Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / foute vrouwen

Foute vrouwen herken je zo

01 Feb 2015, door Arnoud in Dating tips

Foute vrouwen herken je zo

Hoe je foute vrouwen kunt herkennen en hoe je kunt vermijden!

Foute vrouwen, wat bedoel ik daarmee? Foute vrouwen zijn niet per se vrouwen die uit zijn op je geld, zoals je ze wel eens tegenkomt op Tinder of op andere datingsites. Of golddiggers die je tegenkomt in bepaalde clubs of in de buurt van bepaalde figuren met geld. Die zijn makkelijk te herkennen en daar hoef ik je niet voor te waarschuwen. Nee, ik heb het over vrouwen die hun (liefdes)leven saboteren en jou daar in meeslepen. 

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Dit hoeft niet moedwillig te gebeuren of met kwade intenties. Ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen niet eens bewust zijn dat ze hun (liefdes)leven ondermijnen of dat ze hun liefdespartner kwaad berokkenen. Het probleem is echter wel dat ze er vaak wel in slagen om hun hun 'slachtoffer' in hun val mee te sleuren. Sommige mannen blijven jaren plakken aan foute vrouwen. Dit artikel is geschreven om te voorkomen dat jij op deze manier jaren van je (liefdes)leven verspeelt.

Hoe werkt dat? Laat me je enkele klassieke voorbeelden geven zodat je weet waar je op moet letten.

Foute vrouw voorbeeld # 1: de manipulator

Mannen wordt vaak verweten dat ze zich niet willen binden, dat ze hun vrijheid niet op willen geven. Dit komt echter ook voor bij vrouwen. Ze geeft aan dat ruimte nodig heeft of tijd. Ze heeft dit of dat niet verwerkt. Het komt niet uit in deze fase van haar leven. Ze heeft te veel op haar bord. Hoewel dit allemaal legitiem kan zijn wanneer dat de regeling is die jullie hebben afgesproken gedraagt ze zich hier niet naar.

Ze geniet ervan om hem verliefd op hem te maken. Ze flirt naar hartenlust en geniet ervan om te zien hoeveel invloed ze heeft op jou. Hoe ze dingen gedaan krijgt en hoe ze je voor haar karretje kan spannen. Ze deinst er niet voor weg alles uit te kast te halen om dit voor elkaar te krijgen. Huilen, verwijten, superlief doen, je 'de beste seks ooit'  te bezorgen; geen enkele vorm van emotionele manipulatie gaat haar te ver.

TIP: 10 Jaar Lang Werken Als Versiercoach: 10 Tips van Daan de Ram

Foute vrouw voorbeeld # 2: de zuiger

Dit type vrouw kom je vaak tegen op het moment dat ze in de problemen zat. Later zul je ontdekken dat haar vorige vriend haar ook op zo'n moment tegenkwam. Daar is een reden voor. Dat heeft er namelijk mee te maken dat ze heel vaak in de problemen zit. Haar patroon is er altijd een probleem is dat haar leven beheerst en dat ze als mannen aantrekt die haar hulpverlener willen zijn als vliegen worden aangetrokken door honing.

Laat me raden. Ze komt net uit een pijnlijke scheiding, heeft te kampen met een financieel issue of vecht tegen een verslaving. Bijna altijd zijn er psychische problemen die te maken met ervaringen uit het verleden. Dat iemand problemen kan hebben is begrijpelijk en volkomen normaal. Het punt is hoe iemand hier mee omgaat. Als haar problemen dienen als een soort rechtvaardiging om een houding aan te nemen van ‘ik, ik en nog eens ik’ dan moet er een rode vlag gaan wapperen bij jou.

Dit type vrouw gebruikt haar problemen vooral als middel om alle energie van de mensen om haar heen op te zuigen als een zwart gat. Wanneer ze vraagt hoe het met jou gaat is dat vooral een formaliteit en geen oprechte belangstelling. Als je erbij stilstaat is ze eigenlijk niet echt betrokken bij jou, jouw behoeften en wat werkelijk belangrijk is voor jou. Als het een keertje over jou gaat speelt opeens haar probleem weer op.

Foute vrouw voorbeeld # 3: de claimer

Deze vrouw is jaloers. Niet op een redelijke of gezonde manier, maar vanuit een diep gat van onzekerheid dat onmogelijk gevuld kan worden. Wanneer ze jaloers is zal ze niets nalaten om dat kenbaar te maken. Dit kan op een uitgesproken manier, door te klagen en je te controleren als een detective of op een passief agressieve manier, door negeren of onvoorspelbaar grillig gedrag als het niet naar haar zin gaat.

TIP: 7 Must-Have tips om Online te Flirten (+17 Copy/Paste Zinnen)

Constante bevestiging waarbij de uiteindelijke conclusie alleen maar kan zijn, wat jij ook zegt of doet, dat zij niet goed genoeg is. En dat is ze ook, omdat ze dat zelf vindt. Haar conclusie daarover zal altijd sterker zijn dat alles wat jij doet om haar te laten merken hoeveel je om haar geeft.

Foute vrouw voorbeeld # 4: de impulsievo

Iedere vrouw (mens) heeft iets impulsief, maar dit type vrouw is de belichaming van impulsiviteit. Ze heeft nauwelijks zelfbeheersing. Ook als het op seks aankomt, wat je in eerste instantie dikke prima vindt. Maar na een tijdje ga je merken dat er geen grenzen aan zijn. Alles wat ze ziet moet ze meteen hebben, alles wat in haar opkomt gaat ze meteen doen. Alles draait om onmiddellijke behoefte bevrediging en elke langetermijnvisie is ver te zoeken.

Foute vrouwen zijn hét recept voor een foute relatie

Foute vrouwen kunnen heel verleidelijk zijn voor mannen die weinig gewend zijn aan vrouwelijke aandacht of die geneigd zijn hulpverlener te spelen vanuit de nice guy rol die ze gewend zijn. Mannen kunnen letterlijk verslingerd raken, bijvoorbeeld nadat ze een aantal keer goede seks hebben gehad. Het probleem is niet dat foute vrouwen rondlopen, het probleem is dat jij er niet tegen bestand bent.

Om met Jim Rohn te spreken, 'Don't wish it was easier, wish you were better'. Eigenlijk zou je dankbaar moeten zijn dat er dit soort type vrouwen rondlopen. Je kunt ze namelijk zien als training om zelf een beter persoon te worden. Iemand die minder vatbaar is voor foute vrouwen omdat hij meer gewend is met vrouwen. Een man die weet hoe hij meer alternatieven creëert zodat hij zich wel twee keer bedenkt wanneer hij de signalen van een foute vrouw herkent.

Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen zijn met foute vrouwen. Schrijf ze hieronder op zodat anderen er weer van kunnen leren. 

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Hoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen
De 8 Populairste & Beste Dating Apps in Nederland
Eerste Date Thuis: Voor- en Nadelen +9 Tips om 'n ramp te voorkomen
7 Must-have Tinder tips voor mannen

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Arnold
Ik herken het verhaal van een "foute vrouw". Het heeft mij een aantal duizenden euro's gekost. Via apps vroeg ze om geld omdat ze de rekeningen niet kon betalen. Ze leerde van de bijstand en kon niet rondkomen omdat ze het geld gebruikte voor haar verslaving. Medelijden aan mijn kant speelde hier een grote rol. Te meer dat ze vier kinderen heeft. Als ze geld vroeg gaf aan dat ze het wel goed zou maken met me. Maar alshet zover was dan liet ze het afweten. Na duizenden euro's armer te zijn geworden heb ik er pas van geleerd. Ik was verblind door haar knap uiterlijk en haar schoonheid.
Reacties
-
Was dit een buitelandse vrouw uit brasil?
Reageer op deze reactie
Bianca
Ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is want ik heb juist andere ervaringen gehad
Reacties
Henk
haha lekker vaag
Reageer op deze reactie
Gary
Ik heb dus ook een relatie gehad met een jongere meid (ben zelf 36 zij 21) die mij eigenlijk vanaf dag 1 het gevoel gaf dat t oprecht was.We deden behalve de extreem goede sex ook veel samen en na een paar maand was ze niet bij me weg te slaan.Na een tijdje bij me hebben gezeten en zelfs een relatiestatus op facebook wilde ze gren relatie meer.Het geouwhoer met andere jongens en haar vele issues wist ik dat ik me op glad ijs begaf.Toch gingen we door als friends met benfits en is weer stukgelopen toen mijn gevoelens naar boven kwamen.De seks was verslavend en ik ben nog steeds verliefd en in rouw.Ze was heel makkelijk dit keer het heeft 5mnd geduurd.
Reageer op deze reactie
Gijs
Herken alle punten.
Opgelicht voor 9000 euro door Portugese vrouw uit Schiedam

Onmenselijk en gevoelloos. Geen enkel middel schuwen ze om hun doel te bereiken

Heb nog meer respect voor een prostitué, die doet nog iets voor het geld.

Doe aangifte van oplichting en maak bekendheid aan de oplichtingspraktijken.
Reageer op deze reactie
Henk
Foute vrouwen trekken foute mannen aan. Maar toch kan het lastig zijn om jezelf hiertegen te bewapenen. Vooral als de relatie tussen je ouders ook "fout" was.

Leer van elke relatie en ga door.

Geen enkele vrouw krijgt van mii geld, totdat ze zich heeft bewezen.

Verbeter jezelf als persoon, en de vrouwen worden ook beter. Heb geduld, je komt vanzelf jouw stukje goud tegen. En wanneer dat zo is, pak haar vast en laat haar niet gaan.
Reageer op deze reactie
Ik
Ik haat zulke vrouwen
Reageer op deze reactie
Tineke
Andersom is dat ook zo met foute mannen , denk dat het met veel issues te maken heeft , dat je dat soort types op je pad treft , en idd je leert ervan , alles waar direct TE voorstaat ? Maak dat je wegkomt !!!
Reageer op deze reactie
peter
Na € 200.000,- te hebben weggegeven aan de (zogenaamde) problemen van mijn vriendin is ze na 6 jaar vertrokken.

Nu ben ik alleen en helemaal failliet!

Maar dat maakt mij niet meer uit, ik ben alleen zonder geld maar ook zonder stress, maagpijn, hoofdpijn en problemen van een ander.

Ik heb al besloten dat ik ook lekker alleen blijf.
Reageer op deze reactie
Andreas
Wat verschrikkelijk allemaal! Ik wens jullie enorm veel sterkte!

Maar dit verhaal wat fout zijn heb ik sinds kort mee gemaakt maar dan 3 jaar lang appen.

Ik heb haar nooit ontmoet maar zij woont wel dichtbij mij in de buurt.

zij vertelt dat zij geen relatie heeft. Maar zij flirt wel met mij en met meerdere jongens.

Maar als je echt enorm verliefd bent en je doet alles om goed te maken en vooral positief en zij vaak negatief is geen goed teken.

Want je energie zuigt kapot en je wordt er erg ziek van.
Reageer op deze reactie
Rene
Beschrijving 1 en 2 komen me heel bekend voor. Ik heb (nog steeds) een relatie met zo'n vrouw. Ze vraagt geen geld, hoeft dit ook niet. de sex is EXTREEM goed. ze is nog steeds getrouwd maar wil niet scheiden.
toch kan ik haar niet laten gaan omdat ik het idee hebt dat haar problemen oprecht zijn. Hoe kan ik dit doorbreken? of is dit zinloos?
Kan iemand mij hierin helpen?
Reageer op deze reactie

Ik heb een vrouw doodschoten en het heeft mij 4 jaren gekost en ben er weer juist eruit gekomen.

Ze heeft mijn hele huis helemaal leeg gehaald. En ging bij een ander vriend in huis wonen.

Golddiggers moet je juist doodschieten. Dit soorten typen vrouwen moeten al helemaal niet bestaan gewoon uit de weg ruimen.
Reageer op deze reactie
Pikachu
Heb al meerdere keren een "foute vrouw" meegemaakt en tegen gekomen. Maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat t ook zeer met mezelf te maken heeft en t verleden en opvoeding. Je trekt zulke vrouwen aan omdat ze msschn nog wel meer een rugzak hebben dan jijzelf en daarom zien ze jou als hulpverlener omdat je gevoel hebt. En die vrouwen hebben dat niet mee gekregen vanuit hun opvoeding. T enige wat ik kan zeggen is dat het een ontdekking voor jezelf is. De 1 komt er na 3 x achter en andere pas na 6x.
Reacties
Pikachu
Het is niet je eigen fout of haar fout er zit altijd een reden achter waarom je op zulke vrouwen. Heeft allemaal te maken met hoe je ouders zijn opgevoed je moeder wel goed en je vader of andersom dan is er altijd tweestrijd geweest in de manier van opvoeden hoe jij bent opgevoed. Dus twijfel!!
Reageer op deze reactie
Anoniem
Ik herken het probleem optijd aan de bel getrokken vertrouwde het niet dus heb haar zonder dat ze het wist getest ze faalde dik heb haar toen ook gedag gezegt ze was toen alles aan het proberen maar ik was een stenen muur ze kon er niks mee wat vrouwen doen is ziek ze gebruikte all haar ellende en deelde de vrolijke momenten met haar familie tot dat ze kwam voor een bril vn haar dochter dat de bewind niet vergoed terwijl het van de huisarts moest toen dacht ik ff testen en uitzoeken en ja hoor ze probeerde mij te verneuken jammer genoeg van haar kijk ik de kat uit de boom
Reageer op deze reactie
john
hoi ik ben nu na een half jaar weer singel ik kan wel zeggen wat heb ik me vergist heb vier jaar een relatie gehad met een vrouw en haar ( toen 7 en 4 jaar oude kinderen) via datingsite leren kennen wat zo mooi leek in het begin verandere in een nachtmerrie ze kreeg een burnout en na drie jaar nog steeds geen werk en ook al werkte ik elke dag opeens wilde ze meer ruimte en gaan latte wel het is kapotgegaan en heb me spullen gepakt en maar me ouders gegaan ben er later na vele onderzoeken op internet en praten met psygeloog dat het op zeker is dat me ex lijd aan bordeline symtone en fout met mannen omgaat heb me les wel weer geleerdt al mis ik de bonuskinderen echt was te mooi om waar te zijn en nu verder met me leven
Reageer op deze reactie
Anoniem
Hallo, Ook ik heb alleen maar slechte ervaringen met vrouwen, ik ben geslagen, gemanipuleert, financieel uitgebuit, bedrogen met andere mannen en tenslotte voorgelogen. Dit allemaal door verschillende vrouwen. Hierdoor is mijn vertrouwen in vrouwen echt geschaadt. Ik wilde altijd me best doen om een vrouw gelukkig te maken en ik geloof in monogamie. Het is voor mij een groot vraag teken waarom ik zoveel pech heb in de liefde. Ik ben er daarentegen uiteindelijk sterker uitgekomen en heb het inmiddels prima voor elkaar. leuk huis, leuke vrienden, prima baas en zie er goed uit en voel me goed. Ik zou het erg leuk vinden om dit met een vrouw te kunnen delen, ik zie dat echter niet meer gebeuren, omdat ik simpelweg geen vertrouwen meer heb in vrouwen. Als ik al en Vermoeden heb dat een vrouw een spelletje met me speelt, dan kap ik t af. Andere vrouwen die ik ontmoet, die wel oprecht zijn, hebben al een relatie en daar blijf ik uit respect natuurlijk van af.
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
18 Oct. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)