7 Must-have Tinder tips voor mannen

Mathijs

21 Jul 2017, door Mathijs in Online dating tips
Leestijd: 12 minuten

Home / Blog / Online dating tips / tinder tips voor mannen

Dan installeer je Tinder en gebeurt er helemaal niks... geen matches, geen superlikes en de matches die je hebt reageren nauwelijks, of willen nooit op date. Terwijl heel Nederland er lustig op los Tindert, krijg jij steeds meer het gevoel dat online dating niet voor jou geschapen is. Herkenbaar? Tijd voor Tinder tips voor mannen!

Wil je trouwens écht goed worden met Whatsapp en Tinder? Download dan eens mijn Gratis Whatsapp Spiekbriefje met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

In dit artikel leer ik je:

Ben je trouwens op zoek naar Tinder tips voor vrouwen? Ga dan snel naar dit artikel!

Drie simpele tweaks voor je profielfoto’s om direct 10 keer meer matches te krijgen

Ik ga je onthullen welke foto’s op Tinder de meeste matches opleveren,  maar laten we eerst eens praten over jou ...

Je ziet er fatsoenlijker uit dan Quasimodo uit als man, maar je hebt nog steeds moeite om matches te krijgen op Tinder.

En voor de matches die je binnen krijgt rennen zelfs de ratten nog hard weg.

Het zuigt, omdat je weet wat dit betekent... Geen matches is gelijk aan geen sexy dates of Tinder hookups. En ja, geen vrouwen betekend geen booty maar een avondje Netflix ’n chill in je eentje met een doos tissues.

Maar broeder, wees gerust, in dit artikel krijg je het magische recept om je Tinder carrière tot ongekende hoogte te laten stijgen. Welkom bij de pro’s!

Als je echt in detail alles wilt weten over je Tinder profiel en foto's, check dan dit artikel:

 7 Tinder profiel tips: Zo krijg je vanavond al 10x zoveel matches

De beste eerste profielfoto op Tinder

Het allereerste wat je potentiele tinder-hookup te zien krijgt is de profielfoto die jij zelf gekozen hebt.

Natuurlijk is het zo dat het uiterlijk een doorslaggevende factor is, maar belangrijker nog is het hebben van de JUISTE Tinder foto’s.

Hier valt winst te behalen: als je eenmaal met behulp van de paar simpele tweaks je foto’s optimaliseert, kan je jou aantal matches in een handomdraai laten verdubbelen.

De mannen die het beste scoren op Tinder maken namelijk allemaal gebruik van de dezelfde

simpele technieken bij hun foto.

De foto die veruit het meeste succes oplevert is de “solo taille-up” pose.

Dit houdt in dat je solo op de foto gaat en je gehele bovenlichaam of close-up vanaf je schouders pakt. De meest succesvolle foto’s van mannen op Tinder maken gebruik van deze techniek, kijk maar is naar deze:

Wegkijken van de camera

Als je op zoek bent naar een sneaky Tinder truc, doe dan het volgende..

Mannen die NIET in de camera kijken zijn voor vrouwen super aantrekkelijk. Een gefocuste blik in de verte komt mysterieus over op vrouwen. Een vrouw wilt niet in één oogopslag kunnen zien wie jij bent en zien dat het vangen van een snoek de grootste prestatie die je ooit hebt geleverd.

Het wegkijken maakt je interessant:

Voor alle brillendragers onder ons, combineer het wegkijken eens met het volgende:

Ga zonder bril op de foto!

Het afdoen van je bril op foto’s kan je het dubbele aantal matches opleveren..

Niet alleen blijkt uit onderzoek (van o.a. onze coach Patrick, een notorious brildrager) dat je veel meer matches krijgt, ook in het algemeen wordt je als veel aantrekkelijker gezien.

Weiger je lenzen te nemen? Vraag dan een vriend in ieder geval een paar foto’s van je te maken zonder bril. Groot voordeel: Doordat je waarschijnlijk geen reet ziet, kijk je automatisch al veel interessanter met die samengeperste ogen ;)

Lachen vs Focus

Zoals de scherpe jongens onder jullie waarschijnlijk al hebben opgemerkt, staan niet alle mannen lachend op de foto hierboven.

Dit lijkt raar, iemand die glimlacht komt toch leuker over?

FOUT!

Een psychologisch experiment laat zien dat de mannen die een emoties van geluk tonen  niet zo seksueel aantrekkelijk zijn in de ogen van vrouwen als de mannen die bijvoorbeeld emoties van trots tonen. Dit ziet er als volgt uit:

Je hoeft geen expert te zijn in de modellen wereld om van een camera weg te kunnen kijken met een blik die gefocust is. Ik durf namelijk te wedden dat je gezicht tijdens een potje fifa tegen je huisgenoot net zo gefocust is als die van een chirurg die een hart operatie uitvoert ;)

Mocht je niet van fifa houden en geen chirurg zijn, de gefocuste blik die je op je gelaat wilt toveren krijg je als volgt:

Zie hier het resultaat:

Het succes van een gefocusde blik wordt ook ondersteund door een van 's werelds grootste online dating sites, OkCupid. Zij vonden dat voor mannen die wegkijken van de camera met een gefocuste blik veruit het meest aantrekkelijk gevonden worden.

Let op: ga niet gelijk al je foto’s verwijderen waar je glimlachend op staat. Glimlachende Tinder foto’s zijn nog steeds aantrekkelijk voor vrouwen, maar als het gaat om je belangrijkste eerste foto wil je gaan voor een gefocuste blik. Maar lachende foto’s zijn nog steeds goed om in je profiel te hebben.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Hoe een profieltekst eruit ziet op Tinder die je laat zwemmen in matches

Iedereen begrijpt dat je foto’s veruit het belangrijkste zijn om matches te scoren.

Maar wat je moet begrijpen is dat voor de mooie vrouwen op Tinder, elke swipe naar rechts een match is.

Je wilt jezelf onderscheiden, in de bloeddorstige strijd om aan hete matches te komen, van ALLE andere mannen op ALLE mogelijke manieren.

Als je denkt uniek te zijn met je quote van random oud-presidenten, filosofen of psychologen heb je het flink mis.

Maar niet getreurd, ik geef je hier een geteste profieltekst die je apart zet van alle de gemiddelde Gerrit op Tinder.

Dit is het aller eerste wat een vrouw ziet staan wanneer mijn profiel tevoorschijn komt tijdens het swipen:

Het maakt twee dingen gelijk duidelijk:

Met de uitsmijter “Spooning is life” – plato neem ik andere mensen op de hak die zo graag inspirerende quotes neerzetten in de hoop dat mensen hun daarom interessant gaan vinden.

Je kan deze profielbeschrijving natuurlijk klakkeloos overnemen, maar waar het hier om gaat is dat jij iets vind dat JIJ onwijs grappig vind. Wees niet te serieus met je bio, houdt het speels, luchtig en makkelijk om op te reageren. Humor is hierbij een hele krachtige tool:

Een simpele openingszin die onweerstaanbaar is voor elke match

Het eerste bericht is het lastigst van allemaal. Veel mannen worstelen met het verzinnen van een goede opener die een leuke reactie oplevert.

Het gebrek aan creativiteit is echter iets menselijks op Tinder, voor vrouwen is dit niet anders:

Nou zal vrijwel elke man alsnog reageren op een simpele “hoi” van een ontzettend lekkere chick, maar ze onderscheid zichzelf alleen door haar looks van de massa.

Nou raad ik je aan het volgende te doen, sta op, loop naar de spiegel en vertel me, ben jij toevallig deze persoon:

 

Is het antwoord ja -> Welkom Leo bij dit artikel, ik ben een groot fan van je werk! Ga vooral zo door.

Is het antwoord nee -> Beloof me dan plechtig, dat je de rest van je leven op deze planeet (en elke andere in ons zonnestelsel) nooit meer iets stuurt uit de categorie “Hoi, alles goed?”

Als je wilt opvallen wil je uniek zijn met het eerste wat je zegt. Scan daarom altijd de profielfoto's en de bio van je match om een gevoel te krijgen voor wat voor soort persoon ze is  (het duurt slechts 10 tot 20 seconden).

Waar je naar zoekt is iets om naar te verwijzen in je opener. Je zou kunnen opmerken dat ze een unieke hobby heeft, of dat er iets grappigs is aan haar foto’s of bio. Wat het ook is, probeer iets te vinden waar de meeste jongens geen commentaar op zouden geven.

Op deze manier krijg je de meeste reacties van vrouwen. Zij realiseert zich dat jij de tijd hebt genomen om haar profiel te bekijken. Je loopt op deze manier al een stapje voor op de rest die haar een standaard openingszin sturen.

Je wilt dat ze emoties ervaart bij wat je stuurt. De meest effectieve manier om is plagen, soms ziet dat er grappig uit, soms wat meer uitdagend en soms wat dominanter. Wat je goed moet begrijpen is dat het plagen gaat, het laatste wat je wilt doen is een chick beledigen.

Algemene regel: Chicks praten met heel veel (maar dan ook echt heeel veel) dudes via onlinedating sites en app. Het gros van deze dudes stuurt allemaal boring stuff waarbij er geen enkele emotie wordt opgewekt.

Als ze bij elk berichte even 1 a 2 minuten moet nadenken en hersencapaciteit moet gebruiken, dan zit je veel langer in haar gedachte als die andere dudes, omdat de andere dudes vragen constant brainless zinnen sturen zoals “he, alles goed?” of “wat voor werk doe je” waar ze zonder na te denken antwoord op kan geven. Hoe meer ze over jou nadenkt, hoe specialer jij voor haar wordt. Jij bent immers de enige gast die haar gedachtes voor langere tijd bezet houdt, dan moet hij wel speciaal zijn toch?

Dat ziet er in de praktijk als volgt uit. Ik plaag haar hier met het tekstje dat in haar bio staat “never give up”:

Niet elke match zal je voorzien van inspiratie. Maar wat je moet beseffen is dat Tinder een vorm van amusement is. Vrouwen beheersen het flirten zoals Lionel Messi kan voetballen, dat gaat van nature.

Vrouwen vinden het leuk om jou te versieren, je profiel kan daar een handje bij helpen zoals je ziet:

Pro-tip: Rollenspellen zijn een magische manier om het gesprek speels en vernieuwend te houden. Als een chick een opmerking maakt over mijn spooning carrière, dan ga ik volledig in die rol op. Het creëert een inside joke tussen jullie twee waar je later nog naar terug kan refereren.

Je wilt als man creatief en authentiek over komen.

De standaard Tinder openingszinnen die ze al kent, zullen geen leuke reactie bij haar opwerken.

Een makkelijke manier om uniek te zijn is door hele persoonlijke dingen te benoemen, zoals een opmerking over haar naam:

Wil je nog veel meer goede Tinder openingszinnen?

Ik heb een apart artikel geschreven waarin ik de 17 beste openingszinnen, getest en wel, aan je vertel:

De 17 Beste Tinder Openingszinnen

Het geheim waar vrouwen op reageren op Tinder

Eén van de vrouw afschrikkende zonden die je jezelf wilt afleren is needy zijn. Er is niks zo onaantrekkelijk als een man zonder ruggengraat die de goedkeuring van een vrouw wilt om zich goed te voelen.

Een man die alles altijd maar leuk, nice, cool en tof vindt wat een vrouw doet schiet zichzelf in de voet.

Zowel het zelfverzekerd als needy overkomen heeft bepaalde eigenschappen. Deze aantrekkelijke eigenschappen worden gecommuniceerd door de manier waarop je handelt, spreekt, intonatie en gezichtsuitdrukking.

Het zijn deze eigenschappen van een zelfverzekerde man waar vrouwen als een blok voor vallen. Vrouwen voelen het aan wanneer jij deze waardevolle eigenschappen bezit en op natuurlijke wijze communiceert. Echter, de vraag is hoe doe je dit online voor elkaar krijgt?

Een hele simpele truck om niet needy over te komen is alle niet-alfanumerieke tekens weg te laten!

Dus:

Zie hier hoe deze drie punten samengevoegd er in de praktijk uit zien:

Door de vele smileys die ze gebruikt, lijkt het alsof zij de gene die heel erg haar best doet om vooral maar zo leuk mogelijk over te komen. Het enige moment dat je een smiley in het gesprek wilt gebruiken, is als de kans groot is dat een vrouw de vibe van je bericht anders niet begrijpt. Zie hier een voorbeeld:

In het gesprek ging het over de bananenbar, door achter mijn zinnetje “Wordt een mooie eerste date lisa” een banaantje te plakken, maakt het hele date idee heel speels.

Verder kan het je zijn opgevallen dat ik ZONDER HET TE VRAGEN toch haar Instagram krijg. Ik vraag niet “can i have you instagram please? zoals elke bitch doet die bang is haar te beledigen. Ik deel haar gewoon mee dat ik het niet zie staan op haar tinder profiel, waarmee ik impliceer dat ze me haar Instagram moet geven.

Even een side note heren, haar Instagram of Facebook checken is iets wat ik bij twijfel altijd doe! Je wilt niet in de beruchte “tinder trap” vallen, ze ziet er leuk uit op foto’s maar ziet er in het echte leven uit alsof ze net een figuranten rol als ork heeft gespeeld bij LOTR.

Achter deze zin “Found 1 pic i liked” zouden veel mannen de mist ingaan door er een uitroep teken achter te plakken of een vergroot woord zoals “really” te gebruiken. DOE DIT NIET. Zodra je overkomt als een needy gast, die haar al helemaal geweldig vind zonder dat je haar kent, wat zegt dat dan over jou?

Precies! Blijkbaar hecht je veel waarde aan de uitkomst en zie je haar als de enige mogelijkheid om eindelijk eens van bil te gaan, na een drooglegging die droger is als de humor van Philippe Geubels.

Je wilt casual overkomen, alsof het allemaal no big deal is.

Wat je wél wilt doen is dus continu bedenken hoe je haar kunt lachen glimlachen en uitdagingen kunt geven. Meet jezelf op een humoristische manier arrogantie aan. Dat maakt alles nog veel leuker voor haar en geeft zelfvertrouwen aan.

Houd dus GEEN mannelijke informatieve saaie gesprekken!!!

Vermijd in het vervolg van je Tinder carriere deze schoten op doel, ze gaan altijd naast..

Wees kort en stel de vraag terug zoals “Monteur, jij?” Als ze het antwoord echt wilt weten mag ze er voor werken en het nog een keer vragen.

*Let op: Bij de profieltekst die hierboven staat worden veel smileys gebruikt, de reden hiervoor is omdat het de aandacht trekt. In je profiel tekst kan je hiermee experimenteren. In het gesprek zal je dit dus NOOIT doen.

Check ook mijn epic artikel over hoe je na de openingszin je Tinder gesprekken begint:

9 Simpele tips om een Tinder gesprek te beginnen

5 Hoe je de “rollercoaster rit” creëert op Tinder waardoor ze ondersteboven van je is

Heb je je ooit afgevraagd waarom vrouwen naar films kijken die ze in huilen laat uitbarsten?  Of waarom een klootzak zo onweerstaanbaar aantrekkelijk is voor de meeste vrouwen?

Iedereen weet dat vrouwen smullen van emoties en deze ook willen VOELEN. Je wilt een vrouw dus vooral sterke emoties laten ervaren.

Maar laat me je een geheim onthullen..

Deze emoties kunnen zowel positief als negatief zijn!

Wanneer je positieve met negatieve emoties weet af te wisselen zit je gebakken. Het is jou plicht om haar een rollercoaster rit geven waarin je haar iedere emotie laat ervaren. De winnaarsmentaliteit bij het plagen is deze:

“Hoe kan ik haar plagen”

Want zoals mijn kleuter neefje zelfs al begrijpt op 6jarige leeftijd, meisjes plagen is zoentjes vragen. Vrouwen zijn gek van mannen die  TEGELIJKERTIJD grappig en een beetje arrogant is:

De kracht van plagen en flirten zit hem in de afwisseling, niemand gaat voor zijn plezier in een rollercoaster die alleen maar omhoog gaat. Het gaat om de pieken & dalen. Wissel je complimenten af met plagerige stootjes en wordt de Goliath onder de achtbanen. Hell yeah, Tinder tips!

Hier complimenteer ik een chick met de looks van haar zusje (stond een foto op haar profiel), om haar hier vervolgens mee te plagen.

Laat haar investeren in jou als Goldman Sachs

De meeste mannen tonen de verkeerde instelling tijdens het gesprek. Ze zijn druk bezig met vertellen hoe cool ze wel niet zijn en de moeite waard zijn om mee op date te gaan.

Dit is niet hoe je het gesprek in wilt gaan.

Zie je zelf als een klant die de media markt in loopt om een televisie te kopen. Je gaat die nieuwe flatscreen niet proberen te overtuigen om met je mee naar huis te gaan, maar jij bent de gene die uitzoekt of hij wel aan JOU eisen voldoet.

Wees de koper, niet de verkoper.

Jij moet onder de indruk zijn van de televisie, niet andersom. Laat haar zichzelf aan jou verkopen.

Nu vraag je jezelf af, hoe moet ik dat in godsnaam doen? Dit doe je door haar te kwalificeren.

Daar zijn twee simpele manieren voor:

1 Vraag niet alleen wat een vrouw met haar leven doet, maar vraag naar de WAAROM achter de WAT.

Vraag niet alleen wat haar werk is maar ook  waarom ze voor dat werk heeft gekozen.

2 Maak statements over wat jij denkt wat voor type ze is. Het gaat dus echt om een statement en niet op een verkapte vraag.

Een vorm die je kan aanhouden is: “Je lijkt me het type dat “X” doet/studeert/is”. Hierbij vul je bij X in wat jij denkt, bijvoorbeeld:  “Je lijkt me het type  dat (vul hier in wat jij denkt) studeert”

De echte reden waarom je wilt dat ze investeert

Als je deze technieken juist toepast zal het gesprek voornamelijk over haar gaan. Elke keer dat ze meer over zichzelf verteld gaat ze meer en meer investeren in het gesprek en dus in jou.

Mensen vinden iets veel leuker/interessanter/aantrekkelijker als ze er veel energie in hebben gestoken. Dit stamt nog af van onze jager & verzamelaar voorouders. Energie was in die tijd een kostbaar goed, dus wil je niet dat al die moeite voor niks is geweest. We willen er iets voor terug.

Dit noemt men in de psychologie cognitieve dissonantie.

Mensen voelen een sterke drang om die investeringen van energie te rationaliseren. Hierdoor verzint een vrouw allerlei redenen waarom het een goed idee was om zoveel energie te steken het gesprek met jou. Waarbij ze tot de conclusie komt dat jij dus wel de moeite waard moet zijn! Wat je uiteraard ook bent ;)

Pro-tip: Als je dit onder de knie hebt kan je het plagen gaan combineren met kwalificeren. Ze versterken elkaar zoals Goku en Vegita samen Gogeta vormen, het is de super saiyan onder de gesprekstechnieken.

Hierboven zie je haar zal lachen om de opmerkingen en gaat ze zichzelf ook uitleggen. Dit is precies wat je wilt. Als een chick zichzelf gaat kwalificeren en uitleggen jij de controle in het gesprek.

Hoe je ervoor zorgt dat een vrouw JOU op whatsapp toevoegt en het eerste bericht stuurt.

Als je de voorgaande stappen onder de knie hebt zal je Tinder vol staan met leuke gesprekken. Dit geeft je een goed gevoel en je vrienden vinden je waarschijnlijk al een hele pimp van het niveau Snoop Dogg. Maar hier schuilt ook een gevaar, je bent alleen maar “Tinder maatjes” met de hete dames op Tinder.

Veel leuke gesprekken, maar geen dates.

Laat me je 1 ding vertellen:

I choose being her Fuckbuddy over Tindermaatje everyday.

Je wilt dus zo snel mogelijk van tinder af! Wanneer je haar namelijk op whatsapp krijgt ben je één cruciale stap verder bij de date in real life. Je bent geen random Tindermaatje meer, maar iemand waarmee ze op whatsapp praat, net zoals met haar vrienden, familie en mensen die dichtbij haar staan.

Een gouden frame om de conversatie voort te zetten op whatsapp is die van een sergeant. Inplaats van HAAR nummer te vragen, geef je haar JOU nummer en commandeer je haar om een bericht te sturen.

Dit is zo anders dan wat ze gewend is van gasten die haast smeken voor haar nummer. Omdat het geen vraag is kom je mannelijker en zelfverzekerder over.

Als je alle voorgaande tip goed hebt toegepast, zal elke vrouw aantrekkingskracht voor je voelen en het gesprek voortzetten op whatsapp!

En dit is hoe je haar uitvraagt op Tinder voor een date

Daan heeft een video gemaakt waarin hij je precies uitlegt hoe je haar op date vraagt op Tinder. Check het uit:

Samengevat zijn dit de 7 Tinder tips:

 1. Kijk weg en lach niet op je profielfoto
 2. Blijf weg van beschrijvende profielteksten
 3. Onderscheid je met je openingszin
 4. Zorg dat je schrijft om emoties te geven
 5. Plaag en flirt
 6. Laat de ander meer investeren in jou
 7. Vraag niet om het nummer, maar wees stellig

Als je al deze tips gaat toepassen zullen de wilde Tinder avonturen waar je altijd over gedroomd hebt eindelijk uitkomen.

SO GET READY

Want Netflix & Chil gaat voor jou een hele andere betekenis hebben.

Enjoy!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

16 Tips om te Flirten via Whatsapp & Tinder (23 Screenshots!)
Hoe ik van 0 naar 12 Tinder dates ging in 1 maand

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Gerelateerde artikelen

HIDE

16 Tips om te Flirten via Whatsapp & Tinder (23 Screenshots!)

In 4 weken van online ramp naar Tinderkoning

Hoe ik van 0 naar 12 Tinder dates ging in 1 maand

Check deze funny en leerzame video's

Van 0 ervaring naar 4 nummers in 2 uur

WeekendCrashers

De Weekend Crashers leren vrouwen versieren

Vrouwen Versieren met de Paashaas

De paashaas doet voor hoe je vrouwen versiert

Reacties

Hans
Leuk, ook vooral door de vele tinder voorbeelden die je geeft, ik werk zelf meer met Happn maar de verschillen met Tinder zijn denk ik te klein voor echt verschil?
Reacties
Daan de Ram
Jup Happn is vrijwel hetzelfde, het swipen gaat wat minder snel maar qua gesprekken is het exact dezelfde opbouw. Enkel op dating sites is het iets normaler om een tikje langer bericht te sturen, maar uiteindelijk gelden daar ook exact dezelfde fundamenten qua versieren.
Reageer op deze reactie
Cor W.
Leuk om met je gesprekken op Tinder mee te lezen. Is er ook mogelijkheid om hele gesprekken te zien als voorbeeld? Denk dat er best veel leerzaam aan is. Bedankt voor dit artikel alvast
Reageer op deze reactie
-
Ik hack tinder gewoon en dan iedereen mij laten liken haha
Reageer op deze reactie
PJ
Die tip over zij jou een berichtje laten sturen is slim, dan invst zij meteen meer in de conversatie en ben je niet zo needy op tinder zoals de meeste mannen hehe :)
Reageer op deze reactie
Baas
Precies wat ik nodig had, net 10 chicks geopent op Tinder en eerste 2 reacties zijn binnen. Tips nog over hoe de Tinder date te laten gaan zo?
Reacties
Daan de Ram
Lekker bezig! Daar zou ik hier tips kunnen schrijven, maar ik heb er al een monsterlijk artikel over die je hier vindt:

https://www.attractiongym.nl/eerste-date/
Reageer op deze reactie
Willem
Ik heb de laatste tijd vele meer matches door de tips die jullie geven. WEl grappig hoe je denkt dat je profiel op tinder nice is, maar dat sommige foto's dan toch veel beter werken. Nu meer werken aan het converteren van tinder -> nummer -> dates. Voor telefoonnummers krijgen gaat het wel lekker alleen de dates is het nog wat sporadisch. Heb soms het idee dat het half mazzel is en half geluk. Jullie tips werken goed maar misschien nog eens een vlog of artikel puur over het krijgen van tinderdates en tips daarover?
Reageer op deze reactie
Rod Alfred.
Misschien vreemde vraag, maar is Tinder t beste medium ook voor 40 plussers? Ik ben zelf 42 en mijn relatie is uit, (zelf uitgemaakt) maar is Tinder een goede datingapp of kun je betere andere sites bruiken als veertiger?

vriendelijke groeten
Rod Alfred.
Reacties
Daan de Ram
Heel prima medium nog steeds hoor. En het klopt dat dat de apps iets minder populair zijn vergeleken met de jonkies. Maar voor jou is Tinder de beste app. Dus nog steeds een prima optie. Zie ook trouwens InnerCircle (werkt op invite dus iets lastiger) en met name relatieplanet is iets ouder publiek.
Reageer op deze reactie
Jan-Willem
Thanks, nice alle voorbeelden van tinder die je gebruikt. Je style is wel heel speels, werkt dat het beste? Ik denk het wel, gewoon luchtig houden en een tikje seksueel flirten in je berichtjes.
Reageer op deze reactie
Tim
Werkt niet, dank je wel voor jullie slecht advies!
Reacties
Mark -
waarschijnlijk heb je alleen de tips over het gesprek opgevolgd maar heb je gewoon een slecht tinder profiel of slechte bio, altijd makkelijk om hun de schuld te geven maar niet naar jezelf te kijken imho
Timothy
Ach ja, je hebt lozers en je hebt mensen die naar zichzelf kunnen kijken. Wat ik graag zou willen zien is meer tips over tinderprofielen maar dan met voorbeelden of voor- en na- fotos van wanneer een profiel is verbeterd zeg maar
Reageer op deze reactie
Berry van der Sloot
Nice 3 dates nu geplanned staan, één pas over 3 weken wel... Tips om dat warm te houden?
Reacties
Daan de Ram
Tip 3 uit het volgende artikel zou goed voor je werken:

https://www.attractiongym.nl/ze-reageert-niet-meer/
Reageer op deze reactie
goeie
Best wel nice advies, dacht altijd dat er alleen onzin online stond om een of andere reden
Reageer op deze reactie
Yoren
Zit nu een paar weken op de app en moet zeggen dat het me zeer bevalt. Kom uit een scheiding na te jong getrouwd te zijn (22 jr) en kun nu alsnog de dating game inspringen op mijn 30e na een periode van rouw om m'n scheiding. Tinder werkt goed als je een beetje uitstraling hebt op de app en ook de zinnen zoals deze opvolgt. Merk dat als je met standaard dingen komt je gesprek al snel stilvalt en je nergens komt. verschilt het als je met 30ers en 20ers appt of maakt dat niet zo uit?
Reageer op deze reactie
R
Er is niks mis met mij. Er zit gewoon een bug in de app. daarom krijg ik nooit dates.
Reageer op deze reactie
Johan
Dankzij BerichtenBaas heb ik nu meer dates, alleen doorzetten naar de 2e of 3e date is lastig. Maar goed dat is geen tekstjes probleem maar meer voor het ehcte leven denk ik. De meeste dates doe ik nu via okcupid en tinder, zal de rest eens checken.
Reacties
Daan de Ram
Lekker bezig Johan!!
Reageer op deze reactie
Dude
Hey Daan,

Raad je het aan om mijn lengte op m'n profiel te vermelden? Ik ben 173cm.

Aan de ene kant wil je alle meiden eruit filteren die er iets om geven, aan de andere kant komt het weer zo onzeker over. Als je het niet vermeld, dan voelt het toch een beetje als catfishen. Foto's met vrienden zijn geen optie, aangezien ze allemaal rond de 2 meter zijn, daardoor lijk ik weer extreem klein n verhouding.
Reacties
Daan de Ram
Yo dude,

173 is niet echt heel klein, iets minder dan gemiddeld, een coach van ons is 163 en hij heeft een scharrel van 184cm.

Ik zou het niet noemen, vrouwen noemen toch ook niet hun gewicht?

Reageer op deze reactie
Evert
Goede tips want heb net Tinder geïnstalleerd en moet echt ff de fouten voorkomen want zie veel mensen geen matches of dates regelen om me heen (en een paar doen het heel goed) dus dit helpt zeker.
Reageer op deze reactie
Ian
Heb in 2019 eindelijk succes op Tinder gehad alsin meer dates (7 totaal) en nu meer serieus aan t worden met een vrouw maar gelijkertijd weet ik niet of ik al klaar ben met het hele dating want heb ook het gevoel dat ik net pas begin ermee, heb pas 7 dates gehad dus en daarvoor ook niet veel, misschien 12 vrouwen in heel mijn leven (ben 23). Wanneer dus serieus gaan kijken naar een vrouw?
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieTraining kalender

23 Oct

Attraction Bootcamp

Amsterdam Bijna vol
27 Nov

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
18 Dec

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
22 Jan

Attraction Bootcamp

Amsterdam Bijna vol

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)