De 5 beste plekken om vrouwen te ontmoeten en versieren

27 Sep 2012, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Vrouwen ontmoeten

Voor sommigen is de kroeg de leukste plek om vrouwen tegen te komen. De context is er namelijk eentje van elkaar ontmoeten en plezier maken – dansen, goede muziek en lekkere drankjes.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Anderen houden van muziek festivals, strandtenten of after work borrels. Weer anderen maken de leukste contacten via yoga of een andere sport of hobby.

Als je nog niet zo’n idee hebt waar je leuke vrouwen kunt komen ga ik je hier een aantal tips geven. De eerste tip is om goed na te denken over wat voor lifestyle je wilt of die je al hebt en waar je happy mee bent. Wat vind je leuk om te doen, en doe je dat ook?

Couch surfing

Als reizen bijvoorbeeld één van je passies is dan ga je veel leuke mensen tegen komen via expatfeesten, couch surfing avonden en door te gaan backpacken.

Als dansen je hobby is dan zijn er tal van dansfeesten en verenigingen. Ben je sportief denk dan eens aan een gemengde sport zoals beach volleyball of tennis.

Als je hobby films of documentaires is denk dan aan iets een filmfestival eindfeest of een documentaire festival masterclass.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Hou je van koken dan zijn kookcursussen een leuk idee en zeker ook kookcursussen in het buitenland.

Is persoonlijke ontwikkeling je ding, overweeg dan eens om vrijwilliger te worden op een groot event, bijvoorbeeld van Tony Robbins of een tantra festival. Hetzelfde met vrijwilligerswerk. Meer dan één vriend is op die manier een hele leuke vrouw tegengekomen

Meetup

Wat je wilt is je eigen interesses als uitgangspunt nemen, voor zover je daar vrouwen tegenkomt. Het leuke is dat er voor iedere interesse wel een groep bestaat tegenwoordig.

En bestaat ie nog niet maar in andere landen bijvoorbeeld wel, dan ligt daar een kans! Richt zelf een groep op. Tuurlijk, het kost wat tijd maar het is het driedubbel dwars waard.

Eén vriend organiseert dansfeesten. Naast dat hij het ontzettend leuk vindt haalt hij er als het een beetje meezit een mooi inkomen uit. Dat is niet waarom hij ermee begonnen is.

De reden was dat het zijn PASSIE is. De verdiensten en de vele leuke vrouwen die hij tegenkomt zijn bijzaak. Maar hij wist wel dat de kans groot was dat hij veel leuke mensen tegen ging komen. 

Leuke dates

Het voordeel van tijd investeren in je interesses is op de eerste plaats dat je een avontuurlijke levenstijl hebt. Wanneer je iemand mee wilt nemen op date zal dat een stuk leuker zijn. Als jullie dezelfde interesse delen betekent dat dat jullie een gave tijd zullen hebben. En terwijl jij laat zien wat jij leuk en belangrijk vindt zorg je niet alleen dat jullie een leuke tijd hebben, je laat haar meteen met wie ze te maken heeft.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe 7 beste tips om je onmogelijke liefde eindelijk los te laten
PijlDatingcoach reageert op temptation island 2020
PijlSpellingsfouten in je datingprofiel funest voor liefde zegt onderzoek
PijlVerliefd op een onbereikbare vrouw: 3 situaties + oplossingen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

hindrik
tijdens mijn reizen door europa maakte ik veel gebruik van coachsurfing, dat was een uiterst geschikte plek om vrouwen te ontmoeten, ook geven ze maandelijkse borrels in kroegen waar ook veel vrouwen op af komen, ik ontmoette er dan op natuurlijke manier makkelijk een paar per avond

Plaats een Reactie