Vind De Scene Waar Je Je Thuisvoelt

30 Aug 2012, door datingcoach Daan de Ram in Nieuws

De juiste vriendengroep

Je scene -de juiste vriendengroep- vinden is ‘key’. Het is zo essentieel in het goed worden met vrouwen. Wat je namelijk vaak ziet is het volgende. Mannen willen goed worden met vrouwen en dus gaan ze veel uit. De plekken waarnaar ze uitgaan zijn de typische mainstream discotheken en bars.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Wanneer ze daar niet in de smaak vallen bij de vrouwen worden ze onzeker en verwijten ze zichzelf en hun gebrek aan ‘game. Nou is het zo dat als je geen gezellige avond in een barretje kan hebben.

Het kan bijvoorbeeld WEL helemaal jouw ding zijn. En je kunt er inderdaad perfect aan de slag met je sociale skills.

MAAR het is ook zo dat als deze nachtclubs en bars niet jouw natuurlijke speeltuin zijn, je dat toe mag geven aan jezelf. Daarnaast moet je dan vooral op zoek gaan naar waar jouw natuurlijke scene zich dan WEL bevindt!

Aardig zijn voor jezelf

Het komt allemaal neer op ‘vind je scene’ In ons streven naar zelfontwikkeling kunnen we erg hard voor onszelf zijn, en doelstellingen stellen als ‘Ik moet me overal op mijn gemak kunnen voelen’. Dat is een mooi streven, alleen moeten we het onszelf niet onnodig moeilijk te maken.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Als jij niet van de muziek houdt in die nachtclub, of niet van de sfeer in die en die bar, ga er dan ook niet heen. Neem niet genoegen met iets wat je ‘wel oké’ vindt! Nee! Ga uit naar plekken waar je altijd graag komt!

Ik ben hier zelf een goed voorbeeld van. Tijdens mijn studie was ik lid van een studentenvereniging en ging vaak naar de typische discotheken. In die tijd was mijn game zeer slecht. Natuurlijk was ik dit zat, dus besloot ik mijn wereld te vergroten en mezelf te ontwikkelen.

Het gevolg was dat ik mezelf ook beter leerde kennen. Allerlei disconnecties die er waren met mijn gevoel bijvoorbeeld!

Rijker

Zo kwam ik er steeds meer achter wat ik echt leuk vond, in zowel het uitgaan als in het dagelijks leven. Ik kwam erachter dat ik me liever niet met zuipende studenten omring, maar liever met creatieveling, spirituele mensen, techno ravers en mensen die enthousiast zijn over geestelijke en fysieke gezondheid.

Ik ging vanaf een bepaald moment op andere plekken en scenes af. Kwam terecht op techno feestjes, stilte retraites en festivals. Ik kwam in contact met kunstinitiatieven, spiritualiteit en sport.

Begon me te verdiepen in theater, massage geven en coaching. Ik raakte bevriend met gelijkgestemden. Dit zorgde voor een steeds rijker leven!

Door je scene te vinden weet je altijd dat je een leuke tijd hebt wanneer je naar een ‘social gathering’ gaat. Je bent namelijk geïnteresseerd in de mensen of het besproken onderwerp, je stelt je sneller betrokken op en je houdt van de muziek die er gedraaid wordt.

Dit maakt het voor jou gemakkelijker om plezier te hebben, oprecht contact te maken en te genieten of dansen op de gespeelde muziek.

Social vibe

Dit alles versterkt je SOCIAL VIBE. Je komt makkelijker in de flow. Het zorgt voor interessante gesprekken. Het maakt je aantrekkelijker. Het maakt je minder outcome independent met vrouwen.  Het maakt dat je het leven meer viert!

Mijn advies: wees aardig voor jezelf. Omring jezelf met activiteiten, mensen en muziek die jij tof vindt!  

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl10 Effectieve tips om vrouwen ongelofelijk jaloers te maken (of je ex)
PijlLichaamstaal verliefde vrouw: Deze 20 signalen liegen niet
Pijl51 Allerbeste Tinder openingszinnen (2021 Update) + Tips
Pijl7 Tips om Het Contact te Verbreken Zonder Drama

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie