Squirten: seks tips om haar spuitend te laten klaarkomen

18 Feb 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Squirten doe je zo

Ik ken geen statistieken. Maar ik wed dat een overgroot deel van de vrouwen nooit squirtent klaarkomt. Voor mannen weet ik zeker dat een overgroot deel niet eens weet hoe je een vrouw kan laten squirten / een spuitorgasme kan bezorgen. 

Dat is een extra reden waarom deze squirten zo geweldig is. Je kan niet alleen een vrouw heerlijk laten klaarkomen, maar je onderscheid je meteen met het overgrote deel van de mannen in bed!!! Doe je voordeel met deze seks tips dus.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Squirten: eerst de G-spot vinden

En het mooiste? Het is niet eens zo moeilijk.

First things first. De G-spot vinden. Velen van jullie weten vast waar het is maar ik leg het nog één keer uit. Als je je vinger 3 tot 5 centimeter in de vagina beweegt, met je vingertoppen omhoog richting haar navel, dan kun je de G-spot voelen.

De G-spot voelt anders dan de rest van de vagina. Je hebt de G-spot gevonden als een stukje een beetje sponsachtig voelt. De G-spot heeft ribbels als een gedroogde amandel of rozijn die heeft. Een beetje voelen en je hebt hem zo gevonden.

De G-spot zwelt iets op naarmate ze meer opgewonden raakt. Begin langzaam met middelmatige druk en deze kun je langzaam opvoeren tot middel-harde stimulatie.

Squirten

Vrouw laten squirten: de beste squirt technieken 

Terwijl ze op haar rug ligt vinger je haar zoals hierboven. Om haar te laten squirten gebruik je je wijsvinger en middelvinger. Soms kan de ringvinger er ook nog bij. 

Je kromt je vingers nog iets verder dan in dit plaatje, zodat je een soort 'kom hierheen' beweging maakt met je vingers. Je tikt hierdoor steeds haar G-spot aan met beide vingers.

De squirt techniek is om dit op een vast ritme te doen. Je maakt op dit ritme de 'kom hier' beweging. Vrouwen houden van een constant ritme. Als je voelt dat ze bijna komt dan moet je dus NIET gaan versnellen (zoals wij mannen dat vaak doen).

Kijk naar haar genot, je merkt het als je het juiste ritme te pakken heeft. Het kan helpen om open te zijn en te vragen naar wat ze lekker vind.

Ik raad je trouwens deze website aan als je echt goed wilt worden met squirten.

Vrouwen laten spuiten

Als ze niet gemakkelijk squirtent klaarkomt op haar rug dan krijg je deze gevorderde squirt tip er gratis bij. Zorg dat ze op haar hurken gaat zitten. Vinger haar op dezelfde manier als hierboven beschreven. Veel vrouwen komen gemakkelijker squirtent klaar vanaf deze positie.

Het is heel normaal dat een vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen. Dit is geen plas maar het zijn de vaginale lichaamssappen die loskomen als ze spuitend klaarkomt. Dit mag ze gewoon negeren en jij moet lekker doorgaan.

Laatste squirt tip: leg alvast een lange badhanddoek klaar..!

Adios amigos! Als je door dit artikel een vrouw hebt laten squirten verwacht ik van zowel jou als haar een mailtje! ;) Als je echt een squirt-koning wilt worden, klik dan hier.

Is een vrouwelijke ejaculatie urine of iets anders?

Deze vraag krijgen we vaker. Hierover wordt ook gedebatteerd.

Ik heb (deels) slecht nieuws voor je.

Want uit meervoudig wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds dezelfde conclusie.

Deels bestaat het vocht van squirten uit urine.

(Overigens wel komisch hoe zulke onderzoeken eruit moeten zien...)

Bij hun plasbuis hebben vrouwen uitvoergangetjes van bepaalde kliertjes. De functie van deze kliertjes is het bevochtigen van de vagina wanneer een vrouw zich opgewonden voelt.

Wanneer een vrouw een squirt orgasme heeft dan produceren deze kliertjes vocht. Wanneer het om veel squirt vocht gaat dan is dit een mix tussen dit opwindingsvocht, slijm uit de baarmoederhals, en ook urine.

Je denkt nu vast "maar het bed ruikt helemaal niet naar urine als ik / mijn vriendin squirt!"

Dat klopt.

Het komt omdat de urine die tijdens de seks onstaat in de blaas is verdund. Daarnaast veranderen de bovengenoemde stoffen ook de geur van het vocht.

Niets te vrezen. Snel zul je niet ziek worden wanneer je verder hygiënisch te werk gaat. Leg een handdoek onder haar neer tijdens de seks en zorg dat je verder goed de lakens wast.

Vrouwen laten squirten tijdens penetratie

Een poosje terug had ik voor het eerst seks met een meisje. Ik had haar overdag ontmoet tijdens een Summer Bootcamp. Na een paar uur kwam ze met me mee voor wijn en eten. Van eten kwam niets terrecht. We hadden hele lange seks, heel rustig. Plots voel ik allemaal golven langs mijn piemel gaan. Eerst snapte ik er niets van, toen realiseerde ik dat ze aan het squirten was!

We hadden die week nog vaker seks. De tip om haar van penetratie te laten squirten is om redelijk diep te blijven, op een heel constant tempo. Sommige vrouwen hebben een aanleg en voor sommigen is dit heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijker om muziek op te zetten met een constant tempo dat jij prettig vindt. Zo kan ze gemakkelijker tot een spuit orgasme komen omdat jij je meer houdt aan één enkel ritme.

Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl
PijlHoe Krijg Je Een Vrouw In De Stemming: 7 Beste Tips
Pijl14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed
Pijl10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Harm
Ik heb mijn vriendin nooit squirtend klaar laten komen. Levert dit voor haar nog extra genot op?

Reacties
tjeeps
zorg dat je niet snel klaarkomt....moet je kunnen uitstellen,Dat is het geheim.
Als je dat allemaal onder de knie heb.. een vrouw laten Squirten!!krijg ze niet genoeg van.

Vrg Succes.
squirt
Heeft niks met je eigen te maken...
Je hebt verschillende klaarkom manieren bij
Vrouwen penetratie . Likken in combinatie
Met aan dr clitje zuigen.. en vingeren
Met vingeren bereik je de squirt het beste
Begin met massage .likken en zuigen en dan vingeren

Als alles goed gaat beleefd ze veel meer
Prikkels en komt intenser klaar. Ze kan zelfs het gevoel krijgen dat ze zweeft van genot
Marv
squirt

Dat kan je ook met een penis bewerkstelligen als je tenminste weet hoe je met je penis moet omgaan om een vrouw meerdere orgasmes te laten ervaren. 2 weken geleden had een vrouw nog meerdere orgasmes op mijn pik, doordat ik erg goed ben met mijn heupen enzo mijn pik allerlei plekjes in de vagina stimuleer. enja ook raak ik met mijn pik de clitoris. als man moet je weten met je pik om te gaan.

die handdoek is inderdaad een goeie tip haha!
Jonathan
Volgens mij is het hele idee dat ze heel intens klaarkomt Harm. Ik ga het eens proberen maar het schijnt bijzonder intens te zijn voor een vrouw (en ze zal je dus niet snel vergeten :p)
Reacties
Ber
Echt waar hoor kan de man die mij spuitend liet klaarkomen niet vergeten .zalig hor
Ik
Gezien ik nog nooit was klaargekomen was het voor mij heel vreemd en apart dat iemand mij meerdere malen spuitend liet klaarkomen! Die handdoek kwam dan ook zeker te laat! Maar zeker nodig in vervolg
Jamie
Ik kom spuitend klaar als ik op m'n vriend zit terwijl hij me anaal neemt.
De eerst keer wist ik niet wat me overkwam...
Reacties
Chantal
Hmm dat is wel heel geil!
Spuitend klaar komen is een heel lekker gevoel.
kiran
Is een lekker gevoel ma voor een tijd alleen
Arnold
hey men,
Ja het is gelukt,lache man ik neuk haar ondiep dat werkt ook terwijl ik haar klitje stimuleerd met glijmiddel en zij op haar rug,die handdoek is ook een aanrader.
We doen het ook anaal dan komt ze ook klaar,ik ga zo door tot ik hartstikke dood ben haha
Mieke
Gisteren tot 11x toe gesquirt. Dit is het meest intense gevoel dat een vrouw kan ervaren. Wanneer ik eerst een paar x klaar ben gekomen (spuitend) door het vingeren lukt het ook via penetratie, bij mij binnen de minuut.

Zeer intens en een absolute aanrader!
Reacties
Jacqueline
Hoi Mieke,
Klinkt goed. Wil je het mij niet leren?
sebas altijd geil
Wow
Mieke dat is wel heel erg geil om 11x spuiten klaar te komen.
Martin
Ze heeft griep. Om 10:00 wil ze graag haar als laatst begeer en zoent. Ze wil graag klaarkomen en squirten tegelijk morgen. Ga jullie aanwijzingen volgen. Dankjewel Mieke
Jeremy
wow heb gebeurde laatst spontaan tijdens het neuken, eerst snapte ik niet wat ik voelde, ik had al wel eens van squirten gehoord maar ik dacht dat het alleen kon door het met je handen te doen. Nu was ze tijdens het neuken gewoon ineens aan het squirten. Het was wel langere tijd in een contstant ritme dus dat kan wel kloppen zoals de schrijver beschrijft.

Ik ben toen naar squirt tips gaan zoeken want ik hoop dat ik het nu ook echt kan laten gebeuren vanuit mijn eigen wil zeg maar
patrick
ongelofelijk dat ik dit niet eerder wist! Mijn vrouwtje is gisteren zo gruwelijk klaargekomen..ik dacht geen handdoek oid nodig te hebben..haha ik heb het geweten..Ze heeft mij en het hele bed kletsnat gespoten..niet normaal!! En dat sap was nog lekker ook! Ik heb de 2e keer in 69 onder haar gelegen en alles in mn mond laten spuiten..aanrader!! Een heerlijke lauwe sapexplosie die niet op lijkt te houden.thanks!!
catharina
Een ongelovelijk gevoel
En zo intens, ik begon na het vrijen te huilen, me vriend schrok zich rot..hij was bang dat hij me pijn had gedaan ofzo.
Maar ik voelde zo een intens geluk..
Dat had ik nooit eerder gehad
Collin
Het is me gelukt bij me vriendin Bots.
Wat een heerlijk gevoel dat het lukte bij haar
Mike
Wat een mooie tips!! Het is gelukt, ze kan er nu niet genoeg van krijgen!!!
sander
hallo ik wil eigenlijk wel eens een vrouw ontmoeten die kan squirten om het mij te leren

Rachel
Deze tips zijn echt heel goed!
Gister heeft mijn vriend me wel 12x spuitend laten klaarkomen. De handdoek hielp echter nii. Het bed was drijfnat. Volgende keer maar een zeiltje eronder voor alle zekerheid.
squirtie
i know enough, moet er wel bij zeggen het geeft een kick als het lukt yeahh dear sexgod xD
meni
Waw dat s ht jamang

007
Ik heb het al zo vaak geprobeert bij mijn vriendin, maar het lukt niet..
Ik ga het vanmiddag wederom proberen met alle technieken die ik hier lees en zal het haar ook laten lezen.
Moet ze ook totaal ontspannen zijn, of maakt dat niet uit!
jullie horen van ons.
007
Henk
Wauw! Mijn vriendin heb ik gisteren 10 keer spuitend laten klaarkomen. Alles nat, wat een troep. Niet voor herhaling vatbaar hoor. Ben 2 uur bezig geweest met alles opruimen. Het matras heb ik bijna weg kunnen gooien,maar gelukkig nog schoon kunnen krijgen.
De volgende keer even waarschuwen da het zo'n troep kan maken.

Groeten,

Henk
Reacties
priscilla
Niet zo aanstellen henk! Volgende keer gewoon huishoudfolie over je matras heen leggen met wat handdoeken erop. Het gaat erom wat je chick wil, niet jij. Egoist.
James
Priscilla

Wel wat meer respect voor een man tonen, want je toon toont geen respect aan. en ja een vrouw spuitend op je pik klaar laten komen is superhot. Maar Henk denkt er anders over. dus houdt respect
Mando
hoi, ik heb een kleintje (13cm) ik wil mijn vrouw ook eens laten squirten. is mij nnog niet gelukt. wie helpt?
Reacties
squirtlover
Gewoon eerst je tong gebruiken en dan vingeren met een 'komhier'beweging en lichte druk geven op de onderbuik Vlak boven de venusheuvel Succes gegarandeerd!
Marco
Je kan zeker een vrouw op je pik laten spuiten dat is geen probleem. Voor squirtlover schijnt dat een probleem te zijn. maar voor ons hoeft dat niet zo te zijn.
Chicki
Wat een gelul allemaal wie dit heeft bedacht je drukt tegen de blaas aan daarom pis je gewoon want als je ook nog gemastrubeerd word dat zorgt dat je moet pissen daarom plassen vrouwen na klaarkomen altijd
Squirten wat een giller..
Lekker in bed plassen allemaal
Klaas
Mijn vrouw vindt strelinen aan de buitenkant heerlijk. Ook met de mond vol tussen de benen. Zij heeft echter niets met penetreren. Vooral vingers vindt ze niks. Hoe kan ik haar helpen om toch open te staan voor dit type orgasme?
Reacties
Mar
Klaas.

Lees de tips zorgvuldig op maar geef ook jezelf ruimte om te oefenen en het kan ook juist helpen als je haar extra los maakt door bijvoorbeeld eerste haar te masseren, of juist haar te kleden in een andere outfit die haar een ander gevoel geeft. Zoals bijvoorbeeld haar een pruik aan laten doen, dat klinkt gek maar dan voelt ze zich een soort andere vrouw en kan ze zich makkelijker los laten gaan.

Groetjes,
Marjo

Plaats een Reactie