Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / vindt ze me leuk

Vindt ze me leuk? Dat heb je vanaf nu zelf in de hand met deze 4 inzichten

11 Nov 2015, door Patrick in Vrouwen versieren

Heb je wel eens dat je in de kroeg staat en met een meisje praat, of je gaat met een meisje om en je vraagt je af: “Vindt ze me leuk?” In dit artikel ga je precies leren hoe jij erachter komt of je goed bezig bent en ze je leuk vindt.

Je leert o.a.:

 • De exacte signalen en stappen om haar helemaal gek op je te maken
 • Hoe je Steve Jobs reality-distortion-field gebruikt
 • Het grote reverse-psychology signaal waar je op moet letten
 • Waarom je in friendzone-land woont, en hoe je er definitief uit komt
 • Hoe je door minder te doen juist meer bereikt
 • Wat je kan leren van een paar jaren '80 Aerobics-dansers

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Vindt ze me leuk signalen

Tijdens de laatste SummerBootcamp in Barcelona coachte ik een deelnemer in één van de populaire clubs, Shoko. Een goed uitziende kerel maar toch ging er iets mis. Opeens zag ik het. Elke keer als hij een meisje aansprak of iets zei tegen een vrouw zag ik em kijken met een alleszeggende blik van: “Vond ze het leuk? Deed ik het goed?” Hij had zich van te voren flink verdiept in de klassieke versierschool. Hij had een hele lijst standaard zinnen, verhalen, trucjes en grapjes. Alles wat hij zei deed hij om een goede indruk te maken en te hopen dat ze hem leuk ging vinden. Wat denk je? Alle meiden wezen hem af.

Shoko Barcelona

Ik nam hem apart in het buitengedeelte van de Sjoko aan het strand, en sprak een uur met hem. Het kwartje viel. Of beter, sloeg in als een bom. Hij maakte een 180 graden draai in wat hij deed en opeens vonden alle vrouwen hem leuk.

Wat ik hem vertelde?

Als man ben je een leider. Jij leidt het gesprek en jij leidt de interactie voorwaards naar waar jij het heel wilt laten gaan. Zoenen, telefoonnummer, seks, wat jij wilt. Dat is ook wat een vrouw wil: Een man die de leiding durft te nemen, waar zij op kan vertrouwen en die ze kan volgen.

Wanneer je een vrouw de leiding geeft dan gebeurt er niet zoveel. Het gaat alle kanten op. Zij WIL de leiding helemaal niet hebben.

Wanneer je continu wacht op signalen of ze je wel leuk vindt, dan geef je dus direct de leiding uit handen. Zij moet jou een signaal geven van “O ik vind je leuk” en dan ga je een stapje verder.

NEE vriend! Dat maakt jou juist heel onaantrekkelijk! Dus wacht nooit op vind ze me leuk signalen.

Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Okee, maar wat moet je dan wel doen? Hoe weet je of een meisje je leuk vindt?

INZICHT 1: Wacht niet op signalen of zij jou wel leuk vindt, maar let alleen maar op signalen dat ze je NIET leuk vindt!

Kijk, het feit dat ze nog met je staat te praten en niet weggelopen is of jou niet compleet negeert geeft al aan dat je (nog steeds) kans maakt. Dus tot dat moment vind ze je nog steeds leuk genoeg. Nu is het aan jou om leiding te nemen en het gesprek te leiden naar jouw doel.

Brian Family Guy

(Je kan lang wachten als je gaat zitten wachten op dit soort signalen ;) )

Naarmate je meer tijd met haar doorbrengt wordt je steeds iets fysieker. Je wacht niet op een signaal of je verder mag gaan of haar mag zoenen, je voert zelf de temperatuur op en blijft leiden. Raak haar wat meer aan, streel haar eens, knuffel haar eens, dans, en uiteindelijk zoen je haar.

Pas wanneer je een duidelijk signaal krijgt van nu nog niet stop je even, doe je één stapje terug en bouw je weer langzaam op. Zolang ze bij je blijft staan of niet heel serieus en duidelijk zegt “Dit is niet hoe ik je zie” is het nog steeds geen definitieve NEE.

Begrijp me goed, ik wil niet dat je verandert in een halve aanrander, dus wees wel sociaal intelligent. Ga niet te snel met het escaleren, maar blijf wel continu vooruit gaan naar wat jij wilt bereiken. Steeds twee stappen vooruit en één stap terug. Daarmee zet je niet teveel druk op de interactie.

Friendzone

Ben je wel eens in de friendzone terecht gekomen? Of WOON je er zelfs? Je vindt haar leuk maar ze ziet jou als een goede vriend.

Dat ligt niet aan haar, vriend! Dat ligt aan jou. Je hebt je contact met haar niet vooruit geleid en daarmee jezelf in de friendzone geparkeerd.

Wanneer je in het begin te lang wacht met stappen vooruit maken, dan kom je gegarandeerd in de friendzone, omdat je niet laat zien dat je een man bent die meer wil. Je laat je intenties niet zien.

Je zit maar te wachten totdat jullie handen ‘per ongeluk’ elkaar raken. Of totdat je een signaal krijgt van haar dat ze wil zoenen. Maar wat je eigenlijk had moeten doen is continu stappen vooruit maken. Jij leidt en hebt geen signalen nodig. Je merkt het vanzelf als zij niet verder wil.

Hier zie je hoe Daan bijvoorbeeld vrouwen zoent op straat door zelf leiding te nemen. Hij wacht niet op signalen of goedkeuring, hij gaat gewoon verder totdat hij een nee krijgt.

Hoe zorg je ervoor dat iemand je leuk vindt

Na dit baanbrekende inzicht voor de deelnemer, veranderde alles. Je zag de vrouwen ineens als bosjes voor hem vallen. Dit komt omdat wanneer je leiding gaat nemen, dit vele implicaties heeft.

Je accepteert dat jij als enige verantwoordelijk bent voor jouw plezier en jouw succes. Niemand anders.

Opeens ben je niet meer op zoek naar goedkeuring. Herken je dat gevoel dat je in een gesprek met een vrouw continu op zoek bent naar goedkeuring? Of ze je wel leuk vindt en of ze langer bij je wilt blijven? Wanneer je zelf de leiding neemt, een echte leider bent, dan ben je alleen maar aan het letten op signalen van afkeuring. Je gaat ervan uit dat ze jou al geweldig vindt of dat ze daar zodirect achter gaat komen.

Inzicht 2: Door niet bezig te zijn met of ze je leuk vindt, gaat ze je juist leuk vinden!

Wanneer je in the zone bent en je goed voelt ben je juist niet meer reactief op je omgeving. Jij bent de oorzaak niet het gevolg. Jij bepaalt wat je doet en wat er gaat gebeuren en beinvloed de mensen om je heen. In plaats van dat jij reageert op je omgeving. Voor vrouwen is dit mega-aantrekkelijk en ook voor mannen krijg je een onweerstaanbare charisma. Je creëert een reality-distortion-field om je heen waarin jij alles en iedereen in JOUW realiteit trekt, zoals de werknemers van Steve Jobs het noemden. (https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_distortion_field)

Kort gezegd, wat is een aantrekkelijke man voor haar:

Inzicht 3: Je bent aantrekkelijk als je minder fucks geeft  en meer lol hebt dan haar.

Dus hoe kom je nou in die leidende staat? In the zone waar je inderdaad geen fuck geeft en ongelofelijk veel fun hebt? De nummer één methode is om, als je op stap bent, in het begin van de avond alles in het teken te zetten van zelf plezier hebben. Met en zonder anderen. Zet jezelf vooral  af en toe ook goed voor schut zodat je jezelf niet meer serieus kan nemen. Gegarandeerd  succes!

Een ander uiterst effectieve methode is de fuck it methode. Heb je wel eens een moment gehad dat je iets moest of wilde doen maar allerlei angsten of keuzes het je moeilijk maakten? Soms gebeurt er dan iets, een druppel die de emmer doet overlopen waardoor er iets knapt in je hoofd en je denkt: “Weet je wat, FUCK IT ik doe het gewoon”. En opeens heb je superkrachten. Al je angst is weg en je gaat gewoon als een kanon.

Wanneer je op een avond op stap bent, of je bent met dat ene leuke meisje waar je half in de friendzone zit, zeg dan tegen jezelf FUCK IT en doe gewoon alles wat je stiekem altijd al had willen doen en waarvan je weet dat je het moet doen.

Inzicht 4: Na FUCK IT gebeuren de beste dingen.

Wat er gebeurt? Je geeft letterlijk geen FUCK meer! En juist daarom kan je zoveel lol hebben als je maar wilt.

Lees hier hoe je bijvoorbeeld met grandioze humor heel aantrekkelijk zult zijn:
http://www.attractiongym.nl/vrouwen-versieren-humor/

Iemand verliefd op je laten worden

Je vindt haar al een tijdje leuk. Maar ze ziet je nauwelijks staan. Of misschien spreek je vaak met haar af maar is er nog niks gebeurd en dreig je in de friendzone te vallen. Hoe kan je nou iemand verliefd op je laten worden?

Hier pas je allereerst ook hetzelfde toe als alles wat je hierboven hebt gelezen.

De belangrijkste tip vervolgens is neediness management. Niet alleen die van jezelf maar ook juist die van haar. Daarnaast wil je eigenschappen van een aantrekkelijke man laten zien. Je leest hier hoe je dat doet en wat je kan leren van prince charming:

http://www.attractiongym.nl/hoe-je-haar-verliefd-maakt/

Vervolgens maak je het gevoel nog veel sterker door een diepe connectie te creëren.  Hoe je dat doet lees je hier:

http://www.attractiongym.nl/de-kracht-van-kwetsbaarheid/

(Als je hier trouwens als vrouw rondkijkt, check dan dit artikel voor vrouwen: Is hij verliefd op mij ;) 

Op een high van fucks die niet gegeven zijn

Wat heb je verder nodig behalve een leider-attitude die geen fuck geeft? True, het is goed om te leren hoe je flirt, hoe je mannelijk bent en hoe je je beoogde waarde door het dak laat gaan. Als je die concepten door hebt en door en door voelt en leeft, dan ga je écht keiharde successen hebben met geweldige vrouwen.

Maar zelfs als je die allemaal niet snapt, maar wel in die FLOW-state komt, en al je interacties vooruit blijft leiden, ga je zelfs succesjes hebben. Simpelweg omdat je de interactie vooruit blijft bewegen.

Onze deelnemer ging hard die avond en de dagen erop. Op een high van not giving a fuck en in die flow vrouwen stap voor stap leiden, uiteindelijk naar zijn appartement. Waar hij een aantal hele gave avonden heeft beleefd.

Not a single fuck was given that night.
Only one, at the end.
The girl enjoyed the fuck a lot.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Wat vrouwen willen: Mijn 3 informantes die alles prijsgeven
De 6 ingredienten van diepe connectie
Je gesprek gaande houden: 19 Must-have Tips (+21 voorbeeldzinnen)
Wat mijn opa me leerde over het leven en wat alles veranderde

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

maarten
welke principe heeft prioriteit? leiding nemen of zo laag mogelijke neediness? ik was namelijk in de kroeg en een oudere knakker kaapte haar, ik probeerde haar los te dansen m.b.v. leiding nemen, maar ze bleef maar doorlullen met die gast (ondanks dat haar vriendin ook een gast had en die gast zat mij wat te pushen). ik ben toen naar andere dames gegaan en heb daar mee staan dansen en lol maken (een paar meter van haar vandaan).
Reacties
AG Patrick
Zo laag mogelijke neediness is belangrijker, tenzij je non-neediness kan faken natuurlijk. Maar dat is lastig!

Je kan leiding nemen maar als je needy bent zal ze dat gelijk merken.

Over je specifieke geval: Tja soms wil ze op dat moment oprecht liever met die gast praten ;) Goed dat je vervolgens verder gegaan bent.
Reageer op deze reactie
maarten
los te dansen d.m.v. van achteren handen op haar heupen en wat naar me toetrekken. later door met die andere dames te gaan dansen en die pirouettes laten maken (neediness niet laten zien/fuck it/zelfvetrouwen).
Reageer op deze reactie
M.
Er werkt een dame bij ons in het winkelcentrum Banketbakkerij er is al wel tijdje interactie oogcontact en zwaai en glimlach. Wist nooit zo goed hoe ik het moet interpreteren is dat uit beleefdheid en vriendelijkheid i.v.m. klant gericht. Maar ja ik loop langs niet echt specifieks iets van banket kopen en toch krijg ik die zwaai en glimlach. En paar keer dan kort gesprek om een langere gesprek aan te gaan voel is ook niet zo gunstig als ze aan het werk is en jezelf bezwaard voelt. En ik zag, zie haar alleen als ze daar werkt.
Ik ben dan zelf wat onzeker om de man te zijn en jezelf aantrekkelijk te maken i.v.m. mijn kleine postuur 1,35m. klein gebleven door aandoening aan mijn nieren en heel medisch dossier achter de rug heb in mijn jongere jaren en nu aardig stabiel ben en van het leven echt kan genieten komen ook deze gevoelens aan de oppervlakte naar de vrouwen toe omdat eerst overleven was. En je in begin jezelf wijst maakt, wie wil mij nou hebben met die ongemakken en dialyserende ben. Maar ja het heeft me wel gemotiveerd en aan denken gezet dat de dames toch erg je aantrekkelijk vinden als man de inhoud het innerlijk en om wie je bent.
Steeds stond ik op het punt om haar uit te nodigen om wat te gaan drinken samen dus wees een heer neem het initiatief en je komt alleen iets brengen, niets halen. Steeds had ik bij mijzelf een smoes om het niet te doen niet te durven, maar uiteindelijk toch vandaag 22 aug. 2016 zag ik haar weer en ze was aan het schoonmaken vlak voor sluitingstijd dus kon haar goed te pakken krijgen om even haar te spreken. En ik heb haar gevraagd of ze nog andere werkzaamheden doet buiten dit werk i.v.m. ik haar alleen zie op bepaalde dagen, ja kreeg het antwoord: Organisatorische wetenschappen. En ik zelf maak kralenkettingen doelgroep de dames, dus eentje laten zien. En vervolgens mijn contact gegevens aan haar gegeven. Misschien had ik het aan haar moeten vragen. Vond dit al hele stap. En ik heb haar wel laten weten dat ik haar uitnodig voor een drankje elders te doen buiten haar werktijd om en voorstel gedaan voor bepaalde dag en tijdstip. Daar moet ik dan nog antwoord op krijgen i.v.m. ze de banketbakkerij toko moest afsluiten. Hopelijk gaat ze reageren.
In ieder geval hoop ik dat het zo goed is gegaan dat de man ik de touwtjes in handen had en dit aantrekkelijk maakt en iets getriggerd heb bij haar. En mezelf dus ook enorm kwetsbaar opgesteld voor mijn gevoel omdat het van de buitenkant wel zichtbaar is, dat er wat aan de hand is met mij. Maar ik heb het daar nu in eerste instantie niet over gesproken omdat ik zelf vond, dat is niet wie ik ben, maar dat hoort bij mijn leven en als er een vervolg komt, en ze heeft vragen dan zal ik eerlijk erop antwoorden.
Reacties
M.
Ik zit nu in zoín situatie Ik heb me mannelijkheid getoond door haar uit te nodigen voor iets leuks te doen zonder de behoefde. Ik heb het initiatief getoond..Ik heb terug gereageerd via whatsapp omdat ze via deze weg het liet weten dat ze al vriend heeft en dat het niet gaat worden. Ze reageerde eigenlijk nog de zelfde avond 22aug. En in de middag haar uitgenodigd. Tja wat moet Ik hiervan denken en dus niet uit het veld te laten slaan. Terug whatsapp bericht naar haar: oke vriendschappelijk is ook leuk. (Weet niet of dit de beste reactie is, maar Ik wilde me niet uit het veld laten slaan omdat ze zegt een vriend te hebben en wat daar de waarheid van is) En nog klein bericht erachteraan gedaan: In ieder geval waardeer Ik je snelle reactie. ( en meteen van onderwerp verandert met reactie naar haar) vanaf zaterdag 10 sept. In de avond ga Ik op vakantie naar Bali IndonesiŽ toepast en zal Ik dus niet te zien zijn met langslopen in het winkelcentrum. (Omdat ze bij een banketbakkerij werkt en wel me begroette zwaaide met glimlach als Ik er langsliep/loop.) Het is dan ook in feite haar schuld dat ze daar door signaal opgewekt heeft naar me. Wat ze persoonlijk niet zomaar doen bij ander willig keurige voor bij loper(s). Ik heb naar mijn gevoel reactie naar haar niet uit het veld laten slaan. Alleen heb op die genoemde reacties van mij nog geen reactie terug ontvangen. Het kan te maken hebben dat het al laat in de avond was. Maar als ze nog wel terug zal reageren via whatsapp wat is de gouden tip om te zeggen. Is dit wat? mag je niet met andere kerels omgaan? Om wat te gaan drinken dat lijkt me ook een beklemmend gevoel om niet gevoel vrij te zijn om verantwoordelijkheid moeten afleggen. Terwijl je Alleen verantwoordelijkheid aan jezelf af te leggen hebt. En zodoende dus nooit en te nimmer met een willig keurige jongen/man iets leuks kan doen wat drinken elders wat dan ook i.v.m. de angst voor..... Dat haar vriend in deze jaloers zou worden of het afkeurt wat dan ook. Dan lijkt het mij dat zij gevangen zit in een relatie.
Tot nu toe geen feedback gekregen het is stil gebleven, is dat goed of slecht teken?
Ik heb zo goed als geprobeerd niet te behoeftig te zijn en ook niet al te aardig te blijven, omdat je dit ook leest te aardig ook niet goed is, niet aantrekkelijk. Ik wilde hiermee haar toch aan het denken zetten, omdat ze me uitnodiging niet aannam i.v.m. dat ze een vriend heeft.
Als ze niet meer reageert na hoeveel tijd kun je nog een berichtje sturen naar Whatsapp.
Reageer op deze reactie
M.
Het lezen van het ABCDE methode is daaraan toe, maar in praktijk brengen is wat anders. Brok in mijn keel ondanks toch proberen mannelijk over te komen.
Ik vind al tijd je een jonge dame leuk die in drogisterij werkt. Wel leeftijdsverschil, maar goed wat ik al gelezen heb wat is leeftijdsverschil. Tijdje terug wel even leuke interactie geweest omdat ik belangstelling toonde aan dame bij een drogist en verbaasd spontaan dingen te horen kreeg die ze in feite mij niet hoefde te vertellen over prive dingen zoals afgestudeerd en dat ze nu opleiding doet voor maatschappelijk werk. Daarin concludeerde ik, ze voelt zich op haar gemak bij mij want ik heb haar geobserveerd en dit doet ze niet zomaar bij willige keurige klant waar ze werkt. Daarna tijdje stil geweest ook omdat ik zelf op vakantie was. Daarna gedag, hallo soms helemaal niet ze druk was.
Tot vandaag ik haar even alleen zag bezig te zijn spullen uitpakken in ruimen, dus ik dacht dit is me moment, brok in me keel. Eerst openingszin is het druk, druk geweest en waren in het winkelcentrum soort van figuren voor kinderen waarmee de kinderen op de foto konden, dus ook deze tactiek maar als gesprek te beginnen, ze had er niet echt weet van wat er daar afspeelde. En later heb ik gevraagd, kan ik je na je werk even spreken? Ik kreeg snel al duidelijk antwoord: Nee, ik moet rechtstreeks naar huis. En brak iets in mij. Omdat ik echt dacht dit is het moment en de dag om......... Maar goed, of ik dit nou als afwijzing moet interpreteren of dat er toch nog een opening is. Dat het niet persoonlijk naar mij gericht is en dat ze gewoon op tijd thuis moet zijn voor...... van alles kan invullen.
Dus mijn advies vraag, is er nog opening hiermee en dus niet definitieve nee, afwijzing?
Ik vind het ook moeilijk omdat de situatie ook iets verder gaat dan dit. Omdat mijn zwager & zus een winkel hebben in het zelfde winkelcentrum en in winkelierscommissie zitten en de eigenaresse van die winkel van de dame waarover ik het heb ook daarin zit. En als ze daar dus weet van krijgen, dat zij er geen problemen mee gaat krijgen, want ik voel wel klein beetje afstandelijkheid van deze dame met vergelijking helemaal in begin, dat ze misschien aangesproken wordt niet lang mag praten. Los van het feit dat die mede personeel, collega's van haar weten wie ik ben, dat ik de zwager, broer ben van.... Ik heb al eerder meegemaakt dat me zwager met me liefdes leven bemoeide omdat ook iets geschiedde iemand leuk vond in het winkelcentrum en uiteindelijk een vader van die dame mijn zwager benaderde dat het moest stoppen en me zwager naar mij toekwam, terwijl ik het liefste zo had van, mijn zwager en zus erbuiten te houden. maar ja die vader deed roet in het eten gooien. Ook vond ik dat onvolwassenheid van die vader, die had namelijk persoonlijk naar mij toe moeten komen en het ergste is nog die vader blijkt mij ook nog te kennen.
Maar goed terug te komen op die dame van drogisterij, dat ik haar nu dus aangesproken heb met brok in mijn keel of het nu een afwijzing is of nog opening. En mij bezighoud dat ik het dus in de winkel deed en die overige personeelsleden er ook weet vermoeden hebben omdat ze haar ook wel in de gaten houd. En dat die personeel het dan misschien weer doorvertellen aan mijn zus&zwager je weet hoe snel dat vaak gaat dingen te ronde gaan. Dus hoe ga ik hiermee om. In feite vind ik het belachelijk dat ik dan niks meer zou mogen ondernemen in een winkel iemand die ik leuk vind om aan te spreken omdat ze dan aan het werk is. Ik heb ook al paar keer poging gewaagd haar dan maar op te wachten na haar werk en kijken waar ze heen fietst naar huis welke route. En daarna geprobeerd dus op te wachten, maar ze is vaak vliegensvlug weg, gaat allemaal zo snel. En maak ik nu nog wel kans omdat ze dus vandaag Nee heeft gezegd om niet met me kunnen praten buiten haar werktijd om, omdat ze rechtstreeks naar huis moet, wat ze zei. Dat ik het op een andere dag, tijdstip nog keer kan wagen, doen? Dat ik het niet specifiek moet interpreteren van definitieve afwijzing. En zij misschien wel nu heeft van, indruk van mij heeft dat ik het geprobeerd heb en interesse in haar heb getoond. Alleen misschien dat het nu niet uitkomt, niet juiste moment, tijdstip, juiste plaats. Zou graag reactie zien hoe hiermee om te gaan.
Reageer op deze reactie
Anoniem
Serieus? Riga Letland?
Reageer op deze reactie
meisje
ONZIN!! meisjes willen helemaal niet alleen maar dat jij de leiding hebt, ze zijn alleen bang dat wanneer zij zelf de leiding nemen, jij haar niet meer wilt.
en meisjes vinden het focking irritant wanneer je doet alsof je het meeste lol hebt zonder haar. Zeg gewoon wat je wilt, weer eerlijk, wees duidelijk en houdt niemand aan het lijntjes. Als je gevoelens hebt, heeft het geen enkele zin om die allemaal alleen maar voor jezelf te houden. ik denk dat niemand daar uiteindelijk gelukkig van wordt!

Reacties
Hans
"focking" lol
Reageer op deze reactie
Martin
Geniaal, dit moest ik even lezen zeg, zit me te veel op te vreten over een chick weer of ze me wel leukt vindt of niet :) Dank
Reageer op deze reactie
Peerke
Is het een teken als ze vaak lacht om je grappen, want als ik wil afspreken dan houdt ze de boot altijd af..
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
24 Aug. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL
21 Sep. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL
26 Oct. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL
23 Nov. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
14 Dec. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)