Geen zin in seks - Tips van Giacomo Casanova

13 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Ze heeft geen zin in seks – wat nu?

Het is enorm vervelend als jij zin hebt en zij helaas “nu even niet“. In elke relatie, tijdelijk of langdurig, komt deze situatie wel voor. Regelmatige seks is juist een van de voordelen van relaties. Het is vervelend wanneer ze seks weigert, maar onomkeerbaar is het niet!
Om de onwilligheid om te draaien moet je ten eerste door hebben wat de reden is dat ze geen seks wil, ten tweede weten wat je er aan moet doen - en hier dan natuurlijk wat mee doen!

Redenen dat ze geen zin in seks heeft

Er zijn een tal van redenen waarom ze geen zin heeft. Hierbij moet je het verschil tussen een vrouw die seks weigert en een vrouw die (tijdelijk) geen seks wil goed inzien.

Wees respectovol. Het kan een tijdelijke reden zijn (zoals stress op het werk) maar ook een langdurige reden (zoals het verlies van aantrekkingskracht voor jou).

De meest voorkomende oorzaken van gebrek aan zin in seks

Tips van Giacomo Casanova

De oplossing die – naar mijn mening – het beste werkt is een algemene gedachte die ik kreeg na de memoires van Casanova. De gedachte die Casanova laat zien is: “Vervul of verwijder”. Dit zal ik iets duidelijker maken. In alle beschreven situaties hierboven is er iets dat ze mist of iets wat haar blokkeert. Dit gedeelte moet jij recht zetten als je op dat moment seks met haar wilt.

Bij ‘macht’ of ‘ze heeft iets nodig’ zie je dat er iets mist waardoor ze niet genoeg voldoening heeft om met jou seks te hebben. De makkelijkste manier is om deze voldoening te realiseren. Als zij macht wil, geef haar dit (gedeeltelijk) en spreek dit duidelijk uit door bijvoorbeeld ‘Ik ben blij dat we gelijk zijn in deze situatie / onze relatie’ tegen haar te zeggen.

Ook kan je haar beeld van machtsongelijkheid wegnemen door haar aan te geven dat het jou enorm opwindt wanneer ze dominant in de slaapkamer is (hiermee win je veel! Zowel haar gevoel voor machtspositie als jouw behoefte aan seks).

Als ze iets van jou nodig heeft kan je het haar direct geven, een deel hiervan geven of duidelijk aangeven dat ze seks gebruikt als een onderhandelingsmanier en dat niet normaal is in een relatie.

Bij ‘stress’, ‘negatieve spanningen’ of ‘boosheid’ is er iets aanwezig wat belemmert. Hier is het aan jou om dit weg te nemen. Wanneer ze stress ervaart of er tussen jullie negatieve spanningen zijn is haar helpen te ontspannen vaak de beste manier. Met haar over de situatie laten praten en een goede massage is de perfecte stap tussen ontspanning en seksuele activiteiten.

Wanneer ze boos (op jou) is kan je het beste uitzoeken waarom ze boos is en met haar praten. Als jij de reden ben waarover ze boos is komt het je zeker ten goede aan te geven dat een deel van de situatie jouw schuld is en dat dat je spijt. Die zin kan werkelijk wonderen doen. Boosheid kan hierdoor zeer snel gekanteld worden omdat ze gelooft dat je haar begrijpt. De uitdrukking ‘make up’-seks bestaat niet zomaar, als je begrijpt wat ik bedoel!

Het gevaarlijkste is de ‘verveling’ situatie. Hierbij moet je haar weer aanwakkeren. Probeer seks op andere manier of plekken. Het is belangrijk dat je seks weer spannend en opwindend voor haar maakt. Laat zien dat jij bereid ben om hier wat aan te doen.

In de praktijk werkt deze algemene gedachte van “vervul of verwijder” zeer goed. Niet alleen op de voorbeelden die gebruikt zijn maar op alle situaties van geen zin in seks. Toch lukt het niet altijd. Als alles mislukt dan spijt het mij om te zeggen dat je geduldig zal moeten zijn. Sommige situaties zijn simpelweg niet in een avond op te lossen.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlBuitenlandse vrouwen versieren: De ultieme dating-gids
PijlWhatsApp date: 7 Tips voor je droomdate via WhatsApp
PijlHoe vaak appen met date? 5 Tips om het niet te verknallen
PijlTinder Boost: Zo werkt het + Zo haal je er het meeste uit

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie