Zorg Ervoor Dat Je Het Middelpunt Van Het Feest Bent

17 Aug 2012, door datingcoach Daan de Ram in Nieuws

Los gaan begint bij mij!

Afgelopen weekend was ik aan het stappen. Het was leuk, ik had het naar mijn zin maar er ontbrak iets. Toen realiseerde ik me dat ik het feest moest ZIJN. Dat lekker los gaan begint bij MIJ!

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

In de club keek ik om me heen en zag toen dat vrijwel niemand er echt een party aan het bouwen was. Een paar vrouwen waren de uitzondering en waren zichzelf aan het vermaken. Zij begrepen dat wanneer je gaat stappen dat je dat doet om te relaxen, te lachen en om jezelf een fantastische tijd te bezorgen.

Uitgaan, een gevangenis?

Hoe komt het toch dat mannen wanneer gaan stappen weinig of geen plezier hebben. Kennelijk zien ze uitgaan niet echt als een feest, maar meer een soort gevangenis waar ze niks fout mogen doen.

Ze zijn eigenlijk meer gefocust op de dingen die ze niet willen zoals afwijzing, wat mensen van hun zullen vinden of geen idee hebben wat te zeggen.

Ze zitten in hun hoofd allerlei dingen af te vragen terwijl het feest aan de gang is. Eigenlijk moet je je afvragen, ga ik stappen om in mijn hoofd te gaan zitten? Of ga ik stappen om plezier te maken en positieve emoties te ervaren?

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Hoe jij het feest kunt zijn

Je zult je nu vast afvragen ‘Ja, maar hoe kan ik dan het feest zijn?’ Allereerst is het belangrijk om het vanuit een ander perspectief te bekijken. Uitgaan bekijken alsof het je eigen feestje is!  

Als je vanuit dit oogpunt bekijkt, vind je dan dat het normaal is om met alles en iedereen te praten? Jij hebt ze toch uitgenodigd ?

Wil je niet weten hoe het met ze gaat? Ben je niet blij en enthousiast om bepaalde mensen te zien? Natuurlijk ben je blij en enthousiast om vrouwen te zien en te spreken!

Expressie van positieve emoties

Andere switches om te maken in je hoofd: als je een vrouw aanspreekt hoef je niet perse aangetrokken zijn tot haar. Verlaag je drempel van wat leuk is zodat je dingen eerder lollig vindt en wat leuk is om te doen.

Praat met dikke, dunne, lange en kleine vrouwen. En bouw vervolgens samen met je vrienden en de vrouwen de SFEER.

Als je een willekeurig iemand aanspreekt hoef je haar niet te bellen, kussen of seks met haar te hebben. Je gaat puur voor de EXPRESSIE VAN POSITIEVE EMOTIES. Je doet dit voor je eigen LOL.

Je doet dit omdat wanneer je het uitdeelt het alleen maar meer wordt.

Natuurlijk aantrekkelijke mannen doen dit ook, ze gaan stappen met vrienden om plezier te maken. Wat ze eigenlijk doen is een slap ouwehoeren met elkaar en met andere mensen. Zij zien het allemaal wat speelser.

Sommige naturals waarmee ik vaak stap, stellen zich van te voren positief in. Wat ik ze bijvoorbeeld hoor zeggen is ‘wij gaan vanavond helemaal los', 'we maken de vrouwen gek' en 'het is ons feest!'

Het is aan jou om de verantwoordelijk te nemen om het feest te zijn. Focus je iedere keer op jouw aandeel en jouw houding. Wanneer je houding niet klopt verander het perspectief en herinner jezelf om het feest te zijn.

Laat de onzin die zich in je hoofd afspeelt los en wees het feest!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTindergesprek valt stil? 6 tips om het weer superleuk te maken
PijlHoe Krijg Je Een Vrouw In De Stemming: 7 Beste Tips
PijlIs uiterlijk belangrijk? Datingcoach legt uit + 7 Simpele tips
Pijl4 Tips om vrouwen te versieren op straat en een verpletterende indruk te maken

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie