Het VIP-Programma

Wanneer jij er klaar voor bent om een langere periode aan jezelf te werken en écht blijvende resultaten wilt, dan is het VIP Programma iets voor jou.

Mannelijke Aantrekkingskracht Onderdeel Maken Van Wie Jij Bent

Succes is iets dat je aantrekt door de persoon die je wordt, niet door iets dat je najaagt – Jim Rohn

Deze quote geeft weer wat je van het VIP GYM programma kunt verwachten. Wij denken niet dat jij er uiteindelijk veel mee opschiet als we jou slechts een paar trucjes geven waarmee je een vrouw versiert.

Begrijp me niet verkeerd, we zijn ziekelijk gedreven als het gaat om resultaat – en wat dat is vul jij zélf in: meer succes met vrouwen, assertiever worden, sociale vrijheid, het komt allemaal aan bod.

Flirten en versieren leer je door te doen. Onze trainingen volgen het 20/80 principe. Dat wil zeggen: 80% toepassing (praktijk onder begeleiding van je coach) en 20% tools (de gereedschappen waarmee je straks op iedere vrouw afstapt en aantrekkingskracht opwekt).

Je Doelen Bereiken In De Helft Van De Tijd Met De VIP

Het programma ziet er als volgt uit. Je gaat 6 coachingsdagen verspreid over een half jaar “het veld in” (de pleinen en het nachtleven van Amsterdam, of België) met een coach om de sociale/versier succesprincipes erin te hameren. Maandelijks worden je doelen gemonitord en word je waar nodig bijgestuurd. Je kan het ook uitsmeren over een jaar.

Dit is het meest transformatieve programma dat we aanbieden. In de dagen tussen de coaching door merk je wat de coaching met je doet in het dagelijks leven. En je bent bezig met je missies of je aan het opladen om de week daarop wéér een niveau verder te gaan.

Je start van de VIP is deelname aan een Bootcamp. Alleen écht gemotiveerde mannen worden toegelaten. Mocht je twijfelen en nog een zetje nodig hebben dan brengen wij je in contact met de deelnemers die er nu in zitten. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken. Mail patrick@attractiongym.nl om te informeren of er nog spots beschikbaar zijn.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Mail naar patrick@attractiongym.nl of vul het formulier hieronder in.

Mocht je een andere vorm van coaching willen, neem ook even contact op. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Geïnteresseerd? Plan een gratis coaching-call

Tijdens de call vertellen we je alle details van het programma en hoe het er exact uitziet.

Daarnaast kijken we of het écht bij je past en de beste oplossing voor jouw situatie is.

Plan je gratis coaching-call