Leren vrouwen versieren op de vakantie van je leven
"Nog nooit zoveel GELEERD en LOL gehad tijdens één VAKANTIE"

Ga op de vakantie van je leven naar Barcelona met de datingcoaches van de AttractionGym

Een week lang stappen met de coaches van de AttractionGym in Barcelona of Budapest. Keiharde fun en gecoached worden met de mooiste vrouwen op straat en in de kroeg.
"This will blow your mind!"

Voor het zevende jaar op rij organiseren we de SummerBootcamp. Stel je eens voor. Hoe zou het zijn als je de vakantie van je leven hebt én tegelijkertijd leert de mooiste vrouwen te versieren? De ultieme beloning voor jezelf in jouw vakantieperiode. Zon, uitgaan, terrasjes, zomerjurkjes, gezelligheid en een overvloed van leuke dames om mee te flirten.

De resultaten van de laatste SummerBootcamps

Review RolfReview FrankReview RobReview JeroenReview KevinReview MatthijsReview Stephan

Wij Gaan je Niet Vertellen Dat OOK JIJ Elke Vrouw Kunt
Aanspreken, Laten Lachen en Versieren

Vraag dat liever aan de tientallen deelnemers die al hebben deelgenomen aan een van de vorige SummerBootcamps!

"Deze mensen WETEN wat ze doen"

Assam: "Ik had gedacht dat dit niets voor mij was. Voor deze vakantie durfde ik nog niet eens een meisje aan te spreken, laat staan te zoenen. Toch informatie opgevraagd en ... het gedaan. Wow... Deze mensen weten wat ze doen! Op de SummerBootcamp hadden anderen de eerste dag al 'persoonlijke successen'. Bij mij duurde het 3 dagen en toen ging de knop om. Het ging aan de lopende band... contact met meiden van wie ik dat nooit had gedacht. Echt niet gedacht dat ik dit kon en het eigenlijk zo eenvoudig is."
"Dacht dat het heel serieus zou zijn - maar zelden zoveel LOL gemaakt!"

Gerrit: "Mijn eigen overtuiging dat je er als een filmster uit zou moeten zien om vrouwen te verleiden en te zoenen, werd al snel naar de prullenbak verwezen. Waarom lukte het zelfs mij? Het is echt een mix van het juiste gevoel. Vakantie, warme zon en natuurlijk ... de korte zomerjurkjes :-) Een paar gouden tips werkten echt perfect voor mij. Niet alleen top om te kunnen scoren, maar ik ben er ook nog eens veel zelfverzekerder door geworden. En daar was het mij juist om te doen."
"Wat doe je nou? Fluisterde ze ondeugend"

Nick: "Contact leggen met meiden lukte me nog wel, maar hoe breng je het op een volgend level? De tips van de coaches waren slim en eenvoudig en kon ik direct in de praktijk brengen... met succes! De meiden die ik sprak leken net zo verrast als ik - haha. "Wat doe je nou?" fluisterde ze ondeugend. Naar een volgende level gaan heb ik nu geen enkel probleem meer mee."

Zie hoe Daan 6 nummers krijgt in 23 minuten

Zie hoe Daan op straat binnen 23 minuten
6 telefoonnummers krijgt.

Dan moet jij toch minstens een flinke stapel nummers en een hand vol dates kunnen krijgen in zoveel dagen coaching achter elkaar ;)

Plan een gratis coaching-call

Tijdens de call vertellen we je alle details van de summerbootcamp en hoe het er exact uitziet.

Daarnaast kijken we of het écht bij je past en de beste oplossing voor jouw situatie is.

Plan je gratis coaching-call