Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Aantrekkingskracht / Don Juan De Marco

Don Juan De Marco

16 Oct 2012, door Leonardo in Aantrekkingskracht

don juan de marco

Lessen van Don Juan De Marco

Afgelopen weekend hadden we een Bootcamp in Amsterdam met Arnoud, Joram en Yori. We hadden een leuke groep deelnemers, en naast dat het bij tijden diep ging en pittig was hebben we weer erg veel gelachen. Het valt me op dat iedere keer dat we een Bootcamp draaien dat niet alleen de studenten, de deelnemers, tot nieuwe inzichten komen, maar wij ook!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Eén van de studenten die ik had was een kerel van begin twintig. Een ‘superstar student’. Ready, eager en smart. Wat hem een voorsprong gaf  was dat ie een zeer positieve en energieke uitstraling had. Hij had gaandeweg geen enkele moeite meer met het aanspreken van mooie vrouwen. Op een gegeven moment vroeg hij:

“Hoe kan ik wanneer ik in een club ben van energieke vibe omschakelen naar een seksuele vibe? Het is wel leuk om heel de avond te dansen en lol te maken, maar daar ben ik niet voor gekomen. Ik wil weten wat ik moet doen wanneer ik een mooie vrouw tegen kom met wie ik verder wil. Hoe maak ik de overgang?” Het leek me een goede vraag om in een blogpost te beantwoorden.

Overschakelen naar een seksuele vibe

Ik wist heel goed wat hij bedoelde. Wanneer ik ga stappen dan ga ik ook uit om plezier te maken. Vaak heb ik dan ook een energieke vibe. Ik houd er gewoon van om gek te doen en anderen daarbij te betrekken. Het is aanstekelijk; ik barst dan van de positieve energie en mensen nemen dit over. Daar word ik dan weer blij van.

TIP: 7 Praktische tips om snel je liefdesverdriet te verwerken

Maar tegelijkertijd heeft het iets polariserends. Want naast het afgeven van een positieve blije energie vind het leuk om vrouwen te laten weten als ik ze seksueel aantrekkelijk vind. Ook hierdoor kom ik in een betere state. Ook hierdoor heb ik meer succes met vrouwen. Beiden energieën doen iets met de vrouwen, ze maken iets los.

Maar ze zijn beiden duidelijk verschillend van de seksuele vibe. Stel je voor hoe het zou zijn als je een week lang alleen met een vrouw bent in een kamer. Op een gegeven moment zal er aantrekking ontstaan. En als jullie opgewonden zouden zijn van elkaar, hoe zou je dan naar haar kijken? Hoe zou je haar aanraken? Zou je dan sneller praten of zou je dan heel rustig naar haar kijken en genieten van haar vrouwelijke schoonheid ?

Hoe zou je haar aanraken?

Er is een duidelijk verschil tussen een energieke vibe, waarbij ik dans, spring, lach en gek doe en een seksuele vibe, waarbij ik geniet en langzamer beweeg en langzamer en zwaarder ga praten. Als ik met een vrouw ben dan deel mijn liefde en passie 100% met haar. Alles wat ik zeg en doe meen ik dan ook.

Heb je wel eens relatie gehad? Kun je dan herinneren hoe jij de spanning opbouwde met je vriendin? Hoe je met haar omging voor de seks? Zie je het al voor je? (viespeuk ;-). Want dat is de seksuele vibe die ik bedoel. Het is niet moeilijk te begrijpen en diep van binnen weet iedereen hoe het moet. Enige wat vaak ontbreekt is de uitvoering.

Om een beeld te krijgen van de vibe heb ik hieronder een filmpje geplaatst van het karakter Don Juan DeMarco.

TIP: Buitenlandse vrouwen versieren in steenkolen-engels

Don Juan DeMarco

Deze man is in mijn ogen een aparte vogel die, zo gaat de legende, wel met meer dan 1000 vrouwen heeft geslapen, maar dat betekent niet dat we niks van hem kunnen leren. Als ik kijk naar zijn karaktereigenschappen dan staan er een aantal leuke tussen die jou weer kunnen inspireren.  Bijvoorbeeld zijn vrijzinnigheid en zijn liefde voor uitdagingen.

Wil je de seksuele vibe zien en voelen, kijk dan naar deze clip van Don Juan DeMarco de legendarische vrouwenverleider.

 

Zoals je net gezien hebt, laat Don Juan duidelijk zijn interesse blijken in haar. Hij schaamt zich niet voor zijn seksualiteit, want hij weet dat vrouwen uiteindelijk ook willen opgaan in gepassioneerde seks. En hij trekt zich niets aan van sociale regels als het om vrouwen versieren gaat.

Als je naar zijn lichaamshouding kijkt zie je dat hij zeer comfortabel is met zichzelf. Hij kijkt diep in de ogen en ziet zichzelf al vrijen met haar. Wanneer hij haar handen zoent, een zeer delicate plek, begint ze te voelen wat hij probeert duidelijk te maken. Met zijn woorden en tempo van praten maakt hij de spanning nog meer voelbaar.

Jij als Don Juan

Je hebt nu gezien hoe je meer spanning in de interactie kan brengen. Jij weet waar je op moet letten tijdens de interactie en je hebt de handvatten om het te doen. Aan jou nu om het in de praktijk te brengen.

Wees eens wat vaker Don Juan DeMarco. Bekijk de wereld door zijn ogen en trek je niets aan van alle zwartkijkers. Focus je op hoeveel plezier je jezelf en de wereld om je heen kunt bezorgen.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Gespreksonderwerpen Lijst: In 19 Manieren IEDER Gesprek Leuk Maken
Beste 15 Tinder Hacks in 2019 (meer matches, meer chats, meer dates)
Onzekerheid Overwinnen: Schop je angst zijn kont in 17 Tips
Hoe ik een perfecte-10-soapster versierde (met fotos)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
11 Jun. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
21 Jun. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
2 Jul. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
19 Jul. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Aug. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Sep. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)