Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / sletvrees

Afrekenen met sletvrees

19 Dec 2013, door Daan de Ram in Flirttips

Sletvrees

Hoe je haar toestemming geeft om een slet te zijn

Dit gaat over het nummer 1, ultieme, meest gestoorde, vreemde, gekke, enorm verbazingwekkende, idiote fenomeen dat ik ooit heb meegemaakt. Iets waar ik me ALTIJD over heb verbaasd, namelijk het volgende:

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Waarom, worden vrouwen in vredesnaam 'sletten' genoemd, als ze met veel mannen naar bed gaan???

Yo, mannen, is dit niet PRECIES wat wij ALLEMAAL van ze willen???

Kunnen we hier even massaal en totaal mee KAPPEN?

Seriously guys, wij zijn zelf onze grootste cockblock in deze hele maatschappij.

Wat is een 'slet'?

De precieze biologische en culturele factoren die in dit trieste verschijnsel meespelen laat ik in dit artikel ter zijde. Dat mag een antropoloog uit gaan vogelen.

Dit artikel gaat over hoe je haar NIET het gevoel geeft een slet te zijn. Maar haar zich WEL als "slet" kan laten gedragen.

In mijn ogen is een vrouw die iedere week met een andere man naar bed gaat (en zich daar goed over voelt), niets meer dan een seksueel-gezonde vrouw. Een oordeel daarover hebben is triest en hypocriet, vooral omdat wij mannen maar al te graag iedere week met een ander in bed liggen.

OK er bestaan sletten, bijvoorbeeld als je vriendin vreemdgaat met je beste vriend. Dat is een achterbakse streek. Oké háár mag je een slet noemen.

TIP: Nog nooit een relatie / vriendin gehad? 14 Tips om dat NU te veranderen

Houden vrouwen ook van seks?

Kijk, vrouwen willen minstens net zo graag seks als een man dat wilt. Voor vrouwen duurt het iets langer voordat ze opgewonden zijn, dat is waar. Maar als ze eenmaal opgewonden zijn willen ze het (ik herhaal mezelf) minstens zo graag als een man dat wil. En waarschijnlijk wil ze het echt nog veel liever.

Vrouwen zijn alleen vervloekt met de last die de maatschappij op hen legt. Namelijk dat ze een 'slet' zouden zijn als ze vaak of snel met mannen naar bed gaan. Maar wees gerust. Dit is hoe jij een vrouw op haar gemak kan stellen.

Sletvrees vernietiger # 1. Casual

Dit heb ik geleerd van één van mijn vrienden, een behoorlijke soepele baas mag ik zeggen.

Ik bleef een lang weekend bij hem op de campus slapen. Iedere vrouw daar, zonder uitzondering, werd door hem 'slet' genoemd. Ik snap dat hij nu klinkt als een botte zak. Wat hij echter deed was dit op een super casual manier zeggen. Hij liep langs een meid in de gang en zei heel gewoontjes: 'Hoi slet'. De meeste meisjes reageerde hierop met 'Hey slet' terug.

Weet je hoe geniaal dit is??? Ten eerste is het behoorlijk hilarisch. Maar impliciet geeft hij ze op een casual manier toestemming om zichzelf 'slet' te noemen, en hij accepteert van hen ook precies hetzelfde antwoord terug.

Ik zeg niet dat je nu iedere vrouw casual 'slet' moet gaan noemen. Wat ik zeg is dat als je doorkrijgt wanneer je casual deze dynamiek kan creëren met je flirts in de kroeg, wanneer je al bijna binnen bent.

TIP: ChickChat #2: Wat is je raarste seksverhaal?

Sletvrees vernietiger # 2. Overdrijven

Laatst zat ik in Barcelona met een Canadese meid wat te babbelen. Na de wat meer 'gewone' gesprekken en nog wat meer drank kwam ik erachter dat ze oprecht heel grappig was. Na wat standaard foute AIDS grappen, claimde ik dat ik een VEEL grotere slet was dan zij. Zij ging leuk hierin mee en zei dat ik niet eens in haar BUURT kwam.

Overbodig om te zeggen wat voor een seksuele sfeer dit tussen ons creëerde. Nog leuker was dat we elkaar onze meest sletterige ervaringen uit gingen wisselen, wat de conversatie alleen maar meer authentiek, spannend en hilarisch maakte.

Sletvrees vernietiger # 3. Maak het cool

Dit is voor wanneer jij je wat meer avontuurlijk voelt. Laat duidelijk, maar niet te overdreven, merken dat seksualiteit voor jou iets normaals en cools is. Het is gaaf om elkaar op deze intieme manier te ontmoeten. Seks is iets waar niemand zich voor hoeft te schamen. Seks is bespreekbaar en vooral heel erg leuk op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Ik bedoel dit vooral niet als 'techniek'. Ik bedoel dat het belangrijk is dat jij ECHT zo denkt. Dit bovenstaande is in werkelijkheid ook de meest ´normale´ manier van denken. In tegenstelling tot de benauwende kijk die ouders en de maatschappij je vaak mee kunnen geven.

Wanneer een vrouw merkt dat seks voor jou natuurlijk, vrij en normaal is, zal ze hierop reageren. Concretere voorbeelden om dit te laten merken is bijvoorbeeld door grappige dingen te vertellen die jou gebeurde in bed. Een keer vloog mijn bed en dekens in de fik tijdens de seks (verdomde kaarsen!!), lachen toch?

Een ander voorbeeld is grappen maken over vieze dingen, pas op dat je niet smerig overkomt en doe dit luchtig. Leg ze 'The shocker' (http://shockerbook.com/the-shocker) maar eens uit bijvoorbeeld.

Conclusie

Mannen! De tijd is gekomen voor een nieuwe seksuele revolutie! Ik roep de pioniers onder jullie op om alle oude normen en betekenissen over het woord ´slet´ te laten vallen. Laat iedereen vrij zijn in haar/zijn seksualiteit!

Laat ware liefde en vrijheid zegevieren! Scheur elkanders kleren af en bemin de liefde tot U niet meer verder kunt!

In andere woorden: doe niet zo moeilijk, dat scheelt een hoop gezeik.

Adios!
Daan

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Hoe werkt Tinder? Uitleg + Must-Have Tips voor Succes op Tinder
Ze wil vrienden blijven: 7 Redenen Waarom +Hoe jij haar lover wordt
Flirtcoach Daan de Ram: 7 Must-Have flirttips om indruk te maken
10 Leuke gespreksonderwerpen om haar wild aangetrokken te maken

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Baas
Heel vet. Dat van dat overdrijven ga ik proberen dat is grappig en ik snap wel waarom het werkt. Moet wel meer in een club met alcohol enzo misschien.

Tip een over er heel normaal over doen doe ik soms al en werkt wel ja. Maar goed beschreven hoor
Reageer op deze reactie
Ikleerdegame
Een van de beste artikelen op deze site, interessante social issue ook, ik heb die docu a 2x gezien en ik denk dat mannen inderdaad meer relaxed moeten zijn over 'slet' zijn.

De tips heb ik niet geprobeerd dus weeet niet of die werken, maar het klinkt wel goed eigenlijk
Reageer op deze reactie
-
Geweldig artikel haha!! Goed punt!
Reageer op deze reactie
Frank
Het word nu wel lastig om te zeggen wanneer een vrouw wel of niet een slet is. Of ligt dit aan mij? Ik vind een vrouw toch al snel een slet als ze elke week met een andere man naar bed gaat.
Frank
Reageer op deze reactie
hans
Leuke blog!
Reageer op deze reactie
sjoerie
Mijn vorige vriendin is 25 en ik 28, ik vroeg haar maar niet met hoeveel ze naar bed is geweest, beter niet weten die dingen.. goed artikel verder!
Reageer op deze reactie
peter
Van mij mogen vrouwen zich best als een slet gedragen. Die bezorgen mij namelijk de leukste avondjes met de het minste ellendegedoe! Ga deze tips zeker onthouden.
Peter
Reageer op deze reactie
Mann
Niet overal mee eens in dit artikel, maar ik heb wel eens gehad dat een meid mij slet noemde en ik haar player. Dat was een soort onderonsje en daardoor ontstond een hele vrije sfeer. Vrouwen zijn verder best los als je gewoon een leuke vent bent!! Na hij 23e - 24e komen ze vanzelf vaak al los van die sletvrees vind ik !
Reageer op deze reactie
LK
Wat een gelul van niks en als je nou de maatschappih wil veranderen jonge verander dan meteen alles in dat kromme kut systeem!
Reageer op deze reactie
Madelief
De schrijver geeft anders wel een indruk dat het hem ook echt niet zo uitmaakt met hoeveel mannen een vrouw naar bed is geweest en ik vind het zelf wel prettig als daar inderdaad niet zo moeilijk over gedaan wordt!
Reageer op deze reactie
Hexe
Mijn ervaring is dat de meeste mannen dromen over een slet in hun bed maar als ze een vaste relatie zoeken willen ze een maagd. Een slet is een vrouw die van sex geniet en waar veel mannen nog van kunnen leren ben het helemaal eens met het artikel.
Reageer op deze reactie
Mark
Dank u
Reageer op deze reactie
JR
Leerzaam en herkenbaar
Reageer op deze reactie
R
mmm
Reageer op deze reactie

mensen die constant nieuwe bedpartners hebben zijn vaak mensen met een negatief zelfbeeld die op zoek zijn naar aansluiting en waardering. vaak niet de meest gelukkige mensen.
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
18 Oct. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)