep throat heeft wijde bekendheid gekregen door film met dezelfde naam uit 1972. Grappig is dat in de film de hoofdrolspeelster (Linda Lovelace) wordt wijsgemaakt dat haar clitoris zich in haar keel bevindt. Naast dat de film trendsettend was en vermakelijk is, worden er maar weinig echt goede tips gegeven. Daarom hier een samenvatting van de meest essentiële zaken die je als vrouw moeten weten om te kunnen genieten van deep throating.

Hoe zorg je ervoor dat je als vrouw controle behoudt? Dit doe je door ervoor te zorgen dat je hem ten alle tijden, wanneer hij zijn pik te diep in je keel duwt of wanneer jij het om een andere reden niet meer fijn vindt, hem kunt wegduwen. Zet je handen in een driehoek om zijn piemel en ballen heen, tegen zijn bovenbenen aan. Dit stelt je in staat om hem van je af te duwen op het moment dat het te veel wordt.

Deep throat techniek

Het is simpelweg zo dat hoe verder jij je tong uitsteekt, hoe dieper hij zijn pik in je mond kan stoppen. Je tong neemt nou eenmaal ruimte in, dus hoe verder je die naar buiten brengt, hoe meer plaats er is voor zijn penis. Als je hem deep throat zorg er dan voor dat je ondertussen ook verwent met je tong. Laat deze langs zijn pik heen en weer glijden voor optimaal genot.

En als laatste: vergeet niet adem te blijven halen! Dit doe je het beste door je neus. Focus hierop! Wanneer je namelijk door je mond gaat ademen kan er speeksel in je longen komen dat eindigt in een grote hoestbeurt in plaats van een extase gevende blowjob! 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl3 Redenen waarom vrouwen versieren niet lukt + Gouden tips
PijlZe appt niet uit zichzelf: 7 Redenen (+ Zo fix je 't)
PijlMijn Vrouw / Vriendin Heeft Nooit Zin: 9 Slimme Tips die Haar Opwinden
PijlGeneratie Z zegt Tinder vaarwel en kiest voor nieuwe dating apps

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

johan
ik heb een man leren kennendie door een man wil worden gepijpt wil worden dat
was een fijn gevoel maar we giingen verder zijn keel in eerst ging het moeilijk
maar ik heb vast om zijn niet tegebruiken wand hij duwde mij weg als ik in zijn keel kwam daar om heb ik hand boeien achter zijn rug gedaan en heb heb hem
op rand van de bank gelegt dat zijn hoofd naar beneden lag kon mijn penis dieper in zijn mond doen ik ging verder tot ik zijn keel kwam hij srtibede wel tegen maar dat gaf niks ik ging verder met mijn penis in zijn keel te duwen tot aan mijn ballen toe ook ik kwam klaar in zijn mond nu wil hij niet anders dan diep in zijn mond klaar komen wij doen nu standje 69 en dat bevalt prima en hij
is ook onder danig geworde hoeft geen hand boeie om hij weet wat hem te doen
staat en woont bij mij in als ik zin heb gaat hij de bank liggen en pijpt mij diep
Erik
Ik vind het heerlijk om te deepthroaten. Nu wil mijn vriend zover gaan om me out te laten gaan tijdens het deepthroaten. Iemand hier ervaring mee?

Plaats een Reactie