iemand verleiden op reis

16 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Iemand verleiden op reis

Reizen… De heilige graal van de hedendaagse dag. Facebook walls staan er vol mee. Zelfontwikkelingsguru’s raden het allemaal aan. En ik ook, als bescheiden vrouwen verleiding expert.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Maar waarom?

Slimme mensen verleiden iemand in het buitenland

In de afgelopen twee jaar bezocht ik Australië, Indonesië, Thailand, Maleisië, Nepal, Cuba en Tenerife voor het avontuur van reizen.

Daarnaast vloog ik naar Hongarije, Letland, Spanje en Amerika voor zomer verleidingscursussen. Wat waren mijn grote lessen? Dat de ervaringen van het verleiden in het buitenland veel interessanter waren dan die in Nederland!

En begrijp me niet verkeerd, ik hou van Nederlandse vrouwen.

Maar wanneer je een vrouw verleid op reis gebeurd er zoveel meer:

Openingszinnen in het buitenland of op reis

Je openingszin is altijd dit: “Hey! Where are you from”

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Of je haar nou overdag, in de kroeg of in de club verleid, het maakt niet uit. Het is altijd interessant om te leren kennen van elkaar. Je bent direct in een boeiend gesprek. Leuk! En gemakkelijk.

Kijk maar in dit filmpje, de tweede interactie in op een verleidingscursus in Riga. Mijn openingszin is zoals hierboven beschreven. Het begin van het gesprek gaat zelfs zeer rommelig. Toch is de interesse er!

De nadelen van iemand verleiden op reis

Er zijn ZEKER ook nadelen. Ik zou liegen als ik anders zou beweren. Ik heb dikwijls gehad dat ik een enorme klik had met een meid, maar dat er te weinig tijd was om met haar af te spreken. Of dat het niet van intimiteit kwam omdat daar te weinig tijd voor was, dat is jammer.

Daar is facebook handig, je kan namelijk zoeken op steden. Verzamel daarom op reis altijd de facebooks van meiden die je verleid. Stel dat je op een verleidingscurus van ons in Barcelona bent ;) Je ontmoet een leuke Duitse meid en later drie maanden later bezoek je Berlijn. Als je dit intoetst op facebook blijkt die leuke Duitse ook daar te wonen! Date? Reken maar van wel.

Een andere mogelijkheid: één student van een verleidingscursus in Riga, Letland had daar een vrouw verleid. Wat deed hij? Hij liet haar overvliegen! Hij betaalde de helft van haar ticket, heel eerlijk vind ik. Ze wouden elkaar weer zien en zij had gelijk een goedkoop weekendje weg.

Reizigers verleiden

Thuis kun je het ook doen. Als je meer van buitenlandse vrouwen houdt kun je altijd lid worden van coachsurfing. Ik raad in tegenstelling tot andere dating coaches héél erg af om vrouwen in jouw huis te laten slapen om die vervolgens te versieren. Het is echt not done. Laat haar overnachten maar zet haar niet onder druk, ze voelt zich niet gemakkelijk en het vernietigd een hele toffe vrijgevige community.

Wat je wel kan doen is naar de evenementen gaan van couchsurfing.org. Ze organiseren veel borrels en evenementen in alle grotere steden. De vrouwen zijn opzoek naar contact en jij hebt als lokale bevolking veel te bieden. Vraag ze uit op date en laat wat van je stad zien! Mijn ‘eens per jaar’ date was altijd de Dom beklimmen toen ik nog in Utrecht woonde. Een leuk ritueel met de leukste meid van het jaar. ;)

Reizigers verleiden kan overal dus. Of je gemakkelijk iemand verleid voor een relatie op reis: het kan. Die zomer verleidingscursus student is aan het daten met dat meisje uit Riga!

Blijf Awesome

Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl7 Bevrijdende Tips om Uit Je Hoofd te Komen (+ Oefeningen)
Pijl25 Tips Voor Eeuwig Gespreksstof (Date, WhatsApp, Tinder)
PijlHoe zoen je een vrouw in 30 seconden
PijlVrouwen Versieren met NLP & Hypnose

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie