De bootcamp deelnemer die alles fout deed behalve 1 ding, en zo zijn vriendin veroverde

06 Jun 2014, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Soms vraag je je af hoe het met iemand gaat die je een poos niet gesproken hebt. Zeker als het verhaal nog niet af is. En zowaar kreeg ik een smsje van Richardo: de Bootcamp deelnemer die alles verkeerd deed, behalve het belangrijkste… Maar om dit verhaal goed te vertellen moet ik je eerst uitleggen wat een intense rollercoasterride een Bootcamp kan zijn.

Mijn eigen bootcamp, degene die ik zelf volgde was dat in ieder geval wel…

We schrijven 2007. Via een vriend had ik al een tijd van alles meegekregen over ‘pick-up’. Ik had het boek ‘The Game’ gelezen zonder het neer te leggen. Het gaat over een journalist, Neil Strauss, die undercover gaat in de zogenaamde ‘seduction community’. Ik vond het allemaal interessant en grappig maar niet zo interessant dat ik vond dat ik er iets mee moest doen.


In deze blog leer je:

Totdat ik op een avondje een Youtube videootje bekeek van Style (de pseudoniem van de schrijver, Neil Strauss). Ik zag zijn toenmalige vriendin Lisa Leveridge waarover hij ook in het boek schrijft en ik kon er met mijn verstand niet bij… Een kerel zoals hij met een vrouw zoals zij?! Ik kan de video niet meer vinden maar dit is een foto van Lisa Leveridge.

Ik bedoel, het is één ding om een vrouw te versieren. Maar it’s a whole other story om er eentje te versieren die er uitziet zoals zij. Misschien was het omdat Lisa Leveridge veel weg heeft van de vrouw op wie ik heel lang een crush had maar niet kon krijgen… Anyway, Style lanceerde zijn eerste bootcamp door hemzelf georganiseerd (los van Mystery), en deze zou plaatsvinden in New York.

Ik had online nog nooit iets aangeschaft duurder dan een boek maar ik was verkocht. Ik MOEST erbij zijn. Dat tijdstip was acht uur Nederlandse tijd. Juist op het moment dat ik met een meisje op ons tweede afspraakje zat.

Zij was helemaal naar Amsterdam gekomen en we zaten nog maar net toen ik zei ‘Sorry ik moet er weer van tussen’. Jammer voor haar maar ik haastte mij naar mijn computer om mij in te schrijven.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

‘s Werelds ‘# 1 pickup-artist’ geeft zijn geheimen prijs

Afbeelding 

‘New York City baby!’

Op naar New York City. Op vrijdagavond werden wij verwacht bij een bar van een chique hotel. Ik was zo zenuwachtig dat ik me ‘vastklampte’ aan de eerste de beste persoon met wie ik een praatje kon maken. Er is filmpje gemaakt door Style waarin je mij kunt zien, op minuut 0,29 (met het duimpje omhoog) en op 0,34 met de dame in kwestie. Ik heb letterlijk niemand anders gesproken die avond. Niet omdat zij mijn droomvrouw was maar vanwege de zenuwen.

Style had allemaal vriendinnen gevraagd om daar aanwezig te zijn zodat wij konden ‘oefenen’. Aardige gedachte. Maar van heel de avond en ook van Style zelf heb ik zo goed als niets meegekregen, hoofdzakelijk door de stress. Ik kan me dus heel goed inleven in hoe iemand zich voelt wanneer hij zich bij ons meldt op de vrijdagavond om gecoached te worden.

Ook al is het de honderd zoveelste Bootcamp die wij geven, ik zal nooit meer dat moment vergeten van die vrijdagavond. Ik weet wat er voor nodig is om je in te schrijven. Mijn respect heb je al.

Dat vertel ik mijn Bootcamp deelnemers ook altijd. Vervolgens ga door over hoe je het maximale uit het weekend haalt. Dit vertel ik aan de hand van de ‘superstar deelnemers’ die we hebben gehad. Wat is het verschil tussen iemand die vooruitgang boekt als een raceauto en iemand die vooruitgaat als een stadsbus…

Eindelijk: Waarom het Nederlands elftal zo slecht is in het nemen van strafschoppen

In mijn intro vertel ik mijn deelnemers alles over het verschil tussen de ‘bootcamp wereld’ en de ‘echte wereld’. In de bootcamp wereld spreken we ALLES en IEDEREEN aan: knap, dik, lelijk, mooi (liefst mooi, ik snap het), maar eigenlijk het maakt niet uit. Dit komt omdat we automatismen aan het TRAINEN zijn. Deze trainingsfilosofie wordt ook gebruikt door topsporters.

Topsporters trainen boven hun doelstelling omdat ze weten dat wanneer ze onder druk staan zoals in een wedstrijd hun prestatie altijd minder zal zijn dan onder ideale omstandigheden.

Dit is wat de Volkskrant zei over waarom Nederland zo belabberd is in het nemen van strafschoppen. Toen Van Gaal gevraagd werd naar zijn verklaring voor de slechte reputatie van Oranje wat betreft stress en strafschoppen zei hij ‘Het geheim is dat je hem hoog neemt en niet laag. En dat moet je automatiseren.’

De bondcoach: ‘Strafschoppen kun je oefenen. Als je hem altijd hoog in de kruising schiet is er niets aan de hand. Alleen moet je dan nog met die druk leren omgaan. Maar als je die trap automatiseert, heb je zo veel zelfvertrouwen dat dat ook met duizenden mensen om je heen kan.’

Deze trainingsfilosofie hanteren wij bij het leren vrouwen aanspreken. Dat is wat we aan het doen zijn: we creëren automatismen. Zonder dat zul je niet de juiste indruk maken wanneer jij je droomvrouw aanspreekt.. Dat is de reden dat ik deelnemers vertel dat ze op het bootcamp zijn om te trainen en niet om hun droomvrouw te ontmoeten.

"I’m not the kind of coach who just goes out and buys players for the sake of it. I’m a coach who wants to – and can – improve players."
- Louis van Gaal

Op zoek gaan naar je droomvrouw is alsof je mensen een vis geeft, terwijl het idee is dat ze een hengel krijgen. There are plenty of fish in the sea, zoals ze zeggen. Als je de eerste de beste vrouw die terugpraat niet loslaat (zoals ik deed) dan is dat vaak een teken van een schaarste mentaliteit. Iedere vrouw die je op een bootcamp ontmoet is daar speciaal voor jou, om te oefenen – is een betere houding.

Enter Ricardo

Ricardo is een dertiger, een gezellig kerel om een biertje mee te doen. Alleen niet als er een vrouw in de buurt is die hij leuk vindt. Dan verandert in een uitermate onzekere versie van zichzelf. Zijn datingleven was dan ook niet zoals hij het graag zou zien. Bij de intake vertelde hij me dat dat tot op die dag zijn grote frustratie was: hij nam genoegen met wat ie kon krijgen. Daar werd hij niet blij van, en die vrouwen ook niet vermoed ik.

En toch bleef hij bij ze, hoe weinig enthousiast hij ook was of hoe slecht ze ook bij elkaar pasten. Keer op keer. Totdat hij niet langer genoegen nam. Hij was precies aan het juiste adres. Welkom in een andere realiteit..! Na het intro verhaal doken we de bootcamp wereld in…. Al snel werd duidelijk dat het deze avond niet vanzelf zou gaan. A-l-l-e-s ging fout. Iedere interactie die hij aanging spatte uit elkaar.

Stap één die avond was ‘vrienden maken’. Alleen keek de eerste vrouw hem aan met een blik alsof hij niet bestond. Andere vrouwen gaven hem de ‘cold shoulder’. Met iedere groepje vrouwen zakte de moed hem meer in de schoenen. Het hele idee van ‘vrienden maken’ leek een ongrijpbare illusie. Met ieder gesprek groeide zijn overtuiging dat helemaal niemand ‘zijn vriend’ wilde zijn.

Ik daarentegen heb een rotsvast geloof dat mensen, in het algemeen (degenen die wat mij betreft de moeite waard zijn) wel houden van mensenlijk contact. Mensen vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, mits je de juiste energie uitstraalt. En Ricardo deed heel hard zijn best om niet die vibe af te geven.

Iedere keer als er een vrouw hem aankeek keek hij schichtig weg. Zijn gesprekken zijn saai. Hij praat te zacht. Alles komt gemaakt over. Eén ding wordt duidelijk: hij wil daar niet zijn. Jammer, want hij is echt een onwijs vriendelijke vent met een goed gevoel voor humor. Hij uit het alleen een beetje ongelukkig.

En ja, het ís inderdaad moeilijk om niet aangestoken te raken door zijn nerveuze energie als je met in gesprek bent.

Twee exotische dames

Ik spreek twee dames aan die er exotisch uitzien -  waar ze precies vandaan komen kan ik niet goed thuisbrengen. De ene heeft een lief accent. Er wordt gelachen maar waarom kan ik niet meer navertellen. Ik trek Ricardo er snel bij en stel hem voor. Ik vertel ze hoe cool hij is. Ze geloven het.

Hij staat er een beetje akward bij, en gelukkig beginnen onze exotische vriendinnen hem vragen te stellen. Schoorvoetend geeft hij antwoord en kaatst een vraag terug. Now we’re getting somewhere denk ik…. De dames vinden zijn verlegenheid wel schattig. Altijd cool om met een paar locals te praten. Ze komen uit Londen en doen een weekendje Amsterdam. Ricardo’s energie begint te veranderen. Het is duidelijk dat hij erg geniet van de aandacht. Van één dame in het bijzonder…

Ik kan het ook wel vinden met de ander. Now we can play ball! We nemen de dames mee naar een rustigere plek, een chill barretje op loopafstand. Ricardo raakt ietsjes meer ontspannen en claimt gelukkig steeds meer aandacht. ‘Learned well you have, young padawan’ zegt een Yoda-achtige stem in mijn hoofd.

sexy timeHij maakt steeds meer grapjes en de dame met wie hij is raakt hem zowaar een keer aan wanneer ze moet lachen. Ik probeer steeds meer naar de achtergrond te verdwijnen en alleen nog waar nodig subtiel het gesprek te sturen. We belanden op hun hotelkamer.‘Sexy time!’

Ik neem de vriendin mee de badkamer om de andere tortelduifjes wat tijd alleen te gunnen. Ik ben niet helemaal into haar maar ze is meegaand. Na 10-15 minuten in de badkamer geloof ik het wel en nemen we weer een kijkje in de hotelkamer.

Ricardo en zijn verovering, althans dat hoop ik, liggen tegen elkaar aan. Maar ze hebben nog netjes alles aan. Het ziet er in ieder geval romantisch uit. Dit is zo ver als we het hebben kunnen nemen beoordeel ik. We nemen afscheid want de dames vliegen de volgende ochtend terug.

Eenmaal op de gang vraag ik aan Ricardo wat er is gebeurd daar op het bed. Hij heeft haar nummer zegt ie. ‘Wat heb je gedaan? Toch wel gezoend hoop ik!’ Nee, zover was hij niet gekomen. Damn…

De behoefte van iedere vrouw die ze niet kan uitspreken

Wij mannen denken dat vrouwen het makkelijk hebben. Ze hoeven maar achterover te leunen en wij mogen al het werk doen. Maar het leven van een vrouw gaat ook niet over rozen.  Niet alleen kan zij heel moeilijk actief een kerel versieren als zij die leuk vindt. Ze moet ook maar uitzoeken of de man die ze leuk vindt uit het juiste hout gesneden is. En er is maar één manier waarop ze daar achter kan komen. Door te zien hoe een man zich houdt onder druk

Wat betekent dit voor de man? Dit betekent dat het zijn taak is ‘to make it happen!’ No matter what, zou ik er haast bijzeggen. Zij wil zien wat er gebeurd wanneer er obstakels op jouw pad komen – van haar of anderszins, maakt niet uit. Heel vaak is dit de reden dat ze tegenstrijdige signalen zal geven en het je moeilijk zal maken (wat een stuk beter is dan je negeren zoals je nu begrijpt). Wat er echter op een dieper niveau gebeurd is dat haar vertrouwen in jou groeit. Er er zelfs bewondering ontstaat.

Onbewust gaat ze denken: dit is een kerel die recht op zijn doel afgaat, ook al zijn er obstakels. Dit is iemand waar ik op kan bouwen. Deze vent is unstoppable. Het klinkt misschien raar maar voor een vrouw is het een geruststellende gedachte als ‘haar’ man door blijft gaan. Waarom? Omdat een vrouw soms verzuipt in haar eigen emoties. In haar twijfels bijvoorbeeld.

Vrouwen hebben soms zoveel emoties te verwerken dat het soms moeilijk is om te beslissen wat ze nu precies voelt – ook voor jou. Wat een vrouw wil is dat ze kan vertrouwen op een man – de juiste man - wanneer ze even genoeg heeft van haar eigen emoties. Dit is een man die niet wegloopt van problemen. Een man die niet wegloopt van problemen loopt namelijk ook niet weg van haar. En dat is de onuitsprekelijke behoefte van iedere vrouw: dat ze niet wordt verlaten.

Sorry lieve feministische lezeressen, maar iedere vrouw wil het eigendom van iemand zijn (of ze dit nu toegeeft of niet). Onderschat nooit het verlangen van een vrouw om zich daadwerkelijk over te geven. Vrijwel geen enkele vrouw zal dit vertellen maar het is jouw job to make it happen. Om haar te laten zien dat jij die man bent. Om die behoefte te vervullen die zij niet eens in staat is om uit te spreken.

‘Iedere vrouw is te versieren als je maar lang genoeg volhoudt’

Deze uitspraak is moeilijk te verteren als je zelf duizenden vrouwen hebt aangesproken om te leren waar vrouwen goed op reageren. Lang niet iedere vrouw is te versieren, zeker niet in het begin - als je geen idee hebt wat je fout doet. Vele honderden vrouwen hebben mij dat pijnlijk duidelijk gemaakt. Als je beter wordt in de versierkunst merk je juist dat aantrekkingskracht vaak in een oogwenk ontstaat.

Dit is ook waar de onder versierkunstenaars bekende uitspraak ‘aantrekkingskracht is geen keuze’ vandaan komt. Vrouwen weten vaak binnen seconden of ze aangetrokken is tot een man, ‘hot’ or ‘not’, ‘vriend’ of ‘lover’ materiaal. Maar deze uitspreek herinnerde mij eraan dat het vaak ook anders kan en gaat. Aan die keer dat ik heel (en ik bedoel héél) lang achter een vrouw heb aangezeten en haar toch heb veroverd.

Kan een vrouw dan toch iets krijgen met iemand die ze op het eerste gezicht niet aantrekkelijk vind? Het antwoord is ja. Dat heeft ermee te maken dat een vrouw veroverd wil worden en wil dat er moeite voor haar wordt gedaan. Doorzettingsvermogen is sexy. Er is wel één kanttekening. Je moet wel het verschil weten tussen zelfverzekerd en kansloos doorzetten. Kansloos is wanneer je niets maar dan ook niets terugkrijgt waarmee je kunt ‘werken’.

Het is soms een dun lijntje tussen kansloos en zelfverzekerd doorzetten. De meest aantrekkelijke vrouwen bijvoorbeeld geven je vaak bijzonder weinig om mee te werken. Daarom dat we in de bootcamp wereld trainen om de grenzen op te zoeken. Maar uiteraard heb ik het niet over kansloos je hoofd tegen de muur blijven stoten om een stalker te worden met een straatverbod.

Persistence

Met een ... op je gezicht

Wat is zelfverzekerd doorzetten dan wel? Het is weten wat je wilt en er voor gaan, tegenwind of niet - met een glimlach op je gezicht. Ogenschijnlijk gebrek aan interesse van haar, dates die op het laatste moment worden afgezegd of andere mannen waar ze mee date – met een glimlach op je gezicht.

Jij blijft doorploegen bij ieder nieuw obstakel, met een glimlach op je gezicht. Je verwacht namelijk niet dat ze meteen laaiend enthousiast is als ze je nog niet echt kent. 

Een hoop vrouwen krijgen simpelweg te veel aandacht om meteen iets te voelen. Het is allemaal te toegankelijk, te makkelijk. Het is zeker wel mogelijk dat ze zich meteen enorm aangetrokken voelt als jij haar type bent of als je volledig ‘on’ bent wanneer je haar ontmoet.

Maar dat is niet altijd zo, helaas. En jij bent hier wel ingestapt  - in the game - om de vrouw te krijgen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En niet de eerste de beste die leuk reageert.

De Turkse buurjongen

Dit is een verhaal dat Annemarie, één van onze vrouwelijke coaches me laatst vertelde.

‘Ik heb een Turkse buurjongen. Een hele leuke, maar te klein en niet mijn type. Hij heeft ook een beetje van die foute kleding aan en de zijkanten van zijn hoofd opgeschoren, terwijl ik val op grote bossen haar! Maar goed; ik ontmoette hem in de kroeg bij ons om de hoek, de buurt stamkroeg. Hij had direct zijn zinnen op mij gezet.

Ik heb de hele avond aan de bar met hem zitten praten, vond hem qua karakter helemaal te gek en vond het eigenlijk best spannend zo'n andere cultuur! Maar toen hij me probeerde te zoenen, gaf ik niet mee. Dat ging me te ver. Hij wilde me ook perse thuisbrengen, en kwam niet verder dan de deur. Maar hij gaf niet op. Zijn Turkse mannelijkheid speelde op en vanaf die dag haalde hij al zijn macho-trucs uit de kast!

De volgende ochtend toen ik wakker werd smste hij, dat er iets voor me klaar lag bij het cafe naast m’n huis. Ik daarheen gesjokt, het bar eisje keek verrast op toen ze me zag; zo bleek dat ie daar een ontbijtje voor me in de koelkast heeft gelegd, met een briefje erop; "Goodmorning sunshine, enjoy!" Ik vond het heel lief, ik had ook best trek, maar ik vond het ook wel een beetje over the top, iets te "cheesy" naar mijn smaak. Letterlijk en figuurlijk.

Hoe lief het ook bedoeld was, ik vond het een beetje te opdringerig. Ik heb hem gesmst om te bedanken, maar het daar verder bij gelaten. Blijkbaar liet ik hem in de waan dat er kans was, want twee ochtenden later stond er een leeg spa-flesje (uit de kroeg) met een bloem erin voor mijn voordeur. Rara, van wie zou dat nou zijn? Er zat geen briefje bij, maar ik wist zeker dat mijn buurjongen aan de wandel was geweest.

De volgende ochtend zat er een lief briefje aan mijn fietsstuur, en hoe kleiner de gebaren werden, hoe leuker en schattiger ik het begon te vinden! Prachtig - geen dure cadeaus, maar gewoon hele simpele, lieve dingen. Het weekend erop organiseerde hij een filmavondje bij hem thuis voor me. Hij had een grote projector, veel kussens, lekkere hapjes en veel wijn. En... hij had mij.’

Zelfverzekerd doorzettingsvermogen

Verwacht niet meteen dat ze super enthousiast is. Ze kent je nog nauwelijks. Jullie hebben een paar minuten gebabbeld, so what? Verwacht niet meteen dat ze recht door zee is, en dat ze haar afspraken nakomt. Het hoort er allemaal bij. Ze heeft nog niet echt veel redenen om sterke interesse te tonen.

Het is jouw taak, als man, om haar die redenen te geven. En dat vraagt iets meer tijd samen. Wat wel nodig is daarvoor is dat je je ego op vakantie stuurt.

Waarom? Omdat het belangrijker is dat je de vrouw(en) in je leven krijgt waar je echt warm voor loopt dan dat je zieltje gekrenkt raakt. Dat komt moeite. De vrouw die meteen interesse in je toont kan iedereen wel versieren. Maar er is een ander type man voor nodig die een vrouw verovert door zelfverzekerd doorzetten. Een man die gevoelens van beperkte interesse omtovert in hele sterke gevoelens voor de man die haar veroverd.

Niet alleen is dat geweldig voor haar en voor jullie. Maar het voelt ook geweldig voor jou als persoon. Wanneer je namelijk ergens moeite voor doet dat de moeite waard is bouwt dat je gevoel van eigenwaarde op. En het is een heerlijk gevoel om geworteld te zijn in een krachtige eigenwaarde.

Je geniet meer van je leven. Of een vrouw nu flaky, chagerijnig of wispelturig is gaat daar geen verandering in brengen.

Trots zijn op iedere keer dat je ‘gefaald’ hebt – lessen van Richard Branson

Verwacht niet dat vrouwen versieren smooth zal gaan. Het kán, maar meestal zul je er wat voor moeten doen. Wat ik super inspirend vind aan de verhalen van serial enterpreneurs zoals Richard Branson, is om te horen hoe vaak zij gefaald hebben onderweg naar hun succes. Nu is hij een gevierd en geridderde held. Maar er zijn maar weinig mensen die al zijn tegenslagen kennen.

Virgin Cola, Virgin Clothes, Virgin Money, Virgin Cosmetics, Virgin Vodka, Virgin Cars en zo zijn er nog veel meer bedrijven die niet meer bestaan, maar waar hij wel energie en geld in heeft gestoken. Zijn avontuur in de luchtvaart, Virgin Altantic, heeft hem bijna de das omgedaan. Zijn lijfspreuk ‘Screw it – just do it!’ kun je dus zeker geen holle kreet noemen, niet voor Sir Richard. Daar is hij te vaak voor onderuit gegaan.

Zijn intentie is echter altijd hetzelfde gebleven: mooie dingen creëren, tegenslag of niet.  En juist door die ervaringen is Sir Richard Branson geworden wie hij is, een icoon en een inspiratie voor velen.

Het hele verhaal van Sir Richard uit zijn eigen mond lees je in Losing my virginity

De aanhouder wint: Ricardo’s overwinning

Terug naar Ricardo en zijn exotische ontmoeting. Na de training hadden hij en de exotische dame contact gehouden. Eerst weken lang via Whatsapp. Toen volgde een tripje waar hij bij haar was blijven slapen. Naast haar in bed mind you, waarbij er nog steeds niets was gebeurd. Toen kwam ze een keertje bij hem langs in Nederland. Nog een paar tripjes volgden en langzaam bloeide er iets op.

Niet zonder slag of stoot want Ricardo moest eerst een aantal self esteem issues overwinnen. Er was nog een ex in haar leven, nog een obstakel. Ricardo moest het geleerde in de praktijk gaan brengen bij een meisje dat hij echt heel erg leuk vond. Hij moest heel helder krijgen of zij niet ‘de eerste de beste was’ in plaats van ‘de ware’.

Na anderhalf jaar niets van hem gehoord te hebben kreeg ik weer een smsje. ‘Hey Arnoud, thanks man. We wonen nu samen Smile. Ze zijn nu dolverliefd op elkaar en zij staat op het punt bij hem in te trekken. Ze heeft haar (goede) baan in Londen opgezegd, de sleutel van haar appartement ingeleverd en is naar Nederland gekomen. Niet slecht voor een avondje stappen. Ricardo had de vrouw veroverd waar hij gek op was. En zij op hem.

Je droomvrouw kan op ieder moment langs lopen

De boodschap is ...

You Never Know Whats Possible Until You Risk Finding Out

Zorg dat je trained and ready bent wanneer dat gebeurt. En wees zo vasthoudend als een pitbull wanneer ze de moeite waard is.

With the casino and the beds, our passengers will have at least two ways to get lucky on one of our flights.
- Richard Branson

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlGespreksonderwerpen versieren: 25 Onderwerpen om haar te verleiden
Pijl9 Belangrijke tips om samen gezond uit elkaar te gaan
PijlDe 17 Beste Versierzinnen (+ Geheime Camera Beelden!)
PijlGeen Matches op Tinder? De 5 Redenen + Oplossingen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Mark
Inspirerend dat verhaal van Annemarie, lekker geschreven artikel Arnoud!
Reacties
Arnoud
Altijd leuk om feedback te krijgen Mark, thnx!
Danny
Leuk stuk! Nu vroeg ik me alleen af, als ik je stuk over neediness ook lees. Waar ligt de grens tussen doorzetten en vol voor je doel gaan en te gretig overkomen, waardoor iemand niet geinteresseerd meer is en je te \"makkelijk\" over komt.
Reacties
Bas
Precies, dat vraag ik me ook af. Het advies om vol te houden is lijnrecht in strijd met een ander advies, n.l. hoe maak je haar verliefd? Dat schijn je te moeten doen door NIET al te beschikbaar te zijn. Maar als je volhardend achter haar aan blijft zitten ben je WEL erg beschikbaar. Dus nu weet ik het nog niet...
maarten
volgens mij is er een duidelijk verschil tussen knullige eisende smsjes en moeite doen vanuit zelfvertrouwen met gevatte humor / acties (zoals in t verhaal van de turkse buurjongen).
Jacqueline
En hoe zit het voor een vrouw? Als je interesse hebt in een man die niet geinteresseerd lijkt maar waar je wel erg veel voor voelt? Moet je als vrouw afwachten of eropaf?
Reacties
Rogier
In jouw geval: zeg dat je hem leuk vindt. Hapt hij niet, ga dan niet wanhopig steeds blijven zeggen. Maar zoen gewoon een man voor zijn ogen. Ga dan naar hem toe en zeg: Tsja, zou liever met jou zoenen, en steek dan je tong naar hem uit.

Als dat niet werkt, mmmm, dan weet ik het ook niet meer
maarten
volgens mij gewoon heel direct, ik denk dat ik dan wel zal omslaan en mij dingen af ga vragen / interesseren omtrent de dame in kwestie.
Jacqueline
Beste Arnoud, het is leuk dat je mag reageren maar het is jammer dat er geen antwoord op de reactie komt.
Reacties
Rogier
Ik ben ook geen expert, ha ha. Maar het verschil zit erin of je als een hondje en wanhopig achter haar aan blijft lopen OF dat je vastberaden en vol zelfvertrouwen haar blijft proberen te versieren.

Het eerste stoot af, het tweede heb je kans mee. Ikzelf doe sinds kort aan daygame. Zie soms een mooie dame die ik dan glashard weer met een brede grijns aanspreek, ook al heeft ze een vriendje. Ze waardeert het, kan je echt merken.

Plaats een Reactie