Vrouwen Versieren Tijdens Het Backpacken: De Ultieme Gids

24 Apr 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Het pittoreske Lloret de Mar, Terschelling & Chersonissos

Ben jij oerhollands en ouder dan zeventien? Dikke vette kans dat je naar één van bovenstaande bestemmingen bent geweest. Dit soort vakanties waren een hoogtepunt van het jaar, en bestonden voor mij uit drie dingen:

 1. Bij het zwembad liggen en naar meisjes kijken
 2. Malibu-cola & bier drinken
 3. In de club staan en naar meisjes kijken

Lloret de Mar was voor mij dé bestemming.

In deze blog lees je:

Beach girl

Ik weet allemaal het nog exact, op de dronken blackouts na… Malibu-cola & bier is de weapon of choice. Voor de zeventienjarige-mij is dit spul als wat spinazie voor Popeye is. Helaas maakte het – net zoals de toeristen – meestal een retourvlucht. Toch vind ik het ‘t waard, na een aantal glazen durf je plots van alles! Groot nadeel echter is dat mijn alcohol-sweetspot bizar nauw luistert.

Mijn zeventienjarige uitgaanstactiek op vakantie is dit: barhangen en Malibu-cola drinken tot ik mijn alcohol-sweetspot (ASS) bereik. Je ASS kent twee zijden: eentje dat je precies lekker los van de alcohol bent, en de ander dat je nog sociale normen kan erkennen.

Als ik dan lekker op mijn ASS zit, begin ik vrouwen aan te spreken terwijl ik doordrink. Domme fout. Omdat ik een hele kleine ASS heb val ik snel van mijn ASS af. Als ik dan van mijn ASS glijd, ben ik meteen weer terug in de apathische dieptes van mijn persoonlijkheid. Mijn tactiek is plots weer vrouwen aanstaren en meer alcohol consumeren. Je hoopt erop, maar ik heb één ding geleerd van alle ASS’es die ik heb gehad: die ene lekkere ASS komt nooit meer terug...

Alcohol sweetspot

Figuur 1. ASS-model. Full-on-pick-up-nerd-mode is niet compleet zonder diagram

Naar Lloret, Terschelling en Chersonissos ging ik met o.a. Richard. Hij is een good-looking en walgelijk goed met vrouwen. Iedere avond zoent hij een meid, meestal al bij het indrinken.

Nu dreig ik op de tweede vakantie een rij met niemand te zoenen. Deze shit is te beschamend voor me en écht slecht voor mijn ego. Ik verzin dat ik een meid had gezoend toen ik Richard expres even kwijt was geraakt. Hoe kan het dat ik twee vakanties lang geen enkele vrouw zoen terwijl hij het soms s’middags al voor elkaar krijgt in het zwembad.

Ik bedoel kom op zeg!!!

De Pickup Pelgrimstocht

Als je één ding over me wilt weten dan is het dit:

Ik ben in die zin ook maatschappelijk gehandicapt, incapabel om te luisteren naar iemand die zich mijn baas noemt. Ik leef voor plezier, passie en pu$$$$$ay (geintje).

Uit honger naar avontuur, en angst voor een negen-tot-vijf besloot ik in 2011 om 13 maanden te gaan reizen. Ik trapte af in Australië op een festival in de woestijn. Ik dacht dat ik behoorlijk goed was met vrouwen versieren. Maar in mijn eentje op een ander continent viel het walgelijk tegen. Ik besloot daar in de Australische Outback dat deze reis zou staan in het meesteren van de kunst van vrouwen versieren. Ik was al redelijk goed, maar nog niet fantastisch goed.

VriendinnetjeEen lief vriendinnetje met wie ik een tijd reisde.

Mijn vier doelen voor die reis:

Om mijn reis te bekostigen benoemde ik mezelf tot masseur (fuck it, het is een onbeschermde titel) en ik koop een massagestoel. Overdag doe ik massage op donatie op stranden, parken, festivals en soms op feestjes. Autraliërs zijn onwijs welvarend en ze gaven me dikwijls 20$ voor een massage van 10 minuten.

In Sydney had ik weinig succes, in Melbourne pakte ik momentum en in Byron Bay leerde ik een paar echte game changers. Ik vinkte in 1 week 3 punten van het bovenstaande lijstje af. Hoe ik dat deed vertel ik je zo, nu eerst...

Hoe overal op reis vrouwen te versieren

Tegen een aantal dingen loop je moeilijk hard tegenaan als je op reis bent. Super leerzaam. Maar een paar domme dingen had ik mega makkelijk kunnen voorkomen. Na de 13 maanden Pickup Pelgrimstocht had ik vrouwen versiert in (op chronologische volgorde): Australië, Indonesië, Malaysië, Thailand, Barcelona en Riga. Jij kan gemakkelijker versieren nu zonder diezelfde stomme fouten te maken. Daarom heb ik voor je hier de meest essentiële tips staan voor versieren op vakantie.

Neem nou het begin van mijn reis, het festival in de Australische woestijn. Ik zette mijn tent op in het stoffige landschap en had letterlijk niets of niemand die ik daar kende.

Het tweede wat ik deed is voorkomen dat ik een fout maakte die mij al minstens twee keer een leuke nacht met een vrouw heeft gekost. Maar eerst:

Reis Versier Tip 1: Het ijs breken is moeilijk, ook in de dessert

Wat ik altijd als eerst doe is dit: leer je buren kennen. Of je nou aankomt in een hostel, in een hotel zit, met een groep vrienden bent of alleen op de camping staat: leer direct je buren kennen. Door dit te doen worden er een paar fundamentele processen in beweging gezet:

Reis Versier Tip 2: Verken je plek

Als een ware ezel heb ik maarliefst twee keer dezelfde fout gemaakt. De samenvatting in 11 woorden:

Festival. Lekkerding. Flirten. Mijn tent. Lopen. Lopen.. Lopen... WAARISMIJNTENT?!?!? Vaarwel lekkerding.

Mocht dit te cryptisch zijn: zorg dat je weet waar je hostel, hotel of tent staat. Niets is zo onsexy als met een gewillige dame rond te dolen door de oh-zo-veilige straten van Jakarta om 3 uur s’nachts. Wat doe je dus?
Ten eerste het kaartje van je hotel meteen in je portemonnee doen, daar staat alle belangrijke info op.
Ten tweede loop je van je tent/hotel richting het uitgaanscentrum, en je loopt terug. Overdag kun je de route vinden, s’nachts ook? Loop deze route op een festival minstens 3 keer want ik beloof je dat het je s’avonds niet zo gemakkelijk gaat lukken.

Pro Tip: Ten derde, ga je op WiFi met je smartphone. Op WiFi ga je op Google Maps naar de stad waar je je nu bevindt. In het buitenland heb je vaak geen internet, maar GPS is overal ter wereld, en het is gratis. Als je via WiFi de Google Maps kaart van de stad opent zal die kaart downloaden naar je telefoon.
Bam! Nu kun je zonder internet met je dronken kop toch diep in de nacht je hotel terugvinden door GPS te gebruiken. Dit heeft vorige maand letterlijk mijn leven gered in Cuba waar ik s’nachts bijna een ghetto in was gelopen.

Reis Versier Tip 3: Wat is de hotspot?

Na mijn avonturen in hostels in Australië was ik hostels best-wel-fuckin-zat. Het levert je een leuk scala aan ik-werd-wakker-van-de-mensen-die-op-het-bed-naast-me-lagen-te-krikken-verhalen op.. maar uiteindelijk zijn hostels te vaak te vies en wil ik geen intimiteit met een vrouw hebben terwijl er 7 andere backpackers kunnen bijhouden hoeveel stoten ik het volhou.

Dat laatste moet ik misschien terugnemen, want op de laatste Bootcamp gebeurde iets heel interessants in een hostel douche.

In Nepal betaal je €3.50 per nacht voor een hostel. Een hotel? 5€ per nacht! Voor €1.50 meer kan je zelf bepalen welke muziek opstaat, hoelaat de gordijnen open gaan en wie er in mijn slaapkamer slaapt. Het positeve van hostels is dat het wel echt dé plekken zijn waar allerlei soorten coole reizigers samen hangen, en ze zijn 100x gezelliger dan ieder hotel.

Pro Tip: ga naar het meest centrale hostel met bar, als gasten van buitenaf ook welkom zijn in de bar, boek dan een kamer om de hoek. Nu kun je sexy reizigers ontmoeten en ook gemakkelijk ‘even laten zien hoe jouw kamer eruit ziet’.

Je voordeel doen met het geheim van de seksueel vrije vrouw

Tijdens mijn reizen gebeurde het me één keer in Thailand. Overdag iemand ontmoeten en daar s’middags nog mee het bed in belanden. Mijn verklaring was dat ik per ongeluk tegen mijn kop stootte tegen de heilige graal. Het zal me vast nooit meer gebeuren. Het is toch absurd? Vrouwen willen dit toch helemaal niet? Dit zal wel alleen gekke backpackers in Thailand overkomen. Alleen die willen zoiets vreemds.

Dit bleef ik denken, tot de Summer Bootcamps van vorig jaar.

Eerst doet één van de coaches het, een vrouw ontmoeten en mee naar de slaapkamer brengen. Ik zeg niet wie het was maar zijn naam begint met A en eindigt op noud.

Daarna lijkt het hek van de dam, één student flikt het in Budapest.
Eén student doet het in Barcelona.
Eén lukt het in Riga en nog één deed het bijna in een andere week van Riga (maar er was weinig tijd en de enige optie was de wc op het station, zij wou wel maar mannen hebben soms gelukkig ook standaarden).

Ondertussen gebeurt het mij ook twee keer in Riga. Met onder andere deze dame:

Afbeelding

De Koreaans dame… ik moet haar haast wel aanspreken, ze is de enige aziaat die ik zie in 4 dagen Riga. Ik vraag haar te helpen met wat beelden filmen, ben niet eens bezig haar te versieren. Ze blijkt slechts één dag een stop-over te hebben in Riga, vannacht om 6 uur vliegt ze naar Kopenhagen! Ze wil gaan slapen op de airport, daarvoor moet ze uiterlijk om 10 uur de bus hebben. Mijn Alfa-Gentleman brein gaat aan de slag: ik kan haar de avond/nacht van haar leven bezorgen én ze hoeft niet op de airport te slapen. We hebben lol, ik neem haar mee uit eten in dat typische Letse eettentje bij mij om de hoek. Ik leid haar naar het appartement, ze zegt:
‘I have to think about this’

Ik zeg: ‘I’ll call a taxi and pay your fee to the airport, but you're free to do whatever you like’. Vanaf dan is ze in volle overgave; op straat en in bed. Verhalen van aziaten die zogenaamd niets doen in bed, zijn niet waar. Ze sliep daarna als een roos en snurkte een beetje, ik maakte haar op tijd wakker voor de taxi en betaalde de €15,- aan kosten.

Nu denk je misschien dat ik je geil probeer te maken om op een Summer Bootcamp mee te gaan. Ja, dat klopt! Het is de training waar ik de meest sick-ass resultaten zie gebeuren. En resultaten zijn cool. Maar er is meer dan dat. Van al die vrouwen die overdag met een man meegingen voor seks, weet je hoeveel daarvan lokale meiden waren?

0!!!!!!!!

Afkomst: 1 Korea, 1 Oekraïne, 1 Servië, 1 Russisch, 1 Wit-Russisch (nou ja dat was de bijna dus) en 1 Italiaans. Hoewel de focus ligt op het oost-blok kunnen we niet 100% zeggen dat oost-blok dames gewilliger zijn, kijk naar de Koreaanse en Italiaanse dame.

Nee. Maar één dingen hadden ze gemeen: ze waren allemaal in een vreemd land!

In real life wil ik meestal er niet zo over uitweiden. Mannen vragen me vaak het nou zoveel makkelijker om succesvol te versieren op die weken in het buitenland. Ik moet altijd een beetje lachen en weet niet wat te antwoorden. Maar nu snap je waarom ik dan moeten lachen, wat voor ene gekke shit moet ik ze nou weer gaan vertellen? Versieren op vakantie is een platinum experience.

Versier tips op vakantie

We zouden nog terugkeren naar Byron Bay, een hippie surfersplaatsje aan de Australische oostkust. Het is een soort Monsanto-broeikast voor hete vrouwen van ieder soort dat je maar kan wensen. Van een vriend kreeg ik een lijst challenges mee om te uit te voeren, één was om tegelijkertijd met 25 bikini babes op de foto te komen staan. De enige plek waar me dat lukte was Byron Bay.

Groepje vrouwen

Behalve de vrouwen is het weer er ook bloedheet. Ik beslis op een dag dat iedereen van koude meloen moet houden. Ik koop een meloen, leg hem een poos in de vriezer, en ga meloenstukken uitdelen op straat aan voorbijgangers. Met name de mooie vrouwen worden niet overgeslagen.

Ik deel een stuk meloen uit en maak een praatje met DuitseBlondie. Ik vraag haar uit voor een date en ze zegt ja. Later die middag spreken we af voor een strandwandeling. DuitseBlondie vindt me een vreemde snuiter omdat ik te veel vragen aan haar stel. We vinden geen klik en ze haakt af, achteraf realiseer ik me waarom: omdat ik niet duidelijk laat zien wat ik met haar wil… avontuur en intimiteit!

Ik realiseer me dat ik constant een beetje in een wazige staat leef. Alsof het mistig is in mijn brein en opzoek ben naar het pad om te bewandelen. Alsof ik in alle wazigheid niet eens weet wat ik nou écht wil, terwijl dat met alcohol zoveel duidelijker wordt: Lol! Intimiteit! Connectie!

Plots realiseer ik me dat mijn stemgebruik en mijn denken aan elkaar geliniëerd zijn. Ik spreek wazig dus ik denk wazig, en vice versa!

Ik zet een frons op en het maakt mijn gedachten direct meer gefocussed en scherp. Plots denk ik helderder maar spreek ik ook veel helderder. Mijn stem wordt mannelijk, dieper en voelt zelfs meer authentiek. Ik krijg er enorm veel plezier in om zelfs iets van dat simpele oer-Hollandse accent toe te voegen aan mijn Engels.

De resultaten:

De realisaties:

De vordering:

Beste landen om vrouwen versieren op vakantie

Australië laat ik na 6 maanden achter me, ik pas mijn lichaamstaal en stemgebruik aan en voeg daar 10 nationaliteiten toe aan mijn doel. Ik tel overigens niet met hoeveel vrouwen ik naar bed ben geweest. Sorry, ik krijg die vraag bijna wekelijks. Maar ik vind het kansloos, ik snap dat je de eerste 10 tot misschien 100 vrouwen telt maar daarna moet je er echt mee ophouden. Lekker boeiend allemaal.

Dans meisje

Nationaliteiten spaar ik wel, het heeft wel iets om met iedere ethniciteit en land ter wereld iets te hebben gedaan. Ik trek door naar Azië en eindig in Europa. In de afgelopen jaren heb ik Amerika, Cuba en Europa toegevoegd. Dus hierbij mijn review over de beste landen om vrouwen te versieren op vakantie:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Autralië (Byron Bay, Melbourne, Sydney)

Plus punten: Zonnig. Veel mooie meiden. Veel clubs in de grote steden. Stranden
Min punten: Saaie steden als je Europese architectuur gewend bent. Extreem duur land.
X-Facor:
Working-holiday visa. Je kan er wonen, werken en versieren voor 1-2 jaar!

Barcelona

Plus punten: Mega veel clubs. Diverse mooie vrouwen. Veel toeristen. Veel Nederlanders. Redelijk Engels sprekende locals. Strand feesten. Ideaal voor daygame.
Min punten: Te heet in Augustus. Irritante straatverkopertjes.
X-Facor:
Zelfs op zondagavond zijn er talloze clubs open. Deze stad is party non-stop.

Berlijn

Plus punten: Absolute party stad #1 samen met Amsterdam. Iedereen spreekt ECHT goed Engels. Prima vrouwen. Lekker weer in de zomer. Prima voor daygame.
Min punten: Duitsers. Relatief veel mensen aan de drugs. Extreem lange rijen en moeilijk deurbeleid bij grote clubs.
X-Facor:
Als je van techno houdt dan ben je waarschijnlijk al 100 keer geweest. Absolute techno hoofdstad van de wereld.

Budapest

Plus punten: Veel clubs. Betaalbaar. Turkse stoombaden.
Min punten: Grauwe stad. Slecht Engels sprekende locals. Macho oost-blok vibe. Slecht voor daygame (voornamelijk saaie shopping malls)
X-Facor:
Veel ruige kroegen en clubs, iedere nacht wel mogelijk om te stappen.

Bukarest

Plus punten: Zeer goed voor Tinder somehow. Zeer slanke meiden.
Min punten: Veel VIP-ruimtes maakt uitgaan raar. Nog grauwer dan Budapest. Geen spectaculair uitgaansleven.
X-Facor:
Geen. Tenzij je graag veel slanke Tinder dates wilt, dan is dit perfect. (veel stranden in Roemenië schijnen wél geweldig te zijn!)

Cuba

Plus punten: Interessante semi-communistische sfeer. Havana heeft een levendige losse salsa cultuur. Seksueel vrij open. Lekker weer 365 dagen van het jaar.
Min punten: Veel vrouwen in de prostitutie. Een toeristische munteenheid maakt je verblijf daar 10x zo duur als het zou moeten zijn. Veel overgewicht bij iedereen boven de 20 jaar.
X-Facor: De old-timers en salsa cultuur. En veel mollige / curvy meiden als daarvoor valt.

Indonesië

Plus punten: Eilanden. Heerlijk weer. Prachtig. Goedkoop. Beste eten ever. Veel Nederlanders en jonge toeristen.
Min punten: De lokale mannen gaan uit, maar de vrouwen niet. WTF?!? De grote steden zijn de meest lelijke ter wereld. Bali (met name Kuta) is iets té toeristisch.
X-Facor:
De Gili-eilanden, kleine eilanden groep buiten Bali. Ik heb daar tweemaal één week gefeest en vond het heerlijk. Veel backpackers en losse partysfeer.

Maleisië

Plus punten: Behoorlijk veel clubs. Redelijk betaalbaar. Stranden. Eilandjes.
Min punten: Minder vriendelijk dan Indo’s. Duur vergeleken met omliggende landen.
X-Facor:
Geen. Ik vond niets heel speciaals aan Maleisië. Misschien de Perenthian Islands. (Gili’s zijn beter)

Miami

Plus punten: Sick veel clubs. Stranden. Bizar veel modellen.
Min punten: Gevaarlijk hoog geluidsniveau in clubs, ergste ter wereld. Dure VIP-areas. Iedereen heeft een beetje een schild.
X-Facor:
Miami South Beach. Perfect voor day- en nightgame. Modellen all over the place. Speciale vermelding voor Lincoln Mall voor daygame.

Praag

Plus punten: Erg mooie stad. Prima uitgaan. Prima voor daygame ook. Mooie vrouwen.
Min punten: Afgestompte onvriendelijke locals. Veel scams.
X-Facor:
Mooiste oost-blok stad van allemaal.

Riga

Plus punten: Erg mooie stad. Knusse vibe. Zeer divers uitgaan: clubs en barren. Goedkoop. Prima voor daygame. Lokale mannen durven niet te approachen. Meer vrouwen dan mannen.
Min punten: Onmenslijk koud in de winter. Soms beetje afgestompte locals. Geen clubs open op zondagen.
X-Facor: 60-65% bevolking is vrouw! Werkelijk ongelooflijk wat dit met de vibe doet tijdens het uitgaan.

Thailand

Plus punten: Bangkok crazy party stad. Backpackers. Lokale bevolking gaat ook uit. Cheap.
Min punten: Dit moeten vragen een iedere vrouw die je leuk vind:
‘Are you a guy? Are you a prostitute?’
X-Facor:
Pai. Backpackers plaatsje in het Noorden. Veel feesten en mega losse sfeer.

There you have it guys, kies je bestemming maar uit want je wil niet in één of ander saai gat zitten deze zomer. Vrouwen versieren op vakantie is het leukste wat er maar is dus bereid je voor in de winter en voorjaar. Kies wijs en vraag me gerust voor tips, meld me maar aan op Facebook.

Ik weet zeker dat sommigen van jullie een bizar goede tijd hebben wanneer je versiert op vakantie. Ook ontbreken er nog een paar steden aan dit lijstje, wat zijn jouw tips voor versieren op vakantie? Wat vind jij de beste steden om te versieren? Laat het me weten want ik reageer!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlAantrekken en afstoten: Tips om dit patroon te doorbreken
Pijl8 Tips om je relatie te verbeteren en samen gelukkig te worden
PijlHoe flirten vrouwen met mannen? 10 Manieren hoe ze verleidt
Pijl7 Dingen die vrouwen afschrikken (+ Hoe te vermijden) šŸš©

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Mark
Goed stuk Daan!
Dit kan ik goed gebruiken voor ik naar Aziƫ en Australiƫ ga deze zomer.
Summerbootcamp Barcelona was echt heel vet!
Stephan
Geweldig artikel. Mijn handen beginnen meer en meer te tintelen. Binnen een klein jaar vertrek ik naar Zuid-Oost Aziƫ. Hoor alleen maar goede verhalen.

Ben zelf afgelopen zomer gaan interrailen door Centraal Europa. Hostels waren niet altijd ideaal en trof veel mensen die ik groepen reisden. In Aziƫ heb je ook veel solo travelers. Kan niet wachten om te gaan!
Jorryt
Ik ga deze zomer vrouwen versieren in Riga, Praag en misschien ook Berlijn! Ben heel benieuwd naar RIga nu Daan, nog tips voor clubs / daygame daar?

Bvd

Jorrit
Reacties
AttractionGym Daan
Ik vond Club Piens heel vet voor versieren (betekend 'club melk' lol).. Verder Rock CafƩ is daar heel awesome! Oma's cafƩ is te gek voor dates (idd echt oma achtige huiskamer, heel gezellig en knus). Verder daygame rond het centraal cs en old town is echt goud (veel daygame pulls altijd in Riga)

Ivo
Riga & Praag zijn awesome.

Ik was deze zomer in Berlijn en vond daygame daar enorm tegenvallen. Ik kwam daar serieus geen Ć©nkele leuke dame tegen. Enkel hordes toeristen, kinderen en ouderen. Grappig was dat toen ik op een gegeven moment een mooie dame zag, deze werd aangesproken door een andere knul die op dat moment een bootcamp volgde. Te grappig!
Bennie x
Ik ga 7 ddagen vrouwen versieren in Praag deze zomer. Misschien goed idee voor een versiercursus voor jullie? Ik ben dan alleen de eerste 3 dagen, moet ik dat anders aanpakken?
john
en belgrado? ervaring mee? lekker geschreven stuk, vooral grappig van je 'ass' :P
Reacties
Ivo
Zelf niet in Belgrado geweest. Kwam tijdens mijn interrailavontuur wel veel mensen tegen die er naar toe gingen. Daarnaast hoor ik dat het qua daygame ook erg goed te doen is daar!
Tom V
Deze is lekker geschreven man. Inspirerend gast. Grappig dat je hebt leren masseren in Australiƫ, heeft zeker ook niet afgedaan aan je versier skills ;)

Peace
anoniem
Pai in Thailand is een van de chillste plekken waar ik ooit ben geweest, ben nu 3 weken terug en mis t echt, je artikel doet m'n reis weer helemaal opleven, was niet altijd zoveel bezig met vrouwen versieren op reis maar dat is inderdaad heel locatie afhankelijk, ik hoor dat het in oost europa en zuid amerika heel gemakkelijk is op chicks te versieren klopt dat Daan?
Reacties
AttractionGym Daan
Zuid Amerika hoor ik ook ja, oost europa verschilt van plek op plek. Er zijn namelijk ook conservatievere plekken.

In de vorige zomer was ik 3 weken in Barcelona en 3 weken in Riga. In beide steden had ik precies 10 vrije dagen.

(de overige dagen was 100% coaching op versiercursussen daar)

Ik Barcelona nam ik 6 vrouwen mee naar huis en in Riga 4.

Terwijl Riga ab-so-luut niet conservatief is. Dus tja... het kan overal eigenlijk ;)
stephan
Daan Super Artikel

Kan je dat eens een artikel schrijven over Nederland dus ook gelijkaardig met de plus en min punten en x factor.

Ik heb vooral interesse voor Amsterdam

Grtz
Bro

Plaats een Reactie