Leer hoe je haar vanavond nog meermalen
schreeuwend laat klaarkomen

Onthuld: de geheimen van een spetterend seksleven
dat voor iedereen is weggelegd

Beste toekomstige SEKSGOD, 

Wat ik je nu ga vertellen is controversieel en kan schokkend zijn, afhankelijk van jouw eigen ervaringen in de slaapkamer.

Wist jij dat de meeste vrouwen seksueel onbevredigd zijn...

dat ze lijden in stilte?

En dat ze wachten op de dag dat een man hen naar plekken van extase voert... naar nieuwe hoogtepunten die ze onmogelijk zelf kan bereiken...?! 

Ergens heb je het vermoeden dat er meer mogelijk is - of nodig is - want anders ben je niet op deze pagina.

Jij weet dat, als je nog nooit 'wat doe je met me?' hebt horen zeggen na de seks, je als minnaar nog wat te leren hebt.

Mijn oprechte complimenten dat je hier bent, want daardoor onderscheid je je nu al van de menigte middelmatige minnaars die vrouwen gewend zijn.

Een aantal basisfeiten over het seksueel genot van jouw partner

Wanneer gevraagd, zeggen de meeste mannen dat ze het 'prima' doen in bed.

Wanneer je het aan vrouwen vraagt, dan krijg je echter een heel ander geluid te horen.

52 procent van de vrouwen faket weleens een orgasme, slechts 17 procent komt regelmatig klaar en maar liefst 80 procent wil liever knuffelen dan seks volgens een recent onderzoek. 

Anderen mannen hebben juist wel een vermoeden dat het qua bedprestaties afleggen tegen andere mannen.

Wellicht doordat ze geen tweede afspraak krijgen na de seks.

Of omdat ze een kleiner apparaat hebben dan gemiddeld (en ja, er zijn vrouwen die dat belangrijk vinden; tenminste, totdat ze de technieken hebben ervaren die jij op het punt staat te leren!). 

De meerderheid heeft er geen idee van dat ze 'gewoon' of zelfs beneden gemiddeld zijn als minnaar.

Een vrouw zal je dat namelijk niet snel vertellen, bang om je ego te krenken of omdat het sowieso een sfeerbederver is.

Vrouwen doen liever alsof ze sommige dingen lekker vinden, puur om mannen te bevestigen. 

Laat ik het zo zeggen, als jij niet zeker weet of je vrouw een orgasme heeft gehad... dan heeft ze géén noemenswaardig orgasme gehad!

Veel vrouwen ervaren helemaal geen orgasme en de absolute minderheid heeft een genotservaring waarin ze zichzelf compleet verliest.

Veel vrouwen weten niet hoe ze daar moeten komen. Ze vinden het veiliger of plezieriger om alleen maar een beetje te knuffelen. 

En om nog een misverstand uit de wereld te helpen: niet ieder orgasme is hetzelfde!

Dus als ze is klaargekomen wil dat niet zeggen dat ze onder de indruk is van jou!

Dat geldt voor jou als man ook: de ene keer schreeuw je het (figuurlijk of letterlijk) uit, maar de volgende keer kom je met moeite klaar met een half harde penis.

Vrouwen beleven hetzelfde, alleen veel intenser.

De code van ultiem genot gekraakt

Iedere man zou dit mee moeten maken terwijl heel weinig mannen het zullen meemaken:

De intense en bewonderende blikken van je partner terwijl haar gezicht straalt, nauwelijks uit haar woorden kan komen en stamelt 'wat doe je allemaal met me?'.

Dat is namelijk wat er gebeurt wanneer je haar bevredigt met de meest intense orgasmes die ze ooit heeft gehad. 

Dit is nu binnen handbereik voor iedere man, ongeacht je ervaring, afmetingen, uiterlijk of hoe rijk je bent.

Stel je voor dat je nu binnen enkele minuten de onbesproken geheimen ontdekt om haar meerdere intense en langdurende orgasmes te geven... Hoe zou je je voelen als ze letterlijk om meer smeekt?

Wat zou het betekenen voor je seksleven als je partner iedere nacht compleet bevredigd zou zijn? 

Wanneer je eenmaal gaat zien dat haar "ultieme seksgod" zijn iets is dat je kunt leren, dan heb je een 'oneerlijk voordeel' ten opzichte van 95 procent van alle mannen.

Je wordt echter geen ultieme minnaar door de tips uit tijdschriften te lezen of naar porno te kijken - hiermee saboteer je jouw seksleven alleen maar. 

Laten we het onder ogen zien. Als je vrouw NIET krijgt wat ze wil op seksueel gebied, dan kan dat heel frustrerend zijn.

Het kan letterlijk je seksleven - en je relatie - verpesten!

We zijn nu eenmaal seksuele wezens en je wilt haar indruk van jou niet aan het toeval overlaten...

Daarom hebben wij een systeem ontwikkelt met de ervaringen en inzichten van talloze ultieme minnaars. 

In dit krachtige systeem voor optimaal genot wordt stap-voor-stap uitgelegd wat je moet doen om een onvergetelijke ervaring te geven, iedere keer weer!

Talloze trucs en inzichten stellen jou in staat haar organen, waaronder haar belangrijkste seksorgaan haar mind, te bespelen als een muziekinstrument. 

Veel mannen slaan haar mind over - maar waarom denk je dat '50 tinten grijs' een wereldhit is?

Niet omdat een vrouw persé, vastgebonden, slaag wil...

Dit is alvast mijn eerste hint: seks begint buiten de slaapkamer.

Een kort overzicht wat je gaat leren:

Deel 1: 'The making of' de seksgod
De 10 grootste mythes over vrouwen en seks Hoe je haar benadert voor seks zonder ooit nog afgewezen te worden De 3 noodzakelijke voorwaarden voor seksueel zelfvertrouwen Breek uit de matrix; hoe jij je eigen seksuele matrix opbouwt en je lover er in trekt De verschillende orgasmes, inclusief die waarvan jij (en zij) het bestaan niet wisten Hoe ze over jou praat met haar vriendinnen (en hoe je kunt zorgen dat haar vriendinnen jaloers worden) Waar je als man aan moet voldoen om haar seksgod te worden: de 4 vereisten De geheime plekjes op haar lichaam die haar doen rillen van genot Het weinig bekende geheim waarmee je je uithoudingsvermogen onmiddellijk verdubbelt En nog veel, veel meer...
Deel 2: Het seksgod systeem
Het belang en toepassing van het STFD principe De juiste streeltechnieken: hoe je haar lichaam kan laten tintelen door een simpele aanraking De juiste manier om dirty talk te gebruiken in de slaapkamer zonder dat je haar afschrikt Dé manier om haar erogene zones te bespelen die haar gekt maakt van verlangen! De nummer één tip wanneer je haar orale seks geeft Hét standje waarin de vrouw het meest waarschijnlijk een orgasme bereikt 3 tips hoe je zeker kunt weten dat ze interesse in je heeft Exact wat je moet zeggen om haar de hele dag aan jou laat denken De ene vraag die ervoor zorgt dat alle vrouwen je leuk vinden Een krachtige voorspel techniek om je partner intens te laten verlangen naar penetratie En nog veel, veel meer...
Deel 3: De routekaart naar seksuele overgave
Een manier om een welhaast 'spirituele' connectie en intimiteit te creëren zoals ze nog nooit heeft beleeft De stappen om haar een onvergetelijk orgasme te bezorgen Welke teksten je een hypnotische macht over haar geven! Wat je moet doen voor, tijdens en na de seks om haar seksueel verslaafd aan jou te maken Stap-voor-stap: meervoudige orgasmes, orgasmes stapelen en 'spuit orgasmes' Hoe je je eigen seksuele genot kunt vergroten Hoe je een vrouw helpt de regie uit handen te geven (en haar bewondering wint) Precies aanvoelen wanneer ze ruwe, en wanneer ze tedere seks wil - zonder dat ze het hoeft te uit te leggen Technieken om de seks nog intiemer en gepassioneerder te maken 3 manieren hoe je haar lichaam beter leer kennen dan zij het zelf kent Hoe je haar seksueel zelfvertrouwen geeft En nog veel, veel meer ...
Deel 4: De seks archieven
7 spelletjes met vrouwen die zorgen voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht Hoe je haar warm laat lopen voor iets nieuws in bed (bijvoorbeeld een trio) 3 ongebruikelijke tips hoe je haar meer genot geeft met je hand De accessoires die je juist wel en juist niet wilt gebruiken Hoe je haar laat genieten van het geven van orale seks De 2 voedingsstoffen die zorgen voor sterkere erecties Voor de kleingeschapen man: een slimme truc waardoor ze jou dieper voelt en haar genot verhoogt Hoe je in je lange termijn relatie de seks spannend houdt De waarheid over gelijktijdige orgasmes Eén slimme vraag waarmee je ontdekt wat haar diepste fantasieën zijn Troubleshooting: vroegtijdige ejaculaties En nog veel, veel meer...
En tijdelijk ontvang je GRATIS de volgende bonussen

Bonus eBook:
Squirten In Een Handomdraai

Benieuwd hoe je haar kunt laten sidderen van genot in een handomdraai? Ontdek het geheime wapen van iedere minnaar die met bewondering wordt nagekeken: het spuitorgasme.

Bonus eBook:
Sexting Geheimen

Heb je wel eens een vrouw laten klaarkomen via Whatsapp? Stel je voor dat je dit zou kunnen en haar wild van verlangen kan maken. Deze handzame gids leert je eenvoudig hoe je dat voor elkaar krijgt.

Bonus eBook:
De Alfa Mindset

De mate waarin jij jezelf ziet als seksueel aantrekkelijk persoon bepaalt hoeveel succes je zult hebben in man-vrouw interacties. Dit ebook is gebaseerd op het belangrijkste inzicht uit de psychologie van de afgelopen 100 jaar.

Word de minnaar die ze nooit zal vergeten

Elke vrouw heeft recht op een eliteminnaar.

Jij kunt die man zijn door het volgen van een stap-voor-stap systeem.

Onze datingcoaches hebben niet alleen hun liefde voor vrouwelijk schoon en persoonlijke ontwikkeling gemeen.

Zij hebben ook de gemeenschappelijke drive om hun bedpartner(s) de beste ervaring ooit te geven. Dit is de basis van het 'seksgod project'. 

Wij als coaches van AttractionGym hebben jarenlang onze ervaringen met elkaar, en tevens met het netwerk van oud studenten gedeeld, op zoek naar de krachtigste, meest betrouwbare en meest ongebruikelijke manieren om de seksuele ervaringen van iedere vrouw te overtreffen. 

Diepgaande interviews tijdens en na de seks met honderden vrouwen en onvermoeibaar uittesten wat werkt (wat een mooie baan hebben we toch ;), hebben geleid tot het meest complete en effectieve minnaar systeem dat er bestaat.

Nu weet jij precies wat je moet zeggen, moet doen en vooral niet moet doen, "to blow her mind", en hierdoor haar ultieme liefdesdrug te worden.

Wat is het je waard?

Maar stel dat het waar is, wat is dat je waard? Honderden euro's? Duizenden euro's? Hier kan ik geen antwoord op geven, dat moet jij namelijk doen. Maar beantwoordt de volgende vragen eens:

Wij hebben er jarenlang over gedaan om al deze geheimen te ontdekken. Wij hadden graag de mogelijkheid gehad om al deze kennis, inzichten en ervaringen voor slechts 27,- euro te ontvangen toen wij aan het begin stonden. 

Het is nú tijd om de man te worden:

Neem nu ACTIE en ontdek binnen enkele ogenblikken de geheimen in ons eboek - en word de beste minnaar die je kunt zijn: de SEKSGOD!

Voor slechts € 27,-

... heb je binnen enkele minuten toegang tot de SeksGod Methode.

Klik op de bestelknop en vergroot vanaf vandaag je kennis om een geweldig seksleven te krijgen.

Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen - Slechts 27,- euro

Probeer DE SEKSGOD METHODE 30 dagen uit op MIJN RISICO

Mijn belofte is dat je na het lezen van dit ebook in één dag vele malen beter zult zijn dan je ooit bent geweest. En dan zij ooit heeft ervaren.

Klinkt vergezocht? Niet wanneer je dit stap voor stap systeem uitprobeert...

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je net zo blij zult zijn met de resultaten als onze andere studenten.

En zo niet, stuur mij dan een mailtje en je krijgt direct het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening, zonder gedoe of lastige vragen. 

Dit is wat anderen zeggen over de SeksGod Methode:
"Mindblowing! Veel nieuwe inzichten, goede uitleg. Geen woord te veel."
"Heb het inmiddels op een vijftal dames kunnen testen en de reacties zijn heel goed. Door de technieken uit het boek toe te passen worden de meisjes zeer geil en zeer nat. Bepaalde vingertechnieken doen ze ook heel hard klaarkomen. Ik heb een meisje laten spuiten, een meisje heeft gezegd dat ze nog nooit op zo'n speciale manier was klaargekomen en 1 heeft me de koning van de no pants dance genoemd. Daarvoor heb ik nog nooit echt gehoord dat ik goed was in bed. Waarschijnlijk omdat ik dat ook niet was. Het doet ook wel wat met mijn zelfvertrouwen. Voorheen was seks iets dat het meisje toeliet. Nu weet ik dat ik haar een hele bijzondere ervaring kan bieden en dat "werkt" een stuk prettiger. Een aanrader dus."
'Er is zoveel mogelijk! Veel inzichtelijk gekregen hoe je het hele proces kan leiden, naar écht goede seks."
"Deze jongens weten echt waar ze het over hebben. Het geeft je een hele duidelijke mindset mee. Het toppunt was toch wel het gedeelte voorspel. Hoe mooi en uitgebreid je het kan maken en hoe je er je tijd voor moet nemen. Geniet van haar. Ik kan wel een hele pagina vol gaan schrijven, maar daar hebben jullie niks aan. Als je dezelfde ervaringen wilt zoals ik die nu heb zou ik zeggen koop gewoon het boek."
'Ik heb vannacht mijn vriendin de gelukkigste vrouw op aarde gemaakt. Dat moest ik jullie even vertellen van haar.'
"Veel geleerd, boeiend, inhoudelijk, uitstekend. Super ook dat het zo in detail was."
"Het was onbeschrijfelijk. Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Het voelt alsof ik geïntroduceerd ben tot een soort geheime informatie waar niemand op deze planeet iets van weet. Er zit duidelijk heel veel werk en ervaring achter deze kennis.'
'Het is niet moeilijk om goede seks te hebben, iets moeilijker dan leren fietsen misschien maar zeker niet zo moeilijk als auto rijden."
'Ik liet haar dezelfde avond meermalen schreeuwend klaarkomen. Ze zei tegen me dat ze nog nooit zo heftig was klaargekomen.'
'Ik had geen idee dat ik nog zoveel kon leren over seks. Ik dacht eigenlijk dat ik het altijd wel goed deed in bed. Ik heb mijn vriendin gisteren meer orgasmes gegeven dan in de laatste 3 maanden. Nogmaals bedankt en ga zo door!'

Koop de SeksGod Methode nu!

Samengevat, dit is wat je krijgt:

Voor slechts € 27,-
Toevoegen aan winkelwagen

Toevoegen aan winkelwagen - Slechts 27,- euro