Vrouwen zoenen op straat doe je zo (Daan in actie!)

10 Nov 2014, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

In deze video zie je hoe ik overdag na korte interacties vier verschillende vrouwen zoen op straat. Dit kan je bereiken door gelijk fysiek te zijn en veel emotionele spikes te geven. En vooral een gezonde dosis lef! Bekijk de video en laat een reactie achter hoe gaaf je hem vindt!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe word je verliefd: 7 Simpele tips hoe verliefdheid werkt
PijlIk Zoek Een Vrouw: In 9 Tips Gelukkig In Een Relatie
Pijl27 Dates Met Slecht Weer: De Beste Waterdichte Date Ideeën
Pijl7 Dingen Om Op Te Letten Tijdens de Eerste Ontmoeting

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Graziano
Hi

Daan is blank en die vrouwen vertrouwen hem meteen!!! Mocht hij noord Afrikaans zijn of donker of in ieder geval buitenlands wat meteen negatieve vooroordelen opwekt dat zou dit nooit te nimmer kunnen. Puur vanwege het feit dat die blanke meisjes een blanke jongen willen!!!
Reacties
Stephan
Dag Graziano,

Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Justin Wayne is ook een kleurling die mooie dingen voor elkaar krijgt. Als jij door middel van een luide stem, goed oogcontact en een glimlach de dame in vertrouwen weet te nemen, maakt het niet uit welke huidskleur je hebt.

Natuurlijk draagt kledingstijl er wel bij. Stel je bent donker en kleed je als een gangsterrapper dan kan dat soms een negatieve uitwerking hebben. Aan de andere kant, als Daan met wallen onder zijn ogen en aftandse kleding rondloopt alsof hij een dealer is, zullen ook veel dames hem wantrouwen.

Tijdens daygame ken ik zat blanke jongens die dames de stuipen op het lijf jagen. Wel vind ik de reactie van buitenstaanders soms onterecht. Zo was ik eens op pad met een donkere jongen op een dag waarop veel politie op straat was. Hij werd tot vijf keer toe aangesproken door agenten waar hij mee bezig was. Ik geen keer. Echter, was zijn stijl erg extravert en trok veel aandacht terwijl ik meer low-energy ben. Ook dat zal zeker hebben bijgedragen.

Hoop dat je hier iets mee kunt.

Stephan
Daan
Hoi Graziano

Probeer het zelf uit en misschien blijkt het dat deze overtuiging niet klopt. Als jij 100 vrouwen aanspreekt op straat willen ze dan alle 100 een oer-hollander? Ik denk het niet.

Ik kom ook wel eens meisjes tegen waar ik keihard mee flirt maar alsnog (bijna) niet te overtuigen zijn om met een blanke mee te gaan.

Dus voor ieder wat wils bro, laat je niet gek maken door de vrouwen die jou niet leuk vinden want er zijn er altijd zat die wél iemand als jou willen.

Daan
Redouan
Hoi,

Bedankt voor de motivatie en concrete uitleg:)!
Dit geeft me hoop en dat is mijn motivatie:)
Gr
Mateo
Damn Daan! Hoe lang heeft het jou geduurd om zo goed te worden met vrouwen? Ik ben zelf behoorlijk verlegen en denk dat t bij mij heel lang gaat duren...
sjosjjj
Ballsy als f€%\" haha

Vraag me wel af of die duitse vrouwen makkelijker zoenen omdat ze op vakantie zijn. 2/3 waren namelijk in NL en niet nederlands.
Reacties
AttractionGym Daan
Ja een tourist is vaak wel in een iets lossere stemming hoor, ze zoent sneller want er zijn sowieso geen bekenden die over haar zullen roddelen en ze voelt zich al meer avontuurlijk dan iemand die gewoon net van werk komt. Maar zoals je ziet lukt het ook met Nederlandse meisjes :)
James
Impressive mate! Haven;t seen stuff like this in a while, would love to see the full vid. Like how the hell do u do this??
Stephan
Gaaf wat Daan kan laten zien dat mogelijk is. Zeker met het oog op de next step, same day lays, zie je dat buitenlandse dames (bv. toeristen) daar veel meer open voor staan.

Mij is het één keer gelukt een Nederlands meisje overdag te zoenen. Ze was daarna ook weer snel weg. Beetje impulsieve actie van ons beide. Wel awesome!

Naar mijn mening zijn er zeker verschillen tussen night- en daygame, maar bepaalde zaken die je onmogelijk acht voor overdag, hoeven dat zeker niet te zijn!
johnnn
daygame kiss closes pakken veel vieuws in het buitenland, valt nog wel mee op jouw kanaal Daan
Roemert
Ik daygame nu al 3 jaar, dit is me nog 1x gelukt haha, dan na een instant date in Den Haag van 2 uur. Maar het was wel epic oten het lukte, de adrenaline. Ik merk dat jij vaak in Amsterdam juist bent voor daygamen, doe je het wel eens in andere steden en zo ja welke?
Esteban
Grappig overdag een vrouw zoenen... je moet er maar opkomen om het ook nog eens te gaan filmen. Ik heb net voor het eerst over daygame gehoord maar dit is dus wat mogelijk is, of kan het nog verder?
Reacties
AttractionGym Daan
Daygamen kan net zo ver gaan als nightgame als je eenmaal lekker gaat. Maar een vrouw mee naar huis nemen (of zoenen) is gemakkelijker in de avond, natuurlijk :)

Maar laat je niet beperken door je gedachtes, er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!
Tjechië
Deze man, zoent ff op straat 4 chicks, maar eerlijk dit doe jij ook niet iedere keer als je gaat daygamen.
Maartje
ZOENE ZOENEN ZOENE
Bart-Jan
Jij brengt de Nederlandse daygame naar de next level. Maar hoevaak als je overdag gaat versieren zoen je ook want ik denk nket dat je een daygame kiss close machine continue bent of wel?
Reacties
Bart-Jan
Laat maar, ik zie je het in meer video's doen. Ben geabonneerd haha. En keer zat ik er dicht tegenaan met daygame okk maar dan wel na een 3 uur lange interactie en instant date met haar bijna de kiss close haha

Plaats een Reactie