Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Online dating tips / Tinder date

7 Stappen voor de perfecte Tinder date

04 Nov 2016, door Mathijs in Online dating tips

Tinder date

Met dit plan van aanpak ga je van Tinder Trooper naar Tinder Topper.

Wil je trouwens écht goed worden met Whatsapp en Tinder? Download dan eens mijn Gratis Whatsapp Spiekbriefje met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

Ik leer je in dit artikel mijn 7 stappen voor een overdosis aan awesome dates (en seks).

OF een perfecte eerste date met je toekomstige vriendin.

Inhoud van dit artikel:

Wassup bro,

Als je mijn tips uit andere blogs toe gaat passen dan weet ik 1 ding zeker:

jij gaat vaak op dates

Helaas betekend dit niet automatisch dat je seksleven volledig tot bloei komt. Ik heb veel studenten gehad die vaak op dates gingen, maar wiens leven verdomd veel overeenkomsten vertoonde met de drooglegging in het Amerika van 1920…

Nu is er op een overdosis aan dingen die je kan doen op je date.

Op de meeste dates worden wel 2 wijn glazen geheven… maar de avond blijft verder zo droog als de kurk van de fles.

Nu roep ik niet dat samen een drankje doen slecht is, maar het kan allemaal zo veel beter.

Praktisch

Als ik 1 ding geleerd heb tijdens mij gehele studie psychologie is het dit:

‘Ik heb een pleuris hekel aan te algemeen advies & informatie’

Ik werd doodgegooid met  ‘leuke’ weetjes, vage onderzoeken die later toch niet bleken te kloppen en 100 verschillende psychologen die allemaal hun eigen theorie hadden bedacht voor hetzelfde fenomeen.

Precies om die reden leg ik je hier GEDETAILLEERD & EXACT uit welke 7 stappen je moet volgen om je date tot een succes te brengen.

Ik geef je dit stappenplan zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over WAT JE MOET DOEN.

Het enige wat je de doen staat is dit:

Voer het 7 stappenplan uit & koop genoeg condooms (want die zal je nodig hebben Tinder Trooper)

Have Fun Bro

#1 De mindset van een absolute KONING

Zoals met alles wat je wilt bereiken in het leven wordt je succes grotendeels bepaald door je mindset.

Één van de meest invloedrijke mensen op het gebied van zelfontwikkeling, Tony Robbins, zei hierover het volgende:

Het zit namelijk zo, ik kan je precies vertellen waar je heen moet gaan, wat je moet zeggen, welk gedrag je moet vertonen en toch krijg je niet de zelfde resultaten als ik..

Waarom?

Omdat de meeste mannen geen duidelijk doel voor ogen hebben. Ze doen maar wat.

Ik garandeer je dat zelfs het merendeel van de mannen die de moeite heeft genomen om tips op te zoeken, deze niet zullen toepassen…

Er zijn twee overkoepelende excuusjes die je zeker zal herkennen:

De absolute dont’s:

‘Ik ben bang om het te verpesten bij deze vrouw’

In dit geval wordt er te veel waarde hechten aan deze specifieke date.

Ik weet het… sommige van jullie denken nu:

“Ik heb een jaar (of langer) niet gebangt, m’n rechter arm is toe aan welverdiende rust na al dat gesjor, ik heb nu eindelijk een date met een lekkere chick wat op dit moment m’n enige kans is op seks. En jij komt me vertellend dat ik hier geen waarde aan moet hechten?!”

Hoe triest de beschreven situatie ook klinkt, voor veel mannen zal dit niet ver afwijken van de realiteit.

Deze gedachte belemmert jou succes enorm. Omdat je bang gaat zijn om de date te verneuken. Logisch, je wilt het niet verpesten omdat je zo hitsig bent als Donald Trump aan de GHB.

Alleen met deze mindset haal je al het plezier uit de date. Laat dat nou net de belangrijkste pilaar zijn waarop een succesvolle date bouwt…

‘Ze nemen hun eigen succes niet serieus genoeg”

Er is iets dat me mateloos frustreert…

De meeste mannen nemen hun eigen succes met vrouwen niet serieus genoeg, ook al denken ze van wel.

Het is NIET genoeg om achter je laptop wat artikelen door te lezen als je ECHT goed wilt worden met vrouwen. Vaak blijft het bij de wens om goed te worden met vrouwen, waarvan gehoopt wordt dat deze op miraculeuze wijze in vervulling gaat.

Als je goed wilt worden met vrouwen moet je bewust met volle inzet naar een HELDER doel toe werken.

Als je het DOELBEWUST uitvoeren van deze stappen blijft uitstellen tot ‘morgen’ ga je nooit succes behalen. Al heb je 1000 artikelen over daten gelezen…

Praktische toepassing

Zijn de bovenstaande excuusjes voor succes herkenbaar?

Het is iets menselijks waar het merendeel van de samenleving niet uit kan breken. Op de bootcamps die ik geef kom ik deze excuusjes standaard tegen…

Gelukkig voor mijn studenten weet ik precies hoe je dit aan moet pakken. Ook jij plukt daar nu de vruchten van!

Het leven zit vol met paradoxen en principes waarvan het lijkt dat ze elkaar tegenspreken.

Zo wil je de progressie die je boekt in je leven super serieus nemen, je wilt systematisch naar je doelen toe werken en het maximale eruit halen.

Tegelijkertijd is het zo dat je wilt genieten in je leven, zo veel mogelijk plezier wilt hebben en wilt relaxen.

Dit vertaalt zich door naar de winnaars mentaliteit tijdens dates:

Je wilt je succes & acties op dates fukking serieus nemen. Maar op hetzelfde moment, moet je om de hele situatie kunnen lachen waardoor je jezelf niet te serieus neemt op de date zelf. Het draait allemaal om plezier hebben.

Te veel gefocust op progressie? Hierdoor worden je dates te serieus. Je bent alleen bezig met iets te verkrijgen (seks) wat zich uit in opdringerig gedrag en denk je te veel na over wat je moet zeggen. It kills all the fun.

Te veel gefocust op plezier? Hierdoor heb je waarschijnlijk een leuke tijd met haar, alleen sta je aan het eind van je date met je lul in je handen in plaats van haar string. Je Als je niet bezig bent met de stappen die je moet nemen, zal je nooit op je bestemming aankomen.

The sweet spot: Uiteraard moet plezier hebben op nummer 1 staan tijdens je dates. Je moet het samen zo naar je zin hebben dat seks haast automatisch volgt, ik zeg HAAST automatisch omdat JIJ als man verantwoordelijk bent of jullie ook daadwerkelijk samen in bed belanden. Om dat voor elkaar te krijgen hoef je alleen dit 7stappenplan uit te voeren.

#2 Hoe je afwijzing voorkomt als je haar op date vraagt

Er is niet één magische methode waarmee iedere chick met je mee op date zal gaan. Maar bijna-magische principes zijn er gelukkig wel:

Wees niet het vragende jongetje die zijn hand opsteekt

Je bent een doener, niet een vrager.

Je bent zelf de prijs. Je wilt jezelf niet verkopen, je bent namelijk een gewild product. Het enige wat je doet is haar de kans geven om te ervaren hoe awesome jij bent.

Kom nier aanzetten met berichtjes zoals:

“Lijkt het je eventueel leuk, om misschien een keer met mij….”

Dit impliceert dat je denkt dat jij haar tijd eigenlijk niet waardig bent.

Vraag haar dus niet op date, stel het idee aan haar voor. Je biedt haar de mogelijkheid aan jou epische persoon in het echte leven te komen bewonderen:

Bro-tip: Ga er vanuit dat ze met je op date wilt. Je wilt het gesprek zo vorm geven dat ze niet na denkt over of ze moet jou op date wilt, maar hoe ze dit mogelijk kan maken.

Hoe doe je dat?

Na je voorstel om op date te gaan stel haar een vraag die dit impliceert zoals: ‘Weet je waar ‘x’ is? Laten we daar afspreken’ of ‘Ik kan op maandag of dinsdag, jij?’

Sla toe als een cobra

Het moment dat je van potentiele fuckbuddy naar chatvriendje transformeert is het moment dat je kansen op een date verkeken zijn.

Wacht niet te lang. De enige reden dat je op Tinder zit is vrouwen te ontmoeten. Herinner jezelf hier constant aan.

Wanneer ga je voor de date?

De enige informatie die ze over jou heeft krijgt ze van je profiel. Ze weet niet of je ook daadwerkelijk zo leuk bent als je profiel doet denken.

Als een chick jou als eerste een berichtje heeft gestuurd of veel investeert in het gesprek ga ik zo snel mogelijk voor de date. Dit betekent dat ik onder de 20 berichtjes blijf.

Je kan zien of een vrouw met je op date wilt aan de hand van de volgende 4 signalen:

 • Ze reageert snel op je berichten.
 • Ze gebruikt veel emoticons/leestekens/memes/foto’s.
 • Ze stuurt veel berichten/ draagt bij aan het gesprek.
 • Ze stelt veel vragen en geeft zelf lange antwoorden.

Let op, ze hoeft niet alle 4 de signalen af te geven.

Praat ze wel terug maar investeert ze nog niet heel veel? Dan wacht ik langer tot ongeveer 20 tot 30 berichtjes.

Soms lacht het leven je toe

Er zijn situaties dat een vrouw uit het niets een nietszeggend berichtje stuurt zoals: “Hello you” of “hey, hoe was je weekend” terwijl daar geen aanleiding tot was. Als je dit overkomt kan je gelijk voor de date gaan. Dit is een super sterk signaal van haar waarmee ze zegt “ik vindt je leuk, vraag me op date”.

Reageert ze niet of nauwelijks op je voorstel om op date te gaan? Probeer het na ongeveer 15 tot 20 berichtjes nog een keer. Als het daarna niks wordt kap ik het af… de zee zit vol lekkers voor een ervaren visser.

Bro-tip: Stel je gaat voor de date waarop haar reactie iets is van “hmm ik heb wel het heel druk deze week” dan is dat nog geen afwijzing. Het kan zo zijn dat ze tentamens heeft etc. Geen man overboord, alleen wat tijd.

Vraag maar is aan een random persoon op straat hoe het met ze gaat. Je krijgt standaard de reactie ‘Het gaat goed, maar ik heb het wel heel druk’. Vrouwen zijn niet anders. Zelfs als ze het niet druk hebben zullen ze de indruk willen wekken dat ze een vol leven hebben.

#3 Hoe je van de date locatie jou perfecte WINGMAN maakt

Wat is de beste locatie om af te spreken?

In de meest ideale situatie spreek je gelijk thuis af tijdens je eerste Tinder date. Je bed is immers altijd dichtbij zodat het makkelijker is om de date af te sluiten met sexy times.

In de realiteit zal de locatie waar je afspreekt vooral af hangen van hoe ‘aan’ het is met haar. Als je de juiste signalen hebt gehad kan je direct bij jou thuis afspreken.

Is ze nog niet helemaal onderste boven van je? Spreek dan zo dicht mogelijk af bij jou huis op een openbare plek waar ook andere mensen komen. Hierdoor kan ze even zien wat voor vlees ze in de kuip heeft. Vrouwen maken namelijk de gekste dingen mee op eerste dates, er zijn namelijk veel weirdo’s op Tinder… Logisch dat ze zich op een publieke plek meer op haar gemak voelt.

Wees de tourguide

Als je een baas wilt worden in daten raad ik je aan zoveel mogelijk variabelen hetzelfde te houden. Toen ik hier enkele jaren geleden mee begon zag mijn plan van aanpak er zo uit:

 •  Ik sprak altijd af bij een pleintje vlak bij mijn huis.
 • Vanaf daar gingen we naar een barretje bij mij om de hoek.
 • Na een uur verplaatste we naar de volgende bar die naast me huis zat.
 • Vanaf die bar gingen we direct naar mijn huis.

Als je net begint met het scoren van dates raad ik je aan de eerste paar keer dit plan aan te houden.

Waarom? Nou amigo, er kleven nog al wat voordelen aan.

Ik heb de grootste 3 op een rijtje gezet:

#1 De reden dat ik niet direct bij de eerste bar afsprak, is omdat ik daar samen met haar wilde aankomen. We waren twee vreemden die elkaar ontmoeten op dat pleintje, maar gingen vervolgens ‘samen’  naar de bar toe om een leuke tijd gaan hebben.

Daarnaast zet ik gelijk het frame dat de date dynamisch gaat zijn

Waarom je dit wilt? Laat me je dit geniale plan uitleggen.

#2 Omdat we van plek naar plek hoppen is het logisch dat we bij mij thuis aankomen als laatste plek. We zijn namelijk op onze eigen kleine ‘tour’ door mijn wijk.

Hoe ik dit inleidt?

Je zegt gewoon ‘Kom, we gaan naar de volgende plek’. Ze raakt namelijk gewend aan het feit dat je leiding neemt. Vrouwen waarderen het als een man dit doet. Sterker nog, een man die alle keuzes aan de vrouw overlaat heeft geen ballen in haar ogen. Als je een man bent zonder scrotum hoe kan je dan in hemelsnaam als seksuele partner gezien worden?

Ga absoluut niet liegen of geheimzinnig doen over wat die ‘volgende plek’ is. Als ze er naar vraagt geef je doodnormaal antwoord en zal je zien dat ze 9/10 keer antwoord met een simpele ‘oke’.

#3 Omdat ik me ALTIJD aan dit plan hield hoefde ik geen energie te stoppen in hoe ik haar mee naar huis zou nemen, hierdoor kon ik me volledig richten op een connectie opbouwen met m’n date. Het maken van progressie naar seks was vanzelfsprekend aangezien ik me aan dit plan hield. Deze gedachte zorgt ervoor dat je kan focussen op plezier maken met de leuke vrouw die naast je zit.

Nu hoor ik je denken: ‘Wordt dat niet verschrikkelijk saai, elke x hetzelfde?’

Ik leg mijn studenten altijd uit dat er maar 1 iemand verantwoordelijk is of je het naar je zin hebt in je leven… Je raad het al

DAT BEN JIJ

De verantwoordelijkheid om een leuke date te hebben ligt op jou schouders. Het maakt geen bal uit of je altijd op dezelfde bank zit in die bar.

Het gaat erom dat je een koning wordt in daten. Zodra je de mechanismes & principes op de date zelf doorhebt, kan je elke soort date laten slagen.

Maak het jezelf in het begin niet te moeilijk, stick to the plan bro.

#4 Wat je moet doen zodat ze de date niet afzegt

Nice bro, als je het tot stap 4 hebt geschopt betekend dat je in ieder geval een date hebt! Ze heeft immers ingestemd met je voorstel, zelfs de tijd en locatie zijn al bepaald.

Alleen, vlak voor de date zegt ze opeens af….

Terwijl jij je bed al staat op te maken omdat je er van uit gaat dat deze ruimte zich straks omtovert tot een porno scene, krijg je een vervelend berichtje binnen op je telefoon waarin ze afzegt..

Heh? Maar… we hadden toch een afspraak?

I know, wij mannen vinden het maken van afspraken heel belangrijk. Iedereen wil een ‘man van zijn woord’ zijn.

Er is echter 1 ding dat je moet begrijpen. Vrouwen leven veeel meer in het moment. Hoe ze zich voelen speelt een belangrijke rol bij hun beslissingsproces.

Om er voor te zorgen dat ze daadwerkelijk komt opdagen voor de date wil je twee dingen doen:

#1 Houdt haar vuurtje brandend gedurende de nacht

Als je op zondag de afspraak maakt om op vrijdag te daten, wil je haar vuurtje brandend houden. Zie het als een kampvuur dat je aan wilt houden gedurende de nacht. Als je in slaap valt en er niet af en toe een blok hout op gooit, dooft het vuur zonder de ochtend te halen.

Waar de meeste mannen de fout in gaan is dat ze amper berichten sturen zodra ze de date hebben geregeld. Dit was namelijk het doel, toch?

Het probleem hiermee is dat ze vergeet hoe leuk ze je vond op het moment dat ze instemde voor de date. Door haar af en toe een leuk berichtje te sturen blijft ze dezelfde emoties bij je voelen als toen je voor de date ging.

Daarbij krijgt ze het gevoel dat het je alleen maar om de date ging. Ze wil niet het gevoel krijgen dat je haar alleen maar wilt voor seks, blijf dus interesse tonen gedurende de week.

Hoe?

Het is niet nodig om hele verhalen te sturen. Een effectieve manier is om gebruik te maken van grappige foto’s of meme’s. Simpel en een kleine moeite.

Het is een waarde gevend berichtje wat haar aan het lachen maakt. Ze ervaart weer een positieve emotie bij jou.

Meme’s zoals deze werken fantastisch.

#2 Zorg dat de landing succesvol is op D-Day

Ze vind je leuk genoeg om mee op date te gaan, wat haar nog niet verliefd maakt. Het kan voorkomen dat ze vlak voor de date haar twijfels krijgt of ze wel met je op date wilt. Dat komt omdat het voor haar ook spannend is.

Daarom wil je de dag van de date nog een berichtje naar haar sturen zoals:

De reden dat ik hier dat ik iets eerder kan afspreken is NIET omdat ik dat persé wil.

Het gaat erom dat ik zo kan testen of ze er vanavond gaat zijn.

Wat je niet wilt doen is vragen: “vanavond gaat toch door ? J J J”

Dit laat zien dat je niet zo zeker van je zaak bent. En eigenlijk niet kan geloven dat ze ECHT met jou wilt afspreken.

Ik test van te voren of ze er echt gaat zijn. Hierdoor zal ze eerder geneigd zijn om ook daadwerkelijk te komen.

Bro-tip: Mocht ze op het laatst toch nog tegen stribbelen, ga er dan niet met onze mannelijk rationele manier op reageren.

Vermijd berichten zoals “Maar we hadden het toch afgesproken?”.

Het heeft vaak een emotionele oorzaak waardoor je haar op der gemak wilt stellen. Wat je wilt laten zien in je bericht is dat het allemaal niet zo belangrijk is.

#5 Fysiek zijn

Het is onwijs belangrijk om je intenties te laten zien tijdens een date. Op deze manier is het voor haar duidelijk dat je het type bent die gaat voor wat hij wilt.

Daarom wil je gelijk fysiek zijn met haar.

Het voelt facking raar om haar te zoenen, als je elkaar de eerste 2 uur van de date met geen enkele vinger hebt aangeraakt… Dit voelt zij ook.

En zoenen is wat je op ELKE date MINIMAAL wilt doen. Als je dit kom je net zo slap over als Mark Rutte op bezoek bij Vladimir Poetin… je bent geen stoere vent maar een klein jongetje in haar ogen.

(Als je niet laat zien dat je ballen hebt, zal ze niet geloven dat je ze tussen de benen hebt bungelen)

Laten we dit vooral voorkomen..

Dus hier een paar praktische tips van Tinder Koning Danny speciaal voor jou:

De begroeting

We kennen allemaal de volgende situatie wel…

IK: “He bro wassup!” *steekt hand voor begroeting*

BRO: “He mattie, alles lekker?” *Steekt vuist uit voor begroeting*

Jup. Akward as FACK.

Dit soort shit wil je voorkomen tijdens je date. Ga dus altijd voor de knuffel bij de begroeting van je eerste date.

Steek je armen wijd open, bulder er een sterk “Heeee [naam]” uit en geef haar een dikke knuffel als je d’r ziet..

Niet omdat we zo graag free hugs uitdelen, maar omdat dit gelijk een vertrouwd gevoel geeft en het eerste fysieke contact gelijk bevestigd wordt.

Over straat lopen

Loop arm in arm over straat met haar. Niet hand in hand… dat is te klef en vriendin/vriend claimend.

Door arm in arm te lopen neem je leiding, laat je zien dat je niet bang bent om fysiek te zijn en voelt ze zich veilig hangend aan jou sterke shotguns van armen ;)

Dit leidt je in door te zeggen “Arm [Naam]” en je eigen arm uit te steken.

Als je hier moeite mee hebt oefen je eerst maar met je moeder ;)

Op de date locatie

Ga op lounge banken naast elkaar zitten of aan een bar. Dit zijn twee ideale posities om elkaar aan te raken tijdens het ouwe hoeren.

Je wilt niet dat de ‘Berlijnse muur’ aka de tafel tussen jullie zit…

Perfecte moment om fysiek te worden zijn tijdens het lachen & plagen. Zo kan je bijvoorbeeld haar een klein duwtje tegen de schouder geven met de buitenkant van je hand.

Zoenen

Dit is een absolute must. Op een goede date wordt MINIMAAL gezoend.

Ik heb wel is vrouwen gehad die tegen me zeiden dat ze NOOIT zoende op een eerste date…

30 min later likte ze me lippen af als winnie de pooh die een honingpot gevonden heeft.

Hoe dit kan?

Omdat een vrouw handelt naar hoe ze zich VOELT in dat moment. Als ze aantrekkingskracht voelt, kan ze hier niks aan doen dan aan toegeven…

Dus als een vrouw zich aangetrokken tot jou voelt, zijn er ALTIJD momenten waarop je VOELT dat je haar kan zoenen. Diep van binnen weet je dit, alleen vaak zijn dudes te laf om het te proberen…

Het raam staat op dat moment wagenwijd open, maar gaat ook weer dicht als je te lang wacht..

Stel jezelf dus de regel dat je haar binnen 1,5 uur zoent, NO MATTER WHAT.

#6 Waar praat je over op de date

Als je op een BAZEN MANIER een seksuele sfeer neerzet op de date, zal je zien dat deze 9 van de 10 keer in hot & steamy sexy times eindiggen.

Dit doe je zowel verbaal als non-verbaal.

De meeste mannen vermijden bijna seksuele onderwerpen omdat ze bang zijn dat een chick hier niet over wilt praten.

Als je ‘de liefde wilt bedrijven’ met haar zal je met deze tactiek net zo succesvol zijn als het Nederlands elftal onder Guus Hiddink…

Laat me je iets verklappen wat alle PIMPS onder ons allang weten:

Je wilt JUIST open en bloot praten over seks. Hierdoor heeft ze het gevoel dat jij haar niet beoordeeld als ze met je naar bed gaat.

Je wilt dat mee gaat in JOUW realiteit dat seks DOODNORMAAL is & alleen maar positief is.

Hoe je hier non-verbaal naar toe werkt hebben we bij de vorige stap besproken.

Ook verbaal wil je man tot vrouw zijn, wat betekend dat je jou intenties laat zien.

Dit doe je als volgt..

Flirterige opmerkingen die verlangen opwekken bij de vrouw

Een hele duidelijke manier om je intenties te tonen is recht in haar gezicht te zeggen dat je haar geil vindt… het probleem is echter dat dit TE direct is.

Je zal overkomen als een grote geilpijp die haar niet als een leuke mooie vrouw ziet, maar als een warm gat waar je even je ei(tjes) in kwijt kan.. niet heel romantisch ;)

Dit kan allemaal veel beter, doe dus het volgende:

Maak een flirterige opmerking als je haar ontmoet.

“Wauw je hebt flink je best gedaan, je ziet er leuk uit..”

Hierdoor zet je gelijk de toon van de date. Je bent daar omdat je haar aantrekkelijk vindt, niet omdat je haar nieuwe BFF wilt worden.

Houdt de date ALTIJD opwindend met deze truc

We kennen het allemaal wel.. je zit lekker te babbelen en opeens raak je verstrikt in tering rationele gesprekken over studie, werk & andere saaie gesprekken…

Je voelt dat dit de spanning sneller doet verdwijnen dan de net gestorte studiefinanciering op de bankrekening van een gemiddelde student op de 24e van de maand (Thanks DUO voor het financieren van mijn biertjes in de kroeg 4 jaar lang)…

En in je achterhoofd hoor je mijn stem tegen je roepen “Praat over seks Tinder Trooper, snel!” alleen je hebt GEEN IDEE hoe..

Een hele goede manier om het gesprek weer van een emotionele spike te voorzien is de volgende truc:

Midden in een verhaal dat ze aan je verteld onderbreek je haar en zeg je het volgende..

“Hmm weet je, je hebt echt mooie ogen/schattig lachje als je praat… Anyway, vertel verder”

Hierdoor voelt ze een vlaag van opwinding door haar lichaam heen gaan, ook al praat ze over RATIONELE dingen. Waardoor ze die emotionele opwinding aan jou gaat linken!

De no. 1 salestechniek van Cialdini

Je wilt niet gelijk over al je SM fetisj beginnen voordat jullie überhaupt een drankje achter de kiezen hebben… Hier werk je ontspannen naar toe.

Met behulp van de Foot In The Door Techniek kan je het gesprek op een natuurlijke wijze sturen naar seks.

Het houdt in dat je met iets kleins begint, dat nog niet direct over seks gaat. Vraag bijvoorbeeld “Op wat voor type val je?” of “Wat vindt je van de Nederlandse mannen?”

Vanuit hier kan je verder gaan naar vragen zoals:

“Waar ontmoet jij de meeste mannen?” of “Wanneer heb je voor het laatst goed gezoend?”

Afhankelijk van hoe ze hier allemaal op reageert kan je het nog een stapje verder nemen door dingen te bespreken zoals:

“Wat is de meest spannende plek waar je ooit seks hebt gehad?” of “Wat is het meest gekke dat je ooit hebt mee gemaakt in bed met een jongen?”

Dit soort intieme gesprekken heeft ze bijna NOOIT. Dat maakt het heel spannend en speciaal voor haar.

Hoe ze het gevoel heeft jou beter te kennen dan haar eigen vriendinnen

Natuurlijk gaan niet alle dates alleen maar over seks.

Maar er is één ding dat ik wél altijd doe.

Ik laat mezelf van een gevoelige kant zien.

Een vrouw wilt namelijk een sterke stoere man die zich bij haar van zijn lieve kant durft te laten zien. Alleen bij haar..

Dus tussen het plagen door vertel ik persoonlijke verhalen waardoor ze een connectie voelt.

Verhalen uit je jeugd zijn hier het wondermiddel waarmee je gemakkelijk een band op bouwt.

Zo vertel ik hoe de kleine Daan vroeger bang was in het donker als die moest gaan slapen in zijn zolder kamer.

Hierbij is de finishing touch dat ik daarbij vooral vertel hoe ik me VOELDE (i know, dit klinkt alsof je te gast bent in een aflevering van Dr Phil) omdat de EMOTIES het verhaal boeiend maken… zo krijgt ze het gevoel alsof ze je al jaren kent, in slechts een uur tijd.

#7 Samen thuis eindigen wordt vanzelfsprekend: dankzij dit

Er zijn een triljoen manieren om een vrouw mee naar huis te nemen…

Toch gaat dit bij de meeste mannen net zo soepel als de ochtendgymnastiek met een kudde bejaarden op de zondag ochtend…

Gelukkig voor jou mijn trouwe Tinder Trooper zal het voor jou straks simpel en soepel  gaan met deze tips.

Mijn standaard aanpak is namelijk zo kinderlijk eenvoudig dat het voor chicks verrassend onweerstaanbaar is de date af te sluiten in mijn bed…

Omdat mijn dates dynamisch zijn (ik heb het gevoel dat ik complete marathons loop als ik veel dates heb gedurende mijn week ;) ) weet je inmiddels wat ik ga zeggen:

“Kom we gaan naar de volgende plek”

Omdat ze gewend is jou leiding te accepteren door van plek naar plek te lopen met je, zal ze hier in mee gaan.

Die volgende plek is jouw huis.

LET OP: je probeert haar niet te ‘tricken’ om met je mee naar huis te gaan. Het gaat om ‘ontspannen leiden’ zodat er geen bezwaren opkomen. Je wilt dat het gewoon gebeurd is als gevolg van de leuke tijd die jullie samen tijdens de date hebben doorgebracht.

Als je de voorgaande stappen succesvol hebt doorlopen voelt dit heel natuurlijk aan & zal ze zelf GRAAG met je mee gaan.

Love is in the air

May the force be with you 

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
9 Feb. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
16 Mar. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Apr. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
25 May. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
3 Jul. '18 SummerBootcamp Barcelona
MEER INFO ›
7 Aug. '18 SummerBootcamp Warschau
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek