Afrekenen met sletvrees

19 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Mannnen... stop hiermee

Dit artikel gaat over het nummer 1, ultieme, meest gestoorde, vreemde, gekke, enorm verbazingwekkende, idiote fenomeen dat ik ooit heb gezien.

Iets waar ik me ALTIJD over heb verbaasd, namelijk het volgende:

Waarom veroordelen mannen, vrouwen... als ze met ons naar bed gaan?

Beste mannen, willen jullie soms jezelf blokkeren? Dat geen enkele dame meer met je naar bed durft?

Kunnen we hier even massaal en mee kappen?

Ik neem aan dat mannen dit lezen, maar sletvrees is natuurlijk het ergste voor vrouwen zelf. Een dame wil misschien zoenen met een leuke kerel, maar ze sluit haar seksualiteit af omdat ze angstig is voor een oordeel. Vaak is ze trouwens niet bang voor het oordeel van een man, maar voor het oordeel van haar omgeving.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Wat is een 'slet'?

In mijn ogen is een vrouw die iedere week met een andere man naar bed gaat (en zich daar goed over voelt), niets meer dan een seksueel-gezonde vrouw. Een oordeel daarover hebben is triest en hypocriet, vooral omdat wij mannen maar al te graag met verschillende mooie dames in bed liggen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Okay er bestaan sletten, bijvoorbeeld als je vriendin vreemdgaat met je beste vriend. Dat is een achterbakse streek. Goed, háár mag je een slet noemen.

Houden vrouwen ook van seks?

Vrouwen genieten minstens zoveel van seks als mannen. Voor vrouwen duurt het iets langer voordat ze opgewonden zijn, dat is een verschil. Maar als ze eenmaal opgewonden zijn willen ze het minstens zo graag als een man dat wil. Gezien de grote hoeveelheid zenuwen die naar de clitoris gaan, hebben vrouwen waarschijnlijk nog veel meer plezier aan seks dan wij mannen.

Vrouwen zijn alleen vervloekt met de last die de maatschappij op hen legt. Namelijk dat ze een 'slet' zouden zijn als ze vaak of snel met mannen naar bed gaan. Maar wees gerust. Dit is hoe jij een vrouw op haar gemak kan stellen.

Sletvrees vernietiger # 1. Maak het cool

Dit is voor wanneer jij je wat meer avontuurlijk voelt. Laat duidelijk (maar niet te overdreven) merken dat seksualiteit voor jou iets normaals is. Het is mooi om elkaar op deze intieme manier te ontmoeten. Seks is iets waar niemand zich voor hoeft te schamen. Seks is bespreekbaar en vooral heel erg leuk op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak.

Zorg natuurlijk altijd dat er sprake is van constent. Ik raad daarom aan de volgende video eens te bekijken:

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Wees dus bewust van constent. Toen dat seksualiteit normaal en heel mooi is, maar dat niets 'moet'.

Dit is geen trucje. Respecteer haar, toon je waardes, en het is belangrijk is dat jij ECHT zo denkt. Dit bovenstaande is in werkelijkheid ook de meest ´normale´ manier van denken. In tegenstelling tot de benauwende kijk die ouders en de maatschappij je vaak mee kunnen geven.

Wanneer een vrouw merkt dat seks voor jou natuurlijk, vrij en respectvol is, zal ze hierop reageren. Concretere voorbeelden om dit te laten merken is bijvoorbeeld door grappige dingen te vertellen die jou gebeurde in bed. Een keer vloog mijn bed en dekens in de fik tijdens de seks (verdomde kaarsen!!), grappig toch?

Sletvrees vernietiger # 2. Casual

Dit heb ik geleerd van één van mijn vrienden, een behoorlijke soepele baas mag ik zeggen.

Ik bleef een lang weekend bij hem op de campus slapen. Zijn hele vriendinnengroep daar werd door hem 'slet' genoemd. Ik snap dat hij nu klinkt als een botte zak. Wat hij echter deed was dit op een super casual, grappige manier zeggen. Hij liep langs een meid in de gang en zei heel gewoontjes: 'Hoi slet'. De meisjes reageerde hierop luchtig met 'Hey slet' terug.

Het was over-duidelijk dat dit een grapje is, hij beledigde niemand hiermee.

Eerst keek ik vol verbazing op, zoiets zeg je toch niet tegen een vrouw? Maar toen zag ik dat dit een onderonsje was met de dames. Heel grappig. En impliciet geeft hij ze op een casual manier toestemming om zichzelf 'slet' te noemen, en hij accepteert van hen ook precies hetzelfde antwoord terug. Net zoals goede vrienden die elkaar speels uitschelden, terwijl je weet dat het goed zit tussen jullie.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Ik zeg niet dat jij zomaar vrouwen even een 'slet' moet gaan noemen. Probeer dit niet eens uit! Wat ik zeg is dat als je doorkrijgt hoe je casual deze dynamiek kan creëren met je flirts in de kroeg, je hele toffe reacties terug kan krijgen.

In andere woorden:

Oordeel niet, maar heb lol met elkaar.

Sletvrees vernietiger # 3. Overdrijven

Laatst zat ik in Barcelona met een Canadese meid wat te babbelen. Na de wat meer 'gewone' gesprekken en nog wat meer drank kwam ik erachter dat ze oprecht heel grappig was. Na wat standaard foute grappen, claimde ik dat ik een VEEL grotere slet was dan zij (ben ik ook). Zij ging leuk hierin mee en zei dat ik niet eens in haar BUURT kwam.

Overbodig om te zeggen wat voor een seksuele sfeer dit tussen ons creëerde. Nog leuker was dat we elkaar onze meest sletterige ervaringen uit gingen wisselen, wat de conversatie alleen maar meer authentiek, spannend en hilarisch maakte.

Conclusie

Mannen! De tijd is gekomen voor een nieuwe seksuele revolutie! Ik roep de pioniers onder jullie op om alle oude normen en betekenissen over het woord ´slet´ te laten vallen. Laat iedereen vrij zijn in haar/zijn seksualiteit!

Laat ware liefde en vrijheid zegevieren! Scheur elkanders kleren af en bemin de liefde tot U niet meer verder kunt!

In andere woorden: doe niet zo moeilijk, dat scheelt een hoop gezeik.

Adios!
Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlGaat je vriendin vreemd? De 3 redenen, 9 tips en 13 signalen
PijlWhatsApp date: 7 Tips voor je droomdate via WhatsApp
Pijl27 Snapchat gespreksonderwerpen: De leukste gesprekken
PijlHoe flirten vrouwen met mannen? 10 Manieren hoe ze verleidt

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

-
Geweldig artikel haha!! Goed punt!
Frank
Het word nu wel lastig om te zeggen wanneer een vrouw wel of niet een slet is. Of ligt dit aan mij? Ik vind een vrouw toch al snel een slet als ze elke week met een andere man naar bed gaat.
Frank
hans
Leuke blog!
sjoerie
Mijn vorige vriendin is 25 en ik 28, ik vroeg haar maar niet met hoeveel ze naar bed is geweest, beter niet weten die dingen.. goed artikel verder!
peter
Van mij mogen vrouwen zich best als een slet gedragen. Die bezorgen mij namelijk de leukste avondjes met de het minste ellendegedoe! Ga deze tips zeker onthouden.
Peter
Mann
Niet overal mee eens in dit artikel, maar ik heb wel eens gehad dat een meid mij slet noemde en ik haar player. Dat was een soort onderonsje en daardoor ontstond een hele vrije sfeer. Vrouwen zijn verder best los als je gewoon een leuke vent bent!! Na hij 23e - 24e komen ze vanzelf vaak al los van die sletvrees vind ik !
LK
Wat een gelul van niks en als je nou de maatschappih wil veranderen jonge verander dan meteen alles in dat kromme kut systeem!
Madelief
De schrijver geeft anders wel een indruk dat het hem ook echt niet zo uitmaakt met hoeveel mannen een vrouw naar bed is geweest en ik vind het zelf wel prettig als daar inderdaad niet zo moeilijk over gedaan wordt!
Hexe
Mijn ervaring is dat de meeste mannen dromen over een slet in hun bed maar als ze een vaste relatie zoeken willen ze een maagd. Een slet is een vrouw die van sex geniet en waar veel mannen nog van kunnen leren ben het helemaal eens met het artikel.
Mark
Dank u
JR
Leerzaam en herkenbaar
R
mmm

mensen die constant nieuwe bedpartners hebben zijn vaak mensen met een negatief zelfbeeld die op zoek zijn naar aansluiting en waardering. vaak niet de meest gelukkige mensen.
Anita
Laten we elkaar allemaal respecteren en vrijlaten in hun seksuele leven. ik denk dat vrouwen onder elkaar elkaar nog wel meer gek maken dan dat ze bang zijn voor het oordeel van een man trouwens. maar beiden speelt wel mee.
Herman
Mijn vrouw van 49 is sinds 2 jaar een slet. Alleen veilig en anoniem in een parenclub. Het is een lifestyle en bevalt ons beide goed. Ik vind het heerlijk om een zelfbewuste vrije en gele vrouw te hebben. Een aanrader.

Plaats een Reactie