Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / Friends with benefits advies

Friends With Benefits Regels

10 Jun 2012, door Arnoud in Dating tips

Friends with benefits

Friends with benefits zijn een wens van veel single mannen

Je kan ze bellen of sms-en wanneer je wilt, naar jou toe laten komen voor sex en ze naar huis sturen zonder een slecht gevoel.

Waarom is dit zo? Dit komt omdat je beide eens bent dat je jullie contact draait om de seks. Wat dus (meestal) betekent dat je elkaars gevoelens niet kwetst en je wel de voordelen hebt van een relatie.

In deze expliciete no-nonse blogpost ga je leren hoe je de mogelijkheid krijgt elke vrouw in een 'friends with benefits', ook wel fuckbuddy genoemd, te veranderen. En het zo houden tot je verder wilt gaan of je de friend with benefits relatie wilt stopzetten zonder haar te verliezen als een vriendin.

Ik ga je niet alleen vertellen hoe het moet, ik ga je ook vertellen welke dingen erbij komen kijken. Dus bereid je voor op een uitgebreide friends with benefits post!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe zorg je ervoor dat je een friends with benefits relatie krijgt?

Hier zijn wat friends with benefits tips en specifieke stappen.

1. Creër een connectie met haar – Er kan niets gebeuren zonder het bouwen van een connectie en een band met haar.  Als je alleen een same night lay wilt, dan hoef je niet veel connectie te hebben. Een friend with benefit is wat complexer, dus moet je bereid zijn wat meer tijd te investeren.

2.  Achterhaal haar situatie – Vraag haar of ze met iemand aan het daten is en of dat ze op zoek is naar een relatie. Als ze op zoek is naar een relatie dan is het waarschijnlijk niet een goed idee om met deze vrouw een friends with benefits verhouding te hebben, ze zal dan waarschijnlijk emotioneel meer waarde gaan hechten aan de verhouding.  Als ze single is en ze niet specifieks op zoek is dan naar iets is de situatie ideaal voor deze vorm van vriendschap.

3.  Zeg haar wat jij wilt en geef haar een keuze – Laat haar weten dat je haar seksueel aantrekkelijk vindt, maar niet op zoek bent naar iets serieus. Stel voor om elkaar te bellen wanneer jullie sex willen en gewoon wat lol willen maken samen. Laat het daarbij en kijk wat ze zegt.

Probeer niet needy over te komen als een wanhopige man die haar alleen wilt gebruiken voor de sex, dit is slecht voor je gevoel van eigenwaarde en zij zal daar ook op afknappen.

TIP: Hoe je haar verliefd maakt en houdt (Beter versieren door neediness!)

Friends with benefits regels om na te leven

 • Gedraag je nooit wanhopig – Als je haar smst of belt en ze wil niet langskomen voor de seks, laat het dan daarbij en ga haar niet smeken of je gedragen als een wanhopige idioot.
 • Hou het tussen jullie – Het is niet nodig om de rest van de wereld te laten weten dat jullie sex hebben met elkaar. Dus mondje dicht ;)
 • Hou het casual – Als je haar te vaak voor sex belt, zal het saai worden en de spanning zal eruit gaan.  Een keer per is week goed.
 • Wees oprecht – Als ze je vraagt of je andere vrouwen ziet, wees eerlijk en zeg ja. Je hebt niks te verbergen, je bent niet in een relatie en het is niet exclusief.
 • Als je verliefd word, STOP – Gevoelens kunnen jaloezie opwekken en een hele boel andere problemen kunnen ontstaan. Dus als je voor haar valt hou het daarbij, tenzij het wederzijds is dan kan je de relatie natuurlijk een hele andere wending geven :).
 • Doe het veilig – Wees geen idioot, natuurlijk moet je het veilig doen. Zeker als je met meerdere vrouwen sex hebt.
 • Wees aardig voor haar – Vrienden behandelen elkaar niet slecht, dus je moet haar met respect behandelen. Ze zich anders gebruikt en goedkoop voelen, en geen zelf respecterende man wil dat.
 • Maak afspraken – Het is goed om een paar afspraken te maken zodat jullie beide weten waar jullie grenzen liggen.
 • Het zal eindigen – Aan alles komt een einde dus ook aan je fuckbuddy relatie. Als dit gebeurt laat het je niet storen zet je erover heen en vind iemand anders.
 • Wees niet beschermend – Wordt nooit jaloers of beschermend als je haar ziet met een andere man. Ze is niet je vriendin en ze kan dus daten en omgaan met wie ze wilt. Hetzelfde geldt voor haar als ze jou ziet met een andere vrouw.
 • Hou het simpel – Dit betekent geen dates, vakanties samen of iets dat ervoor kan zorgen dat je gevoelens krijgt voor haar.


Vertel haar als je een relatie begint – Als je een relatie begint met iemand moet je haar dat laten weten. Blijf geen sex met haar hebben, anders ben je vreemd aan het gaan.

TIP: Vijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor

Pas op: Jullie kunnen beiden gekwetst raken

Ja we houden allemaal wel eens van seks puur voor de lust, maar we zijn allemaal mensen dus op een bepaald moment kunnen aan beide kanten gevoelens ontstaan. Als dit gebeurt is het weliswaar afgelopen en zou je het moeten eindigen anders zal er iemand gekwetst raken.

Vaak gestelde
vragen en antwoorden:

Kan je een ex-vriendin in een friend with benefit veranderen?


Dat kan, maar dit zou erg tricky worden en je emoties zullen erbij betrokken raken wat gewoon niet een goed idee is. Dus het beste is om weg te blijven bij je ex op dit gebied.

Wat moet ik doen als ze gevoelens voor me begint te krijgen?

Je moet haar vertellen dat je niet open staat voor een serieuze relatie. Als het niet door kan gaan op een leuke, speelse en vrijblijvende manier, dan moet ze stoppen sex met je te hebben.  Het is heel waarschijnlijk dat ze dan zelf stopt met jou te blijven zien, omdat de gevoelens alleen maar zullen groeien.

Wat liggen de grenzen?

Hou het leuk en simpel, ontwikkel geen diepere gevoelens. Behandel haar niet slecht. Respecteer dat ze dit wil om dezelfde reden dat jij het wilt.

Dit zijn mijn expliciete friends with benefits lessen die je helpen om een of meerdere fuckbuddies in je leven te hebben.

Bekijk deze video eens wat vrouwen zeggen over friends with benefits:

TIP: Methodisch flirten via Whatsapp & Tinder (met praktijkvoorbeelden!)

Tips van een vrouw

Om je nog beter te helpen heb ik ook onze vrouwelijke coach Kayleigh, een ervaringsdeskundige, gevraagd welke tips zij zou geven. Hier volgen ze:

Tip # 1: Wees eerlijk!

Een van de belangrijkste dingen is dat je niet bang bent om eerlijk te zijn over wat je wilt. Vrouwen kunnen dat echt op prijs stellen. Ik heb vaak genoeg in mijn leven gehad dat ik een leuke man tegenkwam en wist dat ik geen relatie met hem wilde.

Als hij dan na wat contact tegen mij zei: ‘Luister, ik vind je leuk gezelschap, maar ik geniet gewoon van mijn vrijgezelle leven en ik ben op dit moment niet op zoek naar een relatie’, dan was dit voor mij alleen maar fijn.

Het maakte het voor mij als vrouw makkelijk. Ik kon dan tegen hem zeggen: ‘Mooi, ik namelijk ook niet. Maar ik zou je wel graag de kleren van het lijf willen scheuren vanavond’. Op dat moment is de toon gezet.

Bottom line: wees dus open tegen een vrouw over wat je wilt en kijk hoe ze reageert. Eerlijk is eerlijk, dit werkt niet bij iedere vrouw. Je zal dus moeten weten met wat voor type je te maken hebt. Sommige vrouwen zijn gewoon serial monogamists: ze willen altijd een relatie.

Tip # 2: Behandel haar met respect!

TIP:

Dit is een belangrijke. Ze mag dan misschien niet je vriendin zijn en jullie hebben geen relatie, maar dat wil niet zeggen dat je haar moet behandelen als gewoon een bootycall. Het gebeurt heel snel dat je een vrouw niet meer met respect gaat behandelen zodra er geen lange termijn perspectief is.

Als je haar toch wilt houden als vriendin met voordelen is het belangrijk dat hoffelijk bent. Natuurlijk ga je niet met haar om zoals je zou doen met een vriendin, want dat schept verkeerde verwachtingen. Maar wees wel lief en charmant. Vraag hoe het met haar gaat, wat ze heeft gedaan, hoe haar dag was en spreek ook eens een keer samen af buiten de slaapkamer.

Als je besluit om samen een keer wat te gaan drinken of wat dan ook dan zal ze je daarna alleen nog maar extra willen belonen, omdat ze zich goed behandeld voelt.

Tip # 3: Presteer tussen de lakens

Oké, dit is misschien een beetje obvious, maar hier draait het wel om bij friends with benefits. Als je niet presteert in bed, dan is het zo voorbij. Ook is het zo voorbij als je alleen maar denkt aan jezelf en niet aan haar plezier.

Gelukkig vind je hier alle wat je moet weten om een seks god te worden (link naar product). Als je toepast wat je hier leert heb je genoeg skills om haar het hoofd op hol te brengen!

Tip # 4: Maak geen misbruik van de situatie

Hiermee bedoel ik dat je vooral geen misbruik moet maken van haar relaxte instelling. Zorg er dus voor dat je haar niet laat weten dat je naast haar misschien ook wel met andere vrouwen bezig bent als dat jullie understanding is.

Zij weet ook wel dondersgoed dat jullie niet exclusief zijn, maar ze wil zich niet een nummer of een van de zoveel voelen. Zorg er dus voor dat je een beetje discreet bent. En ik hoop dat ik dit niet hoef te zeggen, maar ik doe het toch maar voor de zekerheid: plan geen dubbele afspraakjes in.

Zorg er dus niet voor dat je snel weg moet bij haar, omdat je volgende afspraak weer op de planning staat. Vrouwen zijn niet achterlijk. We komen er dan vanzelf achter dat je van meerdere walletjes eet en ook al is dat bij friends with benefits niet erg, toch vinden we dat niet aantrekkelijk.

Tip # 5: Weet waar je aan begint

Dit is een mooie afsluiter. Hopelijk ken je jezelf goed genoeg om te weten waar je aan begint. Als je weet dat je er nu niet klaar voor bent of niet houdt van relaties, dan is friends with benefits een perfecte situatie.

Als je van jezelf weet dat je je snel hecht aan mensen, dat je niet teleurgesteld wilt worden of dat je jaloers bent aangelegd, dan kun je er beter niet aan beginnen. Friends with benefits werkt alleen als jullie van beide kanten duidelijk hebben dat het nooit meer wordt.

Probeer dus ook niet een friends with benefits te worden met een vrouw waar je een oogje op hebt, want dan begin je op de verkeerde voet. Zorg er dus de hele tijd voor dat de verhoudingen duidelijk blijven en als je merkt van jou kant of van haar kant dat het meer wordt en je wil dat niet, dan kun je er maar beter mee stoppen.

Hopelijk heb je zo genoeg tools om aan het werk te gaan. Ik hoor het wel wanneer je met net zo’n mooie vrouw als Mila Kunis in bed ligt ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

judith
Ik heb gedurende 5 jaar een friends with benefits relatie gehad. We hebben het heel fijn gehad, deden veel samen, ook vakanties. Ik heb hem zelf geholpen met zijn huis in het buitenland. Ik werd verliefd op hem. Ik heb het enkele keren tegen hem gezegd. Hij zei dat de volgende keer dat ik dat zei, zou hij het uitmaken. En dat deed hij ook. Hij heeft maar een mail aan mij gestuurd, zijn verhaal nogmaals verteld. En nooit meer van zich laten horen. Hij heeft het uitgemaakt op het vliegveld. Ik heb er veel verdriet over. Nooit meer dit. Ik ben er stuk van.
Reacties
Saar
Ik heb een Friends with benefits met een goeie oude vriend, maar...... ik heb een relatie..
Is het dan duidelijk dat ik iets mis in mijn relatie of kan het ook de lust en de spanning zijn van het \"nieuwe\"
Christel
Ken het gevoel
is kloten voelde ook meer voor hem dan hij voor mij en dan gaat het vervolgens vreemd dat voelt zwaar kloten via een app was het klaar niet eerlijk durven te zeggen dat doet heel erg pijn
Christel
Ken het gevoel
is kloten voelde ook meer voor hem dan hij voor mij en dan gaat het vervolgens vreemd dat voelt zwaar kloten via een app was het klaar niet eerlijk durven te zeggen dat doet heel erg pijn
JOSE PEREZ
Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $10.500 range. A $9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Onze diensten omvatten de volgende:
Consolidatie van de schuld
tweede hypotheek
Business Leningen
persoonlijke leningen
internationale leningen
Lening voor elk type
familie lening
E.T.C

Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Reageer op deze reactie
Patrick
Beste Judith,

Wat vervelend om te horen. Inderdaad geen leuke situatie. Het risico van friends with benefits is inderdaad dat eenn van de twee verliefd wordt en de ander dit niet kan beantwoorden.

Een klein advies voor de toekomst: Je geeft aan dat je van alles met hem deed. Hierdoor krijg je langzaam aan een emotionele band met iemand en dat wil je eigenlijk niet bij een friend with benefits. Het risico is dan erg groot dat je verliefd wordt en uiteindelijk gekwetst wordt.

Hou het bij een booty-call. Puur om de seks en verder niet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je elkaar leuk gaat vinden. In dat geval heb je geluk.

Sterke met je verdriet!
Reacties
Manis
Ook ik had een fwb relatie,
alhoewel ik getrouwd was en nooit van plan was mijn huwelijk op te geven.
Ik zei mijn FWB Relatie gelijk dat ik verliefd op hem was.
Toch begonnen wij hieraan.
Deden allerlij leuke dingen gingen uit dansen en zo.
Alles wat ik bij mijn man niet had.
Toen kwam het uit we zijn bijden door een hel gegaan.
Vreselijk gestalkt begreigd.
Hij hakte de knoop door,
Ik ben inmiddels gescheiden.
Hij is nu weer terug maar niet meer als FWB maar als Bf ,ben hier kapot van ,
Ik wil hem nog steeds,
We slapen bij elkaar lachen,huilen,gaan dansen,
Maar meer wil hij niet meer.
Opgeven is geen optie ,
Ik ben zijn manager en zitten samen nu zo ver in het Artiestenwereldje ,dat KAN,en WIL Ik niet opgeven!
Toch dat immense verdriet dat hij nooit de mijne zal zijn .
Graag reactie?
Reageer op deze reactie
ano
Ik had een fwb relatie, ik kreeg gevoelens, werd jaloers. Ik ging er kapot aan. elke keer als hij weg was wilde ik dat hij mij een berichtje stuurde. Dat hij aan me dacht. Ik dacht dat hij ook gevoelens voor mij moest hebben, dat je zoiets intiems niet met iemand kan doen zonder enig gevoel. Hij was mijn beste vriend, voor 2 jaar. Opgeef moment is het uit de hand gelopen en is hij erachter gekomen dat ik gevoelens voor hem heb. Hij zei sorry, en als hij dat had geweten had hij dit nooit met me gedaan omdat hij te veel van me houdt. Sinds dien deden we niks meer. Maar nu mis ik het. Hij zegt dat hij het best zou willen maar als ik maar geen gevoelens krijg. Zal ik gewoon liegen en genieten van de tijd met hem? ik weet dat als hij weg is, ik kapot ben omdat hij weg is. maar ik twijfel, want ik mis hem zo. help me.
Reageer op deze reactie
Kim
Het is best lastig indd.. heb nu een fwb alleen ik vind dat hij me met momenten met respect behandeld maar niet altijd.. komt miss ook omdat ik dus wel te veel appte en geirriteerd werd toen hij me geen beterschap wenste toen ik zei dat ik ziek was! Heb nu echt me gevoelens uitgeschakeld voor hem en me zelf voorgenomen dat als ik ooit weer gevoelens krijg voor hem ik er mee stop!

best lastig hoor.. dus denk goed na ! beide geslachten.

groetjes!
Reageer op deze reactie
Melissa De Ruysscher
Ik wil ook gewoon een fwb, heb er ene maar die is ziek momenteel, dus heb er ook nie veel aan op dit moment, we hebben 30 keren seks had, dus mis da rap ze...Heb constant oog voor andere jongens ook, maar zit in de week wel vaak alleen thuis natuurlijk, als er ne gast mij uitvraagt om op date te gaan, zeg k zeker geen neen...drm hoeft er nix te gebeuren, maar hou gewoon van de spanning en het avontuur dat er rond hangt...Ik laat mij graag verleiden en verleid zelf ook graag...Mn soulmate, ex vn mn zus; woont nie ver vn mij, ma hij heeft mij al zo vaak gekwetsd en afgewezen, dan wel weer willen, dan weer niks....
Reacties
Alexander
Hej Melissa,
Ik had tot voor kort een fwb, maar het is nu gedaan omdat haar man het is te weten gekomen.. Ik had graag iemand nieuw leren kennen..
Zin om me beter te leren kennen?
Groeten, Alexander
Reageer op deze reactie
anoniempje
mijn rijleraar en ik vonden elkaar super leuk. veel appen enzo..je kent het wel. veel praten dingen aan elkaar vertellen die een ander bijv niet wist. onze band werd hechter....een relatie wilde hij niet...so we became fwb.
het werd best lastig...because i felt in love with him...hij had alles stop gezet. hebben nu wel weer contact..maare het blijft zo freaking lastig...vooral te weten dat hij al die tijd een vriendin heeft. i feel so sad
Reageer op deze reactie
René
Hoi Melissa ik ben ook op zoek naar een fwb mss kunnen we kennis maken ? Mijn mail adres is jin-x@hotmail.com Gr. René
Reacties
ceel
He rene mail me snel ahahah wij komen er wel uit gr
Reageer op deze reactie
Dennis
Lijkt me erg spannend en opwinden om een fwb te hebben, nuttige tips Thankss!
Reageer op deze reactie
bastiaan
Een vriend van mij had een fwb dit is helemaal verkeerd gegaan toen zij geoelens voor hem begon te krijgen.. veel ruzie’s en nu zijn ze geen vrienden meer, zonde.. het blijft een ingewikkelde vriendschap
Reageer op deze reactie
Arno
Hi,
Ik heb pas een fwb-relatie, we voelen ons echt super samen maar zijn ook allebei getrouwd, ik 23 jaar zij 10, we doen het om uit de sleur te zijn en voelen ons geweldig samen; Toch heb ik de indruk dat zij verliefd begint te worden, is het dan beter te stoppen ? Weet het niet, dat is het moeilijke aan zo een relatie, alhoewel sommigen zeggen als je gehuwd bent is het geen fwb-relatie meer. Bijkomend is dat ik 52 ben en zij 29, zo jong raak je nog sneller verliefd, zij heeft een man en een kindje van 3, ik ben haar 2e sexpartner en ik geloof haar, ken haar al een tijdje en zij is altijd heel deftig, begrijp ook niet goed hoe we zover raakten, we hebben beiden lang getwijfeld maar de sexuele aantrekking was te groot, we moesten wel in bed belanden, hoe we er ook tegen vochten;
Ik wil gewoon zeggen dat het toch wel moeilijk ligt soms.
Reageer op deze reactie
2 hopeloze meisjes
Hallo allemaal,

Wij zijn allebei meisjes van 15, en we zitten met een probleem! Allebei willen we geen vaste relaties meer, want elke keer loopt het na een maand in duigen.. Daarom dachten we aan een friends with benefits - relatie! Alleen we kunnen zo niemand vinden die daar voor open staat, misschien komt dat ook omdat we allebei nog maar 15 zijn, en het op deze leeftijd nog niet echt gebruikelijk is. Toch zouden we het heel graag willen en zoeken we vrijwilligers, graag wel onder de 18 en niet jonger dan 15! We hopen op een reactie terug en wie weet zien we dan verder 👍
Reacties
sugar beer
Hee meiden ik ben 17 en ben ook opzoek naar een fwb relatie, ik kam julloe wel helpen met de sexuele behoeften maar geen zin in relatie problemen, laat het maar ff weten wat je ervan denkt.
mattias
Hey,

Ik ben mattias en ook op zoek naar FWB. Je kan mij bereiken op 0497/30.91.05 of mattias.vl@hotmail.com. ik ben 20 jaar.
Luuk
hey ,
ben een jongen van 16 jaar, op zoek naar een fwb relatie. heb geen behoefte aan een vaste relatie, laat maar weten mocht je me beter willen leren kennen (ook andere meisjes met interesse mogen me een berichtje sturen) ben te bereiken op kik, dan geef ik daar mijn nummer. mijn kik is: luuk299 (btw: ook andere meisjes met interesse mogen me een berichtje sturen)
Luuk
ben afkomstig uit brabant, vlak bij gelderland
jos
Hey ben gast op zoek naar een fwb 0479830166
Brooklyn
Hey meiden ik ben wel geïnteresseerd ik woon alleen in Noord Holland maar vind het niet erg om naar jullie toe te komen ik ben 15 je kan me bereiken via 0663161880 ik wil ook alleen een fwb relatie ook andere meiden zijn welkom
Reageer op deze reactie
Jen
leuk voor even en achteraf hebben ze vaak spijt..iemand word verliefd en dan gaat het fout. Zelf ben ik helemaal geen fan van dat fwb gedoe.
krijg genoeg aandacht van mannen van welke leeftijd dan ook als ik dan ook nog alleen seks wil vind ik dat wel heel goedkoop van mezelf.
Nee ik wil gewoon een relatie met een man die ook seks wilt omdat hij van mij houdt. Zo voel ik me geen lust object en ik mis ook helemaal niets!
Reacties
Luuk
per ongeluk dubbelop..
Reageer op deze reactie
ANONIEM
4,5 maand geleden ontmoette ik tijdens het uitgaan een jongen waar ik uiteindelijk een one night stand mee had. Ik kreeg een halve maand daarna een relatie en sprak mijn one night stand alleen soms via facebookchat. Het ging uit met mijn ex-vriend en nu heb ik een fwb relatie met die one night stand. De seks is echt geweldig, maar het nadeel is dat we nooit in het openbaar over straat kunnen, want hij is 6 jaar ouder dan ik en wilt niet dat mensen verkeerd gaan denken. Ik wil ook wel eens gewoon als vrienden lunchen of de stad in, maar al die dingen wil hij dus niet. Het is toch niet voor niet FRIENDS with benefits? We kunnen ook alleen bij hem thuis zitten als zijn huisgenoot er niet is. Wat moet ik doen? Iemand advies?
Reageer op deze reactie
Patrick
Hoi Anoniem,

Hoe oud zijn jullie?
Als je nog vrij jong bent kan ik het me voorstellen. Al zie je op iets latere leeftijd het verschil nauwelijks natuurlijk.

Misschien wil hij echt wel alleen seks en niet meer. Heeft hij nog andere relaties?

Mannen zijn sterker geneigd om bevrediging te zoeken zonder emotionele connectie.

Dat is natuurlijk het grote risico van een friends with benefits relatie. Dat je stiekem meer wilt.

Misschien moet je voor jezelf goed duidelijk krijgen wat je met hem wil. Wil je stiekem een relatie? Zo klinkt het wel namelijk. Dan moet je daar met hem voor zitten en het recht voor zijn raap aan hem vragen hoe het nu zit. Tenzij je het nu goed vindt natuurlijk.
Reageer op deze reactie
ANONIEM
Ik ben 16 en hij 22. Ik vind het verschil niet zo boeiend, want ik lijk en gedraag me ouder dus mensen denken niet heel raar. Ik wil juist alles behalve een relatie, want daar ben ik gewoon niet voor gemaakt. Hij noemt mij altijd koud, door hoe ik over dingen denkt. Het enige wat ik wil is respect, dat hij maar me verlangt en op zijn tijd soms leuke dingen doen. Echt gewoon dat \"Friends\" deel in fwb. Hoe moet ik m overtuigen?
Reageer op deze reactie
broken heart
uit eigen ervaring! loopt steeds fout af. Altijd wordt er 1 iemand gekwetst. is heel erg leuk ... in het begin. tip: niet aan beginnen!
Reageer op deze reactie
Anoniem
Haaai,
Een paar weken terug heb ik me door mn beste vriend laten verleiden. Het was alleen maar voorspel, maar nu willen we allebei meer. Alleen is het probleem dat ik gevoelens heb voor hem, al best een tijdje. Hij weet dat niet en vermoedt denk ik ook niks. Is het wel zo verstandig om een stapje verder te gaan dan alleen voorspel met mn beste vriend voor wie ik gevoelens heb?
Reageer op deze reactie
Jasper
Hallo,

Dan zie je hier al die mensen praten over een fwb maar dan krijg je het zelf niet voor elkaar :/ iemand nog tips?

Jasper
Reacties
Mandy
Vaak gebeurd het juist op een onverwachts momenten. Sinds een paar weken heb ik seks met een goeie vriend van me. We voelen ons tot elkaar aangetrokken, maar willen beide geen relatie. We zijn ook niet verliefd op elkaar, maar doen wel dingen samen. Bioscoop enz. Hij houdt m'n hand vast en zoent me gewoon. Hij zit nog in lastige situatie met zijn ex en ik ben druk met m'n eigen leven. We wonen ook niet dicht bij elkaar dus als we elkaar zien is het een dag/weekend etc. Voor de buitenwereld zijn we gewoon vrienden. Misschien is onze situatie wel uniek, maar ik weet dat hij mij leuk vind, alleen een relatie is voor ons niet haalbaar. Ik voel niks voor hem verder en als dit wel gaat gebeuren dan zet ik het stop. Je moet goed de voordelen en nadelen naast elkaar leggen en bij ons gebeurde het gewoon. Op langere termijn misschien niet verstandig. Maar als tip kan ik je meegeven; als je iemand ontmoet, kijk eerst wat haar wensen zijn. Is ze op zoek naar een relatie? Kijk verder. Wil ze wel de lusten maar niet de lasten, maak duidelijke afspraken en wees respectvol.
Reageer op deze reactie
herbert
Hallo, ben een wat op leeftijd zijnde man en op zoek naar een FWB. Zou het leuk vinden om reakties te ontvangen van mensen die ervaring (willen) hebben met een wat oudere FWB. Ben erg benieuwd naar de reakties. Xx Herbert
Reacties
ceel
Hoi hoi mail me snel en win komen er wel uit geloof me
Peter
Hi Ceel, wil wel eens wat met jou....
Gr,Peter.
Reageer op deze reactie
Lotte
Tijdens het uitgaan ook een gozer tegen gekomen, one night stand gehad daarna wou hij me meer zien en zij dat hij speciale gevoelens had voor me maar geen relatie wou/kon. Nu, een halfjaar later ben ik veel meer voor hem gaan voelen. We hebben gedate samen, leuke dingen gedaan maar vooral seks gehad zonder n relatie. Friends with benefits dus. Ik kan er alleen niet aan dat iemand zulke intieme dingen deelt zonder gevoelens. Aangezien hij zij dat hij die wel had geloofde ik dat dat ook was. Blijkt nu dat hij met andere meiden naar bed is gegaan. Ik voel me zwaar gebruikt en heel dat friends with benefits verhaal is voor mensen zonder verantwoordelijkheids gevoel of met een bindingsstoornis. Wel de lusten, niet de lasten. Seks, vriendschap, het is iets wat tussen twee mensen groeit en aandacht aan besteed moet worden. Het kan zo mooi zijn. Jammer dat het verpest wordt door oppervlakkige en egoistische mensen. Voor wie het wel lukt, en het samen eens zijn is het geen probleem en misschien een prima oplossing. Ik geloof er niet in.
Reageer op deze reactie
wendy
The guy who wrote this is an asshole. Don't go for guys like that.
Reageer op deze reactie
Anoniem
Zolang de vriendschap hetzelfde blijft is friends with benefits geweldig. Op die manier kom je toch aan je behoeftes, maar je zit niet vast aan een relatie. Ik heb ook in zo'n situatie gezeten. Ik dacht eerst dat het geen invloed had op onze vriendschap, maar later bleek dat toch een tikkeltje anders. Hij vond het steeds ongemakkelijker worden, en probeerde me daardoor een beetje weg te duwen om het zo maar te zeggen. Hij zei tegen me dat ie niet meer alleen met me kon chillen zonder dat hij opgewonden raakte, en dan zou het toch weer gebeuren en dat wilde hij niet meer omdat hij wou voorkomen dat het nog ongemakkelijker zou worden. En nu, spreek ik m eigenlijk niet meer... Ik ben mn beste vriend kwijtgeraakt door dat fwb, en ik heb hier wel van geleerd
Reageer op deze reactie
Anoniem
2 hopeloze meisjes,

Ik sta er wel voor open.
Ben 15 jaar oud.

Greetz
Reacties
mattias
Hey,
hoe kan ik je contacteren?
Reageer op deze reactie
Niels
@anoniem en @2 hopeloze meisjes
Haha ik sta der ook voor open hoor. Contact me maar. Ben trouwens 17. niels1232009@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Rano
Wie kan mij helpen,ik ben verliefd,maar zei is ook verliefd op mij. Maar zij wil een relatie met mij maar geen sex. want ze wil alleen sex met andere wtf moet ik hier mee. Want ze wil wel dat ik voor haar ben enzo. Als ik het zo zie is het beter dat ik geen relatie aan moet gaan met haar??
Reageer op deze reactie
Gwen
Hee People!

Friends with benefits is shit.. ik heb het een jaar lang meegemaakt. en ik werd verliefd.. Tips: niet aan beginnen en als je toch wilt weten of hij gevoelens voor je heeft: begin over andere mannen en kijk hoe hij reageert. ik dacht op een gegeven moment als dit is hoe je als vriend bent verdien je geen benefits!
Reacties
esmee
Ben het helemaal met je eens.
Reageer op deze reactie
LePaNo
Ik weet niet eens of ik het nu heb.
Echter ze is zwanger en ze will het weg halen..
Echter nu krijg ik gevoelens voor haar
Ik weet het niet. We zijn samen op vakantie geweest en zij laat niet merken hoe onze relatie staat
Is het F.W.B. of toch meer
Als ik het vraag dan doet ze ontwijkend
Ik weet het ff niet meer.
Ik wil wel verder maar is dit goed.
Of moet ik haar de keuze geven.
Ik word misschien vader en ik kan me zelf wel handelen als dit gebeurt maar ik weet het niet.

Wat begon als spanning na een 3,5 jaar relatie met me ex word snel ingewikkeld.

Ik weer het niet.
Ik hou misschien wel van haar maar misschien is het wel gewoon het feit dat ik vader kan worden
Wat ik BTW wel wil worden (evt)

Mvg
Lepano
Reageer op deze reactie
kyra
Ik heb ook een fwb gehad voor 2 jaar. We hadden duidelijke afspraken. En we spraken meestal 's avonds af i.v.m. Zijn vriendin. Na een tijdje begon hij gevoels voor mij te krijgen, maar hij durfde het niet uit te maken met zijn vriendin. Aangezien zei een collega van mij was. Uiteindelijk hebben we besloten om ermee te stoppen. Daar ik een nieuwe vriend had, nog geen week later was zijn relatie gestrand. Achteraf kreeg ik te horen dat hij dat gedaan had om ons een kans te geven. Inmiddels zijn we alweer 2,5 jaar gelukkig samen.
Reageer op deze reactie
Cailin
Hii guys,

Ik ben een meid van 17 en zou ook graag een fwb willen. Natuurlijk staat respect bij mij boven aan.

Ik woon in Friesland... So if interested, mail me. Sumi-neko-girl@hotmail.com.
Yeah, mn mail slaat nergens op, ooit eens aangemaakt toen ik 12 was xD
Reacties
stefan
Ey heb je nog steeds interesse in fwb zo lijkt mij leuk om elkaar te \"leren\" kennen
Dequickboys@hotmail.com of reageer hier dan kan ik je mailen :-)
Reageer op deze reactie
Desiree
Hallo,

Ik heb een tijdje met een jongen gedate, nou eigenlijk was het meer dan daten.. we sliepen op een gegeven moment 4x in de week bij elkaar en werden heel erg close op alle fronten.. alleen \"de stempel\" relatie ontbrak nog, op een gegeven moment schrok het hem af dat het zo snel ging tussen ons en hoe close we waren en vertelde me dat hij me geen pijn wou doen omdat hij niet wist wat hij allemaal wou ( we kwamen net beide uit een lange relatie).. ik had ditzelfde gevoel dat het me eigenlijk wel te snel ging en te close werd maarja, als het goed voelt ondanks dat je net iets achter de rug hebt.. waarom zou je het geen kans geven?
Ik was er kapot van, maar we bleven elkaar zo nu en dan zien op een vriendschappelijke manier maar ook dan voelde we beide gelijk die band en waren onze blikken niet van elkaar af te slaan, ik heb voorgesteld geen contact meer te hebben omdat ik mijzelf hier pijn mee deed om elkaar te blijven zien en spreken.
Dit vond hij verschrikkelijk, uiteindelijk deed hij veel moeite om me te spreken en te zien en liet duidelijk merken weg van me te zijn maar bindingsangst te hebben en hij niet wist of hij 100% voor mij wou gaan.. Nu hebben we elkaar een tijdje niet gezien en kwamen elkaar tegen, we hebben samen een potje gepoold, uiteindelijk bij een vriend van hem wat gaan drinken (eigenlijk een beetje teveel) en je weet wel weer hoe dit eindigde, bij elkaar in bed en in elkaars armen wakker worden, hij knuffelde me nog steeds hoe die me eerder ook knuffelde en hoe die naar me kijkt, zo zie ik hem niet naar een ander kijken.. het voelde gewoon gelijk weer vertrouwd.. maar we hebben het een tijdje geleden over een friends with benefits gehad en ondanks dat ik hem nu meer op een vriendschappelijke manier kan zien omdat we weinig contact hebben denk ik niet dat dit verstandig is ofwel?
Reageer op deze reactie
Melissa
Hoi ,
Ik heb nu een relatie en na een hele tijd stuurt mijn ex mij terug
Ik merkte dat er iets anders was aan hem en we hebben toen paar keer afgesproken.
Op een gegeven moment keek hij heletijd naar mijn borsten
Hij vroeg toen of ik op zijn schoot wou zitten en dat deed ik en toen hebben we gekust.
Nu loopt het een beetje uit de hand :s
Ik merk dat hij meer en meer wilt maar ik wil hem niet weer kwetsen
Maar is wel handig als mijn vriend niet bij mij is en we hebben allebei zin kan ik gewoon direct na hem gaan want hij woont in mijn straat maar ik wil een ervaren man xs wie heeft er raad?
Reacties
DusMarius
Ervaren man biedt zich aan voor jouw fwb.
Vrouwvriendelijk, niet onknap, volledig single en regio Gent of ZW-NL.
dusmarius@gmail.com
Reageer op deze reactie
Jasmijn
F w b.
Het klinkt mij goed in de oren.
Ben zelf een vrouw van 25
en heb sinds 2mnd een nieuwe buur gekregen onder mij.
Hij is net 20.
Spannend... Paar keer al gekletst, wat gedronken en samen nachten doorgetrokken.
We zoenen en strelen elkaar omdat we allebei ervan genieten. Wat een spanning al een maand lang. Naar t werk smst hij of ik om een sigaretje te roken. Ik zie t licht aan bij hem en hij hoort mij thuiskomen.
Alles is zo gehorig in de woning, muziek hoor ik van hem en zelf hij hoort mij het bad vol stromen. Weet niet goed wat ik ermee wil en hij weet het ook niet. Ik zeg meestal je leeft maar 1 keer dus 100% genieten. Ook heb ik gezegd als er gevoelens komen gewoon zeggen dan zoeken we wat afstand. Wat ie het lekker om zo met de buurjongen samen te zijn. We hebben nog geen 'echt sex gehad' kan het bijna niet tegen houden... We zullen zien

Reacties
Ronald
Ja dat klinkt zeker erg leuk.
Ik ben ook al enige tijd op zoek en hoop binnekort iemand te vinden, ben zelf overigens 25
Reageer op deze reactie
kleintje
Sinds kort heb ik mijn fwb weer. Duidelijke afspraken zijn we single dan ontmoeten we elkaar zijn we in een relatie dan zijn we just Friends.
Geweldige uitvindingen fwb hij is toch de gene waar ik de beste seks mee heb. Misschien omdat er geen verwachtingen aan zitten. Bij een relatie wil je jezelf van je beste kant te laten zien en bij fwb gaat t toch maar om 1 ding. Gewoon ff lekker ongegeneerd vrijen. Enkele vriendinnen weten t en vonden t maar niks omdat hij 11 jaar ouder is. Vragen ook geregeld waarom ik niet een fwb zoek van halverwege de 20. Tja zal de levens ervaring wel xijn. Ik zeg gewoon doen maar idd zodra er gevoelens zijn er direct een punt achter zetten. Wij zijn blij voor elkaar als we weer verliefd zijn op een (toekomstige) partner en laten elkaar met rust.
Reacties
Raaf
Jouw situatie (11jr verschil) lijkt op de mijn (ik 55) eerste fwb, die kortgeleden is beëindigd. We blijven wel vrienden. Wie weet belt ze nog eens, maar dan zal ik er anders instaan. Zelf veel meer genietend (in de mind) zonder dit aan je hart te koppelen.
Ik kende fwb namelijk niet en had veel moeite met de afsluiting ervan.
Nu ik hier eens heb bijgelezen, valt het allemaal veel beter op z'n plek.
Reageer op deze reactie
nicky
haai ik ben nicky ik ben 16 jar oud ik heb een brandende vraag ik had een vriend en we childen somden toen hadden we gezoend en toen had die vriend tegen zn oudereb broer gezegt dat ik goed kon zoenen zo is het begonnen we begonnen te appen en childen vaak dat ging 2 jaar zo door opgegeven moment deden we steeds meer in die twee jaar en dit jaar was de seks gekomen we hebben nu al af en toe seks gehad maar ik begon hem stiekem leuk te vinden mn beste vriendin weet het aleen maar omdat een paar kinderen ons een keer op elkaar zagen lagen gingen roddels rond school terwijl ik mn bek gewoon heb gehouden nu denkt hij steeds dat ik dingen rond lul en niet te vertrouwen ben we hadden laatst ruzietje in de avond hij zei dat we pas verder zoude gaan als alles weer beetje rustig is maar gelijk de volgende avond appte hij me dus toen hadden we afgesproken en weer sex maar mn vriendin let heel goed op hm en ze valt steeds iets op dat hij constant kijkt waar ik ook ben elke keer weer en mn vriendin zegt dat hij me stiekem wel leuk vind maar zelf weetik het niet zo goed of dat waar is zelf heb ik wel rond overal lopen pijlen en kwam ik achter veeldingen veel jongens zeiden tegen me dat hij een player was enzo maar uiteindelijk bleek er niks van te kloppen want die gozers waren veliefd op me ik ben al honderden keer gevraagd maat het zijn gewoon mn vrienden waar ik absoluut niet op ben dus ze waren jaloers maar uiteindelijk bleek dus het enigste meisje te zijn voor hem en doet hij hetmet niemand andermaal laatst ging het ookeen keertje mis de tweede keer toen we sex hadden kwam hij erachter dat het condoom gescheurd was gelijk begon hij die hele avond te piekeren dat zn vader hem afmaakt en zn moeder dat tie beter zm kon plegen want je word ermee vreselijk gepest enzo we hadden afgesproken momring afterpil heb ik genomen ben niet zwanger maar het feit al dat hij zich erg druk maakte dat we ouders zullen worden leek voor mij weer een teken dat tie me wel leuk vind maar iedergeval bijna alle avonturen zit erin ps: ik ben bang dat hij geen relatie wil vanwege dat hij vroeger een relatie had maar het rond school ging en overal mensen zich ermee gingen bemoeien daarom ben ik dat hij daarvoor geen relatie wil en zo op zn manier doet want het moest stiekem ook in de tijd toen we nog maar op het gebied van chillen was en verder nog niks hadden gedaan daarbij op ee avond kwam ik thuis e mn moeder gaf me een knuffel en toen zag ze een filmpje afgespeeld dat we sex hadden gehad daarbij ik heb hm ontmaagd ik was al ontmaagd dat weet hij ook allemaal maar mn ma zei dat een paar maanden later want ik vroeg zo van hoe de fuck weet jij dat ik heb jou dst nog nooit verteld dusja iedergeval bij die avond dat misging h mn moeder ook een filmje gezien dat het twe kanten zouden opgaan dat we een relatie zoude krijgen maar dat zn vader mij niet accepteert en dat hij moet kiezen tussen zijn vader sport en mij iedergeval mn moeder heeft me veel details verteld ook waar we childen hoe het eruitzag en wat zn leven inhoud ik heb zulke dingen nooit tegen haar gezegt iedergeval het is een lang verhaal maar ik zit er zo erg mee ik wil het nu uiteindelijk weten uiteraard om dat we nu ruzie hebben dat egt al paar weken duurt geen contact maar hij kijkt nog altijd !!! maar hij wil het effe rustig hebben rond school enzo om dat iedereen wel dingen rondbalzet niks van waar we gaan sowieso weer verder tot beetje rustig is maar mensen wat denken jukte vind die me stiekem wel leuk maar hij is verlegen en durft niet vanwege mensen of is het toch aleen maar friends with benefit ??? help mee
Reageer op deze reactie
nicky
heei sorry mensen ben og wat vergeten toe te voegen

ook daaernij zijn er een paar toevallige heden ik ben 24 dag jarig hij ook op 24 maar ik in maand nov hij een maand voor november
ook waren er af en toe een romantische sfeer als we childen elkaar handen vast pakken elkaar blijven staren vaak heeft tie gezegt ik hou van je en we hebben ook zo onze speciale acties bij het chillen bij het zoenen blazen opeens en dan blaas je keihard terug en dus zit je mond vol lucht en zn mond dan blijven we netto lang blazen tot er een van ons verliest en dus puffend bij komt ook deden we vroeger oor likken ofs ook doen we blazen in elkaars gezicht en dan snel wegkijken en dan als je kijkt dat hij weer snel blaast bv of andersom zulke spelletjes

dit moest ik even melden srry maar ik vind dat dese relatie niet egt lijkt oop een friends with benefit al zeg ik het zelf die hebben het zo niet zo exclusief ook weten we veel van elkaar egt veel gewoon wayt vinden julie is dit nou meer dan een friends with benefit of iss dit gewoon fuckbuuddys dus ?
Reageer op deze reactie
nicky
heei sorry mensen ben og wat vergeten toe te voegen

ook daaernij zijn er een paar toevallige heden ik ben 24 dag jarig hij ook op 24 maar ik in maand nov hij een maand voor november
ook waren er af en toe een romantische sfeer als we childen elkaar handen vast pakken elkaar blijven staren vaak heeft tie gezegt ik hou van je en we hebben ook zo onze speciale acties bij het chillen bij het zoenen blazen opeens en dan blaas je keihard terug en dus zit je mond vol lucht en zn mond dan blijven we netto lang blazen tot er een van ons verliest en dus puffend bij komt ook deden we vroeger oor likken ofs ook doen we blazen in elkaars gezicht en dan snel wegkijken en dan als je kijkt dat hij weer snel blaast bv of andersom zulke spelletjes

dit moest ik even melden srry maar ik vind dat dese relatie niet egt lijkt oop een friends with benefit al zeg ik het zelf die hebben het zo niet zo exclusief ook weten we veel van elkaar egt veel gewoon wayt vinden julie is dit nou meer dan een friends with benefit of iss dit gewoon fuckbuuddys dus ?
Reageer op deze reactie
36
Ik ben zelf een man van 36 jr ben nu ruim een jaar friends with benefits zij is 37 jr het vreemde is we kunnen ook uren bellen met elkaar gemiddeld 45 uur per week in het eerste 3/4 jr nu zo'n 10 tot 20 uur.Zij is wat uiterlijk en innerlijk betreft wel echt mijn type. Ik meer wat innerlijk betreft. Net als in een relatie heeft friends with benefits ups en downs etc. Mijn advies wees ontspannen en geef je grensen duidelijk aan naar elkaar. De seks met haar is voor mij de beste seks ever. En de fwb heeft me sterker gemaakt omdat ik wel een gevoelig type ben. Dus ook wel een leer proces voor mij. Weet wel als ons contact zou stoppen ik nooit meer zulke seks beleef als met haar. Als we seks hebben zijn we echt 1 dat maakte de fwb aan het begin wel moeilijk. Nu gewoon gezelligheid goeie seks en we kunnen extreem goed luisteren naar elkaar. De meeste meiden/vrouwen voor haar konden dat niet en zij wel. Weet wel als we geen seks meer hebben, ik eerst opzoek moet naar een nieuwe sekspartner en daarna wel de vriendschap met haar kan hervatten. Vindt haar een mooi mens. En extreem sexy.En als ik in deze situatie een leuke vrouw tegenkom ben ik ook vrij heb natuurlijk dezelfde rechten als haar ; ) Soms is fwb erg complex maar dat kan een relatie ook zijn. Wees eerlijk geniet ontspan en leer van elkaar. En heel belangerijk heb respect voor elkaar. Het is ook wel weer wat bij deze tijds geest past. Alles heeft zijn voor en nadelen natuurlijk
Reacties
anet
Wat ik niet begrijp is,alles fantastisch alles leuk, doen alles samen maar we noemen het friends with benefits geen relatie?
Reageer op deze reactie
Jo-Anne
Ligt het aan mij of lijkt deze blog meer een soort spoedcursusje 'hoe veins je vriendschap met een vrouw om haar lekker het bed in te krijgen'. Het friends-gedeelte lijkt nogal in dienst te staan van de benefits.
Reageer op deze reactie
Anoniem
Vaak hoor je dat gevoelens voor de ander een einde maakt aan de fwb relatie.
Ik heb een fwb relatie met een vrouw, die heb ik leren kennen in dit jaar. Beide net uit een huwelijk en relatie. Een klik was er meteen met deze vrouw en begon gevoelens te ontwikkelen voor haar, dit kenbaar gemaakt en letterlijk 1 maand is het contact op een laag pitje gezet. Nu een paar maand verder nog steeds fwb terwijl ze weet dat er nog gevoelens zijn voor haar. We zien elkaar 1 a 2 pw, bespreken elkaar problemen, helpen elkaar en hebben de tijd van ons leven. Zo kan het dus ook.
Reageer op deze reactie
stefan
Ey zijn ben zelf jongen van 26 die weer op zoek naar fwb na tijdje relatie te hebben gehad is dan begin vorige jaar gestrand en nu wel eens zin om bezig te gaan zonder vast verplichtingen :-) als er nog gezellige meiden zijn .....
Reageer op deze reactie
mattias
Hey,
ik ben een jongen van 20 en zoek een FWB. Heb al 3 jaar niets gehad dus wordt wel tijd. Het deel vrienden is ook belangrijk voor mij dus niet enkel de sex. Je kan mij contacteren op 0497/30.91.05 of mattias.vl@hotmail.com. xxx mattias
Reageer op deze reactie
boefie
Heb een jaar een fwb.. En tot nu gaat dit goed. Beiden getrouwd.. We zien elkaar zo om de drie weken. Genieten van elkaar. Tuurlijk wel eens app.naar elkaar of sexy foto versturen.. Maar tot nu blijft t hierbij....
Reageer op deze reactie
doppie
Goedemorgen allemaal, ik ben doppie uut grunn (groningen) en mijn inziens zou voor bepaalde mensen fwb ideaal zijn om iets met een vrouw te mogen doen maar dan moeten er wel duidelijk adspraken zijn van bij wie en wanneer en mocht er iemand echt verliefd worden dan kun je er altijd over praten toch? We zijn volwassen mensen tenminste daar ga ik van uit. In mijn persoonlijke situatie zou een fwb mogelijk zijn omdat ik voorlopig geen (normale) relatie omdat mijn relatie sinds een half jaar over is en ik het eerst wel goed vind zo,maar ja de mens heeft zo zijn haar verlangens dus voor mij zou het ideaal zijn op dit! moment tenminste. gr doppie uit groningen.
Reageer op deze reactie
Aniempjee
Hey,
Ik heb sinds pas ook een FWB alleen vind ik het een beetje awkward als ik weg ga en hij zit ook nog is bij me in de klas..
Ik ben ook een paar keer met hem en een paar vrienden op vakantie geweest, maar nu ik al deze verhalen hoor, hoop ik niet dat onze vriendschap er aan gaat.

Xx meisje van 13
Reageer op deze reactie

Hallo,
Ik ben een jongen van 15
Ik zoek een leuke meid die een fwb wilt beginnen.
Als je interesse hebt kan je mij mailen
faber.vanderlinden@gmail.com
Xxx
Reageer op deze reactie
Luuk
ben een jongen van 16 en kom uit brabant (vlak bij gelderland). ben op zoek naar een meisje voor een fwb relatie. mijn kik is: luuk299, mocht je geen kik hebben, stuur dan hieronder even een berichtje, regelen we wat anders
xx
Reageer op deze reactie
anoniem* :)
Hoi ik ben een jonge van 16 en heb sinds kort ook een fwb relatie maar het probleem is dat we wel gevoelens hebben voor elkaar ... ze wou gewoon effe geen relatie maar zei dat we wel zouden zien wat er verder van komt is dot verstandig?
Reageer op deze reactie
nelma
HELLO AAN UW AANDACHT

U die op zoek zijn om geld te lenen, ik weet niet hoe ik mijn vreugde te uiten, want mezelf op zoek klaar, kwam ik een Franse zakenman Mr. Hij verstrekt een lening van € 750.000 Dus heb ik besloten om deze kans met u die niet het voordeel van de banken hebben delen of had te maken met oneerlijke kredietverstrekkers die niet misbruiken van de persoonlijkheid van anderen; je hebt een project of behoefte financiering, kun je schrijven op hem en leg uw situatie; het zal helpen als hij overtuigd is van zijn eerlijkheid e-mail is:

dulonpierre09@gmail.com

dankjewel
Reageer op deze reactie
nelma
HELLO AAN UW AANDACHT

U die op zoek zijn om geld te lenen, ik weet niet hoe ik mijn vreugde te uiten, want mezelf op zoek klaar, kwam ik een Franse zakenman Mr. Hij verstrekt een lening van € 750.000 Dus heb ik besloten om deze kans met u die niet het voordeel van de banken hebben delen of had te maken met oneerlijke kredietverstrekkers die niet misbruiken van de persoonlijkheid van anderen; je hebt een project of behoefte financiering, kun je schrijven op hem en leg uw situatie; het zal helpen als hij overtuigd is van zijn eerlijkheid e-mail is:

dulonpierre09@gmail.com

dankjewel
Reageer op deze reactie
nelma
HELLO AAN UW AANDACHT

U die op zoek zijn om geld te lenen, ik weet niet hoe ik mijn vreugde te uiten, want mezelf op zoek klaar, kwam ik een Franse zakenman Mr. Hij verstrekt een lening van € 750.000 Dus heb ik besloten om deze kans met u die niet het voordeel van de banken hebben delen of had te maken met oneerlijke kredietverstrekkers die niet misbruiken van de persoonlijkheid van anderen; je hebt een project of behoefte financiering, kun je schrijven op hem en leg uw situatie; het zal helpen als hij overtuigd is van zijn eerlijkheid e-mail is:

dulonpierre09@gmail.com

dankjewel
Reageer op deze reactie
nelma
HELLO AAN UW AANDACHT

U die op zoek zijn om geld te lenen, ik weet niet hoe ik mijn vreugde te uiten, want mezelf op zoek klaar, kwam ik een Franse zakenman Mr. Hij verstrekt een lening van € 750.000 Dus heb ik besloten om deze kans met u die niet het voordeel van de banken hebben delen of had te maken met oneerlijke kredietverstrekkers die niet misbruiken van de persoonlijkheid van anderen; je hebt een project of behoefte financiering, kun je schrijven op hem en leg uw situatie; het zal helpen als hij overtuigd is van zijn eerlijkheid e-mail is:

dulonpierre09@gmail.com

dankjewel
Reageer op deze reactie
nelma
HELLO AAN UW AANDACHT

U die op zoek zijn om geld te lenen, ik weet niet hoe ik mijn vreugde te uiten, want mezelf op zoek klaar, kwam ik een Franse zakenman Mr. Hij verstrekt een lening van € 750.000 Dus heb ik besloten om deze kans met u die niet het voordeel van de banken hebben delen of had te maken met oneerlijke kredietverstrekkers die niet misbruiken van de persoonlijkheid van anderen; je hebt een project of behoefte financiering, kun je schrijven op hem en leg uw situatie; het zal helpen als hij overtuigd is van zijn eerlijkheid e-mail is:

dulonpierre09@gmail.com

dankjewel
Reageer op deze reactie
Anna
Ik maak dit getuigenis op het internet omdat ik maakte een gelofte om mezelf en Doctor Atete dat ik de wereld zal vertellen over zijn prachtige ban. Doctor Atete heeft mijn scheur met zijn ban weggevaagd, heeft hij me gelukkig weer door te helpen me mijn man terug met zijn ban na 17 jaar van uiteenvallen gemaakt. Doctor Atete is echt een God op aarde door de Almachtige God gezonden om de mens soort te helpen. Mijn man liet me 17 jaar geleden, toen hij zag een mooie meisje en vertelde me dat hij houdt niet van mij meer en sindsdien heb ik al op zoek naar oplossing tot mijn beste vriend vertelde me hoe Doctor Atete hielp haar en zo veel mensen met zijn spell dus ik contact met hem vorige week maandag via e-mail en legde mijn problemen aan hem en hij vertelde me dat mijn man terug terug zal komen om me binnen 12 tot 16 uur bedelen op zijn knieën voor mij om hem te accepteren, nadat hij had eindigen de voorbereiding van de ban. Ik ben zo blij vandaag, want mijn man is terug naar mij, terug naar mij kwam hij woensdagavond net zoals Doctor Atete beloof me. Contact Doctor Atete voor hulp via e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com of website: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com of WhatsApp: +2348068784784 of bel hem: +2348068784784 of +2347056505954
Reageer op deze reactie
Jan
Hoi,
Ik ben Jan uit Zuid-Limburg.
Ik zou graag een fwb willen hebben.
Maar mijn probleem is dat als ik iemand leuk vind dicht klap.
En als iemand mij leuk vind, zie ik dit niet en gaan ze uiteindelijk naar iemand anders.
Dus dames, uit zuid-limburg, tussen 18 en 40 jaar en op zoek naar een fwb, laat maar weten of je interesse hebt en hoe ik je kan bereiken om eens kennis te maken.
Jan
Reageer op deze reactie
Willem
Hoi,

Ik ben dus Willem en wil graag een FWB hebben. Het probleem is dat ik getrouwd ben, dus een relatie zit er zeker niet in. hoe komt het dat ik daar naar opzoek ben, ik ben nogal een laatbloeier en mijn echtgenote is de enige en eerste vrouw waarmee ik seksueel contact mee heb. Ik zou graag experimenteren op seksueel vlak, maar mijn echtgenote is er niet voor te vinden. Ik wil zeker niet wanhopig overkomen, maar wie kan mij hierbij helpen?
Reacties
Klaas
Heel snel op Tinder kijken
Reageer op deze reactie
degla
Grand Marabout Féticheur 42 ans d'expérience. Résultat en 7 jours garantis sans fin.
Spécialiste du retour rapide de l’être aimé. Si vous, voulez vous faire aimer ou
si votre ami vous a quitté je peux le ou la faire revenir dans 7 jours.

Toutes sortes de problèmes ; même cas désespérés. Pas de fausses promesses,
Travail efficace et rapide.100% de réussite garanti.

Ne restez pas dans l'angoisse,Pas de problème sans solution. Est réputé pour trouver
une solution à tous vos problèmes Qui vous empêchent de dormir, même les cas désespérés.
N’hésitez pas à me contacter, Réussi là ou les autres ont échoué.

Voici ses coordonnées:

E-mail: contact.invocateur.des.genies@gmail.com

Téléphone: 002 29 99 77 10 04

>

Très fraternellement.

Maitre Dégla.
Reageer op deze reactie
kimberly sam
Mijn man van 14 jaar liep op mij en de kinderen. Hij werkte op een eiland voor 2 jaar, terwijl ik leefde op een volgende met de kinderen. Hij was een liefhebbende vader en echtgenoot. Hij veranderde zonder mij te zien. Hij toegelaten tot een affaire en ik hoorde over een volgende. Ik werd depressief op het punt van zelfmoord. Ik huilde de hele dag en nacht, tot een voldoen aan een man een grote spell caster online oproep arts ebolo, verzekerde hij me dat hij zal helpen me mijn man terug in 48 uur dus ik geloof in hem en doet precies wat hij me, ik vraag ben blij dat mijn man thuis zijn gekomen om blij om vergeving en de belofte om mij liefhebben met heel zijn leven, alles wat aan de grote dokter, je kunt hem bereiken op zijn e-mail ebolospelltemple@gmail.com of ga naar de website http://ebolospelltemple.webs.com/
Reageer op deze reactie
destiny
kom net uit een fwb relatie,korte tijd ,gezellig bij hem thuis op de bank,samen terrasjes doen maar ik werd jaloers en voelde me gebruikt omdat ik dat dat hij iets voelde voor mij,stom natuurlijk,nu is hij sinds 3 dagen boos op mij ,jammer want ik mis hem echt,was n goede mam,heb behoefte aan intimiteit,hij woont 4 huizen achter mij hopelijk komt het nog goed ,
Reageer op deze reactie
Valentin
Ik ben een nieuwkomer op dit gebied. Na 2 lange relaties ben ik voorlopig klaar met relaties.
Ik zoek een leuke vrouw die graag wil genieten zonder de lasten.

Ik ben een man 44, hygiënisch, verzorgd uiterlijk en gek op sex.

Mail me op Rommeldam1@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Klaas
Ik heb drie fuckbuddies en af en toe een liefdesrelatie. Ideaal:1 wil zo'n 4x per jaar alleen doggy-style genomen worden, 1 wil experimenteren en met de derde neuk ik wekelijks de sterren vd hemel en soms voor de afwisseling een ONS met een toevallige voorbijgangster...
Reageer op deze reactie
Bobby
Mijn naam is Bobby. Jaren geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vrouw en we gingen allebei eigen weg zonder te horen van elkaar, ik hou van mijn vrouw zo veel dat ik niet kon blijven een dag zonder haar van mijn kant, dus ik moest op zoek naar hulp op het internet op hoe om haar terug te krijgen toen mijn vriend vertelde me over Doctor Ororo dus ik contact met hem om hulp en hij verzekerde me dat mijn vrouw terug zal komen om me 12 tot 16 uur nadat hij heeft de afwerking van de voorbereiding van de ban. Ik ben zo vol vreugde omdat mijn vrouw kwam terug naar me 12 uur na arts Ororo klaar voorbereiding van de ban. Ik ben er volledig van overtuigd dat Doctor Azua is eigenlijk een God op aarde. Hier is mijn telefoonnummer +16075332387 bel mij voor alle informatie. Heeft u hulp nodig dan contact Doctor Ororo vandaag via e-mail: doctorororospelltemple@outlook.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via Whats App of bel: +2348068784784
Reageer op deze reactie
Michel de B
ik heb een relatie gekregen met mijn FWB, eerst begon het als vrienden maar later begonnen we seks te hebben, niets van waar dat je dus altijd in de friendzone hoeft te blijven
Reageer op deze reactie
Bobby
Mijn naam is Bobby. Jaren geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vrouw en we gingen allebei eigen weg zonder te horen van elkaar, ik hou van mijn vrouw zo veel dat ik niet kon blijven een dag zonder haar van mijn kant, dus ik moest op zoek naar hulp op het internet op hoe om haar terug te krijgen toen mijn vriend vertelde me over Doctor Ororo dus ik contact met hem om hulp en hij verzekerde me dat mijn vrouw terug zal komen om me 12 tot 16 uur nadat hij heeft de afwerking van de voorbereiding van de ban. Ik ben zo vol vreugde omdat mijn vrouw kwam terug naar me 12 uur na arts Ororo klaar voorbereiding van de ban. Ik ben er volledig van overtuigd dat Doctor Azua is eigenlijk een God op aarde. Hier is mijn telefoonnummer +16075332387 bel mij voor alle informatie. Heeft u hulp nodig dan contact Doctor Ororo vandaag via e-mail: doctorororospelltemple@outlook.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via Whats App of bel: +2348068784784!!!
Reageer op deze reactie
Bobby
Mijn naam is Bobby. Jaren geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vrouw en we gingen allebei eigen weg zonder te horen van elkaar, ik hou van mijn vrouw zo veel dat ik niet kon blijven een dag zonder haar van mijn kant, dus ik moest op zoek naar hulp op het internet op hoe om haar terug te krijgen toen mijn vriend vertelde me over Doctor Ororo dus ik contact met hem om hulp en hij verzekerde me dat mijn vrouw terug zal komen om me 12 tot 16 uur nadat hij heeft de afwerking van de voorbereiding van de ban. Ik ben zo vol vreugde omdat mijn vrouw kwam terug naar me 12 uur na arts Ororo klaar voorbereiding van de ban. Ik ben er volledig van overtuigd dat Doctor Azua is eigenlijk een God op aarde. Hier is mijn telefoonnummer +16075332387 bel mij voor alle informatie. Heeft u hulp nodig dan contact Doctor Ororo vandaag via e-mail: doctorororospelltemple@outlook.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via Whats App of bel: +2348068784784!!!
Reageer op deze reactie
hilda
Mijn naam is Hilda, vind ik mijn zelf in liefde met deze mooie jonge man, Hebben we liefde voor zoveel jaren nu geweest, ik heb geen ervaring gebroken hart van hem dat hij van me houdt meer dan enig ander ding op aarde, totdat mijn vriend reizen om zijn moeder te zien, als hij terug komt hij niet zijn dezelfde que hij is, hij volkomen veranderen, maar ik kan niet leven zonder hem, zelfs als ik ging om hem te begroeten in zijn appartement, zal ik mij weg te sturen, i Ik blijf huilen elke dag, ik probeer zo veel spreuken maar weet iemand me kon helpen, maar alleen om scam en eet mijn geld, totdat ik hoorde van Dr. egbo van de krant, ik zei oke laten probeerde me hem en zie, echt ik contact dr egbo, kunt u het mijn ex-geliefde die zei que zullen we nooit weer samen cam naar mijn huis een week Laatste begon me smeken om vergiffenis ik heb geen andere keuze dan om hem te vergeven, want ik houd zoveel van hem gelooft, neem dan je nodig hebt om contact met deze man die hij kan je net zo goed te helpen hij is als een engel uit de hemel om het leven van mensen te redden, zijn e-mail is: dregbosolutioncenter@gmail.com. proberen nu contact met hem dank.
Reageer op deze reactie
matthijs28
zijn er nog suggesties mbt leeftijdsverschil? want ik kan t zowel goed met jonger als ouder vinden. heb alleen (nog) geen fwb, mogelijk een collega, maar weet nog niet echt hoe ik dat aan ga pakken. woon in groningen stad (email=naamhierboven@hotmail.nl)
Reageer op deze reactie
Boterbloempje765
Hoi.
Ook ik een vrouw van 21 heb een fwb relatie. Ben getrouwd, en heb een kind. De fwb , heb ik al jaren lang contact mee en we draaien steeds om elkaar heen. Daarom hebben we besloten een fwb relatie te nemen. We hebben 1x per week seks (soms 2x).. ik verzin allerlei smoezen om heen te gaan, (hij is alleenstaand) terwijl ik dan eigenlijk bij hem ben. De seks is heerlijk. Ooit begon het met webcam seks, later in de auto , en tegenwoordig in bed. We delen onze levens wel me elkaar. Het is spannend. Je hoopt niet betrapt te worde,maar in je achterhoofd weet je dat dit ooit eens door de mand valt. We hebben de afspraak geen seks met een ander, en zowel wees open en eerlijk. Nog een afspraak is, als je iets niet fijn vind,geef het aan.
En als laatste.. laat elkaar genieten!
Reacties
Raaf
Zo gelijk.
Afspraken maken en elkaar laten genietem en elkaars leven respecteren.
Zelf 55 en getrouwd. Vrouw wil geen sex meer. Niet met.mij of een ander.
Er kruiste iemand van 11 jr jonger mn pad. Werd de eerste fwb. Nu achter de rug. Geweldige ervaring. We blijven friends forceer.
Reageer op deze reactie
Becky
Woorden zijn niet genoeg voor mij om Doctor Ororo vriendelijkheid uit te drukken, in mijn hele leven heb ik niet een man als Doctor Ororo dat een woord zegt gezien en het gebeurt net zoals het wordt gezegd. Mijn huwelijk was een urgly één en ik was niet comfortabel in omdat mijn man drankjes en verwijfd. Hij bleef drinken, roken en rokkenjager waarom ik was bezig met het zoeken naar oplossingen tot op een dag mijn vriend vertelde me over Doctor Ororo de ban. Ik gemaild Doctor Ororo en uitgelegd hoe urgly mijn huwelijk was en hij antwoordde en zei dat mijn huwelijk zal een van de beste ooit, omdat hij zijn ban zal gebruiken om mijn man stoppen met drinken, roken en rokkenjager zijn. Ik geloofde en vertrouwde Doctor Ororo woord en volgde al zijn instructie Gelukkig voor mij alles wat gebeurd is binnen 12 tot 16 uur net zoals hij zei. Mijn man werd de beste man die ik ooit wilde. Ik zal spreken over Doctor Ororo vriendelijkheid till i die. mijn nummer is + 1-607-533-2387. contact met hem om hulp via e-mail: doctorororospelltemple@outlook.com of website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of whatsapp +2348068784784...!
Reageer op deze reactie
Julian
Wat op aarde zal ik doen om Doctor Ororo bedanken voor zijn hulp? Hij is prachtig en heeft een goed hart. Hij is als een God op aarde en ik weet echt niet wat ik moet doen om hem te bedanken voor het helpen mij terug te krijgen mijn man hou terug met zijn ban. Jaren geleden mijn man vertelde me dat het voorbij was tussen ons en hij liet mij en onze kinderen zonder een woord te zeggen, ik deed alles wat ik kon om hem te stoppen, maar zijn besluit stond vast. Enkele maanden later mijn vriend vertelde me hoe Doctor Ororo hielp haar met zijn ban, dus ik contacteerden Doctor Ororo mij ook helpen met zijn spreuk en hij antwoordde te zeggen dat hij me zal helpen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Vandaag ben ik zo blij dat alles gebeurde precies zoals Doctor Ororo gezegd, mijn man kwam terug om me binnen 12 tot 16 uur op zijn knieën smeken me om hem te vergeven en te accepteren hem terug in mijn leven. Heeft u hulp nodig contact met hem om hulp via e-mail nodig hebt: doctorororospelltemple@outlook.com of website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via Whats App of bel: +2348068784784
Reageer op deze reactie
Roger's Ken

Heeft u een lening nodig? zo ja, gelden nu met uw gegevens
1.Full Naam: 2.Sex: 3.Age: 4.Phone: 5.Fax: 6.Country: 7.Amount nodig:
8.Duration Periode:

contact met ons op Email: rogerskenservices@gmail.com met uw aanvraag.
We kijken uit naar uw snelle reactie.
Reageer op deze reactie
Jerrytje
Heyy!
Ik ben een jongen van 15, op zoek naar n FWB van 13-16. Ik woon in Gelderland in de buurt van Amersfoort. Zou je me willen mailen als jij een meisje van 13-16 bent? Dan kunnen we verder chatten.
Dooei!
Mail: jerryvf95@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Harry
Hallo, Heeft u een lening nodig? Aanvraag voor een lening. Je bent een man of een vrouw die geïnteresseerd is in een lening voor welk doel dan zijn wij de juiste bedrijf om contact op te nemen, zoals hier de voldoening die je nodig zult krijgen,. Neem contact op met Sir Renberg lening bedrijf via: renbergborcfirm@gmail.com
Reageer op deze reactie
Bebogeen
Allen,
Ik heb ook wat hulp nodig. Het lijkt me geweldig ongecompliceerde seks te hebben met een fwb, maar wat is nu een goede (gratis) plek om die dames te ontmoeten?

Ik zag ook wat oproepjes op deze site trouwens.
Ik zit ook op kik.

Hoop wat tips te krijgen. Ben openminded.

X Bebogeen
Reageer op deze reactie
Ruud 32 jaar
Hoi Allen,

Ik ben een getrouwde aantrekkelijke man van 32 en had een fwb relatie. Deze relatie had ik ruim 2,5 jaar maar we hebben er een punt achter gezet. Niet omdat we het beide niet willen maar ze ging verhuizen naar een ander land. Dit is erg jammer want we hadden veel lol samen, zonder verplichtingen.
Wat mijn vraag eigenlijk is, hoe kom ik weer snel aan een leuke meid voor fwb? Ik zoek iemand die in hetzelde schuitje zit als ik; iemand die gebonden is en ook al een relatie heeft, maar spanning zoekt om de dagelijkse sleur te breken. Uiterlijk en hygiene is belangrijk voor me. Ben jij een leuke slanke/normale (figuur) meid van leeftijd 25-35 jaar en woont in omgeving den bosch stuur mij een mailtje. Dan kijken we of we elkaar beide sexueel aantrekkelijk vinden. Ik ben 32 jaar, normaal postuur, 1.80m, 70kg
mijn mail adres: ruud.ipkiss@gmail.com
Reageer op deze reactie
Anoniem
Hey,

Ik ben een jongen van 16jaar oud. Ik zoek een leuk meisje als fwb. Ik ben nog maagd dus ik heb geen idee hoe ik in bed presteer. Ik woon in Helmond (dat is in de buurt van eindhoven). Ik ben 180cm en 60kg.
Mocht je interesse hebben, mail naar dinoextra123@gmail.com ,dan kunnen we daar contact beginnen.

Ik hoop op enige reacties :D
Reageer op deze reactie
Bianca
Er is een grote vreugde in mijn hart, net als een rivier, ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is om Doctor Ororo bedanken voor het instellen van mijn vriend terug naar mij zal zijn. Mijn vriend vertelde me dat het voorbij was en weglopen zonder redenen waarom hij een pauze wilt, ik was in verwarring en wist niet wat te doen, maar op 4 oktober 2016 zag ik verschillende prachtige getuigenis op het internet van mensen die Doctor Ororo heeft hielp met zijn ban, dus ik onmiddellijk contact opgenomen met de arts Ororo en legde mijn probleem te him.It was geweldig en verrassend dat 14 uur na de ban werd geworpen mijn vriend belde me en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren hem terug, ik dacht dat het was een grap, maar 15 minuten later kwam hij naar mijn huis en viel op zijn knieën vraagt ​​me om hem terug te nemen die ik meteen deed. Ik getuigen op dit forum alleen maar om mensen te laten weten dat Doctor Ororo is echt en oprecht. contact met hem voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of WhatsApp: (+2348068784784)
Reageer op deze reactie
Bianca
Er is een grote vreugde in mijn hart, net als een rivier, ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is om Doctor Ororo bedanken voor het instellen van mijn vriend terug naar mij zal zijn. Mijn vriend vertelde me dat het voorbij was en weglopen zonder redenen waarom hij een pauze wilt, ik was in verwarring en wist niet wat te doen, maar op 4 oktober 2016 zag ik verschillende prachtige getuigenis op het internet van mensen die Doctor Ororo heeft hielp met zijn ban, dus ik onmiddellijk contact opgenomen met de arts Ororo en legde mijn probleem te him.It was geweldig en verrassend dat 14 uur na de ban werd geworpen mijn vriend belde me en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren hem terug, ik dacht dat het was een grap, maar 15 minuten later kwam hij naar mijn huis en viel op zijn knieën vraagt ​​me om hem terug te nemen die ik meteen deed. Ik getuigen op dit forum alleen maar om mensen te laten weten dat Doctor Ororo is echt en oprecht. contact met hem voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of WhatsApp: (+2348068784784)
Reageer op deze reactie
Bianca
Er is een grote vreugde in mijn hart, net als een rivier, ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is om Doctor Ororo bedanken voor het instellen van mijn vriend terug naar mij zal zijn. Mijn vriend vertelde me dat het voorbij was en weglopen zonder redenen waarom hij een pauze wilt, ik was in verwarring en wist niet wat te doen, maar op 4 oktober 2016 zag ik verschillende prachtige getuigenis op het internet van mensen die Doctor Ororo heeft hielp met zijn ban, dus ik onmiddellijk contact opgenomen met de arts Ororo en legde mijn probleem te him.It was geweldig en verrassend dat 14 uur na de ban werd geworpen mijn vriend belde me en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren hem terug, ik dacht dat het was een grap, maar 15 minuten later kwam hij naar mijn huis en viel op zijn knieën vraagt ​​me om hem terug te nemen die ik meteen deed. Ik getuigen op dit forum alleen maar om mensen te laten weten dat Doctor Ororo is echt en oprecht. contact met hem voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of WhatsApp: (+2348068784784)
Reageer op deze reactie
Bianca
Er is een grote vreugde in mijn hart, net als een rivier, ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is om Doctor Ororo bedanken voor het instellen van mijn vriend terug naar mij zal zijn. Mijn vriend vertelde me dat het voorbij was en weglopen zonder redenen waarom hij een pauze wilt, ik was in verwarring en wist niet wat te doen, maar op 4 oktober 2016 zag ik verschillende prachtige getuigenis op het internet van mensen die Doctor Ororo heeft hielp met zijn ban, dus ik onmiddellijk contact opgenomen met de arts Ororo en legde mijn probleem te him.It was geweldig en verrassend dat 14 uur na de ban werd geworpen mijn vriend belde me en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren hem terug, ik dacht dat het was een grap, maar 15 minuten later kwam hij naar mijn huis en viel op zijn knieën vraagt ​​me om hem terug te nemen die ik meteen deed. Ik getuigen op dit forum alleen maar om mensen te laten weten dat Doctor Ororo is echt en oprecht. contact met hem voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of WhatsApp: (+2348068784784)
Reageer op deze reactie
abdul chowdhury
We zijn Aanbieders van alle soorten leningen en andere financiële diensten met de beste werkbare procedures. De financiële onderneming zijn blij met alle soorten van de lening zoekers te komen nemen lening tegen een lage procent (LP) .loan zoekers zijn van harte welkom om lening te krijgen op 2,5%, in het volste vertrouwen, zullen we samenwerken voor de voordelen van alle betrokken partijen. Voor verdere vragen contact E-mail: lakelandbancorpinc10@gmail.com
Reageer op deze reactie
Claris
Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer terug na 5 jaar van gebroken huis. Ik heb gebladerde met mijn man al jaren met pijn, verdriet en schande, hoeft hij niet de zorg over onze kinderen en ik, liever dan hij buiten zijn eigen huis en dit echt brak ons ​​huis. Ik ging naar plaatsen op zoek naar hulp, maar het probleem nog steeds tot en met 2 dagen geleden i over getuigenissen van hoe Doctor Ororo heeft bijgedragen aan mensen kwamen dus ik contact met hem en hij verzekeren me dat hij mijn probleem op te lossen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Ik volgde zijn instructie, gebeden en vertrouwde hem en vandaag mijn huis is zo rustig als hoe ik wil dat het is. Doctor Ororo is echt en ik maakte een gelofte om de wereld te vertellen over hem en ik zal getuigen op het internet zo veel als ik kan hier is mijn nummer (+17726004686) tekst mij voor elke vraag. Is uw huis of huwelijk kapot? heb je vriend / vriendin je weggaat? Contact Doctor Ororo voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (2348068784784)
Reageer op deze reactie
kate
Dank u Mighty Baba brad !!! Je hebt het weer gedaan, je
hebben liet me je krachten die ik zijn geweest
horen van verschillende mensen, maar nu ben
spreken uit ervaring, Dr Baba brad je bent
de grootste spell caster dat ik geloofde dat is
bestaande want je terug mijn geliefde gebracht die
liet me sinds 2011 binnen 24 uur, Sir je bent
de grootste, bedankt voor je geweldige werk in mijn
het leven, en ik zal leven om u te onthouden want je
putted een glimlach op mijn gezicht door het maken van mijn droom
het verleden te komen, nogmaals bedankt meneer. Mijn
vrienden die er zijn die hulp nodig heeft, zal ik adviseren
u contact opnemen met dr Baba brad om hulp want hij is een
grote man dat Levende, hier is dr Baba
brad e-mail: bradpeters052@gmail.com
Het krijgen van uw geliefde of echtgenoot Terug
Spell kanker
zwangerschap Spell
Killing Spell
Child Spell
liefde Spell
huwelijk Spell
Long Life Spell
Protection Spell
Becoming a Manager Spell
Het krijgen van Uw Scam geld terug
Madness Spell E.T.C.
Reageer op deze reactie
dylan
Goede dag:
Heeft u een dringende lening? Ik wil dat je weet dat mijn bedrijf geven lening in een bedrag van geld en in elk type van de valuta die u nodig zou kunnen hebben als lening tegen 2% rente als je in nood van de lening ik wil dat je contact met ons op (dylancredit@gmail.com) met de informatie hieronder.

Uw naam:
Jouw land:
Staat:
Adres:
Leningen Nodig:
Duur:
Geslacht:
Telefoonnummer:
Bezetting:
Reageer op deze reactie
Grace
Mijn naam is Grace Madrid. Ik ben erg enthousiast vandaag omdat mijn man die mij 3 jaar geleden verliet terug kwam naar me smeken me om hem terug te accepteren. toen mijn man me 3 jaar geleden verliet ik dacht dat alle hoop was verloren en ik had pijn unit toen ik hoorde over Doctor Okumu prachtige spreuk, dus ik contact met hem om hulp en zijn verzekeren me dat ik de volgende om gewoon te getuigen als die zal hij heeft geholpen eerder hebben gedaan. ik deed alles wat hij me vraagt te doen en volg zijn zorgvuldig instrueren en vandaag wil ik dat de wereld weet dat mijn man kwam terug om me viel op zijn knieën en begon te smeken om hem terug net zoals Doctor Okumu kant te accepteren. Doctor Okumu heeft echt een glimlach op mijn gezicht door te brengen mijn man terug, hij is een God gezonden om mensen te helpen en ik ben ervan overtuigd dat hij een God op aarde. Bent u in een probleem en hulp nodig? Contact Doctor Okumu vandaag voor hulp via e-mail: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via WhatsApp:+2348068784784!!!
Reageer op deze reactie
Kimberly
Hallo (lening),

We zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van het helpt, zoals financiële hulp. Dus als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of u bent in een financiële puinhoop, en je geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf, of je moet de lening om uw schuld te vereffenen of betalen van je rekeningen, start een mooi zakelijk, of u het vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken, neem dan contact met ons op via e-mail mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com voor de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die bidt, die ontvangt; wie zoekt, vindt; en voor wie klopt, zal de deur worden geopend ". Dus niet laten deze kans aan je voorbij omdat Jezus Dezelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Gelieve deze is voor ernstige minded en God vrezen People.

Uw naam:
SEKS;
LEEFTIJD;
land
Leenbedrag:
Lening Duur:
DOEL VAN DE LENING;
Uw maandelijkse inkomen;
Geldig GSM-nummer:

Bedankt voor uw begrip om uw contact als we wachten op

vriendelijke groeten
Beheer
E-mail: mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com
Reageer op deze reactie
Ariel Tyron
Mijn naam is Tyron uit het Verenigd Koninkrijk mijn vriendin en ik hebben samen al meer dan 6 jaar nu al in de laatste paar weken heb ik problemen met haar, ik hou van deze vrouw veel en wil trouwen met haar, maar soms i voelde een beetje in de war over dit en heeft zich af of ze trouw is geweest om de relatie ... Totdat een dag kwam ik laat thuis, want ik ging met mijn vrienden (co-werknemers) en toen ik thuis kwam was ze echt boos op me omdat ze leerde ik ging met sommige dames, zodat ze mijn huis verliet en beloofde nooit meer terug te komen, ik voelde me echt slecht, maar ik hield het voor mezelf en niet delen met iedereen. En ze ging terug naar haar lange tijd ex lover waarin staat dat hij is beter en oprechter dan ik. Terwijl ik online was op Facebook zag ik getuigenis van een grote spell caster Dr.OGBE dus ik contact op met zijn e-mail (theangelsofsolution@gmail.com) en legde alles aan hem die me vertelde dat, zelfs als ze met die andere minnaar nadat de ban zij wil terug naar me ik geloofde zijn woorden drie dagen later mijn geliefde belde me en ze zei dat ze wil om terug te komen naar me nu ze beseffen dat ik een eerlijk man en ze oordelen me niet verkeerd, dus ik accepteerde haar rug en nu zijn we gelukkig leven I haar ten huwelijk, doen we goed en fijn dankzij de grote spell caster Dr.Ogbe gelegen in Kenia en zijn macht is uniek kunt u contact opnemen met hem op zijn e-mail (theangelsofsolution@gmail.com) ..
Reageer op deze reactie
Roseline
Bent u een zakelijke man of vrouw? Heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of betalen van je rekeningen of start een leuke bedrijf? Heeft u geld nodig hebt om uw project te financieren? Wij bieden gegarandeerde lening diensten van enig bedrag en naar alle delen van de wereld voor (particulieren, bedrijven, makelaar en Corporate Bodies) rente van 2% binnen 1 jaar tot 50 jaar terugbetaling looptijd een deel van de wereld. We geven leningen binnen het bereik van $ 1.000 tot $ 100.000.000 USD. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit.
Voor de toepassing en meer informatie te sturen antwoorden op de volgende
E-mail adres: LendmarkfinancialserviceInc@gmail.com of lendmarkfinancialservice@yahoo.com
Reageer op deze reactie
kelvin smith
Bent u op zoek naar een bedrijf te starten, regelen uw schuld, het uitbreiden van uw bestaande, geld nodig om te bouwen, geld nodig om supplies.Have kopen je al die probleem proberen om een goede Credit Facility veilig te stellen, Contacteer ons nu voor de financiering van vandaag en zet een stoppen om al uw financiële barrières. We zijn snel, betrouwbaar en bekwaam. Voor onmiddellijke reactie E-mail: kelvinsmithfunds@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Yolanda Mecerceis.
TESTIMONIE OVER HOE IK MIJN LENING MIRACULOUS VAN REAL LENING TODAY
Realloanstoday247@yahoo.com


Hallo Iedereen, ik, Yolanda Mecerceis, een alleenstaande moeder van Dudelange in Luxemburg, wil graag deze grote getuigenis delen over hoe ik mijn lening van REAL LOANS TODAY heb gekregen toen we uit ons huis waren verdreven toen ik mijn rekeningen niet meer kon betalen , Nadat ik door verschillende bedrijven on line ben gekomen en een lening geweigerd door mijn bank en een andere credit union heb ik bezocht. Mijn kinderen werden door de pleegzorg genomen, ik was alleen in de straat. Tot op een dag liep ik schaamteloos in een oude schoolkind die me voornemens heeft om te REAL LOANS TODAY COMPANY. In eerste instantie vertelde ik haar dat ik niet bereid ben om meer risico te vragen om een ​​lening online te vragen, maar ze verzekerde me dat ik zal ontvangen Mijn lening van hen. Op een tweede gedachte, door mijn dakloosheid heb ik een proef gemaakt en de lening aangevraagd. Gelukkig heb ik een lening van $ 50.000,00 ontvangen van {realloanstoday247@yahoo.com}. Ik ben blij dat ik het risico heb genomen en om de lening aangevraagd. Mijn kinderen zijn teruggegeven aan mij en nu heb ik een huis en een eigen bedrijf. Alle dank gaat naar REAL LOANS TODAY COMPANY voor het geven van een betekenis aan mijn leven als ik alle hoop had verloren.

Heb je een lening dringend nodig? Vriendelijk en snel contact opnemen met REAL LOANS TODAY COMPANY nu voor uw lening via email: (realloanstoday247@yahoo.com) Ik geloof dat andere mensen ook getuigenis geven aan dezelfde zelfde kredietverlener.

Yolanda Mecerceis.
Reageer op deze reactie
kelvin smith
Probeer je een bedrijf te starten, je schuld te vereffen, je bestaande te uitbreiden, geld nodig hebt om te bouwen, geld nodig om supplies te kopen. Heb je problemen gehad met het proberen om een goede kredietfaciliteit te beveiligen, contacteer ons nu voor financiering vandaag en plaats een Stop al je financiële belemmeringen. Wij zijn snel, betrouwbaar en competent. Voor onmiddellijke reactie Email: kelvinsmithfunds@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Derek Douglas
Aandacht,

Bent u serieus op zoek naar een lening om een bedrijf op te zetten of uw rekeningen te betalen? Ben je door de Bank of andere kredietverstrekkers gedaald? Maak je geen zorgen meer, want we zijn hier om je te geven wat je zonder uitstel of probleem hebt gekeken, neem dan contact met ons op via e-mail hieronder voor meer info vandaag;

E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com

vriendelijke groeten
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% leningaanbod
Reageer op deze reactie
Joan Felch
Goede dag dames en zachte mannen zijn Joan Felch, een Godvresende en eerlijke lener die je leven kan veranderen van slecht naar Goed. Ik wil dat je het feit begrijpt dat ik mijn leningen in een lage rentevoet van 2% geeft. Slecht krediet aanvaardbaar, de Algemene Voorwaarden zijn zeer eenvoudig en attent. U zult nooit spijt hebben in deze leningstransactie, omdat ik u door deze transactie zal laten lachen, omdat u waar niet bent om een ​​verliezer te zijn, mijn voorwaarden zijn heel simpel, waar wacht u op, waarom probeer je dan niet Joan Felch-lening Bedrijf en vrij van schulden, Eventuele geïnteresseerde klanten zouden contact met mij opnemen via Email: (joanfelchloanhome@gmail.com of jfloanlendingcompany@yahoo.com) voor verdere opbrengsten. Gelieve het onderstaande aanvraagformulier invullen en terug te komen als u geïnteresseerd bent en u zal blij zijn met het kennen van een leningslender zoals Joan Felch

DATA VAN DE BORROWER

1. Volledige namen: ............................
2. Land: ..............................
3. Leningbedrag nodig: ....................
4. Duur van de lening ...................
5. Direct telefoonnummer: .................
6. Contactadres: .......................
7. Maandelijks Inkomen: ..........................

Ik kijk er naar uit om van u te horen
doorgaan.

Vriendelijke groeten
Joan Felch
Reageer op deze reactie
Wang Yongli
Snelle en betrouwbare leningen
Solliciteren voor een snelle privé lening en krijg uw lening in uren. Stuur ons een mail op kirkleonfinances@gmail.com met uw naam: adres: leningsbedrag: leningduur: telefoonnummer: indien geïnteresseerd, neem dan contact met ons op :::::: kirkleonfinances@gmail.com
Reageer op deze reactie
kelvin smith
Het krijgen van een legitieme lening is altijd een groot probleem geweest voor klanten die financieel probleem hebben en daar behoefte aan hebben. Het probleem van krediet en onderpand is iets dat klanten altijd zorgen maken over het zoeken naar een lening van een legitieme kredietgever. Maar .. we hebben dat verschil gemaakt in de kredietverlenende industrie. Wij kunnen een lening regelen van $ 10.500. Tot $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente Reageer direct op deze email: kelvinsmithfunds@hotmail.com


Onze diensten omvatten de volgende:
Schuldconsolidatie
Tweede Hypotheek
Bedrijfsleningen
Persoonlijke leningen
Internationale leningen
Lening voor elk soort
Familie lening
ENZ

Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% Garantie. Al wat u hoeft te doen is, laat ons weten wat u precies wilt en we zullen zeker uw droom uitkomen. (KELVIN SMITH FONDS). Zegt JA wanneer je banken nee zeggen. Ten slotte financieren wij kleine schuldenlening, intermediairs, kleinschalige financiële instellingen voor onbeperkte kapitaal. Voor nadere details om te gaan over het verkrijgen van een lening contacteer ons, Reageer meteen op deze email: kelvinsmithfunds@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Ferdinand Leo
Bent u op zoek naar een echte lening ?? Heeft u een lening van welke aard dan ook en om welke reden ?? Wij zijn hier om te helpen als we eindelijk een betrouwbare leningen tegen slechts 2% rente. Geïnteresseerde leners is nu contact met ons op (Ferdinandleofinance@gmail.com) leningen vandaag veranderen.

Thanks.
Reageer op deze reactie
Karin Sabine
Heb je een lening nodig om je schulden te betalen of je droombedrijf te starten? Wij bieden alle soorten leningen tegen 3% rentevoet. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: sabinhelps@gmail.com
Reageer op deze reactie
metalhead
Hej,

vrouwen die zin hebben in spannende chat en wie weet FVB, maar dat laatste doe ik enkel bij goede klik, mijn username op kik is jerombom.
groeten!
Reageer op deze reactie
Zenith Loan Limited
Hallo,
Heeft u een dringende lening nodig om uw schulden te wissen of heeft u een kapitaallening nodig om uw bedrijf te verbeteren?
Ben je afgewezen door
Banken en andere financiële agentschappen?
Heb je bankgarantie nodig?
Heb je een consolidatie lening of een hypotheek nodig?
Zoek niet meer zoals wij hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij lenen fondsen uit aan particulieren
Die financiële hulp nodig hebben, die slecht krediet hebben of geld nodig hebben
Betalen van facturen, om te investeren in zaken tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare en begunstigde hulp verlenen en bereid zijn u een lening aan te bieden. Neem dan contact met ons op via e-mail: zenithloanlimited@gmail.com
Reageer op deze reactie
kelvin smith
Het krijgen van een legitieme lening is altijd een groot probleem geweest voor klanten die financieel probleem hebben en daar behoefte aan hebben. De kwestie van krediet en zekerheden is iets dat klanten altijd zorgen maken over het zoeken naar een lening van een legitieme kredietgever. Maar .. we hebben dat verschil gemaakt in de kredietverlenende industrie. Wij kunnen een lening regelen van $ 10.500. Tot $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente Reageer direct op deze email: kelvinsmithfunds@hotmail.com


Onze diensten omvatten de volgende:
Schuld Consolidatie
Tweede Hypotheek
Bedrijfsleningen
Persoonlijke leningen
Internationale leningen
Lening voor elk soort
Familie lening
ENZ

Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% Garantie. Al wat u hoeft te doen is, laat ons weten wat u precies wilt en we zullen zeker uw droom uitkomen. (KELVIN SMITH FONDS). Zegt JA wanneer je banken nee zeggen. Ten slotte financieren wij kleine schuldenlening, intermediairs, kleinschalige financiële instellingen voor onbeperkte kapitaal. Voor nadere details om te gaan over het verkrijgen van een lening contacteer ons, Reageer meteen op deze email: kelvinsmithfunds@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Eco Teck
Hallo beste waardevolle klanten,

Welkom bij Eco Teck Company Plc, zoek je een lening om je te betalen
Facturen en financiering of investeringen in het project? We publiceren een
Internationale lening bedrijven en particulieren die zijn afgesloten voor
Banken en andere financiële instellingen zorgen niet meer voor contact met u
Vandaag en krijg uw krediet snel en gemakkelijk zoals u nu van toepassing bent.

Wij bieden allerlei lening nu zakelijke leningen en nog veel meer: als u bent
Zeer geïnteresseerd in het krediet
Aanbod, neem dan contact met ons op bij de email id hieronder:
E-mail: ecoteckcompanyplc@gmail.com
Reageer op deze reactie
Collins James
Damat Financial Corporation, Inc.
 
Wij zijn Private International Money Lenders. Wij bieden diverse leningen tegen een zeer lage rente van drie procent per jaar. Onze fondsen worden puur verdiend uit privé- en bedrijfsportefeuilles onder ons

Rechtstreekse jurisdictie
 
Wij bieden de volgende soorten lening zonder cumulaterale tegen 3% rente
* Persoonlijke leningen * Bedrijfsleningen * Investeringsleningen * Autolening
* Studentenlening * Landbouwlening * Huislening
 
Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod, meld alstublieft de volgende informatie aan het management via e-mail: collinsjames420@hotmail.com
 
* Naam:
* Land:
* Telefoon:
* Bedrag nodig:
* Leningstermijn:
* Geslacht:
*Burgerlijke staat:
Reageer op deze reactie
Lisa
Thomas ben Lisa op naam. Ik woon in Noorwegen, Ik wil dit medium gebruiken om alle lening aanvragers te waarschuwen heel voorzichtig zijn, want er zijn oplichters overal. Maandenlang was ik financieel gespannen, en vanwege mijn wanhoop ik was opgelicht door verschillende kredietverstrekkers online. Hij had bijna verloren hoop, totdat een vriend van mij stuurde me een zeer betrouwbare geldschieter belde mevrouw Mary Smart lenen me een ongedekte lening van € 95.000 in 2 uur zonder enige stress. Als u behoefte heeft aan elk type van de lening, contact met hem nu door middel van: marysmartservice@yahoo.com Ik gebruik dit medium om alle lening aanvragers als gevolg van de hel, dat ging door de handen van waarschuwen frauduleuze geldschieters. En ik weet niet eens mijn vijand wenst te gaan door de hel, dat ging door de handen van geldschieters in frauduleuze online, wil ik ook om me te helpen deze informatie doorgeven aan anderen die ook behoefte hebben aan een lening eenmaal ook zij hebben hun lening Mrs.Mary Smart ontvangen, ik bid dat God lang leven te geven hem.

God eeuwig zegene u.

Thomas Lisa

Getuigenis over hoe ik heb mijn lening
Reageer op deze reactie
Alvis J sneeuw
 Beste mensen,


Ik ben hier om met u te delen hoe ik mijn lening heb gekregen van een echte en bekwame kredietgever. Het is eigenlijk heel goed en waar en daarom moet ik het delen zodat iedereen die op zoek is naar een lening, ook van de Grootmoedig gebaar van deze geldschieter, in feite heb ik persoonlijk de voorkeur om te verwijzen naar deze leninglener als een filantrope, meer als een persoon die door God naar mij is gestuurd. Ik heb het gezien dat de manier waarop deze geldschieter mijn leven heeft getransformeerd, een pure definitie is van Gods interventie en zegen. Dit klinkt eigenlijk meer als een wonder voor me, die ooit zou hebben gedacht dat ik een echte geldschieter zou vinden die mij een Lening op internet. Ieder lichaam dat ik weet, heeft al mijn hoop op mij opgegeven voordat God deze echte geldschieter aan mij voor mijn redding heeft geleid. Persoonlijk, mijn leven betekent nu veel voor mij nu omdat ik nu succesvol met de lening van de lening Alice Moore lening heb kunnen uitvoeren en ik ben nu weer goed en gezond

Mijn volk, je hebt God niet nodig om naar je toe te komen voordat je weet dat hij werkt, van wat deze leningslender voor mij heeft gedaan, ik weet dat ze werkt als God gericht. Zij strekte haar hand van redding uit, terwijl ik niet meer de hoop had om opnieuw te leven

Ik heb gebeden en gebeden en gebeden, en hier eindelijk is mijn gebeden beantwoord door de vriendelijke en genereerde geldschieter mevrouw Alice Moore. Er zijn nog steeds een zeer echte en zorgzame lener op internet mijn medemensen. Neem contact op met mevrouw Alice Moore en zie voor jezelf alles nadat ze zeggen dat ze geloven. alicemoorefinancialupgrade@live.com

Ik vertelde u de waarheid, nadat ik de lening heb gekregen, beloofde ik deze kredietgever dat ik ervoor zorgde dat de hele wereld van haar goede leningsintentie hoorde om mensen te helpen. Daarom heb ik aangegeven door te schrijven op deze site voor mensen om te weten Dergelijke kredietgever bestaat nog steeds en ik zal niet alleen stoppen op internetforums, ik ga naar radiostations en tv-netwerkstations om van deze soort geldschieter te getuigen mevrouw Alice Moore

Iedereen die behoefte heeft aan een lening serieus, moet nu contact opnemen met haar op het adres alicemoorefinancialupgrade@live.com, zoals ik weet dat ze ook bereid bent voor u te doen wat ze voor mij heeft gedaan.

MGV

De e-mail is:
alicemoorefinancialupgrade@live.com
Alvis J sneeuw
Reageer op deze reactie
CLOUD
Ik ben een potentiële kredietverlener en ik geef lening aan de armen en behoeftigen, als u dringende lening nodig hebt, neem dan contact op met mij op mijn emailadres cloudloancenter@gmail.com
Mijn taak is om de armen en behoeftigen te helpen, dus contacteer me nu

ik hou van je
Reageer op deze reactie
Douglas Rodgers
Voor alle soorten van leningen, van toepassing met ons vandaag en ontvang een snelle goedkeuring, 100% gegarandeerd. Wij bieden leningen zonder krediet controles, geen onderpand, eenvoudige stappen, snel financiering en een lage rente van 2%. Waarom in een financiële verdeling blijven?
Contacteer ons vandaag via
E-mail: Douglasrodgersloanfirm@live.com
Website: www.douglasrodgersloanfirm.tk
Reageer op deze reactie
Douglas Rodgers
Voor alle soorten van leningen, van toepassing met ons vandaag en ontvang een snelle goedkeuring, 100% gegarandeerd. Wij bieden leningen zonder krediet controles, geen onderpand, eenvoudige stappen, snel financiering en een lage rente van 2%. Waarom in een financiële verdeling blijven?
Contacteer ons vandaag via
E-mail: Douglasrodgersloanfirm@live.com
Website: www.douglasrodgersloanfirm.tk
Reageer op deze reactie
MRS VALICIA RENE
Hallo...

          Wij zijn een Christelijke Organisatie gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig Uw schuld vereffen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf starten of het moeilijk vinden om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag via e-mail mrsvaliciareneloanfirm@gmail.com voor de bijbel zegt "" Lukas 11:10 Iedereen die Vraagt ​​ontvangt; Hij die zoekt, vindt; En voor hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven doordat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
Reageer op deze reactie
MR BOBBY
Goed nieuws !!!!!!!!!
Heb je financiering nodig om een bedrijf te starten, schulden te betalen of rekeningen te betalen en je vindt het moeilijk om fondsen te krijgen door een moeilijk kredietproces voor banken en andere kredietverstrekkers. Dan is hier uw kans, ik ben de heer Bobby een gerenommeerde kredietgever die jarenlang op het gebied van leningen is geweest en ik bied momenteel leningen tegen een snelle en makkelijk betaalbare prijs. De geïnteresseerden zouden graag contact met mij opnemen via email op bobbycook1221 @ gmail.com
Reageer op deze reactie
Anderson Morris
Denk je aan een lening te krijgen? Heb je een dringende lening serieus nodig om je eigen bedrijf te starten? Ben je in de schuld? Dit is uw kans om uw wensen te bereiken. Wij verstrekken persoonlijke leningen, zakelijke leningen en bedrijfsleningen en alle soorten leningen met een rente van 2% voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via email (andmoris38@gmail.com)
Reageer op deze reactie
eric financee
Heb je leningen nodig voor project, investering, persoonlijke leningen, zakelijke leningen, huisleningen, studie leningen, consolidatie leningen en leningen voor verschillende projecten? Voor degenen die een lening willen ontvangen van ons bedrijf, moet u ons vandaag contact opnemen bij (ericfinancee@gmail.com of ericfinancee@outlook.com) en ontvang vandaag uw lening.
Reageer op deze reactie
JOSE PEREZ
Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Onze diensten omvatten de volgende:
Consolidatie van de schuld
tweede hypotheek
Business Leningen
persoonlijke leningen
internationale leningen
Lening voor elk type
familie lening
E.T.C
Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Reageer op deze reactie
JOSE PEREZ
Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Onze diensten omvatten de volgende:
Consolidatie van de schuld
tweede hypotheek
Business Leningen
persoonlijke leningen
internationale leningen
Lening voor elk type
familie lening
E.T.C
Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Reageer op deze reactie
elvira
Hallo
Ik ga met de waarschuwingen van deze lening tussen particuliere op het Internet vertellen u heel voorzichtig zijn met deze dat zegt dienstverlener die zal contact met hen omdat er is deze twee maanden was ik in de situatie. Van fraude ontmoette ik alleen personen slecht gebogen die van mijn nood aan spillarla in de buurt van €2200 profiteerde, maar vandaag ontmoette ik een bedrijf Europa investeren dat me deze lening zeer in goede conditie maakte.
Bent u ooit benieuwd ik kan hen in contact brengen het directoraat-generaal op hun e-mailadres
E-mail: europainvestire@gmail.com
Reageer op deze reactie
derek
Hallo
   Heeft u een dringende lening nodig en u bent vast aan het verbieden van banken en geen voordeel van banken of als u een beter project hebt en financiering, slecht krediet nodig heeft of geld nodig heeft om de rekeningen te betalen, geld om in het bedrijf te investeren. Dus als u krediet nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met merlekloanventure@gmail.com om uw lening over 30 minuten aan u over te brengen.
telefoon: +17815611941
WhatsApp: +2349022703318,
Fijne dag
Reageer op deze reactie
Ruben Kim
Mijn naam is Ruben Kim, ik woon in Nederlands. Ik wil de heer Arnold Simpson bedanken die mij heeft geholpen om een lening te krijgen. Ik heb de afgelopen drie maanden op zoek gegaan naar een lening om mijn schulden te vereffen, iedereen probeerde me van mijn geld te betwisten tot ik eindelijk de heer Arnold Simpson ontmoette. Hij was in staat om mij een lening te geven van € 25.000 euro. Hij kan u ook helpen. Hij heeft ook andere collega's van mij geholpen. Als u enige financiële hulp nodig hebt, neem dan contact op met zijn bedrijf via email: (philipsharveryloanfirm@gmail.com) Ik geloof dat hij u kan helpen. Neem contact met hem om hulp te krijgen, net zoals hij me heeft geholpen. Hieronder zijn zijn woorden van aanmoediging aan degenen die op zoek zijn naar een legitieme en eerlijke privélener.
Reageer op deze reactie
JOSE PEREZ
Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Onze diensten omvatten de volgende:
Consolidatie van de schuld
tweede hypotheek
Business Leningen
persoonlijke leningen
internationale leningen
Lening voor elk type
familie lening
E.T.C

Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Reageer op deze reactie
JOSE PEREZ
Hola a todos los que reciben un préstamo legítimo siempre han sido un gran problema para los clientes que tienen problemas financieros y necesitan una solución. La cuestión del crédito y las garantías son algo que los clientes siempre están preocupados cuando buscan un préstamo de un prestamista legítimo. Pero ...hemos hecho esa diferencia en la industria de préstamos. Podemos arreglar para un préstamo de la gama de $10.500. A $9500,000,000 tan bajo como 2% de interés por favor responda inmediatamente a este correo electrónico: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Nuestros servicios incluyen lo siguiente:
Consolidación de la deuda
Segunda hipoteca
Préstamos de Negocios
Préstamos personales
Préstamos internacionales
Préstamo para cualquier tipo
Préstamo familiar
E.T.C

Sin seguro social y sin verificación de crédito, 100% de garantía. Todo lo que tienes que hacer es dejarnos saber exactamente lo que quieres y seguramente haremos tu sueño realidad. (EMPRESA DE PRÉSTAMOS). Dice SI cuando sus bancos dicen NO. Por último, financiamos empresa de préstamos a pequeña escala, intermediarios, instituciones financieras de pequeña escala porque tenemos capital ilimitado. Para obtener más detalles sobre cómo obtener un préstamo, contáctenos, por favor, responda inmediatamente a este correo electrónico: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Reageer op deze reactie
oceanicfinance

Heb je een echte lening nodig voor zakelijke doeleinden of om je schuld te betalen, contacteer meneer kellie wilson nu voor echte leningen via e-mail: oceanicfinance113@gmail.com
Reageer op deze reactie
oceanicfinance

Heb je een echte lening nodig voor zakelijke doeleinden of om je schuld te betalen, contacteer meneer kellie wilson nu voor echte leningen via e-mail: oceanicfinance113@gmail.com
Reageer op deze reactie
djelbova
Hallo, ik ben Djelbova, die momenteel in de stad Athen woont. Ik ben toen een weduwe met vier kinderen en ik ben in mei 2016 in een financiële positie geweest en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd om leningen te zoeken van diverse particuliere bedrijven en bedrijfsleningen, maar nooit succesvol, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd. Maar God wilde, zoals ik aan een vrouw van God werd voorgesteld, een lener privé lening gaf hij me een lening van 85.000,00 euro en vandaag ben ik eigenaar van een bedrijf en mijn kinderen doen het goed nu, als u contact opneemt met een bedrijf met verwijzing Om een onbeveiligde lening te verkrijgen, geen credit check, zonder zeker met een rente van slechts 3% en betere betalingsplannen en schema, kunt u contact opnemen met mevrouw stella rene (mrsstellareneloanfirm1@gmail.com) Ze weet niet dat ik dit doe, maar ik ben nu zo blij en ik heb besloten om mensen er meer van te laten weten en ik wil dat God haar meer zal zegenen.

djelbova
Reageer op deze reactie
Jeremy Laura
Contacteer deze e-mail als u nu een dringende lening nodig hebt collins_jamesfinance555@hotmail.com of whatsapp +2349056716289. Hij zal een glimlach op je gezicht zetten.

Ben Jeremy Laura
Reageer op deze reactie
WILSON
Hallo iedereen,

My Loan Firm is vastbesloten om onze klanten te helpen met financiële problemen. Sinds 2008 hebben we meer dan 100.000 mensen succesvol geholpen om hun financiële delinquentie op te lossen en om armoede over de hele wereld te helpen bestrijden.
En, als financier van uw lening, zijn wij vastbesloten om u te helpen. Wij bieden een volledig assortiment aan financiële bijstandsprogramma's.
U kunt uw maandelijkse betalingen met onze lage rentetarieven verlagen - NU TOEPASSEN om te weten te komen welke rentevoet u ter beschikking stelt!
E-mail ons op info.worldwideloanfirm@gmail.com

ONZE VISIE
Om de leidende en meest favoriete kredietlener te zijn

ONZE MISSIE
Om innovatieve en betaalbare lening en goede diensten te leveren die maximaliseren
Waarden voor belanghebbenden.

Hoe sneller u toepast, hoe sneller we reageren.
Voor meer info, contact info.worldwideloanfirm@gmail.com
Reageer op deze reactie
WILSON
Hallo iedereen,

My Loan Firm is vastbesloten om onze klanten te helpen met financiële problemen. Sinds 2008 hebben we meer dan 100.000 mensen succesvol geholpen om hun financiële delinquentie op te lossen en om armoede over de hele wereld te helpen bestrijden.
En, als financier van uw lening, zijn wij vastbesloten om u te helpen. Wij bieden een volledig assortiment aan financiële bijstandsprogramma's.
U kunt uw maandelijkse betalingen met onze lage rentetarieven verlagen - NU TOEPASSEN om te weten te komen welke rentevoet u ter beschikking stelt!
E-mail ons op info.worldwideloanfirm@gmail.com

ONZE VISIE
Om de leidende en meest favoriete kredietlener te zijn

ONZE MISSIE
Om innovatieve en betaalbare lening en goede diensten te leveren die maximaliseren
Waarden voor belanghebbenden.

Hoe sneller u toepast, hoe sneller we reageren.
Voor meer info, contact info.worldwideloanfirm@gmail.com
Reageer op deze reactie
Megan Moore
Hallo mensen ,

Ik wil met u de getuigenis delen van hoe ik mijn lening heb gekregen.
Ik heb ervaring met de kwaliteit van de dienstverlening, met deze kredietverlener MEGAN FUNDING INC, die mij echt heeft geholpen mijn medische facturen te betalen toen ik in geld durfde omdat ik een weduwe ben.

Een vriend van mij heeft mij ook aan hen geleid. Toen ik op dit moment een grote operatie wilde doen en ik op dat moment geen geld had, kwamen ze tot mijn redding en in minder dan 48 uur werd de som van 50.000 euro overgemaakt naar uw account.
Maar om de waarheid te zeggen, was ik in het begin zenuwachtig maar toen ik moed oproepde en hun leningsbeleid volgen met mijn vriendenadvies,
Op het einde vond ik mezelf aan het glimlachen.
Als niet voor deze geldschieter, zou ik misschien nu al dood zijn geweest.
Ik heb zelfs een andere lening van hen begonnen mijn bedrijf na mijn herstel, dat ik nu ook terugbetaal.
Mijn enige advies is nu dat elk lichaam dat echt behoefte heeft aan een lening, contact opneemt met hun e-mail via: misssssctynn@gmail.com en een lening van hen krijgen.

De groeten

MEGAN MOORE
Reageer op deze reactie
Alvis J sneeuw
Beste mensen,

Ik ben hier om te delen met je verhaal over hoe ik mijn lening heb gekregen van echte en bevoegde kredietgever

Eigenlijk is het heel goed en waar en daarom moet ik het delen zodat iedereen die serieus op zoek is naar een lening ook voordeel kan trekken uit het grootmoedige gebaar van deze kredietgever. Ik heb eigenlijk de voorkeur om te verwijzen naar deze leninglener als een filantroop , Meer als een persoon die door God naar mij is gestuurd. Ik heb het gezien dat de manier waarop deze geldschieter mijn leven heeft getransformeerd, een pure definitie is van Gods interventie en zegen. Dit klinkt eigenlijk meer als een wonder voor mij, die ooit zou hebben gedacht dat ik een echte geldschieter zou vinden die mij een Lening op internet. Ieder lichaam dat ik weet, heeft al mijn hoop op mij opgegeven voordat God deze echte geldschieter aan mij voor mijn redding heeft geleid. Persoonlijk, mijn leven betekent nu veel voor mij nu omdat ik nu succesvol met de lening van de lening Alice Moore lening heb kunnen uitvoeren en ik ben nu weer goed en gezond

Mijn volk, je hebt God niet nodig om naar je toe te komen voordat je weet dat hij werkt, van wat deze leningslender voor mij heeft gedaan, ik weet dat ze werkt als God gericht. Zij strekte haar hand van redding uit, terwijl ik niet meer de hoop had om opnieuw te leven

Ik heb gebeden en gebeden en gebeden, en hier eindelijk is mijn gebeden beantwoord door de vriendelijke en genereerde geldschieter mevrouw Alice Moore. Er zijn nog steeds een zeer echte en zorgzame lener op internet mijn medemensen. Neem contact op met mevrouw Alice Moore en zie voor jezelf alles nadat ze zeggen dat ze geloven. alicemoorefinancialupgrade@live.com

Ik vertelde u de waarheid, nadat ik de lening heb gekregen, beloofde ik deze kredietgever dat ik ervoor zorgde dat de hele wereld van haar goede leningsintentie hoorde om mensen te helpen. Daarom heb ik aangegeven door te schrijven op deze site voor mensen om te weten Dergelijke kredietgever bestaat nog steeds en ik zal niet alleen stoppen op internetforums, ik ga naar radiostations en tv-netwerkstations om van deze soort geldschieter te getuigen mevrouw Alice Moore

Iedereen die behoefte heeft aan een lening serieus, moet nu contact opnemen met haar op het adres alicemoorefinancialupgrade@live.com, zoals ik weet dat ze ook bereid bent voor u te doen wat ze voor mij heeft gedaan.

MGV

De e-mail is:
alicemoorefinancialupgrade@live.com
Alvis J sneeuw
Reageer op deze reactie
Donna Moore
Hallo

In een woord, wow! Ik kan niet geloven dat de fondsen zijn al in mijn account. Dank u, dank u, dank u! U maakte wat is meestal een lange, getrokken uit en intimiderend karwei in een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan niet dank u en Mr. Leon Loans genoeg. Mr. Leon Loans voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. U bent beide heel geweldig! Als u een dringende lening, die u kan hen bereiken op er e-mail johnsmithloanhome@live.com

Bedankt.
Reageer op deze reactie
ben
Heb je een lening nodig ? Wij geven eerlijke leningen aan zowel persoonlijke personen, samenwerkende bedrijven als beleggers. Wij maken auto leningen, auto lening, persoonlijke lening, kerst leningen, zakelijke lening, onderwijs lening, schuld consolidatie, ect.c. Contacteer ons met info Naam: Adres: ben.willson@yahoo.com
Reageer op deze reactie
fidelity

Hallo
Heb je geprobeerd een lening te zoeken en je was teleurgesteld door je financiële instelling of heb je een echte leninglener nodig om je lening te geven, contact
Nu unitedstandardcapital@gmail.com voor uw directe lening.
Reageer op deze reactie
derek


Hallo
Heeft u een echte lener nodig om u een dringende lening te geven? Neem nu contact op met mcjonesloancompany@yahoo.com voor uw directe lening
Reageer op deze reactie
Harrison Hudson
Heb je leningen nodig? Bij 3% INDIEN JA E-mail MET BEHOEFTE BEDRAG. Opmerking dat alle antwoorden kopie moeten zijn en naar deze e-mail sturen Jamesapeal.investment@gmail.com
Jamesapeal.investment@gmail.com Volledige naam .......... Bedrag nodig: .......... Lening duur: .......... Leeftijd: ... ....... Land .......... Beroep .......... Telefoon
Nummer .......... Harrison Hudson
Reageer op deze reactie
Bruce sancosky
Aandacht !!!


B / F Limited is een financiële dienst die financiële bijstand verleent aan
Individuen en samenwerkende instanties. Wij bieden allerlei financiën aan
Hulp tegen een zeer lage rentevoet van 2,5%. Dit is om de te helpen
Naalden en ook mensen helpen hun dromen te behalen. Met onze dienst uw
Financiële stress en probleem is voorbij. Haast vandaag en contacteer ons via email:
Brucesancoskyfinance@gmail.com
Of stuur ons een tekst via op +1 - 413 - 849 - 9898


Bedankt
De heer bruce sancosky
Financieel directeur
Telefoon +1 413 849 9898
Contact email: Brucesancoskyfinance@gmail.com
Reageer op deze reactie
JOSE PEREZ
Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $10.500 range. A $9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

Onze diensten omvatten de volgende:
Consolidatie van de schuld
tweede hypotheek
Business Leningen
persoonlijke leningen
internationale leningen
Lening voor elk type
familie lening
E.T.C

Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)
Reageer op deze reactie
elizabeth james
Mijn naam is Elizabeth James en ben uit Amerika, ik heb in het verleden relatiestrijd gehad die tot de echtscheiding leidde met mijn eerste en echt geliefde echtgenoot. Nadat ik en mijn ex-man gescheiden waren, kreeg ik de kans om opnieuw te trouwen en slechts 2 jaar van mijn tweede huwelijk was er nog een breuk die me emotioneel bijna vermoordde. Ik bleef nog een jaar ongetrouwd en een alleenstaande moeder. Eerlijk gezegd was ik niet altijd gelukkig, er was een tijd dat ik mijn eerste echtgenootfoto zag en realiseerde me hoeveel ik van hem hield en hem gemist hebben. Ik probeerde hem te krijgen, maar ik werd verteld dat hij naar Spanje verhuisde en ik zal hem nooit meer zien. Ik heb die avond bitter geween omdat ik de enige man die ik zo veel liefde had, verloren heeft. Ik vroeg een paar vrienden om advies te geven over wat te doen en een vriend van mij gaf me profeet odiba van Permanent Spell Casts, ik raadde hem en naar zijn beste met zijn krachtige voodoos hielpde hij me met een liefdesspelling en keerde mijn ex man terug naar mij terug Over 3 dagen. Ik woon nu gelukkig met mijn eerste man en we zijn weer getrouwd. Jij bent een man van je woord profeet odiba, bedankt en ik waardeer al de hulp die je me hebt gegeven. Neem ook contact op met deze krachtige spellingscaster via email prophetodiba@hotmail.com
Reageer op deze reactie
Richard Venezia
HET WERKTE VOOR ME EN U KAN NIET VERSCHILLEN MET DEZE GROTE / REPUTABLE COMPANY (starloansfirm@gmail.com Of + 1- (770) -917-2656

Groeten voor iedereen in dit forum, mijn naam is Richard Venezia woonachtig op 3485 Beech Street Santa Rosa, CA 95407, ik had gezondheidsproblemen / complicaties en daarom werd ik door mijn dokter geadviseerd om altijd met een voertuig te verhuizen om te voorkomen dat Totaal verlies van kracht aangezien mijn werkplaats afgelegen was van waar ik woonde, vertelde ik mijn man over mijn plannen om een ​​lening te krijgen omdat er geen andere middelen waren zodat ik een goede auto kon krijgen van mijn keuze maar mijn man gaf aan en adviseerde dat Ik zou geen lening online moeten krijgen omdat bijna alle zogenaamde kredietverstrekkers online nep en frauduleus zijn in hun acties, zodat ik de stress moest lijden om tijdens enkele maanden en punten geen auto te verplaatsen, maar ik werd nog steeds geadviseerd door mijn broers en zussen aan te passen Voor een banklening in plaats van anonline lening vooral door het huidige lopende nieuws over online scammers, maar alle moeite om een ​​lening van mijn bank te halen, werkte niet door omdat ik abad credit score had / rapporteerde met al deze problemen die ik moest Krijg mijn gedachten gekruist door ap Een online lening zoeken, hoewel ik niet zal zeggen dat ik zo perfect of zeer voorzichtig was om geen slachtoffer te zijn. Ik geloof sterk dat het de heer Gods genade was die mij heeft geleid naar STAR LOANS COMPANY. Het goede nieuws is dat ik snel en makkelijk mijn leningsfondsen heb gekregen. Vertrouwen!!! Het nieuws kwam voor iedereen die me ontmoedde van deze online lening en het meest verrassende was dat ik deze leningsfondsen tegen een betaalbare rentevoet van 2% kreeg ... Ik ben dankbaar voor deze auto en medische lening en ik ben Ook dankbaar voor de STAR LOANS COMPANY voor hun transparantie en totale ondersteuning. Voor u die deze beoordeling van mij lezen en waarschijnlijk in een soortgelijke situatie van een lening hoeft te zijn, kunt u contact opnemen met them on starloansfirm@gmail.com of op de telefoon + 1- (770) -917-2656
Reageer op deze reactie
Richard Venezia
HET WERKTE VOOR ME EN U KAN NIET VERSCHILLEN MET DEZE GROTE / REPUTABLE COMPANY (starloansfirm@gmail.com Of + 1- (770) -917-2656

Groeten voor iedereen in dit forum, mijn naam is Richard Venezia woonachtig op 3485 Beech Street Santa Rosa, CA 95407, ik had gezondheidsproblemen / complicaties en daarom werd ik door mijn dokter geadviseerd om altijd met een voertuig te verhuizen om te voorkomen dat Totaal verlies van kracht aangezien mijn werkplaats afgelegen was van waar ik woonde, vertelde ik mijn man over mijn plannen om een ​​lening te krijgen omdat er geen andere middelen waren zodat ik een goede auto kon krijgen van mijn keuze maar mijn man gaf aan en adviseerde dat Ik zou geen lening online moeten krijgen omdat bijna alle zogenaamde kredietverstrekkers online nep en frauduleus zijn in hun acties, zodat ik de stress moest lijden om tijdens enkele maanden en punten geen auto te verplaatsen, maar ik werd nog steeds geadviseerd door mijn broers en zussen aan te passen Voor een banklening in plaats van anonline lening vooral door het huidige lopende nieuws over online scammers, maar alle moeite om een ​​lening van mijn bank te halen, werkte niet door omdat ik abad credit score had / rapporteerde met al deze problemen die ik moest Krijg mijn gedachten gekruist door ap Een online lening zoeken, hoewel ik niet zal zeggen dat ik zo perfect of zeer voorzichtig was om geen slachtoffer te zijn. Ik geloof sterk dat het de heer Gods genade was die mij heeft geleid naar STAR LOANS COMPANY. Het goede nieuws is dat ik snel en makkelijk mijn leningsfondsen heb gekregen. Vertrouwen!!! Het nieuws kwam voor iedereen die me ontmoedde van deze online lening en het meest verrassende was dat ik deze leningsfondsen tegen een betaalbare rentevoet van 2% kreeg ... Ik ben dankbaar voor deze auto en medische lening en ik ben Ook dankbaar voor de STAR LOANS COMPANY voor hun transparantie en totale ondersteuning. Voor u die deze beoordeling van mij lezen en waarschijnlijk in een soortgelijke situatie van een lening hoeft te zijn, kunt u contact opnemen met them on starloansfirm@gmail.com of op de telefoon + 1- (770) -917-2656
Reageer op deze reactie
Sarah Eliana
Hallo iedereen, ik ben Sarah Eliana, ik heb reacties gezien van mensen die al van Carl Mosley hun lening hebben gekregen en dan heb ik besloten om te solliciteren onder hun aanbevelingen en binnen 72 uur heb ik in mijn eigen bankrekening een totaalbedrag van 35.000 dollar bevestigd die ik vroeg om . Dit is echt een geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die echte lening nodig heeft om via hun email op Carlmosleyloanfirm@yahoo.com aan te vragen. Ik ben nu blij dat ik de lening heb ontvangen die ik heb aangevraagd.

Beste wensen,
Sarah Eliana
Reageer op deze reactie
Tarsha Crowns
Hallo allemaal

Dit is Tarsha, ik wil dat je weet dat ik gewoon mijn lening van $ 25,000.00 van Larry Finance heb ontvangen, nadat ik door andere kredietverstrekkers was gelaten. Ze hebben echt een glimlach op mijn gezicht gezet, nu kan ik goed aan mijn zaken zorgen en Anderen persoonlijke behoeften, kunt u contact opnemen met hen voor uw lening omdat ze gewoon het beste zijn. Elke serieuze aanvrager kan deze via deze email bereiken via larryfinance@yahoo.com of whatsapp: +2347059073801. Neem nu contact op met uw lening. Hij is een wettige leningslener.

Ik verzeker je allemaal dat ze goed zijn, geen vals en ze zijn het beste bedrijf waar ik ooit mee heb gewerkt. Hun diensten zijn snel en legitiem. Ga gewoon en doe jezelf aan en zie waar ik het over heb.

Tarsha Crowns
Reageer op deze reactie
lucreza
Leningaanbod
Ik maak ter beschikking van iedereen serieuze en eerlijke leningen van 1000 tot 25.000.000 euro met een rente van 3% voor een terugbetalingsperiode van 1 tot 25 jaar.
Neem contact met mij op voor uw lening behoeften: lucrezadenza69@gmail.com
Contacteer me WhatsApp: +1 914 999 7011
Dankjewel
Reageer op deze reactie
lucreza
Leningaanbod
Ik maak ter beschikking van iedereen serieuze en eerlijke leningen van 1000 tot 25.000.000 euro met een rente van 3% voor een terugbetalingsperiode van 1 tot 25 jaar.
Neem contact met mij op voor uw lening behoeften: lucrezadenza69@gmail.com
Contacteer me WhatsApp: +1 914 999 7011
Dankjewel
Reageer op deze reactie
Debbie Green
Hallo, iedereen is hier om te getuigen hoe ik mijn lening van meneer Darren Watson heb gekregen nadat ik meerdere keren van verschillende leningverstrekkers heeft aangevraagd die beweerden dat ik ook in dit forum getuig, heb ik de getuigenissen waar echt en ik toegepast maar ze hebben me nooit geleend . Ik had behoefte aan een dringende lening om een bedrijf te starten en ik heb toegepast op verschillende leningleners die beloofden te helpen, maar ze hebben me nooit de lening gegeven. Totdat een vriend van mij meedraagt aan meneer Darren Watson die beloofde mij te helpen en inderdaad deed hij zoals hij beloofde zonder enige vorm van vertraging. Ik dacht nooit dat er nog betrouwbare leners zijn totdat ik de heer Darren Watson ontmoette, die inderdaad Hielp met de lening en veranderde mijn geloof. Ik weet niet of u op een of andere manier behoefte heeft aan een echte en dringende lening, gratis contact opnemen met de heer Darren Watson via zijn email {darrenwatsonhomeltd@yandex.com}

Vertel: +1 (848) 202-7955
Bedankt,
Debbie Green
Reageer op deze reactie
MARIA ACERO
De eerste reflectie wanneer u geld nodig is om uw bank bellen. Maar sinds de crisis, werden zij ook speels en verzonden naar hernieuwbare leningen die op een zeer hoog niveau zijn.
In deze situatie een nieuwe vorm van lening geboren. Het is de particuliere lening. en de beste service van de particuliere lening, is met Señora VÉRONIQUE GOFFIN. Een snelle, betrouwbare en veilige service. Ik heb mijn lening 93000€ in 24 uur bij een 3%-tarief alleen.
Is het jouw beurt nu.
Uw e-mailadres: veroniquegoffin01@gmail.com
Dank u
Reageer op deze reactie
MARIA ACERO
De eerste reflectie wanneer u geld nodig is om uw bank bellen. Maar sinds de crisis, werden zij ook speels en verzonden naar hernieuwbare leningen die op een zeer hoog niveau zijn.
In deze situatie een nieuwe vorm van lening geboren. Het is de particuliere lening. en de beste service van de particuliere lening, is met Señora VÉRONIQUE GOFFIN. Een snelle, betrouwbare en veilige service. Ik heb mijn lening 93000€ in 24 uur bij een 3%-tarief alleen.
Is het jouw beurt nu.
Uw e-mailadres: veroniquegoffin01@gmail.com
Dank u
Reageer op deze reactie
MARIA ACERO
De eerste reflectie wanneer u geld nodig is om uw bank bellen. Maar sinds de crisis, werden zij ook speels en verzonden naar hernieuwbare leningen die op een zeer hoog niveau zijn.
In deze situatie een nieuwe vorm van lening geboren. Het is de particuliere lening. en de beste service van de particuliere lening, is met Señora VÉRONIQUE GOFFIN. Een snelle, betrouwbare en veilige service. Ik heb mijn lening 93000€ in 24 uur bij een 3%-tarief alleen.
Is het jouw beurt nu.
Uw e-mailadres: veroniquegoffin01@gmail.com
Dank u
Reageer op deze reactie
Ryan Jeremy
ik ben Ryan Jeremy bij naam.Ik woon in Verenigde Staten,ik wil dit medium gebruiken om te waarschuwen alle leningzoekers moeten heel voorzichtig zijn omdat er overal scam zijn.Paar maanden geleden was ik financieel gespannen,en door mijn wanhoop was ik door een aantal geknoopt online kredietverstrekkers.Ik had bijna de hoop verloren,tot een vriend van mij me naar een zeer verweesde
betrouwbare kredietverlener genaamd globalprovissioncompany SMART FROM SPAIN,die mij een beveiligde lening van $50.000 onder 3 uur zonder stress geeft.Als u in nood bent elk soort lening gewoon contact opnemen met globalprovissioncompany@gmail.com Ik gebruik dit medium om alle leningzoekers te waarschuwen vanwege de hel die ik doorgaat in de handen van die frauduleuze kredietverstrekkers.En ik wens niet dat zelfs mijn vijand hierdoor doorgaat hel dat ik doorgegeven in de handen van die frauduleuze online kredietverstrekkers,zal ik wil ook dat je me helpt deze informatie door te geven aan anderen die ook behoefte hebben aan a lening zodra u ook uw lening hebt ontvangen van globalprovisioncompany FROM SPANJE,ik bid dat God hen langdurig contact moet geven,globalprovisioncompany@gmail.com
Reageer op deze reactie
Ryan Jeremy
ik ben Ryan Jeremy bij naam.Ik woon in Verenigde Staten,ik wil dit medium gebruiken om te waarschuwen alle leningzoekers moeten heel voorzichtig zijn omdat er overal scam zijn.Paar maanden geleden was ik financieel gespannen,en door mijn wanhoop was ik door een aantal geknoopt online kredietverstrekkers.Ik had bijna de hoop verloren,tot een vriend van mij me naar een zeer verweesde
betrouwbare kredietverlener genaamd globalprovissioncompany SMART FROM SPAIN,die mij een beveiligde lening van $50.000 onder 3 uur zonder stress geeft.Als u in nood bent elk soort lening gewoon contact opnemen met globalprovissioncompany@gmail.com Ik gebruik dit medium om alle leningzoekers te waarschuwen vanwege de hel die ik doorgaat in de handen van die frauduleuze kredietverstrekkers.En ik wens niet dat zelfs mijn vijand hierdoor doorgaat hel dat ik doorgegeven in de handen van die frauduleuze online kredietverstrekkers,zal ik wil ook dat je me helpt deze informatie door te geven aan anderen die ook behoefte hebben aan a lening zodra u ook uw lening hebt ontvangen van globalprovisioncompany FROM SPANJE,ik bid dat God hen langdurig contact moet geven,globalprovisioncompany@gmail.com
Reageer op deze reactie
Ryan Jeremy
ik ben Ryan Jeremy bij naam.Ik woon in Verenigde Staten,ik wil dit medium gebruiken om te waarschuwen alle leningzoekers moeten heel voorzichtig zijn omdat er overal scam zijn.Paar maanden geleden was ik financieel gespannen,en door mijn wanhoop was ik door een aantal geknoopt online kredietverstrekkers.Ik had bijna de hoop verloren,tot een vriend van mij me naar een zeer verweesde
betrouwbare kredietverlener genaamd globalprovissioncompany SMART FROM SPAIN,die mij een beveiligde lening van $50.000 onder 3 uur zonder stress geeft.Als u in nood bent elk soort lening gewoon contact opnemen met globalprovissioncompany@gmail.com Ik gebruik dit medium om alle leningzoekers te waarschuwen vanwege de hel die ik doorgaat in de handen van die frauduleuze kredietverstrekkers.En ik wens niet dat zelfs mijn vijand hierdoor doorgaat hel dat ik doorgegeven in de handen van die frauduleuze online kredietverstrekkers,zal ik wil ook dat je me helpt deze informatie door te geven aan anderen die ook behoefte hebben aan a lening zodra u ook uw lening hebt ontvangen van globalprovisioncompany FROM SPANJE,ik bid dat God hen langdurig contact moet geven,globalprovisioncompany@gmail.com
Reageer op deze reactie
amada
lening! lening!! lening!!!
Bent u op zoek naar een gerenommeerde en geaccrediteerde particuliere lening bedrijf die leningen voor levenslange kans biedt. Wij bieden alle soorten leningen op een zeer snelle en eenvoudige manier, persoonlijke leningen, auto leningen, hypothecaire leningen, studie leningen, zakelijke leningen, beleggingsleningen, schuldconsolidatie en nog veel meer. Ben je afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Heb je een consolidatie lening of een hypotheek nodig? Kijk niet meer alsof we hier zijn om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. Wij lenen geld aan particulieren en bedrijven die financiële hulp nodig hebben op een tarief van 2%. Geen socialezekerheidsnummer vereist en geen credit check vereist, 100% gegarandeerd. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij betrouwbare en ondersteunende hulp bieden en wij bieden u graag een lening aan.
Stuur dan een email naar: (amandaafredoloan42@gmail.com) om een lening aan te vragen.
Reageer op deze reactie
Anderson Morris
Denk je dat je een lening krijgt? Heb je een dringende lening nodig om je eigen bedrijf te starten? Ben je in de schuld? Dit is uw kans om uw wensen te bereiken. Wij verstrekken persoonlijke leningen, zakelijke leningen en bedrijfsleningen en alle soorten leningen met een rente van 2% voor meer informatie, neem dan contact met ons op via email (andmoris38@gmail.com)

Reageer op deze reactie
Anderson Morris
Denk je dat je een lening krijgt? Heb je een dringende lening nodig om je eigen bedrijf te starten? Ben je in de schuld? Dit is uw kans om uw wensen te bereiken. Wij verstrekken persoonlijke leningen, zakelijke leningen en bedrijfsleningen en alle soorten leningen met een rente van 2% voor meer informatie, neem dan contact met ons op via email (andmoris38@gmail.com)

Reageer op deze reactie
Regina
hallo heb je een lening nodig om een schuld te betalen en een bedrijf te starten? als ja dan komt hier uw oplossing omdat ik gewoon mijn lening van 50.000 euro van een veilig en beveiligingsbedrijf heeft gehaald en de rentevoet is 3% en ik kwam op de blog om te verwijzen en mijn getuigenis hier op de site te testen, omdat hier kom en oplossing wensen waar we allemaal naar hebben gezocht en als u een dringende lening nodig hebt, kunt u contact opnemen met Stella Rene lening firma op email hieronder {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} omdat dit hier mijn lening betaalt vandaag.

Regina
Reageer op deze reactie
Regina
hallo heb je een lening nodig om een schuld te betalen en een bedrijf te starten? als ja dan komt hier uw oplossing omdat ik gewoon mijn lening van 50.000 euro van een veilig en beveiligingsbedrijf heeft gehaald en de rentevoet is 3% en ik kwam op de blog om te verwijzen en mijn getuigenis hier op de site te testen, omdat hier kom en oplossing wensen waar we allemaal naar hebben gezocht en als u een dringende lening nodig hebt, kunt u contact opnemen met Stella Rene lening firma op email hieronder {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} omdat dit hier mijn lening betaalt vandaag.

Regina
Reageer op deze reactie
olivia
Een verbazingwekkend getuigenis op een speltoets die mijn man terug naar me heeft gebracht. Mijn naam is Olivia, ik ben van Florida, maar hier in Duitsland.
Ik ben gelukkig getrouwd met een mooie en zorgzame man met twee kinderen. Zeven maanden geleden is er in mijn familie een zeer groot probleem geweest, tussen mij en mijn man, zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de scheiding voor de rechter heeft genomen. hij zei dat hij nooit meer bij me bleef, en dat hij me niet meer lief had, dus hij pakte uit het huis en maakte me en mijn kinderen door zware pijnen doorgegaan. Ik heb geprobeerd al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel bedelen, maar alles in geen nut. en hij heeft bevestigd dat hij zijn beslissing heeft genomen en hij wilde me nooit meer zien. Dus op een avond, toen ik terug kwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die van mijn man vroeg. Dus ik vertelde alles aan haar, dus ze vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen is een spellaster bezoeken, want het heeft ook echt voor haar gewerkt. Dus ik geloofde nooit in spelling, maar ik had geen andere keuze dan haar advies te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres van de spellaster die hem vroeger helpt. Dus de volgende morgen stuurde ik een mail naar het adres dat ze aan mij gaf, en de speltoeter verzekerde me dat ik mijn man terug zal krijgen. Wat een geweldige uitspraak !! Ik geloofde nooit, dus hij sprak met mij en vertelde me alles wat we moesten doen. Dan ongeveer 4 dagen later nadat we samen werken en bidden. Zo verrassend, mijn man, die me de afgelopen zeven 7 maanden niet heeft gebeld, belde me dat hij terugkomde. Zo geweldig!! Dus zo was hij dezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn veroorzaakte hij mij en mijn kinderen. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, met behulp van een spellaster. de boze dame die de voodoo-spelling gebruikt om mijn man van mij te stelen, riep nog steeds, maar mijn man was genoeg genoeg om haar te vertellen dat het tussen hen is, dat hij eindelijk weer naar zijn familie is geweest en hij blokkeert haar van alle contactenlijst.
ik ben heel erg blij met mijn man nogmaals, dus alstublieft adviseer ik u daar om vriendelijk dezelfde e-mail te bezoeken dregbosolutioncenter@gmail.com, als u in een dergelijke toestand bent of u heeft een probleem met betrekking tot "uw ex terug. Dus dankzij deze Vader om mijn man terug te brengen en weer veel plezier in mijn familie te brengen.
Probeer hem alsjeblieft via deze prive-e-mail, dregbosolutioncenter@gmail.com, en vertel alles aan hem en bedank me later ook nadat je een poging hebt gedaan. hou van je zo meneer meneer.
Reageer op deze reactie
Chester Brain ..
Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..
Reageer op deze reactie
Collins Mark
Of u nu geld wilt kopen om een auto te kopen, op vakantie te gaan, voor huisverbeteringsdoeleinden of voor onderwijsuitgaven, u kunt voor elk doel een persoonlijke lening nemen via Bad Credit Unsecured Personal Loans. Wij hebben geen beperkingen op de manier waarop u de lening gebruikt. voor meer info pls contact: collinsmark420@hotmail.com
Reageer op deze reactie
bernice
Hallo

Aanbod van lening tussen privé en eerlijk, voor 48 uur

email: mirandacaprino@gmail.com
email: thomas.stumpls@yahoo.com

Heb je een commerciële lening nodig? of een persoonlijke lening? Auto leningen? Hypothecaire leningen? Ik ben mevrouw Miranda Caprino, de rekeningen in een particuliere bank die al in pensioen zijn. Ik maak nu leningen aan iemand die behoefte heeft aan een rente van 3% in vergelijking met 48 uur. Ik ben heel eerlijk en betrouwbaar. Contacteer me vandaag en laat me weten hoeveel u wilt betalen. Mijn krediet komt overeen van € 2000 - 800 000 €, enz. .... Ik ben klaar om u binnen 48 uur tevreden te stellen. Bank- en overige financiering van de leningagentschappen kan u verworpen, maar ik zal blij zijn als u geïnteresseerd bent. Aarzel niet om mij te contacteren via mijn e-mail: mirandacaprino@gmail.com of via deze mail:
thomas.stumpls@yahoo.com
Reageer op deze reactie
sidoine
Hallo mevrouw en meneer

Aanbod van lening tussen privé en eerlijk, voor 48 uur

e-mail: mirandacaprino@gmail.com
email: thomas.stumpls@yahoo.com

Ik ben bereid u een lening te geven tussen 2000 en 900.000
snel en betrouwbaar). Ik ben in samenwerking met meerdere banken dat
mij te helpen.
Met een rente van 3%, kan ik u deze lening met allen verstrekken
verzekeringen en bankgaranties mogelijk, omdat ik het niet specifiek ben
wil de wetswet schenden, het is aan jou om te zien voor de
maandelijkse termijnen. Zo zijn mijn voorwaarden om u een lening te geven. Ik wil je
biedt de volgende leningen online:
- Commerciële leningen
- Persoonlijke Leningen
- Financieringsleningen
- Vastgoedleningen
Mijn aanbod is serieus, u kunt het realiseren via een
juridische procedure voor leningen tussen individuen.

Voor meer informatie stuur een email naar het onderstaande adres.

email: mirandacaprino@gmail.com
email: thomas.stumpls@yahoo.com
Reageer op deze reactie
CARO CATO
¿Necesita dinero para iniciar un negocio propio ...? ¿Necesita dinero también pagar facturas, impuestos, Pero usted no tiene una garantía demasiado tomar un préstamo O usted no necesita un préstamo debido a los estafadores ¿Qué voy a hacer ahora!
AQUÍ ESTÁ LA SOLUCIÓN HACK ATM Y HACER RICO HOY !!!! SEA INTELIGENTE Y SEA RICO EN MENOS DE 3 DIAS ....
Todo depende de lo rápido que pueda ser para obtener la nueva tarjeta de ATM en blanco programada que es capaz de hackear cualquier máquina ATM, en cualquier parte del mundo. Llegué a saber sobre esta TARJETA del COCHE BLANCO cuando estaba buscando para el trabajo en línea hace un mes ... Realmente ha cambiado mi vida para siempre y ahora puedo decir que soy rico y nunca puedo ser pobre otra vez. El menos dinero que consigo en un día con él es cerca de $ 50.000.00 (cincuenta mil USD) con la ayuda del pirata que mi vida tenía vuelta alrededor. Sólo los individuos serios deben contactar con ella porque ella es 100% directa, soy un testimonio vivo. De vez en cuando sigo acumulando dinero en mi cuenta, no hay riesgo de ser atrapado, porque ha sido programado de tal manera que no es rastreable, también tiene una técnica que hace imposible que la CTV te detecte ..Para obtener detalles sobre cómo obtener el suyo hoy, envíe un correo electrónico al asistente de hacking: (cliffordhackerspays@gmail.com). Dígale a su amado una vez también, y empezar a vivir grandes ....
Reageer op deze reactie
valerie
Hallo

Aanbod van lening tussen privé en eerlijk, voor 48 uur

email: mirandacaprino@gmail.com
email: thomas.stumpls@yahoo.com

Heb je een commerciële lening nodig? of een persoonlijke lening? Auto leningen? Hypothecaire leningen? Ik ben mevrouw Miranda Caprino, de rekeningen in een particuliere bank die al in pensioen zijn. Ik maak nu leningen aan iemand die behoefte heeft aan een rente van 3% in vergelijking met 48 uur. Ik ben heel eerlijk en betrouwbaar. Contacteer me vandaag en laat me weten hoeveel u wilt betalen. Mijn krediet komt overeen van € 2000 - 800 000 €, enz. .... Ik ben klaar om u binnen 48 uur tevreden te stellen. Bank- en overige financiering van leningbureaus kan u verworpen, maar ik zal blij zijn als u geïnteresseerd bent. Aarzel niet om mij te contacteren via mijn e-mail: mirandacaprino@gmail.com of via deze mail:
thomas.stumpls@yahoo.com
Reageer op deze reactie
Anderson Morris
U heeft een lening nodig om de rekening te betalen, contact met ons op, omdat we een lening geven met 2% rentevoet, bieden we ook langlopende en kortlopende leningen voor meer informatie, neem contact met ons op via mail andmoris38@gmail.com
Reageer op deze reactie
laure
Neem de leestijd in: VEILIG UW KREDIETEN

EMAIL: mirandacaprino@gmail.com
EMAIL: thomas.stumpls@yahoo.com

Ik dank alle mensen die getuigen van de echte kredietverstrekkers op sociale netwerken. Ik heb gehoord over deze Sephanie Bempes en na contact met hem had ik een lening van 34.000 € zonder problemen thuis, omdat ik leningen aan mijn bank had gedaan dat ik me niet meer kan terugbetalen Ik zit vast in mijn bank en heb gezien dat ik dringend geld nodig had voor mijn project en mijn schulden aan de bank betalen en mijn activiteit opnieuw opstarten. Volledig, ik ben vrij tevreden na 72 uur gesproken over meerdere collega's die ook leningen hebben gekregen bij deze sephanie-bempes, zonder zich zorgen te maken, want de voorwaarden zijn zeer voordelig. Het maakt leningen van 5000 euro tot 1.000.000 euro met een rente van 3% terugbetaalbaar van 2 tot 30 jaar. Ik laat u het adres om uw verzoeken te verzenden. Neem contact op met u die een dringende lening nodig hebben

EMAIL: mirandacaprino@gmail.com
EMAIL: thomas.stumpls@yahoo.com

PS: Verspreid het bericht om mensen in nood te helpen
Reageer op deze reactie
ELIZABETH CHRISTOPHER
Hallo,
Heb je een dringende lening nodig of heb je geld nodig om schulden af te betalen, apparatuur te kopen en financiële problemen op te lossen? Ben je afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Maak je geen zorgen meer, want hier is een legitiem leningbedrijf bekend als ELIZABETH CHRISTOPHER LOAN, waar de lening gemakkelijk wordt gemaakt voor in aanmerking komende personen en rechtspersonen met een rentevoet van slechts 2%
Contacteer ons vandaag via email: elizabethchristopherloan@gmail.com
TOEGEPASTE GEGEVENS
1) Volledige naam:
2) Land:
3) Adres:
4) Land:
5) Geslacht:
6) Burgerlijke staat:
7) Beroep:
8) Telefoonnummer:
9) Positie op het werk:
10) Maandelijks inkomen:
11) Bedrag van de benodigde lening:
12) Looptijd:
13) Lening Doelstellingen:
14) Religie:
15) Heb je eerst toegepast?
16) spreekt u engels:
17) Geboortedatum:
Mevrouw elisabeth
De lening bedrijf Elizabeth
Email: elizabethchristopherloan@gmail.com
Dank je,
Reageer op deze reactie
ELIZABETH CHRISTOPHER
Hallo,
Heb je een dringende lening nodig of heb je geld nodig om schulden af te betalen, apparatuur te kopen en financiële problemen op te lossen? Ben je afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Maak je geen zorgen meer, want hier is een legitiem leningbedrijf bekend als ELIZABETH CHRISTOPHER LOAN, waar de lening gemakkelijk wordt gemaakt voor in aanmerking komende personen en rechtspersonen met een rentevoet van slechts 2%
Contacteer ons vandaag via email: elizabethchristopherloan@gmail.com
TOEGEPASTE GEGEVENS
1) Volledige naam:
2) Land:
3) Adres:
4) Land:
5) Geslacht:
6) Burgerlijke staat:
7) Beroep:
8) Telefoonnummer:
9) Positie op het werk:
10) Maandelijks inkomen:
11) Bedrag van de benodigde lening:
12) Looptijd:
13) Lening Doelstellingen:
14) Religie:
15) Heb je eerst toegepast?
16) spreekt u engels:
17) Geboortedatum:
Mevrouw elisabeth
De lening bedrijf Elizabeth
Email: elizabethchristopherloan@gmail.com
Dank je,
Reageer op deze reactie
hanna
De naam is Hanna, een slachtoffer van fraude in de handen van valse kredietverstrekkers. Ik heb $ 10.500,00 USD verloren omdat ik een grote hoofdstad van $ 850,000.00 USD nodig had omdat ik bijna opgaf toen mijn bedrijf stortte, ik had nergens te gaan. Mijn zaken waren vernietigd en verloren in het proces, ik en mijn zoon zouden het niet kunnen doen om dit weer te laten gebeuren. In september 2017 ontmoette ik een vriend die me voorstelde aan een goede leninglener jasmin noor lening en ik contacteerde haar voor mijn lening en ik was blij dat ik mijn lening op mijn bankrekening heb ontvangen, net na 24 uur transport. U kunt contact opnemen met het bedrijf via email (jasminnoorloancompany@gmail.com) of whatsapp (+2349064423081)
Reageer op deze reactie
chan
Ik ben Chan uit Texas. Ik stond in een financiële situatie in mei 2015 en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd om leningen te zoeken van verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke, maar nooit met succes, en de meeste banken weigerden mijn krediet. Maar zoals God het zou hebben, werd ik aan een Goddelijke man voorgelegd aan een particuliere leninglener die me een lening van 620.000 EURO gaf en vandaag ben ik een bedrijfseigenaar en mijn kinderen doen het goed op dit moment, als u contact opneemt met een bedrijf met verwijzing om een lening zonder zekerheid te waarborgen, geen credit check, geen co-ondertekenaar met slechts 3% rente en betere terugbetalingsplannen en planning,
neem dan contact op met frankaustine. (frankaustine01@gmail.com). hij weet niet dat ik dit doe, maar ben nu zo blij en ik heb besloten om mensen meer over hem te laten weten en ik wil ook dat God hem meer moet zegenen. U kunt hem contact opnemen via hisemail ......frankaustine01@gmail.com
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
17 Nov. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
15 Dec. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
5 Jan. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek