Cursus Vrouwen Versieren in Riga

09 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Waarom een Cursus Vrouwen Versieren in Riga

Dit jaar reisde ik 2 maal naar de hoofdstad van Letland. Ik vind Riga geweldig, om eerlijk te zijn is de stad minder mooi als je buiten de oude stad komt, maar ik kom daar nooit buiten de oude stad ;)

Old town noemen ze het. Pitoreske straatjes met gezellige cafés en gigantische clubs. De vrouwen zijn er in volle overvloed. Vooral in de zomer kijk je je ogen uit, daarom geven we dan ook meestal onze cursussen vrouwen versieren in Riga. ;)

De man-vrouw ratio is namelijk bijzonder scheef, er zijn 58% vrouwen en maar 42% mannen. 8% klinkt misschien niet als veel maar geloof me: dit is gigantisch.

letse vrouwen versiercursus

Werkelijk overal op aarde waar ik kom zijn er over het algemeen meer mannen dan vrouwen in een nachtclub, zeker na -/+ half drie s’nachts. In Riga maakte ik mee dat er aan het eind van de avond nog meer vrouwen rondliepen in de club dan mannen!!! WTF.

Een reden waarom we hier cursussen vrouwen versieren geven is dat er zoveel vrouwen zijn om aan te spreken.

Daarnaast mag ook wel worden gezegt dat de vrouwen zich veel vrouwelijker kleden, jurkjes en rokjes zijn overal in plaats van stoere spijkerbroeken en H&M truien. Ik hou echt van onze Nederlandse vrouwen, maar qua stijl leggen ze het wel af tegen de vrouwen uit Riga.

Anyway!

Dit land is werkelijk bizar. Kijk wat Duce Ruksane, een sex collumnist schrijft over Riga:

"The smartest girls are alone. The really beautiful girls are also alone - if they are smart, they want to find partners who are equal to them. But a man, having all this choice, doesn't need to be very perfect. He just sits in front of the TV and knows he can get a woman. And if she doesn't suit him, he will get another. Smart women simply don't want to have such men as their partners,"

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

     - Duce Ruksane

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Hoe Dat Gaat Een Cursus Vrouwen Versieren in Riga

We hebben een mooi appartement gehuurd. Een voordeel is dat dit land voor ons bijzonder goedkoop is, met gemak hebben we een ruim appartement in het centrum.

Iedere cursus vrouwen versieren in Riga was er dan ook een 'daygame pull', iemand die een vrouw overdag ontmoet én mee naar huis naar de slaapkamer neemt. Dat is niet gemakkelijk maar word wél een stuk gemakkelijker wanneer je gecoacht wordt en centraal woont. Zo’n appartement is in Amsterdam al snel onbetaalbaar, hier ben je een koning voor een paar tientjes.

Hetzelfde geldt voor uit eten gaan, drank en de prijzen van cafés. In de prestisieuze Skybar is de entrée bijvoorbeeld maar 3€. Toch wel leuk om je af en toe rijk te voelen toch?

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Trouwens, de Letse vrouwen spreken prima Engels. Maar zelfs als jij verschrikkelijk steenkolen Engels spreekt dan nog kun je vrouwen versieren. Check deze video waarin ik Letse vrouwen aanspreek in het Nederlands:

Wat doe je op een cursus vrouwen versieren in Riga?

Check hier de ervaring van Jeroen, een deelnemer op de summerbootcamp in Riga:

 

Elke dag van de versier training ziet er als volgt uit:

De cursus vrouwen versieren in Riga duurt 5.5 dagen en wat we vaak zien zijn de meest hevige karakter veranderingen en lustige resultaten rond de laatste 2 dagen.

Vorige keer hadden we een deelnemer die bij een vrouw in haar hostel kamer was beland, alles werd hot tot ze die kamer uitgegooid werd door de eigenaren: ze was al uitgecheckt!

Een andere deelnemer had een leuke meid ontmoet die deze week al voor de 2e keer naar NL is gevlogen voor hem. Weer een ander had een meid ontmoet waarmee hij samen ging vrouwen versieren in Riga. Ze hadden samen een vrouw gezoend en dit doorbrak meerdere niveaus van wat mogelijk is voor die student. Je had hem moeten zien stralen!!!

Riga 2 blonde vrouwen

Overweeg je een cursus vrouwen versieren in het buitenland? Dan is Riga een geweldige optie. Het is veel meer pitoresk met meer en mooiere vrouwen dan in andere oostblok landen. De vrouwen zijn vriendelijk en toegankelijk + spreken zeer goed Engels.

Tot in Riga ;)

Je bro,

Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlSingle zijn: Zonder eenzaamheid blij in het leven staan
PijlHoe werkt Tinder? Uitleg + Must-Have Tips voor Succes op Tinder
Pijl15 dingen waar vrouwen opgewonden van raken
Pijl83 Leuke dingen & activiteiten om te doen met je vriendin

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Ed
Ik ga binnenkort naar Letland,misschien niet naar Riga maar naar een klein dorpje.
Ik ben 76 jaar en ik zoek een alleenstaande vrouw van 50 jaar,liefst zonder kinderen.
Groeten
Ed

Plaats een Reactie