De 2 meest essentiele orgasme tips voor intens genot

25 Jun 2016, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

en artikel schrijven over mannen met twee pikken? Geen probleem! Er bestaan er zo’n 80 over de hele wereld, dus je moet wel even goed zoeken naar de juiste info, maar het is te doen.

Een artikel schrijven over werelds grootste gang bang, hey! Waarom niet? Hoe groter, hoe beter!

Maar een artikel schrijven over orgasmes, dat is nog eens een uitdaging.!

Ik moet als all round creator en sexmentor iets interessants creëren wat op zichzelf al een zeer interessante zeldzaamheid is en eigenlijk niet te beschrijven valt.

Een orgasme, een ‘iets’ wat voor velen in de beurt komt van de heilige graal die ergens op een speciale plek ligt verstopt waar slechts een paar mensen op deze wereld toegang tot hebben en we weten niet eens wie die mensen zijn en of het überhaupt wel mensen zijn.

Kom ik daarmee een beetje in de beurt van de beschrijving van ons allerhoogste hoogtepunt? Iedereen die wel eens een orgasme heeft ervaren, kan het precieze gevoel nooit tot in de details omschrijven.

Ja, het is heerlijk, fantastisch, wonderbaarlijk, geweldig en sexpectaculair, maar en dan? Het gevoel is hetzelfde als verliefdheid, een rit in de grootse achtbaan, uit een vliegtuig springen zonder parachute en met een zeldzame sportwagen 300 km per uur rijden.

Gooi dat alles bij elkaar in een blender en je hebt een paar seconden puur genot en 100% geluksexzaligheid.

Een orgasme laat alles ontploffen wat er maar kan ontploffen. Er komen stoffen vrij die je bij galgje spelen goed kan gebruiken. Het is een chemische cocktail van:

Acetylcholineopaminephenylethylaminecortisolprolactine!

En het is een cocktail die je niet in iedere bar kan krijgen en echt niet iedere barman of barvrouw weet hem te klaar te maken. Feitelijk bestaat er geen normaal mens die op de wetenschappelijke verklaring zit te wachten van een orgasme.

Mannen vinden het hele idee al lang best, zolang ze hun nageslacht het liefst dagelijks kunnen rondspuiten en vrouwen gaan voor de diepere betekenis en hebben tevens het geluk dat ze meerdere malen achter elkaar kunnen klaar komen.

Beide, zowel man als vrouw, zijn in staat om een full bodyorgasme te creëren. Zoiets creëren komt dan een beetje in de buurt van die heilige graal die ik net beschreef.

De wetenschap is al vele jaren bezig om het orgasme te ont-leden en doet verwoede pogingen het te verklaren.

Ik persoonlijk begrijp daar het nut niet van, maar zo zijn er wel meer studies en onderzoeken waar ik zo mijn twijfels over heb.

Zoals, waarom schildpadden gapen, waarom discus werpers wel duizelig worden en kogelslingeraars niet en chronische foutparkeerders

Vraagje

Nu jij hier toch bent en dat is best iets om trots over te zijn, want je bent op zoek naar manieren om jezelf sexueel te ontwikkelen en dat durven maar weinig mensen te doen of überhaupt toe te geven.

Jij las het kopje: Orgasme tips!” en je dacht: “Hmm? Weet de schrijver misschien iets wat ik niet weet?”

Wat zou ik kunnen weten over het orgasme wat de gemiddelde lezer niet weet? Ja, ik heb wat ervaring zo hier en daar en dan voornamelijk meer daar dan hier, maar ik ben geen orgasmexpert of een orgasmeester.

Ik heb de (niet officiële) titel van cunnilingus expert in dank aangenomen van de vrouwen die ik vanuit mijn passie, met passie en in volle overgave heb kunnen laten genieten. Met multiple orgasmes en full body orgasmes tot gevolg.

Als alles mee zit start ik dit jaar nog met een zeer speciale training waarbij ik een stuk dieper ga in de daadwerkelijk oerkracht van het vrouwelijke orgasme en het mannelijke orgasme en zal dan via mijn eigen energie, energetische full body orgasmes kunnen geven.

Je kan dus zeggen dat het mijn intentie is om zoveel mogelijk en een zo groot mogelijk vorm van genot te creëren bij mijn sexpartners. Nu komt het vraagje: “Wat doe jij om er voor te zorgen dat jouw sexpartner(s) zoveel mogelijk en zo groot mogelijk geluksexzalig genieten?”

Wat doe jij als jouw partner vraagt: “Orgas me! Orgas me!” Nu zal die vraag meer in de trend zijn van: “Neuk me! Neuk me!” maar toch, de uitkomst zal hetzelfde moeten zijn. Feitelijk vraag jouw partner niet alleen om sex, maar net zo goed om een orgasme. Wat jij vervolgens allemaal gaat doen om daar voor te zorgen, tja…dat is dan de volgende stap. Gelukkig kan je de meeste stappen hier op de site vinden en anders bestaat er wel een cursus voor. Dus heb vertrouwen!

Verwarring

Ik ken maar weinig mannen die een vrouw kunnen ‘lezen’ en ik ken heel veel vrouwen die DENKEN dat ze een man kunnen ‘lezen’.

Om met die uitspraak niet compleet weg te zakken in een oneindig diep moeras van de vrouwenlogica begrijp ik echt wel dat die mannen ruimschoots vertegenwoordigt zijn en dat vrouwen nu eenmaal zo denken.

Ik geef toe, het mannen brein is een stuk simpeler in dat opzicht. Geef een man s’morgens een goede pijp- of trekbeurt, laat hem lekker lichamelijk of geestelijk klaarkomen en hij zal de hele dag nog niet met één lui oog naar die leuke secretaresse kijken. Zijn focus en sexuele commitment ligt dan bij de vrouw die hem die dag heeft doen klaarkomen.

Bij de meeste vrouwen is het over het algemeen wat lastiger. Een vrouw wil passie, opwarming, in the mood komen, overgave, verbinding, respect en wil zich bijzonder voelen.

Kortom dat lukt de gemiddelde man niet in die paar minuten die er s’morgens nog vrij zijn.

Het is voor de man verwarrend om een vrouw op dat punt te krijgen dat zij een orgasme kan krijgen of dat zij zich kan geven om het orgasme te delen.

Het is verwarrend omdat die man vanuit zijn denken niks speciaal nodig heeft. Eén geil woordje of één geile blik is meestal wel voldoende om hem in the mood te krijgen.

De bron van een slecht, of eigenlijk geen orgasme, ligt in de verwarring die ontstaat bij wat iemand nu eigenlijk wil. Er is geen duidelijkheid en als er wel duidelijkheid is dan word het als plat of smerig ervaren. Als man zou je maar wat graag zeggen: “Trek die harde pik dan leeg! Jij lekkere slet van me!” en in plaats van genot krijg je dan een kopstoot of een pijnlijk knietje…

Toch ligt er binnen dat gegeven een onontdekte bron van genot.

De geheime bron

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom mensen zo moeilijk of lastig doen met betrekking tot zoiets heerlijks & gezonds als een orgasme?

De uitspraak: “A orgasm a day keeps the doctor away!” zegt alles! Maar mensen eten toch liever een appel… Even wat snelle feitjes op een rijtje van zowel een lichamelijk als soms geestelijk orgasme:

Complains

Als mannen regelmatig klaarkomen, dan verlaagt dat het risico op prostaatklachten.

Relax!

Ontspanning, masturberen werkt voor zeer veel mensen ontspannend.

Experience

Leer het sexuele wezen kennen. Zoek je triggerpoints en daardoor kun jij zonder problemen uitleggen aan jouw partner(s) wat jij (echt) lekker vind.

Less pain

Ik snap dat, als jij een vrouw bent, er momenten zijn dat jij er misschien helemaal geen zin in hebt. Sommige vrouwen zijn juist extra geil als zij ongesteld zijn. De wetenschap en vele praktijk ervaringen hebben vast gesteld dat masturberen helpt om menstruatiepijn te verlichten.

Fun

Masturberen is heerlijk voor het humeur. Jij zal zien dat jij met de dag vrolijker word. Let op, ik heb het over positief en gelukzalig masturberen. Als jij gaat masturberen uit frustratie, negativiteit of als verslaving, dan werkt dat natuurlijk voor geen meter!

Pest control

Een blaasontsteking komt voort uit slechte bacteriën die zich nestelen in de blaas. Weinig mensen weten dat een blaasontsteking sneller over is, als men masturbeert.

Cortisol

Eén van die hormonen die tijdens masturberen vrijkomt is Cortisol en Cortisol is een stresshormoon die ervoor zorgt dat het immuunsysteem sterker en gezonder word.

Dit is geen hogere natuurkunde, ik ben geen raketwetenschapper en ik heb zeer zeker geen dertig duizend onzinnige maatschappelijk verantwoorde papiertjes aan de muur hangen die ‘bewijzen’ dat ik er verstand van denk te hebben.

Mijn geheime bron? Ik creëer met passie, ik leef vanuit en door passie en die passie vind je tevens terug in de vele vormen van orgasmes die ik creëer.

Als je ergens oneindige onvoorwaardelijke gelukzaligheid in stopt, gaat het groeien en zal het sexuele wezen bloeien.

Iedereen die met overgave en vanuit overgave bij zijn/haar partner een orgasme wil creëren die zal gelijk merken wat voor verschil dat uit maakt voor zowel hij/zij die ontvangt, als hij/zij die geeft.

Want dan ben je oprecht aan het delen en dan ben je oprecht aan het creëren.

Niet zeuren

Twee snelle tips voor een briljant orgasme.

Volgende week is er ongetwijfeld weer wat anders op TV of dat ene klusje kan morgen ook nog wel. Wat daar verder uit ontstaat zijn orgasmes die vanzelf ontwikkelen, die groeien en vernieuwen.

Ik heb mensen ont-moet en zal er ongetwijfeld nog wel meer ont-moeten die nog nooit een orgasme hadden ervaren, meestal vrouwen en een enkele keer een man.

De mensen die een full body orgasme of multi-gasme hebben ervaren zijn al helemaal zeldzaam.

Er zijn genoeg cursussen die je verder kunnen helpen op dit gebied. Zo ben ik zelf bezig met het ontwikkelen van een aantal en tevens kun je hier op de site genoeg vinden wat je verder kan helpen.

Dat is eigenlijk de bonus tip, ontwikkel, leer en herhaal.

Om heel eerlijk te zijn kan ik jou nu hier ter plekke vertellen dat jij één van de duizenden bent die dit artikel leest en jij bent één van de duizenden die het over een paar uur net zo makkelijk weer vergeten is.

Ik haal het vaker aan en ik ben iemand van de herhaling, de oh zo heerlijke herhaling. Er zit een ongekende kracht in herhalen en herhaling, vooral bij het creëren van een goed orgasme!

De gemiddelde persoon die hier komt is zo tussen de 20 en 40 jaar en al die jaren hebben ze niks anders gedaan dan voornamelijk heel veel oppervlakkige onzin herhalen.

Alles wat ze weten en denken te zijn, dat is opgebouwd uit herhaling. Dat is namelijk de manier om te leren, maar dat leren aan de oppervlakte haalt niks uit als er geen passie is.

Als jij denkt: “Pfffff, wat een partij moeite moet ik gaan doen om er voor te zorgen dat hij/zij en amazing orgasme krijgt!”

Als dat een gedachte is die bij jou naar boven komt…tja, dan heb jij waarschijnlijk de grootste trigger van jouw en jullie slechte sexleven wel gevonden.

Een briljant orgasme is een manier van herhalen. Een full body orgasme is een orgasme wat zich blijft herhalen.

Het ware orgasme

In het boek Sudden Death van Rita Mae Brown staat de uitspraak: “Insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results!”

Ik denk dat Rita Mae Brown nog nooit een goed orgasme heeft ervaren.

Het ware orgasme is een bron van heerlijke herhaling op herhaling op herhaling uitgevoerd in en met volle overgave, zonder schaamte, met passie en toewijding.

Een bepaalde handeling herhalen en er vanuit gaan dat het orgasme zal groeien, zal ontwikkelen en zal vernieuwen.

Geen enkel orgasme is hetzelfde, ook al komen ze vaak voort uit dezelfde herhaling. Ze lijken op elkaar, maar de omstandigheden en de persoonlijke staat van ‘zijn’, zullen er voor zorgen dat het altijd anders word ervaren.

Je lichaam en geest leren bepaalde triggers die er voor zorgen dat je kan klaarkomen, zowel lichamelijk als voor de gevorderden, geestelijk.

De één kan klaarkomen door een elektrische tandenborstel, de ander heeft een constante trekbeweging nodig of iemand moet precies iedere keer heel bewust op hetzelfde plekje worden aangeraakt met een bepaalde precisie.

Met dat bruggetje komen we bij de bewustwording.

Laten we collectief accepteren dat de 21ste eeuw een eeuw van bewustwording is, de vraag is echter waar word jij je bewust van? En jouw partner? Jouw vrienden en jouw familie?

Bewust worden van de meest krachtige energie is een uitdaging.

Het meest krachtigste orgasme is het samensmelten van twee of meer energieën op een hoge sexuele frequentie. Dat doe je niet ‘even’, dat doe je niet ‘even’ als je er toch al niet zo veel zin in had.

Mensen praten heel vaak over een relatie en hoe belangrijk zij die wel niet vinden, maar een echte diepe sexuele connectie binnen een relatie is zeldzaam.

Vanuit de ware connectie kan je verdieping vinden en creëren. Ik kan bijna niet anders dan dit artikel af te sluiten met een zeer bijpassende quote van Marianne Williamson:

“You must learn a new way to think,
before you can master a new way to be” 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVersieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten
Pijl29 Originele Date Ideeën en Activiteiten in Rotterdam + Dating Tips
PijlInteresse tonen: 11 Tips om te tonen dat je iemand leuk vindt
Pijl10 Onverwachte redenen waarom ze minder appt + Tips

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Lily
Is het hebben van een multi-gasm voor een vrouw zo zeldzaam?
Senna
Is dat echt zo zeldzaam ik ervaar dagelijks tig orgasmes. Je moet het gewoon laten gaan

Plaats een Reactie