Hoe Bouw Je Een Nieuwe Vriendengroep (Social Circle) In 30 Dagen?

25 Sep 2012, door datingcoach Daan de Ram in Sociale angst

Een nieuwe social circle (vriendengroep) in 30 dagen

Ok ik geef toe, ik bevind mein een bijzondere situatie. Ik ben voor een half jaar in het buitenland, student aan een universiteit.

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Al je mede studenten bevinden zich in de zelfde situatie: een nieuwe omgeving, een nieuwe kamer, nieuwe mensen etc. Iedereen is bezig nieuwe vrienden en vriendinnen te maken.

Iedereen spreekt nieuwe mensen en neemt deel aan nieuwe activiteiten. Toch legt de één een basis voor een fantastische tijd en doet de ander dat niet. Wat is het verschil dat het verschil maakt?

De kunst is om jezelf, juist aan het begin, op de juiste manier te profileren. Hieronder ga ik je een paar tips geven waarmee je op een makkelijke en positieve manier in no time een sociaal leven opbouwt met veel vrienden en vrouwen.

Organiseer het

Iedere student wil erbij horen en daarom neemt iedere student deel aan zoveel mogelijk activiteiten. Wat nu als jij die activiteit organiseert? Jij loopt niet mee met de massa, jij doet het tegenovergestelde.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Iedereen is op zoek naar waarde (vrienden, gezelligheid), jij geeft het! Dat doe je doordat jij het aanspreekpunt bent, de organisator, de architect, de connector. Jij verwerft een hoge autoriteit door in de social circle te investeren.

Hoe doe je dat? Op een slimme manier. Je maakt gebruik van alle hulpmiddelen die er zijn. Als je in het buitenland bent op uitwisseling zal je meer tijd doorbrengen op Facebook dan thuis.

Studenten plaatsen hun updates, foto’s van activiteiten meer en vaker op hun ‘wall’. Het is daarom heel makkelijk om een ‘groep’ te starten of een ‘event’ op te zetten waarin mensen zich voor kunnen inschrijven.

In de gemeenschap waar ik ben is frisbee als sport heel populair (ook bij de dames). Dus wat heb ik als eerste gedaan: een Facebook groep opgezet. Ik ben de organiser geworden!

Slow game = social circle game

In elke sociale setting draait het om waarde. Je gaat de mensen vaker zien. De vraag is dus, hoe profileer je jezelf in deze setting? Ben je de player? Ben je de beste vriend? Ben je het feestbeest? Hoe je je opstelt t.o.v. je mede studenten heeft een grote invloed op het succes met vrouwen.

Mensen zijn zich altijd bewust van de sociale waarde van hunzelf en van hun vrienden; de pikorde is bekend. Binnen een kleine wereld als een exchange community is dit heel duidelijk.

Het is een zelf selecterend mechanisme / spel. Alles graviteert naar de sociale waarde; actieve en avontuurlijke mensen naar actieve en avontuurlijke mensen, minder leuke mensen naar minder leuke mensen.

Vrouwen willen ook gewoon plezier hebben

Net als mannen willen vrouwen ook gewoon plezier hebben, zeker in het buitenland als ze buiten hun normale sociale omgeving zijn.

Ze zijn echter meer kwetsbaar enn zitten meer in de passieve rol dan mannen. Ze zijn daarom veel wel veel gevoeliger voor het sociale spel – lees de sociale status en waarde van mensen binnen de groep.

Om je sociale waarde op te bouwen dien je ervoor te zorgen dat vrouwen je ten alle tijden zien als een relaxte, chille kerel – en geen player! Zodra je een stempel hebt dat je een player bent is het heel moeilijk deze kwijt te raken.

Zorg er daarom voor dat je de eerste twee weken niets met dames uitspookt. Zorg in plaats daarvan dat je bezig bent met waarde geven. Zodra je dat hebt gedaan, gaan de mooie dames zich aanbieden en dan heb je het voor het kiezen.

Wat geldt in het buitenland, geldt ook in Nederland. Wees de organisator, voeg waarde toe waar je kunt. Ga ervoor en geniet ervan!

 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe Onverwachte Voordelen van Single Zijn + 5 Tips Tegen Eenzaamheid
PijlBeste 16 Tinder Hacks in 2021 (meer matches, chats en dates)
PijlWat vrouwen willen: Mijn 3 informantes die alles prijsgeven
Pijl7 Beste Online Dating Profieltekst Tips waarmee je indruk maakt

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Tim
fuck you

Plaats een Reactie