Paul Janka

24 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Paul Janka, een echte pua

Paul Janka is iemand die met recht een pua genoemd kan worden (een pickup artist in het jargon). Hij is iemand die zich op geen enkele manier schaamt voor zijn passie om vrouwen te versieren. Hij vertelde zijn verhaal zelfs op de Dr Phil show. Zijn gedrevenheid kwam vooral doordat hij als succesvolle en goed uitziende jonge vent bar weinig voor elkaar kreeg bij de vrouwen. Dat terwijl hij nota bene in New York woonde, een stad met een onwaarschijnlijk grote hoeveelheid mooie single vrouwen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het probleem schuilde er voor een groot deel in dat hij super onhandig was met vrouwen en simpelweg niet wist hoe hij zich moest gedragen wanneer hij een vrouw aantrekkelijk vond. Vrouwen werden er niet warm van en er gaan verhalen dat dames in zijn bed zijn beland die dat puur uit medelijden deden. De frustratie bouwde maar op, en analytisch als hij was besloot hij te analyseren waar het fout ging en een actieplan te bedenken.

Paul Janka, de transformatie tot een pua

Via zijn werk, zo gaat het verhaal, kwam hij in contact met iemand die hem vertelde dat je vrouwen versieren kunt leren. Deze wilde hem wel op weg helpen en Paul ging voor het eerst zien dat niet goed zijn met vrouwen iets is dat je kunt fixen. Ik ga dit net zo aanpakken zoals ik met mijn carrière heb gedaan: grondig en systematisch. Iedere dag ging hij erop uit om vrouwen te ontmoeten. En iedere interactie noteerde hij een spreadsheet. Nerdy? You bet!

Hij schreef op wat hij had gedaan, hoe ver hij was gekomen – alles. Daarna ging hij zijn interacties analyseren. Wat waren de variabelen, waar moest hij de volgende keer op letten? Verbeteren, herhalen, en weer verbeteren. In de Dr. Phil show vertelde hij trots wat zijn scoringpercentages waren, schaamteloos. Vooral dit maakt hem wat mij betreft een interessant persoon, hij was volledig congruent in wat hij vond en wat hij deed.

Jammer aan Paul Janka alleen is dat zijn grote drijfveer frustratie was. Dat is een mooi iets om mee te beginnen, om je in beweging te krijgen. Maar niet iets waarin je wilt blijven steken. Het voelt namelijk niet alleen sleazy en inauthentiek. Ironisch genoeg zijn je resultaten met vrouwen, zelfs op de korte termijn, minder wanneer je jezelf aanleert om een toneelstukje te spelen. Eerlijk zijn vraagt  grotere ballen en is uiteindelijk altijd beter – en vooral ook leuker!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe 9 Tips om van je Derde Date een onvergetelijk succes te maken
PijlTinder rolt verificatie met ID-bewijs dit jaar wereldwijd uit
Pijl35 Beste & grappigste Tinder openingszinnen (Werken Altijd)
Pijl39 Beste Date Idee├źn in Groningen (+Tips voor je eerste date)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie