Cursus vrouwen versieren programma

05 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Cursus vrouwen versieren: wat staat er op het programma

Veel mannen vragen zich af wat je nu precies leert tijdens een cursus vrouwen versieren. Zijn het allemaal obscure en dubieuze theorieën die je een gevoel van controle geven maar waar je vervolgens niets aan hebt in de praktijk? Hoe ziet zo'n dag eruit: zit je in een duf zaaltje te luisteren naar een 'goeroe' iedere dag met een andere vrouw in bed ligt? Omdat dit een vraag is die best vaak te horen krijg lijkt het me een goed idee hier een blogpost aan te wijden.

Allereerst, wat je leert tijdens een cursus vrouwen versieren is hoe het verleidingsproces eruit ziet. Wat zijn de stappen, de acties, de teksten, de lichaamstaal, het stemgebruik, de gesprekstechnieken die mannen gebruiken die uitzonderlijk succesvol zijn met vrouwen (de zogenaamde 'naturals'). Want dat is wat deze mannen onderscheid: ze gedragen zich anders dan mannen die slechts een fractie van het succes hebben dan waar deze pro's van genieten.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Cursus vrouwen versieren: gedrag waar vrouwen op reageren

Wij hebben door het continu het gedrag dat leidt tot succes tot op het bot te analyseren en ontleden in kaart gebracht waar vrouwen op reageren. Vervolgens hebben we ieder puzzelstukje getest op honderden zo niet duizenden vrouwen. Uiteindelijk hebben we de korte weg en de meest algemeen bruikbare principes in een systeem gegoten dat we nu leren aan honderden mannen per jaar. Het is dus geen theorie dat je te horen, het is een bewezen systeem.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Nu is het zo dat iedere man een geschiedenis heeft en dus een ander vertrekpunt als het aankomt op succes met vrouwen. Er is daarom eigenlijk ook niet sprake van één weg die leidt tot mastery. Daarom ook dat in de versiercursus er maximaal twee deelnemers zijn per coach, zodat er voldoende één op één tijd is om de individuele uitdagingen en blokkades uit de weg te helpen. Daarom is geen één coachingssessie hetzelfde.

Persoonlijke aandacht belangrijker dan het programma

De persoonlijke achtergrond en stijl van ieder persoon verschilt, daarom werkt de coach met een toolkit vol technieken, werkvormen en modellen. De coach is slechts zo effectief, zo flexibel en zo efficiënt als zijn ervaring en zijn toolkit hem maken. Er zijn wel een aantal fundamentals, het systeem, dat in 95% van alle gevallen geldt. Maar de kunst om een man daar te krijgen waar hij moet komen zit hem in de vaardigheden van de coach.

De cursussen vrouwen versieren die wij geven bestaan dan ook voor 80% uit praktijk en slechts voor 20% uit het aanreiken van de kennis en de gereedschappen. Echt leren vindt plaats in levensechte situatie, oog in oog met een prachtige vrouw, onder druk en met echte feedback. De coach staat dan ook naast je om je te wingen, het voor te doen, feedback te geven en te corrigeren. Ervaringsgericht leren, zodat je het niet alleen weet maar vervolgens ook zelf kunt.

Programma versiercursus: hoe ziet een dag eruit?

De trainingen zowel de lessen als coaching vinden plaats in de horeca van Amsterdam, zodat er nauwelijks een overgang is tussen theorie en praktijk. De groepen zijn 12 man groot, zodat er deze ervaring samen, met andere gelijkgestemde mannen, doormaakt wat heel verbroedend werkt. Veel deelnemers houden dan ook vriendschappen over aan de weekend trainingen, waar ze later mee op stap gaan om hun skills verder te oefenen.

De trainingen zijn intensief en gaan door tot laat. Er wordt dan ook altijd aangeraden voor verblijf te zorgen zodat niet ook nog eens hoeft te reizen. En mocht het gebeuren dat je een leuke dame graag met je mee wilt, dan is dat ook weer een stuk makkelijker logistiek gezien. Mocht je geïnteresseerd zijn en willen weten welke onderwerpen aan bod komen, stuur een mailtje naar info@attractiongym.nl. Wie weet tot ziens op één van onze events!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe weet je of zij of hij je leuk vindt via WhatsApp: 15 Signalen
Pijl7 Type vrouwen die je Wel en absoluut Niet wilt daten
PijlDe Vakantieliefde Gids: 10 Tips Voor Tijdens en Na Je Vakantie
PijlDe bootcamp deelnemer die alles fout deed behalve 1 ding, en zo zijn vriendin veroverde

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie