Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / Friends with benefits advies

Friends With Benefits Regels

10 Jun 2012, door Arnoud in Dating tips

Friends with benefits

Friends with benefits zijn een wens van veel single mannen

Je kan ze bellen of sms-en wanneer je wilt, naar jou toe laten komen voor sex en ze naar huis sturen zonder een slecht gevoel.

Waarom is dit zo? Dit komt omdat je beide eens bent dat je jullie contact draait om de seks. Wat dus (meestal) betekent dat je elkaars gevoelens niet kwetst en je wel de voordelen hebt van een relatie.

In deze expliciete no-nonse blogpost ga je leren hoe je de mogelijkheid krijgt elke vrouw in een 'friends with benefits', ook wel fuckbuddy genoemd, te veranderen. En het zo houden tot je verder wilt gaan of je de friend with benefits relatie wilt stopzetten zonder haar te verliezen als een vriendin.

Ik ga je niet alleen vertellen hoe het moet, ik ga je ook vertellen welke dingen erbij komen kijken. Dus bereid je voor op een uitgebreide friends with benefits post!

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Hoe zorg je ervoor dat je een friends with benefits relatie krijgt?

Hier zijn wat friends with benefits tips en specifieke stappen.

1. Creër een connectie met haar – Er kan niets gebeuren zonder het bouwen van een connectie en een band met haar.  Als je alleen een same night lay wilt, dan hoef je niet veel connectie te hebben. Een friend with benefit is wat complexer, dus moet je bereid zijn wat meer tijd te investeren.

2.  Achterhaal haar situatie – Vraag haar of ze met iemand aan het daten is en of dat ze op zoek is naar een relatie. Als ze op zoek is naar een relatie dan is het waarschijnlijk niet een goed idee om met deze vrouw een friends with benefits verhouding te hebben, ze zal dan waarschijnlijk emotioneel meer waarde gaan hechten aan de verhouding.  Als ze single is en ze niet specifieks op zoek is dan naar iets is de situatie ideaal voor deze vorm van vriendschap.

3.  Zeg haar wat jij wilt en geef haar een keuze – Laat haar weten dat je haar seksueel aantrekkelijk vindt, maar niet op zoek bent naar iets serieus. Stel voor om elkaar te bellen wanneer jullie sex willen en gewoon wat lol willen maken samen. Laat het daarbij en kijk wat ze zegt.

Probeer niet needy over te komen als een wanhopige man die haar alleen wilt gebruiken voor de sex, dit is slecht voor je gevoel van eigenwaarde en zij zal daar ook op afknappen.

TIP:

Friends with benefits regels om na te leven

 • Gedraag je nooit wanhopig – Als je haar smst of belt en ze wil niet langskomen voor de seks, laat het dan daarbij en ga haar niet smeken of je gedragen als een wanhopige idioot.
 • Hou het tussen jullie – Het is niet nodig om de rest van de wereld te laten weten dat jullie sex hebben met elkaar. Dus mondje dicht ;)
 • Hou het casual – Als je haar te vaak voor sex belt, zal het saai worden en de spanning zal eruit gaan.  Een keer per is week goed.
 • Wees oprecht – Als ze je vraagt of je andere vrouwen ziet, wees eerlijk en zeg ja. Je hebt niks te verbergen, je bent niet in een relatie en het is niet exclusief.
 • Als je verliefd word, STOP – Gevoelens kunnen jaloezie opwekken en een hele boel andere problemen kunnen ontstaan. Dus als je voor haar valt hou het daarbij, tenzij het wederzijds is dan kan je de relatie natuurlijk een hele andere wending geven :).
 • Doe het veilig – Wees geen idioot, natuurlijk moet je het veilig doen. Zeker als je met meerdere vrouwen sex hebt.
 • Wees aardig voor haar – Vrienden behandelen elkaar niet slecht, dus je moet haar met respect behandelen. Ze zich anders gebruikt en goedkoop voelen, en geen zelf respecterende man wil dat.
 • Maak afspraken – Het is goed om een paar afspraken te maken zodat jullie beide weten waar jullie grenzen liggen.
 • Het zal eindigen – Aan alles komt een einde dus ook aan je fuckbuddy relatie. Als dit gebeurt laat het je niet storen zet je erover heen en vind iemand anders.
 • Wees niet beschermend – Wordt nooit jaloers of beschermend als je haar ziet met een andere man. Ze is niet je vriendin en ze kan dus daten en omgaan met wie ze wilt. Hetzelfde geldt voor haar als ze jou ziet met een andere vrouw.
 • Hou het simpel – Dit betekent geen dates, vakanties samen of iets dat ervoor kan zorgen dat je gevoelens krijgt voor haar.


Vertel haar als je een relatie begint – Als je een relatie begint met iemand moet je haar dat laten weten. Blijf geen sex met haar hebben, anders ben je vreemd aan het gaan.

TIP: Vijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor

Pas op: Jullie kunnen beiden gekwetst raken

Ja we houden allemaal wel eens van seks puur voor de lust, maar we zijn allemaal mensen dus op een bepaald moment kunnen aan beide kanten gevoelens ontstaan. Als dit gebeurt is het weliswaar afgelopen en zou je het moeten eindigen anders zal er iemand gekwetst raken.

Vaak gestelde
vragen en antwoorden:

Kan je een ex-vriendin in een friend with benefit veranderen?


Dat kan, maar dit zou erg tricky worden en je emoties zullen erbij betrokken raken wat gewoon niet een goed idee is. Dus het beste is om weg te blijven bij je ex op dit gebied.

Wat moet ik doen als ze gevoelens voor me begint te krijgen?

Je moet haar vertellen dat je niet open staat voor een serieuze relatie. Als het niet door kan gaan op een leuke, speelse en vrijblijvende manier, dan moet ze stoppen sex met je te hebben.  Het is heel waarschijnlijk dat ze dan zelf stopt met jou te blijven zien, omdat de gevoelens alleen maar zullen groeien.

Wat liggen de grenzen?

Hou het leuk en simpel, ontwikkel geen diepere gevoelens. Behandel haar niet slecht. Respecteer dat ze dit wil om dezelfde reden dat jij het wilt.

Dit zijn mijn expliciete friends with benefits lessen die je helpen om een of meerdere fuckbuddies in je leven te hebben.

Bekijk deze video eens wat vrouwen zeggen over friends with benefits:

TIP: 14 Tips om te Flirten met Whatsapp & Tinder (23 Screenshots!)

Tips van een vrouw

Om je nog beter te helpen heb ik ook onze vrouwelijke coach Kayleigh, een ervaringsdeskundige, gevraagd welke tips zij zou geven. Hier volgen ze:

Tip # 1: Wees eerlijk!

Een van de belangrijkste dingen is dat je niet bang bent om eerlijk te zijn over wat je wilt. Vrouwen kunnen dat echt op prijs stellen. Ik heb vaak genoeg in mijn leven gehad dat ik een leuke man tegenkwam en wist dat ik geen relatie met hem wilde.

Als hij dan na wat contact tegen mij zei: ‘Luister, ik vind je leuk gezelschap, maar ik geniet gewoon van mijn vrijgezelle leven en ik ben op dit moment niet op zoek naar een relatie’, dan was dit voor mij alleen maar fijn.

Het maakte het voor mij als vrouw makkelijk. Ik kon dan tegen hem zeggen: ‘Mooi, ik namelijk ook niet. Maar ik zou je wel graag de kleren van het lijf willen scheuren vanavond’. Op dat moment is de toon gezet.

Bottom line: wees dus open tegen een vrouw over wat je wilt en kijk hoe ze reageert. Eerlijk is eerlijk, dit werkt niet bij iedere vrouw. Je zal dus moeten weten met wat voor type je te maken hebt. Sommige vrouwen zijn gewoon serial monogamists: ze willen altijd een relatie.

Tip # 2: Behandel haar met respect!

TIP:

Dit is een belangrijke. Ze mag dan misschien niet je vriendin zijn en jullie hebben geen relatie, maar dat wil niet zeggen dat je haar moet behandelen als gewoon een bootycall. Het gebeurt heel snel dat je een vrouw niet meer met respect gaat behandelen zodra er geen lange termijn perspectief is.

Als je haar toch wilt houden als vriendin met voordelen is het belangrijk dat hoffelijk bent. Natuurlijk ga je niet met haar om zoals je zou doen met een vriendin, want dat schept verkeerde verwachtingen. Maar wees wel lief en charmant. Vraag hoe het met haar gaat, wat ze heeft gedaan, hoe haar dag was en spreek ook eens een keer samen af buiten de slaapkamer.

Als je besluit om samen een keer wat te gaan drinken of wat dan ook dan zal ze je daarna alleen nog maar extra willen belonen, omdat ze zich goed behandeld voelt.

Tip # 3: Presteer tussen de lakens

Oké, dit is misschien een beetje obvious, maar hier draait het wel om bij friends with benefits. Als je niet presteert in bed, dan is het zo voorbij. Ook is het zo voorbij als je alleen maar denkt aan jezelf en niet aan haar plezier.

Gelukkig vind je hier alle wat je moet weten om een seks god te worden (link naar product). Als je toepast wat je hier leert heb je genoeg skills om haar het hoofd op hol te brengen!

Tip # 4: Maak geen misbruik van de situatie

Hiermee bedoel ik dat je vooral geen misbruik moet maken van haar relaxte instelling. Zorg er dus voor dat je haar niet laat weten dat je naast haar misschien ook wel met andere vrouwen bezig bent als dat jullie understanding is.

Zij weet ook wel dondersgoed dat jullie niet exclusief zijn, maar ze wil zich niet een nummer of een van de zoveel voelen. Zorg er dus voor dat je een beetje discreet bent. En ik hoop dat ik dit niet hoef te zeggen, maar ik doe het toch maar voor de zekerheid: plan geen dubbele afspraakjes in.

Zorg er dus niet voor dat je snel weg moet bij haar, omdat je volgende afspraak weer op de planning staat. Vrouwen zijn niet achterlijk. We komen er dan vanzelf achter dat je van meerdere walletjes eet en ook al is dat bij friends with benefits niet erg, toch vinden we dat niet aantrekkelijk.

Tip # 5: Weet waar je aan begint

Dit is een mooie afsluiter. Hopelijk ken je jezelf goed genoeg om te weten waar je aan begint. Als je weet dat je er nu niet klaar voor bent of niet houdt van relaties, dan is friends with benefits een perfecte situatie.

Als je van jezelf weet dat je je snel hecht aan mensen, dat je niet teleurgesteld wilt worden of dat je jaloers bent aangelegd, dan kun je er beter niet aan beginnen. Friends with benefits werkt alleen als jullie van beide kanten duidelijk hebben dat het nooit meer wordt.

Probeer dus ook niet een friends with benefits te worden met een vrouw waar je een oogje op hebt, want dan begin je op de verkeerde voet. Zorg er dus de hele tijd voor dat de verhoudingen duidelijk blijven en als je merkt van jou kant of van haar kant dat het meer wordt en je wil dat niet, dan kun je er maar beter mee stoppen.

Hopelijk heb je zo genoeg tools om aan het werk te gaan. Ik hoor het wel wanneer je met net zo’n mooie vrouw als Mila Kunis in bed ligt ;)

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:


Vijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor
14 Tips om te Flirten met Whatsapp & Tinder (23 Screenshots!)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Patrick
Beste Judith,

Wat vervelend om te horen. Inderdaad geen leuke situatie. Het risico van friends with benefits is inderdaad dat eenn van de twee verliefd wordt en de ander dit niet kan beantwoorden.

Een klein advies voor de toekomst: Je geeft aan dat je van alles met hem deed. Hierdoor krijg je langzaam aan een emotionele band met iemand en dat wil je eigenlijk niet bij een friend with benefits. Het risico is dan erg groot dat je verliefd wordt en uiteindelijk gekwetst wordt.

Hou het bij een booty-call. Puur om de seks en verder niet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je elkaar leuk gaat vinden. In dat geval heb je geluk.

Sterke met je verdriet!
Reacties
Manis
Ook ik had een fwb relatie,
alhoewel ik getrouwd was en nooit van plan was mijn huwelijk op te geven.
Ik zei mijn FWB Relatie gelijk dat ik verliefd op hem was.
Toch begonnen wij hieraan.
Deden allerlij leuke dingen gingen uit dansen en zo.
Alles wat ik bij mijn man niet had.
Toen kwam het uit we zijn bijden door een hel gegaan.
Vreselijk gestalkt begreigd.
Hij hakte de knoop door,
Ik ben inmiddels gescheiden.
Hij is nu weer terug maar niet meer als FWB maar als Bf ,ben hier kapot van ,
Ik wil hem nog steeds,
We slapen bij elkaar lachen,huilen,gaan dansen,
Maar meer wil hij niet meer.
Opgeven is geen optie ,
Ik ben zijn manager en zitten samen nu zo ver in het Artiestenwereldje ,dat KAN,en WIL Ik niet opgeven!
Toch dat immense verdriet dat hij nooit de mijne zal zijn .
Graag reactie?
Reageer op deze reactie
ano
Ik had een fwb relatie, ik kreeg gevoelens, werd jaloers. Ik ging er kapot aan. elke keer als hij weg was wilde ik dat hij mij een berichtje stuurde. Dat hij aan me dacht. Ik dacht dat hij ook gevoelens voor mij moest hebben, dat je zoiets intiems niet met iemand kan doen zonder enig gevoel. Hij was mijn beste vriend, voor 2 jaar. Opgeef moment is het uit de hand gelopen en is hij erachter gekomen dat ik gevoelens voor hem heb. Hij zei sorry, en als hij dat had geweten had hij dit nooit met me gedaan omdat hij te veel van me houdt. Sinds dien deden we niks meer. Maar nu mis ik het. Hij zegt dat hij het best zou willen maar als ik maar geen gevoelens krijg. Zal ik gewoon liegen en genieten van de tijd met hem? ik weet dat als hij weg is, ik kapot ben omdat hij weg is. maar ik twijfel, want ik mis hem zo. help me.
Reageer op deze reactie
Kim
Het is best lastig indd.. heb nu een fwb alleen ik vind dat hij me met momenten met respect behandeld maar niet altijd.. komt miss ook omdat ik dus wel te veel appte en geirriteerd werd toen hij me geen beterschap wenste toen ik zei dat ik ziek was! Heb nu echt me gevoelens uitgeschakeld voor hem en me zelf voorgenomen dat als ik ooit weer gevoelens krijg voor hem ik er mee stop!

best lastig hoor.. dus denk goed na ! beide geslachten.

groetjes!
Reageer op deze reactie
Melissa De Ruysscher
Ik wil ook gewoon een fwb, heb er ene maar die is ziek momenteel, dus heb er ook nie veel aan op dit moment, we hebben 30 keren seks had, dus mis da rap ze...Heb constant oog voor andere jongens ook, maar zit in de week wel vaak alleen thuis natuurlijk, als er ne gast mij uitvraagt om op date te gaan, zeg k zeker geen neen...drm hoeft er nix te gebeuren, maar hou gewoon van de spanning en het avontuur dat er rond hangt...Ik laat mij graag verleiden en verleid zelf ook graag...Mn soulmate, ex vn mn zus; woont nie ver vn mij, ma hij heeft mij al zo vaak gekwetsd en afgewezen, dan wel weer willen, dan weer niks....
Reacties
Alexander
Hej Melissa,
Ik had tot voor kort een fwb, maar het is nu gedaan omdat haar man het is te weten gekomen.. Ik had graag iemand nieuw leren kennen..
Zin om me beter te leren kennen?
Groeten, Alexander
Reageer op deze reactie
anoniempje
mijn rijleraar en ik vonden elkaar super leuk. veel appen enzo..je kent het wel. veel praten dingen aan elkaar vertellen die een ander bijv niet wist. onze band werd hechter....een relatie wilde hij niet...so we became fwb.
het werd best lastig...because i felt in love with him...hij had alles stop gezet. hebben nu wel weer contact..maare het blijft zo freaking lastig...vooral te weten dat hij al die tijd een vriendin heeft. i feel so sad
Reageer op deze reactie
Dennis
Lijkt me erg spannend en opwinden om een fwb te hebben, nuttige tips Thankss!
Reageer op deze reactie
bastiaan
Een vriend van mij had een fwb dit is helemaal verkeerd gegaan toen zij geoelens voor hem begon te krijgen.. veel ruzie’s en nu zijn ze geen vrienden meer, zonde.. het blijft een ingewikkelde vriendschap
Reageer op deze reactie
Arno
Hi,
Ik heb pas een fwb-relatie, we voelen ons echt super samen maar zijn ook allebei getrouwd, ik 23 jaar zij 10, we doen het om uit de sleur te zijn en voelen ons geweldig samen; Toch heb ik de indruk dat zij verliefd begint te worden, is het dan beter te stoppen ? Weet het niet, dat is het moeilijke aan zo een relatie, alhoewel sommigen zeggen als je gehuwd bent is het geen fwb-relatie meer. Bijkomend is dat ik 52 ben en zij 29, zo jong raak je nog sneller verliefd, zij heeft een man en een kindje van 3, ik ben haar 2e sexpartner en ik geloof haar, ken haar al een tijdje en zij is altijd heel deftig, begrijp ook niet goed hoe we zover raakten, we hebben beiden lang getwijfeld maar de sexuele aantrekking was te groot, we moesten wel in bed belanden, hoe we er ook tegen vochten;
Ik wil gewoon zeggen dat het toch wel moeilijk ligt soms.
Reageer op deze reactie
2 hopeloze meisjes
Hallo allemaal,

Wij zijn allebei meisjes van 15, en we zitten met een probleem! Allebei willen we geen vaste relaties meer, want elke keer loopt het na een maand in duigen.. Daarom dachten we aan een friends with benefits - relatie! Alleen we kunnen zo niemand vinden die daar voor open staat, misschien komt dat ook omdat we allebei nog maar 15 zijn, en het op deze leeftijd nog niet echt gebruikelijk is. Toch zouden we het heel graag willen en zoeken we vrijwilligers, graag wel onder de 18 en niet jonger dan 15! We hopen op een reactie terug en wie weet zien we dan verder đź‘Ť
Reacties
sugar beer
Hee meiden ik ben 17 en ben ook opzoek naar een fwb relatie, ik kam julloe wel helpen met de sexuele behoeften maar geen zin in relatie problemen, laat het maar ff weten wat je ervan denkt.
Luuk
hey ,
ben een jongen van 16 jaar, op zoek naar een fwb relatie. heb geen behoefte aan een vaste relatie, laat maar weten mocht je me beter willen leren kennen (ook andere meisjes met interesse mogen me een berichtje sturen) ben te bereiken op kik, dan geef ik daar mijn nummer. mijn kik is: luuk299 (btw: ook andere meisjes met interesse mogen me een berichtje sturen)
Luuk
ben afkomstig uit brabant, vlak bij gelderland
jos
Hey ben gast op zoek naar een fwb 0479830166
Brooklyn
Hey meiden ik ben wel geĂŻnteresseerd ik woon alleen in Noord Holland maar vind het niet erg om naar jullie toe te komen ik ben 15 je kan me bereiken via 0663161880 ik wil ook alleen een fwb relatie ook andere meiden zijn welkom
Reageer op deze reactie
Jen
leuk voor even en achteraf hebben ze vaak spijt..iemand word verliefd en dan gaat het fout. Zelf ben ik helemaal geen fan van dat fwb gedoe.
krijg genoeg aandacht van mannen van welke leeftijd dan ook als ik dan ook nog alleen seks wil vind ik dat wel heel goedkoop van mezelf.
Nee ik wil gewoon een relatie met een man die ook seks wilt omdat hij van mij houdt. Zo voel ik me geen lust object en ik mis ook helemaal niets!
Reacties
Luuk
per ongeluk dubbelop..
Reageer op deze reactie
ANONIEM
4,5 maand geleden ontmoette ik tijdens het uitgaan een jongen waar ik uiteindelijk een one night stand mee had. Ik kreeg een halve maand daarna een relatie en sprak mijn one night stand alleen soms via facebookchat. Het ging uit met mijn ex-vriend en nu heb ik een fwb relatie met die one night stand. De seks is echt geweldig, maar het nadeel is dat we nooit in het openbaar over straat kunnen, want hij is 6 jaar ouder dan ik en wilt niet dat mensen verkeerd gaan denken. Ik wil ook wel eens gewoon als vrienden lunchen of de stad in, maar al die dingen wil hij dus niet. Het is toch niet voor niet FRIENDS with benefits? We kunnen ook alleen bij hem thuis zitten als zijn huisgenoot er niet is. Wat moet ik doen? Iemand advies?
Reageer op deze reactie
Patrick
Hoi Anoniem,

Hoe oud zijn jullie?
Als je nog vrij jong bent kan ik het me voorstellen. Al zie je op iets latere leeftijd het verschil nauwelijks natuurlijk.

Misschien wil hij echt wel alleen seks en niet meer. Heeft hij nog andere relaties?

Mannen zijn sterker geneigd om bevrediging te zoeken zonder emotionele connectie.

Dat is natuurlijk het grote risico van een friends with benefits relatie. Dat je stiekem meer wilt.

Misschien moet je voor jezelf goed duidelijk krijgen wat je met hem wil. Wil je stiekem een relatie? Zo klinkt het wel namelijk. Dan moet je daar met hem voor zitten en het recht voor zijn raap aan hem vragen hoe het nu zit. Tenzij je het nu goed vindt natuurlijk.
Reageer op deze reactie
ANONIEM
Ik ben 16 en hij 22. Ik vind het verschil niet zo boeiend, want ik lijk en gedraag me ouder dus mensen denken niet heel raar. Ik wil juist alles behalve een relatie, want daar ben ik gewoon niet voor gemaakt. Hij noemt mij altijd koud, door hoe ik over dingen denkt. Het enige wat ik wil is respect, dat hij maar me verlangt en op zijn tijd soms leuke dingen doen. Echt gewoon dat \"Friends\" deel in fwb. Hoe moet ik m overtuigen?
Reageer op deze reactie
broken heart
uit eigen ervaring! loopt steeds fout af. Altijd wordt er 1 iemand gekwetst. is heel erg leuk ... in het begin. tip: niet aan beginnen!
Reageer op deze reactie
Anoniem
Haaai,
Een paar weken terug heb ik me door mn beste vriend laten verleiden. Het was alleen maar voorspel, maar nu willen we allebei meer. Alleen is het probleem dat ik gevoelens heb voor hem, al best een tijdje. Hij weet dat niet en vermoedt denk ik ook niks. Is het wel zo verstandig om een stapje verder te gaan dan alleen voorspel met mn beste vriend voor wie ik gevoelens heb?
Reageer op deze reactie
Jasper
Hallo,

Dan zie je hier al die mensen praten over een fwb maar dan krijg je het zelf niet voor elkaar :/ iemand nog tips?

Jasper
Reacties
Mandy
Vaak gebeurd het juist op een onverwachts momenten. Sinds een paar weken heb ik seks met een goeie vriend van me. We voelen ons tot elkaar aangetrokken, maar willen beide geen relatie. We zijn ook niet verliefd op elkaar, maar doen wel dingen samen. Bioscoop enz. Hij houdt m'n hand vast en zoent me gewoon. Hij zit nog in lastige situatie met zijn ex en ik ben druk met m'n eigen leven. We wonen ook niet dicht bij elkaar dus als we elkaar zien is het een dag/weekend etc. Voor de buitenwereld zijn we gewoon vrienden. Misschien is onze situatie wel uniek, maar ik weet dat hij mij leuk vind, alleen een relatie is voor ons niet haalbaar. Ik voel niks voor hem verder en als dit wel gaat gebeuren dan zet ik het stop. Je moet goed de voordelen en nadelen naast elkaar leggen en bij ons gebeurde het gewoon. Op langere termijn misschien niet verstandig. Maar als tip kan ik je meegeven; als je iemand ontmoet, kijk eerst wat haar wensen zijn. Is ze op zoek naar een relatie? Kijk verder. Wil ze wel de lusten maar niet de lasten, maak duidelijke afspraken en wees respectvol.
Reageer op deze reactie
herbert
Hallo, ben een wat op leeftijd zijnde man en op zoek naar een FWB. Zou het leuk vinden om reakties te ontvangen van mensen die ervaring (willen) hebben met een wat oudere FWB. Ben erg benieuwd naar de reakties. Xx Herbert
Reacties
ceel
Hoi hoi mail me snel en win komen er wel uit geloof me
Peter
Hi Ceel, wil wel eens wat met jou....
Gr,Peter.
Reageer op deze reactie
Lotte
Tijdens het uitgaan ook een gozer tegen gekomen, one night stand gehad daarna wou hij me meer zien en zij dat hij speciale gevoelens had voor me maar geen relatie wou/kon. Nu, een halfjaar later ben ik veel meer voor hem gaan voelen. We hebben gedate samen, leuke dingen gedaan maar vooral seks gehad zonder n relatie. Friends with benefits dus. Ik kan er alleen niet aan dat iemand zulke intieme dingen deelt zonder gevoelens. Aangezien hij zij dat hij die wel had geloofde ik dat dat ook was. Blijkt nu dat hij met andere meiden naar bed is gegaan. Ik voel me zwaar gebruikt en heel dat friends with benefits verhaal is voor mensen zonder verantwoordelijkheids gevoel of met een bindingsstoornis. Wel de lusten, niet de lasten. Seks, vriendschap, het is iets wat tussen twee mensen groeit en aandacht aan besteed moet worden. Het kan zo mooi zijn. Jammer dat het verpest wordt door oppervlakkige en egoistische mensen. Voor wie het wel lukt, en het samen eens zijn is het geen probleem en misschien een prima oplossing. Ik geloof er niet in.
Reacties
madaleina
laat je niet gebruiken hou je eer hoog ik heb dit ook mee gemaakt ik heb heel veel verdriet gehad ik ben het nu aan het verwerken laat je niet gebruiken je ben meer waard dan dat
Reageer op deze reactie
wendy
The guy who wrote this is an asshole. Don't go for guys like that.
Reageer op deze reactie
Anoniem
Zolang de vriendschap hetzelfde blijft is friends with benefits geweldig. Op die manier kom je toch aan je behoeftes, maar je zit niet vast aan een relatie. Ik heb ook in zo'n situatie gezeten. Ik dacht eerst dat het geen invloed had op onze vriendschap, maar later bleek dat toch een tikkeltje anders. Hij vond het steeds ongemakkelijker worden, en probeerde me daardoor een beetje weg te duwen om het zo maar te zeggen. Hij zei tegen me dat ie niet meer alleen met me kon chillen zonder dat hij opgewonden raakte, en dan zou het toch weer gebeuren en dat wilde hij niet meer omdat hij wou voorkomen dat het nog ongemakkelijker zou worden. En nu, spreek ik m eigenlijk niet meer... Ik ben mn beste vriend kwijtgeraakt door dat fwb, en ik heb hier wel van geleerd
Reageer op deze reactie
Anoniem
2 hopeloze meisjes,

Ik sta er wel voor open.
Ben 15 jaar oud.

Greetz
Reacties
mattias
Hey,
hoe kan ik je contacteren?
Reageer op deze reactie
Rano
Wie kan mij helpen,ik ben verliefd,maar zei is ook verliefd op mij. Maar zij wil een relatie met mij maar geen sex. want ze wil alleen sex met andere wtf moet ik hier mee. Want ze wil wel dat ik voor haar ben enzo. Als ik het zo zie is het beter dat ik geen relatie aan moet gaan met haar??
Reageer op deze reactie
Gwen
Hee People!

Friends with benefits is shit.. ik heb het een jaar lang meegemaakt. en ik werd verliefd.. Tips: niet aan beginnen en als je toch wilt weten of hij gevoelens voor je heeft: begin over andere mannen en kijk hoe hij reageert. ik dacht op een gegeven moment als dit is hoe je als vriend bent verdien je geen benefits!
Reacties
esmee
Ben het helemaal met je eens.
Reageer op deze reactie
LePaNo
Ik weet niet eens of ik het nu heb.
Echter ze is zwanger en ze will het weg halen..
Echter nu krijg ik gevoelens voor haar
Ik weet het niet. We zijn samen op vakantie geweest en zij laat niet merken hoe onze relatie staat
Is het F.W.B. of toch meer
Als ik het vraag dan doet ze ontwijkend
Ik weet het ff niet meer.
Ik wil wel verder maar is dit goed.
Of moet ik haar de keuze geven.
Ik word misschien vader en ik kan me zelf wel handelen als dit gebeurt maar ik weet het niet.

Wat begon als spanning na een 3,5 jaar relatie met me ex word snel ingewikkeld.

Ik weer het niet.
Ik hou misschien wel van haar maar misschien is het wel gewoon het feit dat ik vader kan worden
Wat ik BTW wel wil worden (evt)

Mvg
Lepano
Reageer op deze reactie
kyra
Ik heb ook een fwb gehad voor 2 jaar. We hadden duidelijke afspraken. En we spraken meestal 's avonds af i.v.m. Zijn vriendin. Na een tijdje begon hij gevoels voor mij te krijgen, maar hij durfde het niet uit te maken met zijn vriendin. Aangezien zei een collega van mij was. Uiteindelijk hebben we besloten om ermee te stoppen. Daar ik een nieuwe vriend had, nog geen week later was zijn relatie gestrand. Achteraf kreeg ik te horen dat hij dat gedaan had om ons een kans te geven. Inmiddels zijn we alweer 2,5 jaar gelukkig samen.
Reageer op deze reactie
Desiree
Hallo,

Ik heb een tijdje met een jongen gedate, nou eigenlijk was het meer dan daten.. we sliepen op een gegeven moment 4x in de week bij elkaar en werden heel erg close op alle fronten.. alleen \"de stempel\" relatie ontbrak nog, op een gegeven moment schrok het hem af dat het zo snel ging tussen ons en hoe close we waren en vertelde me dat hij me geen pijn wou doen omdat hij niet wist wat hij allemaal wou ( we kwamen net beide uit een lange relatie).. ik had ditzelfde gevoel dat het me eigenlijk wel te snel ging en te close werd maarja, als het goed voelt ondanks dat je net iets achter de rug hebt.. waarom zou je het geen kans geven?
Ik was er kapot van, maar we bleven elkaar zo nu en dan zien op een vriendschappelijke manier maar ook dan voelde we beide gelijk die band en waren onze blikken niet van elkaar af te slaan, ik heb voorgesteld geen contact meer te hebben omdat ik mijzelf hier pijn mee deed om elkaar te blijven zien en spreken.
Dit vond hij verschrikkelijk, uiteindelijk deed hij veel moeite om me te spreken en te zien en liet duidelijk merken weg van me te zijn maar bindingsangst te hebben en hij niet wist of hij 100% voor mij wou gaan.. Nu hebben we elkaar een tijdje niet gezien en kwamen elkaar tegen, we hebben samen een potje gepoold, uiteindelijk bij een vriend van hem wat gaan drinken (eigenlijk een beetje teveel) en je weet wel weer hoe dit eindigde, bij elkaar in bed en in elkaars armen wakker worden, hij knuffelde me nog steeds hoe die me eerder ook knuffelde en hoe die naar me kijkt, zo zie ik hem niet naar een ander kijken.. het voelde gewoon gelijk weer vertrouwd.. maar we hebben het een tijdje geleden over een friends with benefits gehad en ondanks dat ik hem nu meer op een vriendschappelijke manier kan zien omdat we weinig contact hebben denk ik niet dat dit verstandig is ofwel?
Reageer op deze reactie
Melissa
Hoi ,
Ik heb nu een relatie en na een hele tijd stuurt mijn ex mij terug
Ik merkte dat er iets anders was aan hem en we hebben toen paar keer afgesproken.
Op een gegeven moment keek hij heletijd naar mijn borsten
Hij vroeg toen of ik op zijn schoot wou zitten en dat deed ik en toen hebben we gekust.
Nu loopt het een beetje uit de hand :s
Ik merk dat hij meer en meer wilt maar ik wil hem niet weer kwetsen
Maar is wel handig als mijn vriend niet bij mij is en we hebben allebei zin kan ik gewoon direct na hem gaan want hij woont in mijn straat maar ik wil een ervaren man xs wie heeft er raad?
Reageer op deze reactie
Jasmijn
F w b.
Het klinkt mij goed in de oren.
Ben zelf een vrouw van 25
en heb sinds 2mnd een nieuwe buur gekregen onder mij.
Hij is net 20.
Spannend... Paar keer al gekletst, wat gedronken en samen nachten doorgetrokken.
We zoenen en strelen elkaar omdat we allebei ervan genieten. Wat een spanning al een maand lang. Naar t werk smst hij of ik om een sigaretje te roken. Ik zie t licht aan bij hem en hij hoort mij thuiskomen.
Alles is zo gehorig in de woning, muziek hoor ik van hem en zelf hij hoort mij het bad vol stromen. Weet niet goed wat ik ermee wil en hij weet het ook niet. Ik zeg meestal je leeft maar 1 keer dus 100% genieten. Ook heb ik gezegd als er gevoelens komen gewoon zeggen dan zoeken we wat afstand. Wat ie het lekker om zo met de buurjongen samen te zijn. We hebben nog geen 'echt sex gehad' kan het bijna niet tegen houden... We zullen zien

Reacties
Ronald
Ja dat klinkt zeker erg leuk.
Ik ben ook al enige tijd op zoek en hoop binnekort iemand te vinden, ben zelf overigens 25
Reageer op deze reactie
kleintje
Sinds kort heb ik mijn fwb weer. Duidelijke afspraken zijn we single dan ontmoeten we elkaar zijn we in een relatie dan zijn we just Friends.
Geweldige uitvindingen fwb hij is toch de gene waar ik de beste seks mee heb. Misschien omdat er geen verwachtingen aan zitten. Bij een relatie wil je jezelf van je beste kant te laten zien en bij fwb gaat t toch maar om 1 ding. Gewoon ff lekker ongegeneerd vrijen. Enkele vriendinnen weten t en vonden t maar niks omdat hij 11 jaar ouder is. Vragen ook geregeld waarom ik niet een fwb zoek van halverwege de 20. Tja zal de levens ervaring wel xijn. Ik zeg gewoon doen maar idd zodra er gevoelens zijn er direct een punt achter zetten. Wij zijn blij voor elkaar als we weer verliefd zijn op een (toekomstige) partner en laten elkaar met rust.
Reacties
Raaf
Jouw situatie (11jr verschil) lijkt op de mijn (ik 55) eerste fwb, die kortgeleden is beëindigd. We blijven wel vrienden. Wie weet belt ze nog eens, maar dan zal ik er anders instaan. Zelf veel meer genietend (in de mind) zonder dit aan je hart te koppelen.
Ik kende fwb namelijk niet en had veel moeite met de afsluiting ervan.
Nu ik hier eens heb bijgelezen, valt het allemaal veel beter op z'n plek.
Reageer op deze reactie
nicky
haai ik ben nicky ik ben 16 jar oud ik heb een brandende vraag ik had een vriend en we childen somden toen hadden we gezoend en toen had die vriend tegen zn oudereb broer gezegt dat ik goed kon zoenen zo is het begonnen we begonnen te appen en childen vaak dat ging 2 jaar zo door opgegeven moment deden we steeds meer in die twee jaar en dit jaar was de seks gekomen we hebben nu al af en toe seks gehad maar ik begon hem stiekem leuk te vinden mn beste vriendin weet het aleen maar omdat een paar kinderen ons een keer op elkaar zagen lagen gingen roddels rond school terwijl ik mn bek gewoon heb gehouden nu denkt hij steeds dat ik dingen rond lul en niet te vertrouwen ben we hadden laatst ruzietje in de avond hij zei dat we pas verder zoude gaan als alles weer beetje rustig is maar gelijk de volgende avond appte hij me dus toen hadden we afgesproken en weer sex maar mn vriendin let heel goed op hm en ze valt steeds iets op dat hij constant kijkt waar ik ook ben elke keer weer en mn vriendin zegt dat hij me stiekem wel leuk vind maar zelf weetik het niet zo goed of dat waar is zelf heb ik wel rond overal lopen pijlen en kwam ik achter veeldingen veel jongens zeiden tegen me dat hij een player was enzo maar uiteindelijk bleek er niks van te kloppen want die gozers waren veliefd op me ik ben al honderden keer gevraagd maat het zijn gewoon mn vrienden waar ik absoluut niet op ben dus ze waren jaloers maar uiteindelijk bleek dus het enigste meisje te zijn voor hem en doet hij hetmet niemand andermaal laatst ging het ookeen keertje mis de tweede keer toen we sex hadden kwam hij erachter dat het condoom gescheurd was gelijk begon hij die hele avond te piekeren dat zn vader hem afmaakt en zn moeder dat tie beter zm kon plegen want je word ermee vreselijk gepest enzo we hadden afgesproken momring afterpil heb ik genomen ben niet zwanger maar het feit al dat hij zich erg druk maakte dat we ouders zullen worden leek voor mij weer een teken dat tie me wel leuk vind maar iedergeval bijna alle avonturen zit erin ps: ik ben bang dat hij geen relatie wil vanwege dat hij vroeger een relatie had maar het rond school ging en overal mensen zich ermee gingen bemoeien daarom ben ik dat hij daarvoor geen relatie wil en zo op zn manier doet want het moest stiekem ook in de tijd toen we nog maar op het gebied van chillen was en verder nog niks hadden gedaan daarbij op ee avond kwam ik thuis e mn moeder gaf me een knuffel en toen zag ze een filmpje afgespeeld dat we sex hadden gehad daarbij ik heb hm ontmaagd ik was al ontmaagd dat weet hij ook allemaal maar mn ma zei dat een paar maanden later want ik vroeg zo van hoe de fuck weet jij dat ik heb jou dst nog nooit verteld dusja iedergeval bij die avond dat misging h mn moeder ook een filmje gezien dat het twe kanten zouden opgaan dat we een relatie zoude krijgen maar dat zn vader mij niet accepteert en dat hij moet kiezen tussen zijn vader sport en mij iedergeval mn moeder heeft me veel details verteld ook waar we childen hoe het eruitzag en wat zn leven inhoud ik heb zulke dingen nooit tegen haar gezegt iedergeval het is een lang verhaal maar ik zit er zo erg mee ik wil het nu uiteindelijk weten uiteraard om dat we nu ruzie hebben dat egt al paar weken duurt geen contact maar hij kijkt nog altijd !!! maar hij wil het effe rustig hebben rond school enzo om dat iedereen wel dingen rondbalzet niks van waar we gaan sowieso weer verder tot beetje rustig is maar mensen wat denken jukte vind die me stiekem wel leuk maar hij is verlegen en durft niet vanwege mensen of is het toch aleen maar friends with benefit ??? help mee
Reageer op deze reactie
nicky
heei sorry mensen ben og wat vergeten toe te voegen

ook daaernij zijn er een paar toevallige heden ik ben 24 dag jarig hij ook op 24 maar ik in maand nov hij een maand voor november
ook waren er af en toe een romantische sfeer als we childen elkaar handen vast pakken elkaar blijven staren vaak heeft tie gezegt ik hou van je en we hebben ook zo onze speciale acties bij het chillen bij het zoenen blazen opeens en dan blaas je keihard terug en dus zit je mond vol lucht en zn mond dan blijven we netto lang blazen tot er een van ons verliest en dus puffend bij komt ook deden we vroeger oor likken ofs ook doen we blazen in elkaars gezicht en dan snel wegkijken en dan als je kijkt dat hij weer snel blaast bv of andersom zulke spelletjes

dit moest ik even melden srry maar ik vind dat dese relatie niet egt lijkt oop een friends with benefit al zeg ik het zelf die hebben het zo niet zo exclusief ook weten we veel van elkaar egt veel gewoon wayt vinden julie is dit nou meer dan een friends with benefit of iss dit gewoon fuckbuuddys dus ?
Reageer op deze reactie
nicky
heei sorry mensen ben og wat vergeten toe te voegen

ook daaernij zijn er een paar toevallige heden ik ben 24 dag jarig hij ook op 24 maar ik in maand nov hij een maand voor november
ook waren er af en toe een romantische sfeer als we childen elkaar handen vast pakken elkaar blijven staren vaak heeft tie gezegt ik hou van je en we hebben ook zo onze speciale acties bij het chillen bij het zoenen blazen opeens en dan blaas je keihard terug en dus zit je mond vol lucht en zn mond dan blijven we netto lang blazen tot er een van ons verliest en dus puffend bij komt ook deden we vroeger oor likken ofs ook doen we blazen in elkaars gezicht en dan snel wegkijken en dan als je kijkt dat hij weer snel blaast bv of andersom zulke spelletjes

dit moest ik even melden srry maar ik vind dat dese relatie niet egt lijkt oop een friends with benefit al zeg ik het zelf die hebben het zo niet zo exclusief ook weten we veel van elkaar egt veel gewoon wayt vinden julie is dit nou meer dan een friends with benefit of iss dit gewoon fuckbuuddys dus ?
Reageer op deze reactie
36
Ik ben zelf een man van 36 jr ben nu ruim een jaar friends with benefits zij is 37 jr het vreemde is we kunnen ook uren bellen met elkaar gemiddeld 45 uur per week in het eerste 3/4 jr nu zo'n 10 tot 20 uur.Zij is wat uiterlijk en innerlijk betreft wel echt mijn type. Ik meer wat innerlijk betreft. Net als in een relatie heeft friends with benefits ups en downs etc. Mijn advies wees ontspannen en geef je grensen duidelijk aan naar elkaar. De seks met haar is voor mij de beste seks ever. En de fwb heeft me sterker gemaakt omdat ik wel een gevoelig type ben. Dus ook wel een leer proces voor mij. Weet wel als ons contact zou stoppen ik nooit meer zulke seks beleef als met haar. Als we seks hebben zijn we echt 1 dat maakte de fwb aan het begin wel moeilijk. Nu gewoon gezelligheid goeie seks en we kunnen extreem goed luisteren naar elkaar. De meeste meiden/vrouwen voor haar konden dat niet en zij wel. Weet wel als we geen seks meer hebben, ik eerst opzoek moet naar een nieuwe sekspartner en daarna wel de vriendschap met haar kan hervatten. Vindt haar een mooi mens. En extreem sexy.En als ik in deze situatie een leuke vrouw tegenkom ben ik ook vrij heb natuurlijk dezelfde rechten als haar ; ) Soms is fwb erg complex maar dat kan een relatie ook zijn. Wees eerlijk geniet ontspan en leer van elkaar. En heel belangerijk heb respect voor elkaar. Het is ook wel weer wat bij deze tijds geest past. Alles heeft zijn voor en nadelen natuurlijk
Reacties
anet
Wat ik niet begrijp is,alles fantastisch alles leuk, doen alles samen maar we noemen het friends with benefits geen relatie?
Reageer op deze reactie
Jo-Anne
Ligt het aan mij of lijkt deze blog meer een soort spoedcursusje 'hoe veins je vriendschap met een vrouw om haar lekker het bed in te krijgen'. Het friends-gedeelte lijkt nogal in dienst te staan van de benefits.
Reageer op deze reactie
Anoniem
Vaak hoor je dat gevoelens voor de ander een einde maakt aan de fwb relatie.
Ik heb een fwb relatie met een vrouw, die heb ik leren kennen in dit jaar. Beide net uit een huwelijk en relatie. Een klik was er meteen met deze vrouw en begon gevoelens te ontwikkelen voor haar, dit kenbaar gemaakt en letterlijk 1 maand is het contact op een laag pitje gezet. Nu een paar maand verder nog steeds fwb terwijl ze weet dat er nog gevoelens zijn voor haar. We zien elkaar 1 a 2 pw, bespreken elkaar problemen, helpen elkaar en hebben de tijd van ons leven. Zo kan het dus ook.
Reageer op deze reactie
stefan
Ey zijn ben zelf jongen van 26 die weer op zoek naar fwb na tijdje relatie te hebben gehad is dan begin vorige jaar gestrand en nu wel eens zin om bezig te gaan zonder vast verplichtingen :-) als er nog gezellige meiden zijn .....
Reageer op deze reactie
boefie
Heb een jaar een fwb.. En tot nu gaat dit goed. Beiden getrouwd.. We zien elkaar zo om de drie weken. Genieten van elkaar. Tuurlijk wel eens app.naar elkaar of sexy foto versturen.. Maar tot nu blijft t hierbij....
Reageer op deze reactie
doppie
Goedemorgen allemaal, ik ben doppie uut grunn (groningen) en mijn inziens zou voor bepaalde mensen fwb ideaal zijn om iets met een vrouw te mogen doen maar dan moeten er wel duidelijk adspraken zijn van bij wie en wanneer en mocht er iemand echt verliefd worden dan kun je er altijd over praten toch? We zijn volwassen mensen tenminste daar ga ik van uit. In mijn persoonlijke situatie zou een fwb mogelijk zijn omdat ik voorlopig geen (normale) relatie omdat mijn relatie sinds een half jaar over is en ik het eerst wel goed vind zo,maar ja de mens heeft zo zijn haar verlangens dus voor mij zou het ideaal zijn op dit! moment tenminste. gr doppie uit groningen.
Reageer op deze reactie
Aniempjee
Hey,
Ik heb sinds pas ook een FWB alleen vind ik het een beetje awkward als ik weg ga en hij zit ook nog is bij me in de klas..
Ik ben ook een paar keer met hem en een paar vrienden op vakantie geweest, maar nu ik al deze verhalen hoor, hoop ik niet dat onze vriendschap er aan gaat.

Xx meisje van 13
Reageer op deze reactie
Luuk
ben een jongen van 16 en kom uit brabant (vlak bij gelderland). ben op zoek naar een meisje voor een fwb relatie. mijn kik is: luuk299, mocht je geen kik hebben, stuur dan hieronder even een berichtje, regelen we wat anders
xx
Reageer op deze reactie
anoniem* :)
Hoi ik ben een jonge van 16 en heb sinds kort ook een fwb relatie maar het probleem is dat we wel gevoelens hebben voor elkaar ... ze wou gewoon effe geen relatie maar zei dat we wel zouden zien wat er verder van komt is dot verstandig?
Reageer op deze reactie
Jan
Hoi,
Ik ben Jan uit Zuid-Limburg.
Ik zou graag een fwb willen hebben.
Maar mijn probleem is dat als ik iemand leuk vind dicht klap.
En als iemand mij leuk vind, zie ik dit niet en gaan ze uiteindelijk naar iemand anders.
Dus dames, uit zuid-limburg, tussen 18 en 40 jaar en op zoek naar een fwb, laat maar weten of je interesse hebt en hoe ik je kan bereiken om eens kennis te maken.
Jan
Reageer op deze reactie
Willem
Hoi,

Ik ben dus Willem en wil graag een FWB hebben. Het probleem is dat ik getrouwd ben, dus een relatie zit er zeker niet in. hoe komt het dat ik daar naar opzoek ben, ik ben nogal een laatbloeier en mijn echtgenote is de enige en eerste vrouw waarmee ik seksueel contact mee heb. Ik zou graag experimenteren op seksueel vlak, maar mijn echtgenote is er niet voor te vinden. Ik wil zeker niet wanhopig overkomen, maar wie kan mij hierbij helpen?
Reacties
Klaas
Heel snel op Tinder kijken
Reageer op deze reactie
destiny
kom net uit een fwb relatie,korte tijd ,gezellig bij hem thuis op de bank,samen terrasjes doen maar ik werd jaloers en voelde me gebruikt omdat ik dat dat hij iets voelde voor mij,stom natuurlijk,nu is hij sinds 3 dagen boos op mij ,jammer want ik mis hem echt,was n goede mam,heb behoefte aan intimiteit,hij woont 4 huizen achter mij hopelijk komt het nog goed ,
Reageer op deze reactie
Klaas
Ik heb drie fuckbuddies en af en toe een liefdesrelatie. Ideaal:1 wil zo'n 4x per jaar alleen doggy-style genomen worden, 1 wil experimenteren en met de derde neuk ik wekelijks de sterren vd hemel en soms voor de afwisseling een ONS met een toevallige voorbijgangster...
Reageer op deze reactie
Michel de B
ik heb een relatie gekregen met mijn FWB, eerst begon het als vrienden maar later begonnen we seks te hebben, niets van waar dat je dus altijd in de friendzone hoeft te blijven
Reageer op deze reactie
Boterbloempje765
Hoi.
Ook ik een vrouw van 21 heb een fwb relatie. Ben getrouwd, en heb een kind. De fwb , heb ik al jaren lang contact mee en we draaien steeds om elkaar heen. Daarom hebben we besloten een fwb relatie te nemen. We hebben 1x per week seks (soms 2x).. ik verzin allerlei smoezen om heen te gaan, (hij is alleenstaand) terwijl ik dan eigenlijk bij hem ben. De seks is heerlijk. Ooit begon het met webcam seks, later in de auto , en tegenwoordig in bed. We delen onze levens wel me elkaar. Het is spannend. Je hoopt niet betrapt te worde,maar in je achterhoofd weet je dat dit ooit eens door de mand valt. We hebben de afspraak geen seks met een ander, en zowel wees open en eerlijk. Nog een afspraak is, als je iets niet fijn vind,geef het aan.
En als laatste.. laat elkaar genieten!
Reacties
Raaf
Zo gelijk.
Afspraken maken en elkaar laten genietem en elkaars leven respecteren.
Zelf 55 en getrouwd. Vrouw wil geen sex meer. Niet met.mij of een ander.
Er kruiste iemand van 11 jr jonger mn pad. Werd de eerste fwb. Nu achter de rug. Geweldige ervaring. We blijven friends forceer.
Reageer op deze reactie
Bebogeen
Allen,
Ik heb ook wat hulp nodig. Het lijkt me geweldig ongecompliceerde seks te hebben met een fwb, maar wat is nu een goede (gratis) plek om die dames te ontmoeten?

Ik zag ook wat oproepjes op deze site trouwens.
Ik zit ook op kik.

Hoop wat tips te krijgen. Ben openminded.

X Bebogeen
Reageer op deze reactie
metalhead
Hej,

vrouwen die zin hebben in spannende chat en wie weet FVB, maar dat laatste doe ik enkel bij goede klik, mijn username op kik is jerombom.
groeten!
Reageer op deze reactie
Martijn38
Hey hoi,

Ik loop al best wel lang met de gedachten in mijn hoofd om een FWB relatie aan tegaan met een leuke lieve goed uitziende vrouw alleen ja vind die maar eens Haha,en ik weet niet of er op dit forum vrouwen zijn die daar wel open voor staan om met mij in contact te willen komen. Ik
Heb KiK firefighter058 of stuur anders even een berichtje.het liefst een vrouw uit het noorden van het land.

Groeten M.
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
23 Aug. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
20 Sep. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
18 Oct. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel
MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)