Hoe ik een perfecte-10-soapster versierde (met fotos)

31 Dec 2014, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Vrouwen versieren als je baan

Ik heb soms dat ik helemaal niet met game bezig wil zijn. Ik had zo'n momentje toen ik een tijdje geleden op Bali was. Ik was daar om te chillen en om en te schrijven. En om een vriend te bezoeken, ooit deelnemer aan één van de eerste trainingen die wij gaven – sweet memories. Toen ik daar was heb ik hem daar meteen over geïnterviewd.

Het mooiste vind ik hoe hij vertelt dat ieder weekend uit een vliegtuig springen doodnormaal was, maar mooie vrouwen aanspreken volstrekt abnormaal. Je kunt het hieronder horen.

Hij vertelde me later dat het dieptepunt van zijn frustratie met vrouwen tot uiting kwam met een Israëlische vriendin die hij date.  Zijn verhaal:

“Realiseer je inderdaad wel dat ik toen nog een enorme gefrustreerde loser was, nu zou ik het natuurlijk niet meer zo doen. Het is begonnen als vakantieliefde in Nieuw Zeeland. Zij is toen op bezoek gekomen in Nederland, en ik had toen al kunnen weten dat het niet goed zat, omdat ze rookte, en dat is voor mij een absolute no-go.

Zo waren er wel meer dingen. Maar ik was al zo lang niet met een vrouw geweest dat ik dat allemaal niet wilde zien. Ik heb mezelf  aangepraat dat zij de ware voor mij moest zijn, dat er niemand beter was, en dat ik haar tekortkomingen maar voor lief moest nemen.

Na dat eerste bezoek is ze nog een keer naar Nederland gekomen, en ben ik twee keer op bezoek geweest in Israël, vanuit de gedachte dat ik het moest laten werken. Last minute wijzigingen, bosjes bloemen, een opeenstapeling van kansloze acties. Uiteindelijk is het niks geworden uiteraard, en heeft zij mij definitief de deur gewezen. En terecht, omdat ik mij als een wanhopig, afhankelijk watje had gedragen.”

Ballen in Bali

Ik kan me herinneren dat ik aan het einde van zijn bootcamp een speech gaf over het volgen van je dromen en je passie die recht uit het hart kwam. Het zal komen omdat ik er zelf rijkelijk laat voor koos om écht mijn hart te volgen. Maar, nog erger, ik kom véél mensen tegen die nóóit die keuze voor hun passies durven te maken.

Voor mij was het om iets te gaan doen waar ik voor gemaakt ben, coaching, los van de vraag of daar nu een goede boterham mee te verdienen is. Voor mij voelde het trouwens niet als een keuze maar meer als een overtuiging; iets waarin ik eigenlijk geen keuze had maar dat ik gewoon moést doen.

Ik weet niet of het Rob aangestoken heeft, maar hij is wel precies dát gaan doen. Hij had een goedbetaald freelance bestaan als consultant en was in de weekenden deejay, iets dat hij puur voor de lol deed. Zijn andere passie was reizen en Bali stond bovenaan zijn lijstje van favoriete bestemmingen. Nu is het wonen op Bali niet zo duur en Rob besloot om niet meer terug te keren naar Nederland.

De hamvraag aan Rob was dan ook hoe het hem daar beviel, omdat ik zijn Nederlandse situatie zo goed kende. Ook ik heb jarenlang als freelancer gewerkt, een comfortabel bestaan (als je goede opdrachtgevers hebt). Toen ik het hem vroeg hoe de overstap was gegaan sprak Rob de voor mij legendarische woorden 'het is moeilijker Nederland te verlaten dan hier iets op te bouwen'.

Hij had een baan gevonden als resident dj in de Skygarden. Dit is dé party discotheek in Kuta, de nummer één bestemming voor dronken, feestende Australiërs. Het voelde wat tegennatuurlijk voor mij om 'nee' te zeggen tegen party, party en nog eens party maar ik merkte dat ik er helemaal geen zin in had. Ik vond het ook lullig om tegen Rob te zeggen, maar Henri die meereisde en ik besloten verder te trekken om het eiland te verkennen.

Toen ik dit besluit eenmaal had genomen 'klikte er iets' van binnen. Ik voelde me net zo ‘zen’ als de dalai lama.  We crossten op onze scooters verder naar andere bijzondere plekken op het tropische eiland en besloten ad hoc een tijdje in Ubud te blijven.

Heel toepasselijk want dit is het 'hippie centrum' van Bali ;). Rob had voor ons via zijn contacten voor een prikkie een mooie villa geregeld. Helemaal top. Om het 'Eat, pray, love-verhaal' helemaal af te maken nam ik zelfs een strippenkaart bij de populaire lokale naar wierook meurende yoga school

The Meeting Of Two Personalities

Visionboard, squirtende meisjes en verliefde chicks

Wel eens van de 'law of attraction' gehoord? Ik heb een maat, Robin, die ik heb leren kennen via een bootcamp die ik zelf volgde (by Style, Neil Strauss, in New York). De leukste mensen – die later mijn beste vrienden zijn geworden – leer ik bijna altijd kennen op zelfontwikkelingstrainingen.

Hij had een visionboard gemaakt – een collage van alle zaken die hij dat jaar 'wilde aantrekken' in zijn leven. Zie hieronder.

Visionboard

Even tussen ons, maar ik vond Robin eerlijk gezegd altijd een beetje een dromer. Hij komt altijd aan met spirituele shit over hoe je chi kan meten of de chemtrails die de illuminati achter laten (Google it!). Maakt wereldreizen om te gaan mediteren met Tibetaanse monniken. Heeft het al jaren over het oprichten van een nieuw soort school, een 'school for life’, om de wereld te verbeteren. Ik geloofde het wel.

Totdat hij 'voor mijn ogen' in een no-time jaar een bedrijf bouwde met inmiddels een miljoenen omzet. Wat gebeurde er? Na zijn wereldreis ging hij als chef vulploeg aan de slag bij de supermarkt van zijn familie. In een supermarkt! En chef vulploeg is één trede boven vulploeg medewerker. Niet echt een wereldbaan. Zeker niet voor iemand die econometrie heeft gestudeerd. Maar wel een sympathiek gebaar richting z'n broer, de eigenaar van de supermarkt, die zijn hulp goed kon gebruiken. 

Enkele luttele jaren later heeft hij een automatiseringbedrijf voor supermarkten en verdient tonnen. Wtf?! Het stond wel op zijn visionboard. Dat van die miljoenen dan, dat het via een software pakket voor vulploeg medewerkers zou zijn had hij ook niet voorspeld, dat weet ik zeker. Een ander ding dat hij op zijn visionboard stond was een squirtende vrouw en een trio. De trio heeft voor zover ik weet nog niet plaatsgevonden. Maar de squirtende vriendin wel degelijk. Al zou het me niet meer verbazen als hij me doodleuk zou vertellen dat hij net gisteren een sixtet met vijf vrouwen gehad heeft.

Nog zo'n vaag (law of attraction) verhaal

Een ander law of attraction verhaal dat ik hoorde was van een vriendin van me die verliefd op me was geworden. We zaten in dezelfde vriendengroep en omdat ik er niet zo mee bezig was werd het me pas na een tijdje duidelijk. (Ik dacht dat ze gewoon voor de lol mn hand vast hield, lachte om alles wat ik zei en blooste als ik haar een compliment gaf) Dan heb je de morele keuze: je neukt haar (ze mag er wezen) en je geeft haar daarna een bullshit reden waarom je niet verder wilt. Of je speelt open kaart.

Zij vertelde me tijdens een feestje dat het haar heel duidelijk werd dat het tussen ons niets zou worden. Waarschijnlijk omdat ik voor haar neus met diverse andere vrouwen aan het rommelen was. Ze baalde zo erg van al die mannen die niet in haar wilden investeren dat ze ter plekke een 'nieuwe intentie bedacht die ze het universum in stuurde', zo vertelde ze achteraf. (Ik vroeg me altijd af hoe dat eruit zou zien, een soort flessenpost? Of een briefje met je wens aan een ballon hangen?)

Ze wilde 'een man die meer gecommitteerd was aan haar dan zij aan hem'. Toen ze naar de deur liep was er een man die haar aansprak en haar nummer vroeg. Jaartje later trouwen ze en is  hij is haar achterna gereisd naar Canada (waar zij vandaan komt). Wtf! Ik hoorde vaker van dit soort bizarre verhalen. Als ik die verhalen op tv zou zien zou ik het wel geloven, maar in dit geval gebeuren ze allemaal voor mijn neus (stuk leuker dan tv by the way).

Hou toch op met die law of attraction

Ik heb een andere vriend die vind die law of attraction één grote mambo jambo new age hippie pseudo wetenschappelijke bullshit. Moet hij weten. De verhalen van mensen om mij heen hebben ervoor gezorgd dat ik er meer en meer voor open sta. Ik geloof ook dat het belangrijkste uitgangspunt van de law of attraction wel klopt, namelijk dat alles energie is. Dat gedachten energie hebben of energie zijn. En dat alle energie een bepaalde frequentie heeft vind ik ook aannemelijk.

Experimenten van professor Emoto met water brengen dat op een mooie manier in beeld.

Maar ik snap die vriend die begint te steigeren wanneer iemand over de law of attraction begint. Vaak zijn ze bang dat het leidt tot passiviteit: je hoeft alleen maar positief te denken en dan komt alles goed. Voor mij werkt de 'law of attraction' juist andersom. 

Verantwoordelijkheid nemen of slachtoffer spelen

Waar de law of attraction werkelijk over gaat is over verantwoordelijkheid nemen over je denken. We kunnen makkelijk vast blijven zitten in een patroon waarin we vooral bezig zijn met wat we niet willen. Je merkt dit aan uitspraken als:

'Ik ben gefrustreerd dat…'

'Ik haat mijn …'

'Ik snap maar niet waarom…'

'Ik maak me zorgen dat…'

'Ik zou toch… maar het lukt me niet om…'

Als je de uitspraken hierboven herkent realiseer je dan dat dit dit soort gedachten eigenlijk een lijst met intenties is. Dat is wat je aantrekt, of je nu gelooft dat dat onzin is of niet. Stel je voor je hebt een date. Je kunt nu denken aan wat er allemaal fout gaat of je kunt denken dit wordt top! Wat je ook denkt, dit is wat je aantrekt: een self fulfilling prophecy. Of het nou komt omdat een gedachte op een voor ons onbekende manier de wereld beïnvloedt, of simpelweg omdat die gedachte bepaalt hoe jij je gedraagt.

Wanneer je ontdekt dat je de leiding kunt nemen over je gedachten dan geeft dat een enorm gevoel van empowerment! Ik wil je uitdagen ermee te experimenteren. Wanneer je het doorkrijgt zul je je krachtiger, dankbaarder en gelukkiger voelen.

De 'law of attraction' is alles behalve vrijblijvende vage shit. Het maakt je juist bewust dat hoe jouw leven simpelweg jouw verantwoordelijkheid is. Niet genoeg dames in jouw leven? Jouw verantwoordelijkheid. Niet de juiste vrienden? Jouw verantwoordelijkheid. (Bus te laat? Jouw verantwoordelijkheid. Nee, geintje – volg even m'n verhaal;). Als je het wilt veranderen, waar begin je dan? Exact – je gaat zorgen dat je de juiste intenties krijgt. Focussen op wat je wilt. En van daaruit actie nemen.

Soapsterren op Bali

Dit soort zaken zat ik te overpeinzen toen ik op Bali zat. Ik had de vrouwen en het feesten afgezworen. Ik wilde me volledig gaan toeleggen op de spirituele traditie van yoga. Sort of dan, want damn, wat is dat een een mooi uitzicht als je zo achteraan in een yoga klasje zit.. Yoga is helemaal de shit bedacht ik me. Zeker toen ik op een dag het schooltje binnenloop en deze dame zie.

Er rest mij geen andere keuze dan haar aan te spreken. Ze reageert terughoudend, als een vrouw met een jaloers vriendje dat op een afstandje staat te kijken. Ik merk dat ze verder wil, maar vertel haar nog even hoe enthousiast ik ben over de yoga en dat ze de yogalessen eens zou moeten uitchecken. Ze maakt zich snel uit de voeten. Prima, het zal mijn humeur niet verstoren, want ik neem plaats achterin de yoga klas met dat geweldige uitzicht ;).

Een volgende dag ben ik ergens aan het chillen waar het wederom barst van de mooie vrouwen. Dit is niet normaal denk ik, en maak oogcontact met één van de schoonheden. Ze kijkt terug en ik doe het enige juiste in die situatie: ik spreek haar aan. Het duurt even voordat ik doorheb dat dit dezelfde knappe dame is uit de yogaschool. Het is bijna onmogelijk, maar zonder yoga-outfit ziet ze er nóg leuker uit.

Ik weet dat er diezelfde avond een film wordt getoond in ons yoga schooltje. Ik stel voor om er samen heen te gaan en steek een heel enthousiast verhaal af over de film alsof ik hem elke avond grijsdraai voor het slapen gaan, terwijl ik stiekem al moeite had de titel te reproduceren.. Ze kijkt me indringend aan van is this guy for real, is ie echt zo enthousiast of is het allemaal bullshit. Ik geef geen krimp. We hebben een afspraak.

Voorafgaand aan de movie night schuif ik aan bij een buffet. Zij was er nog niet en zoals gewoon op Bali ga ik uiteraard niet staan wachten op m'n date maar schuif aan bij een willekeurige tafel. Ik weet niet wat het was maar ik heb de leukste tafelgenoten 'ever'.  Ik heb het zo naar mijn zin dat ik mijn date ondertussen ben vergeten. Als de film begint zoek ik snel mijn rugzak op en zie ik haar enigszins gepikeerd daar wachten op mij. 'Thanks for keeping an eye on my bag' zeg ik met een glimlach en we lopen samen naar de filmzaal.

We zijn al weer rijkelijk laat. De zaal lag inmiddels vol met mensen op dekentjes en kussens. Met moeite kon ik nog één kussen bemachtigen om deze samen met mijn date te delen – wat op zich een goede uitgangspositie is. De film is hilarisch. Over één of andere fake tv-dominee die niet uit is op je geld maar die je wil bekeren van het consumentisme – briljant!

Het valt me tijdens de film op dat ze een heerlijke lach heeft. Fantastisch als een vrouw een mooie lach heeft. We liggen tegen elkaar aan. Ik pak haar hand beet, we hebben oogcontact. Ik zoen haar en ze kruipt dichter tegen me aan. Meiden uit mijn yogaklasje die mij kennen zie ik denken  'waar heeft hij haar vandaan?' Ja lieve yoga vriendjes en vriendinnetjes, dit is cold approach pick-up ;).

Maria

Ze stapt achterop mijn gare scooter en ik neem haar mee. De dagen erna  zijn we onafscheidelijk. Ze is een beetje zweverig maar heeft uitermate boeiende verhalen. In het dagelijks leven is ze huurmoordenares, althans dat is haar rol in, zo blijkt, een Colombiaanse soapserie. Ik vertel haar dat ik het hele tv wereldje crap vindt en al vijf jaar geen tv meer heb gekeken. Dat ik haar leuk vind vanwege haar creativiteit en diepzinnigheid en ondanks haar tv carrière. Dat meen ik, ze is echt boeiend en ik vind het tv wereldje oprecht oninteressant.

Soapster versierd via de law of attraction?

Ik weet het niet. Maar t was wel wonderlijk dat Maria en ik elkaar überhaupt nog tegenkwamen die tweede keer toen ik haar niet herkende. Ze vertelde me later, dat toen ik haar bij de yoga school ontmoet had ze aan me was blijven denken. Ze wilde die ochtend dan ook terug naar de yogaschool maar ze was te laat, en toen maar helemaal naar de andere kant van Ubud gegaan. En zo klein is het hippiestadje nou ook weer niet (als in, best wel huge)

Als je elkaar had willen vinden in zo'n situatie was dat nooit gelukt. Een beetje 'hulp van het universum' was toch wel nodig dus. Je kent die voorbeelden vast zelf ook wel, over zaken die 'zo moesten zijn'. Hier bijvoorbeeld een video van een andere oud bootcamp deelnemer, waarin hij vertelt hoe hij zijn vriendin leerde kennen. Verzin je gewoon niet.

Het leuke om je mind te trainen om positief te zijn (vanuit de law of attraction gedachte of niet) is dat alle synchronicities – ogenschijnlijke toevalligheden - meer betekenis krijgen. In plaats van onsamenhangende gebeurtenissen kun je het zien als 'het universum' dat iets tegen je probeert te zeggen. Nooit gedacht dat ik ooit nog eens zo zou gaan praten, maar goed, het is wel kicken als je zoiets meemaakt. De psycholoog Jung, de bedenker van het concept 'synchroniciteit' zei het zo:

I could not say I believe. I know! I have had the experience of being gripped by something that is stronger than myself, something that people call God.- C. G. Jung

Het geheim om soapsterren en andere hotties te versieren

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik bepaalde vrouwen ook intimiderend mooi kan vinden en het moeilijk vind daarmee om te gaan. Er is maar één manier hoe je indruk kan maken op een vrouw die zoveel gewend is aan aandacht, zoals een tv ster. Dat is namelijk om GEEN ENKEL TEKEN van neediness te laten zien. Doe dat wel en je wordt onmiddellijk uitgekotst. Mooie vrouwen hebben een enorm gevoelige neediness radar.

Wat moet je dan wel doen? PRECIES HETZELFDE als wanneer je een vrouw versiert die je minder intimiderend vindt. Je gaat geen helicopters regelen voor een date op een afgehuurd privé eiland. Jij regelt dat het gewone bijzonder wordt, omdat jullie samen zijn. Je laat haar merken dat jij een man bent die dit gewend is. Het helpt als je jezelf bloot stelt (letterlijk en figuurlijk) aan tal van knappe dames, zodat je een stuk ongevoeligheid hebt opgebouwd voor het effect van hun schoonheid. Maar dat is slechts de buitenste laag.

Maria

Een niveau dieper gaat het erom of jouw intenties steeds zuiverder worden. Helderder, congruenter. Dat je gedachten, woorden en daden allemaal op één lijn komen te liggen. De bedoeling is namelijk dat je dit pad om de vrouw(en) te krijgen waar jij naar op zoek bent leidt tot meer authenticiteit bij jezelf. Als je onderweg niet meer authentiek wordt dan is er iets (goed) mis. Pas als jij gelooft dat je die vrouw waard bent kan zij het ook geloven.

Zorg dus dat je, terwijl je aan je skills met vrouwen werkt, tegelijkertijd steeds authentieker wordt. Leer je trucjes aan waardoor je je steeds nepper voelt? Verkeerde afslag! Voel je je steeds krachtiger, meer empowered, meer jezelf? Goede afslag! Hoe weet je nog meer dat je op de goede weg zit in het leven? Door te letten op synchroniciteiten, op de 'knipogen van het universum'. Simpel gezegd, door te ervaren of je meer en meer flow krijgt in je leven of juist niet.

Chance favors the prepared mind
-Louis Pasteur

Now go out and meet some girls!

Tot snel,

Arnoud

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl327 Unieke kennismakingsvragen voor succesvolle dates
PijlZoenen bij het uitgaan: 7 Simpele stappen (Do's & Don'ts)
PijlTinder nummer vragen: 5 Tips die het nummer garanderen
Pijl19 Tips om Definitief Bindingsangst te Overwinnen (Man & Vrouw)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Quintin
Leuk artikel, veel geluk toegewesnt Arnoud,
Ik zelf zit al veilig, maar kan mij makkelijk voorstellen dat andere mannen hier niet zo gelukkig in zijn.
Reacties
Arnoud
Dank Quintin!
Johnny
Ah zo beste Arnoud, die Israëlische vrouw rookte en voor de man in kwestie is dat een absolute 'no-go'..en de man in kwestie zelf, mag die dan roken, of is dat dan ook een absolute no-go'..
Reacties
Arnoud
Hoi Johnny, dat hangt van de vrouw af. Maar het hangt van jou af of jij daardoor gaat stoppen met roken. Als je stopt met roken, zou ik dat doen om JIJ DAT BESLIST - maw maak je eigen beslissingen.

Ah zo, Beste Arnout, die Israëlische vrouw rookte en dat is voor u (de man in kwestie) een absolute no-go..en de man in kwestie mag die dan roken (roker zijn) of is dat voor de man in kwestie ook een absolute 'no-go', of is dat dan allang geen probleem meer?..graag een duidelijk antwoord!
Henri
Mooi verhaal Arnoud! Ik kan me nog herinneren dat we in hippiedorp Ubud waren en je haar tegen kwam. Was inderdaad een heel knappe dame zo tussen de rawganic food en green juices door :-)
Reacties
Arnoud
Was een heerlijke vakantie. Wat doen we nog hier? ;)
Ruud
Hey Arnoud, weet je hoe je die Law of Attraction het beste kan oefenen? Weet je bv een goede website?
Reacties
Arnoud
Hoi Ruud,

Een site die mij zelf aanspreekt is die van Steve Pavlina.

Grts!
Tom
Hoi Arnoud, het law of attraction idee staat mij erg aan. Ik wist alleen niet dat het een naam had.

Ik was vroeger altijd erg zenuwachtig als op dates ging met nieuwe vrouwen, waardoor dit meestal uitliep in een ongemakkelijk gesprek omdat ik mij geen houding wist aan te nemen. Wat natuurlijk nooit tot een 2e date leidde.

Tot ik mijzelf bedacht wat als het nou aan mij ligt en niet aan de vrouwen? Ik begon ontspannender tegen dates aan te kijken waardoor de flow van de date ook totaal anders was dan voorheen. Ik was niet meer de gespannen en zenuwachtige man (wel een beetje natuurlijk) maar ging met een vrijer en luchtiger gevoel naar dates toe, dit heeft mij erg geholpen ik heb nu veel meer plezier als ik met een vrouw op date ben!
Reacties
Arnoud
Lekker bezig Tom!
Stephan
Naast je mindset helpt veel oefenen ook om ontspannender te zijn op dates. Zo had ik via Tinder vorig jaar ziekelijk veel dates. Velen liepen uit op niets, maar ik deed het voor het oefenen. Dat heeft mij geholpen nu meer ontspannender te zijn op welke date dan ook. En ja, soms ben ik nog wel eens zenuwachtig, maar dat beschouw ik enkel als iets positiefs. Beetje gezonde spanning kan namelijk nooit kwaad.
Jean-Paul
goed artikel Arnoud
Kris
Top artikel, geweldig verhaal! ben zelf al een tijdje aan de gang met law of attraction, werkt echt! Mensen om me heen snappen er geen zak van alsof je met een toverstafje staat te zwaaien, alles komt gewoon naar je toe! Eigenlijk nooit de prio gesteld om er wat mee te doen richting vrouwen versieren, voor mij een echte eye-opener dit artikel. Ga meteen aan de slag!
Stephan
Mooie verhaal met wijze lessen. De knappe vrouwen (in de PU-volksmond de 9s en 10en genoemd) hebben inderdaad een enorm gevoelige neediness radar. Dit komt omdat ze in hun leven al zoveel goedkeuring hebben gekregen op basis van slechts hun uiterlijk.

Wat mij voornamelijk helpt is deze vrouwen overdag aanspreken. Je hebt dan al een streepje voor. Niemand doet het. Een zinnetje dat trouwens ook enorm inslaat is: 'Volgens mij ben jij echt zo'n vrouw met veel jongens om je heen die alles tof vinden wat je zegt, ook al is het complete bullshit'. Probeer maar eens uit!
John Meerman
De youtube video over de water experimenten staat niet meer online :)

Plaats een Reactie