Gym30: Succes Met De Slechtste Openingszin Ooit +Video!

02 Dec 2014, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips
Nederlands eerste Online Bootcamp staat op het punt van lanceren. Er zijn ontieglijk veel vragen binnengekomen hoe dit er precies uit zal zien. Vandaag geven we alvast wat gratis weg ;) Op verzoek van één van jullie alvast een stuk infield materiaal, geschoten de middag voordat een Bootcamp begon. De grote les hier: zelfs met de slechtste openingszin ooit kun je een vrouw versieren.


Ik moet wat bekennen, ik weet wel vaker niet wat te zeggen... Door jarenlang vrouwen te ontmoeten met een heel scala aan openingszinnen realiseerde ik dat de openingszin eigenlijk niets uitmaakt. Het werd juist een missie op de slechte openingszin ooit te vinden en deze te laten werken :)

"Babedieboep" of "boebediebap" werd een klassieker onder de slechte openingszinnen. Het slaat gewoon nergens op. En je ziet dat het niet uitmaakt wat je zegt, het gaat er om hoe je het zegt en om wat je doet.


Natuurlijk wil je meer leren ;) Een online versiercursus, wat houdt dat in?

Gym30 slaat de brug tussen praten en praktijk.

Voor de bonussen voor dit product heb ik me net zo ziek voor uitgesloofd... ze zowaar bijna nog indrukwekkender dan de 30 Dagen Online Bootcamp zelf! Check de site voor de bonussen.

Blijf Awesome

Daan

Edit 11-12-2014: De eerste 50 zijn na 3 dagen al uitverkocht, later openen we dit programma wederom. Het programma is nog populairder dan we dachten en we weten nog niet wanneer we hem weer openen, schrijf je hier in om het als eerste te horen.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl5 Must-Have tips om je uitstraling met 200% te verbeteren
Pijl5 Must-Have Tips om Aantrekkelijker te Worden voor Vrouwen
PijlConsent en Hoe Vraag Je Het (Zonder Ongemak)
PijlDe #1 gesprekstechniek voor dates & kroegen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Stephan
Daans video laat zien dat je werkelijk met alles een gesprek kunt beginnen.

Uit ervaring weet ik dat het schieten van infield footage enorm intensief is. Naast de gebruikelijke (gezonde) spanning, weet je dat je gefilmd wordt. Vergeet de talloze technische aspecten niet. Is het beeld goed? Loopt het geluid? Vergeet ook het uren zwoegen in de montage niet. Kortom, enorm veel werk dat hier is verricht.

We wachten in spanning af!

Stephan
Kor
ONLINE WERKT HIJ HAHAHA

Heb hem net op tinder gebruikt en t wertkte! Jammer dat ik geen screenie kan plaatsen hier Daan ;) Bedankt :)
Reacties
Daan
Awesome om te horen Kor ;)
Martin

Hahaha te grappig dat! :-D
Ronny
Hey Daan ik zie dat jij meiden succesvol kan openen met gekke shit. Maar als ik een meid zo wil openen wordt ik heel erg gespannen. Het lukt mij dan niet om haar succesvol te openen en het wordt ackward. Hoe los ik dit probleem op? Ik heb het gevoel dat harder proberen en meer meiden openen niet meteen de oplossing is, maar dat ik bv eerst meer relaxed moet worden als je snapt wat ik bedoel...
Reacties
Daan
Ha Ronny

In mijn ogen heeft vrouwen versieren een paar activiteiten die het beter maken:

A - Approachen en daten: contact met vrouwen maakt je simpelweg het snelst beter met vrouwen. Als je approach echt extreem stroef gaat zorg dan dat je een hele milde opbouw hebt in je approaches: de eerste 3 vrouwen om de weg vragen, de volgende 5 van de dag zijn bijvoorbeeld alleen complimentjes geven, die probeer je zo rustig mogelijk te brengen en that's it. De volgende 5 zijn korte praatjes \"hey ik wacht op vrienden en jij leek me wel cool eigenlijk, mijn naam is Ronny\" op die manier bouw je uit zonder jezelf te hard voor de leeuwen to gooien ;)

B - Lifestyle prioriteit: er speelt altijd iets in je leven waar meer aandacht naar moet, bij mij is dat ik nu nog aantrekkelijker kan worden door meer fit te zijn bijvoorbeeld, dus ik ga 3x per week naar de gym. Voor jou kan dit meditatie zijn bijvoorbeeld voor meer rust. Of meer vrienden maken die vaak uitgaan zodat je meer gewend raakt aan mensen voor wie leren versieren meer normaal is :)

C - Lifestyle extra: dit doe je alleen als je tijd over hebt, het verhoogt niet direct je kansen maar zet wel een leuke '+' achter je attraction ;) denk aan salsa-les of improvisatie theater. Dit doe je pas als je A/B activiteiten aan het doen want je werkt volgens prioriteiten.

Beantwoord dit je vraag?

Blijf Gaan Bro ;)

Daan
Ronny
Hey Daan! Thanks voor je antwoord. Hier heb ik zeker wat aan!!
jappie
er zijn echt nog wel slechtere openingszinnen dan dit

Plaats een Reactie