8 Cruciale Tips om Jongere Vrouwen te Daten en Versieren

10 May 2023, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Je date een jongere vrouw, of je wilt juist jongere vrouwen daten of versieren.

Waar moet je dan allemaal rekening mee houden? En hoe doe je dat precies?

In dit artikel leg ik je exact uit hoe je jongere vrouwen aantrekt.

Inhoud van dit artikel: Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Is leeftijdsverschil een probleem?

Wanneer je wat ouder wordt, blijven die jonge vrouwen nog steeds erg aantrekkelijk. Ze zien er fysiek natuurlijk het mooist uit. Daarnaast gedragen ze zich nog jonger, wat ook erg aantrekkelijk kan zijn.

Er komt dan een punt dat je denkt: moet ik per se voor vrouwen van rond mijn eigen leeftijd gaan?

En het antwoord is: Nee.

Natuurlijk is het wel zo dat naarmate het leeftijdsverschil groter is, het een grotere uitdaging kan zijn om een jongere vrouw aan te trekken. Maar daarvoor krijg je in dit artikel juist tips.

Als je echt een relatie wilt met een jongere vrouw zullen jullie wel voor wat uitdagingen komen te staan. Maar die zijn te overbruggen.

Niet alleen tussen jullie, maar ook met betrekking tot wat de omgeving ervan vindt.

Als oudere man kan je nog steeds erg aantrekkelijk zijn voor een jongere vrouw, mits je weet wat je doet.

Oudere mannen hebben soms zelfs een klein streepje voor. Voor vrouwen is status en succes relatief belangrijk om zich aangetrokken te voelen tot een man.

En als wat oudere man heb je dat automatisch meer in haar ogen. Ze kijkt meer tegen je op, en dat maakt jou aantrekkelijker.

Vanaf welk leeftijdsverschil wordt het lastiger?

Pas op voor transactionele relaties 

Als je intentie alleen is om plezier te hebben met vrouwen en geen serieuze relatie aan te gaan, dan is dit minder relevant voor je.

Maar als je graag een echte relatie wil, pas dan hier voor op:

In een echte oprechte relatie, investeer je allebei onvoorwaardelijk in elkaar. Je houdt net zoveel van elkaar als het even tegenzit en niks gaat op de weegschaal: als je soms een tijd meer moet investeren in de relatie dan de ander (bijv vanwege ziekte), dan is dat allemaal prima.

Wanneer je echter jongere vrouwen date, dan wil je jezelf dit afvragen:

Ben ik echt op zoek naar een vrouw die helemaal bij me past? Of ga ik alleen voor uiterlijk.

Ga je vooral voor uiterlijk, dan ga je de transactionele kant op. Een transactionele relatie is namelijk een relatie waarbij er een duidelijke uitwisseling is van 'voordelen' en het vooral daarom draait. Zij geeft haar schoonheid... Maar zodra je iets ouder wordt en haar schoonheid verwelkt, ben je dan nog zo blij?

Daarnaast bestaat de kans bij een relatie met een groot leeftijdsverschil dat zij jou vooral interessant vindt om wat je geeft. Dat is dan vaak geld en cadeautjes.

Dit is precies wat je ziet bij 70-jarige millionairs met 20-jarige modellen als vriendin. Zij geeft haar schoonheid, hij geeft luxe. Maar van echte liefde is geen sprake. Een extreem voorbeeld natuurlijk, maar pas hiervoor op.

Want een transactionele relatie strandt bijna altijd.

Wil je alleen jongere vrouwen daten voor de pleziertjes, dan maakt dit veel minder uit natuurlijk.

Wees jong van geest en uiterlijk, ondanks je leeftijd 

Wat is er nu nodig om aantrekkelijk te zijn voor een (veel) jongere vrouw?

Zoals hiervoor genoemd is status, geld en succes natuurlijk een factor. Maar laten we eerlijk zijn: als je een relatie wilt met een jongere vrouw, dan wil je het daar niet van hebben.

Wat wel belangrijk is, zijn deze 2 factoren:

Ze wil zich fysiek tot je aangetrokken voelen

Dat betekent dat je er niet uitziet als een opa, om het zo maar te zeggen.

Je hoeft je niet overdreven jong te kleden, liever niet zelfs. Naar op zijn minst met enige stijl.

Daarnaast wil je ervoor zorgen dat je er fris en eigentijds uitziet. Je haar gestyled en bijvoorbeeld wat accessoires aan, zoals een ketting of armband.

Iedereen heeft stereotype beelden van hoe een oude man eruit ziet. Daar wil je vooral ver van wegblijven.

Ze wil plezier met je hebben

Daarnaast kijkt ze naar je gedrag. Kan je met haar meekomen? Ben je nog jong van geest?

Kunnen jullie echt plezier hebben samen en lachen om dezelfde dingen?

Dan heb je een belangrijk opstakel getackeld.

Wanneer ze zich fysiek tot je aangetrokken voelt en plezier met je kan hebben, dan heb je leeftijdsverschil voor een groot deel al overbrugd. 

Een relatie met een groot leeftijdsverschil: werkt dat?

Welke uitdagingen kent een relatie met een veel jongere vrouw?

Kijk, jullie zijn allebei ook maar gewoon mensen en in principe werkt een relatie net zo als elke andere relatie.

Alleen zijn sommige factoren sneller een probleem. Denk bijvoorbeeld aan:

In welke levensfase zitten jullie?

Op verschillende momenten in het leven focus je soms op andere dingen. Wanneer dat heel erg uit elkaar loopt, kan dat voor frictie zorgen.

Wil zij elke avond uit, terwijl jij het liefst op de bank 'Met Het Mes Op Tafel' kijkt, dan passen jullie niet bij elkaar.

Passen jullie in elkaars sociale kring?

Al jullie vrienden en vriendinnen zijn qua leeftijd ook heel anders. Voel jij je thuis in haar vriendenkring en andersom? 

Als je een relatie hebt deel je elkaars leven met elkaar, en dus ook elkaars sociale netwerk.

Hoe ontwikkelen jullie de komende jaren?

Laten we eerlijk zijn. Over 20 jaar is zij iets ouder, maar ben jij misschien wel écht bejaard. Hoe is jullie relatie dan? En is dat oké voor jullie allebei?

Misschien dat jullie nu nog prima bij elkaar passen, maar hoe is dat over enkele decennia? 

Hoe zit het met jullie kinderwens?

Als zij jong is, wil ze misschien nog kinderen. Terwijl jij daar allang voorbij bent. Misschien heb je al kinderen of wil je ze überhaupt niet.

Daarnaast wil je je echt afvragen of je nog een kind wilt als je bijvoorbeeld 50 bent. Je hebt dan niet meer de energie en tijd om alles te doen met zo'n kleine wat je zou willen.

8 Tips om een jongere vrouw aan te trekken

1. Behandel haar als je irritante zusje

Plaag haar. Steek de draak met haar. Beschuldig haar bij iedere gelegenheid van onvolwassen gedrag. Op die manier geef je je macht niet weg , en houd je het interessant en uitdagend. Dat is, geloof het of niet, totaal anders dan de manier waarop de meeste mannen haar behandelen ... dat is precies wat we willen.

2. Wees niet de zwaan kleef-aan

Vrouwen voelen zich over het algemeen niet aangetrokken tot mannen die niet het voortouw nemen, en bij jongere vrouwen is dit zeker het geval. Jongere vrouwen hebben minder levenservaring dan jij zou je denken, en dat is precies jouw toegevoegde waarde.

Jij leidt dus. Jij beslist waar je naartoe gaat. Jij bepaalt de regels. Als je dit met tact en gevoel doet zal het je verbazen hoe positief ze hierop reageert.

3. Dring jezelf niet op en bemoei je niet teveel met haar leven

Wanneer je een jongere vrouw date, moet je niet vergeten dat ze haar eigen leven heeft. Ze heeft waarschijnlijk al bemoeizuchtige ouders, en daar hoeft ze niet nog iemand bij. Bel haar dus niet op het werk. Kom niet opdagen voor een verrassingbezoek. Breng haar niet verlegenheid.

4. Jaag haar niet na

De beste manier om aandacht te krijgen van een kat is om deze te negeren. Hetzelfde gaat op wanneer je een jongere vrouwen date. Zoals ik net al zei, jongere vrouwen zijn vaak nog maar net "ontsnapt" uit de structuur van hun ouderlijk huis en willen juist de vrijheid proeven zodat ze hun eigen weg kunnen vinden.

Jaag haar dus niet achterna. Laat haar leven haar leven. Maak jezelf meer schaars, zodat ze jou gaat najagen.

5. Weet dat ze gaat veranderen

Als je een vrouw date tussen de 18 en 23 weet je gewoon zeker dat haar leven de komende jaren waarschijnlijk dramatisch gaat veranderen. Het is belangrijk dat je een open mind hebt – en verwacht, nee haar zelfs aanmoedigt om te groeien, te experimenteren zodat ze zich kan ontplooien.

De realiteit is dat de kans klein dat ze over een paar jaar nog dezelfde persoon is. Accepteer dat.

6. Blijf kalm wanneer het stormt

Jongere vrouwen maken van alles mee en zijn in de bloei van hun leven. Dat zorgt ook voor de nodige emoties en soms uitbarstingen. Laat het je niet raken. Ga mediteren. Leer cool en kalm te blijven. Dat is wat ze wil, en niet dat je spontaan probeert om haar problemen op te lossen. Een van de zaken die oudere mannen aantrekkelijk maakt voor jongere vrouwen is de stabiliteit en de innerlijke kracht. Ontwikkel deze dus.

7. Wees je bewust welke verwachting je creëert

Let op hoe vaak je haar ziet en spreekt. Jongere vrouwen hebben minder controle over hun emoties en kunnen zich gemakkelijker en sneller hechten aan een oudere man. De manier voor een vrouw om zicht te hechten is door een iemand vaak te zien en te spreken.

8. Zorg dat je weet hoe aantrekkingskracht werkt voor vrouwen

Het belangrijkste wat je moet begrijpen voordat je probeert om jongere vrouwen te date ... of welke vrouw dan ook ... is hoe aantrekkingskracht werkt! Wanneer je namelijk niet weet begrijpt hoe aantrekkingskracht werkt zal niets van wat ik je net allemaal heb verteld ook maar enig verschil maken ... en sommige zaken zullen zelfs slechts een averechts effect hebben.

De snelste manier om een greep te krijgen op jouw datingleven is om het boek ‘Het geheim van aantrekkingskracht’ te lezen. Het is letterlijk volgepropt met honderden concepten, tips en technieken om ervoor te zorgen dat je onweerstaanbare aantrekkingskracht creëert bij vrouwen, ongeacht hun leeftijd.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlIk klap dicht bij haar: Ontdek de 7 redenen en oplossingen
PijlVrouwen Versieren Tijdens Het Backpacken: De Ultieme Gids
Pijl10 Zoentips: Hoe moet je zoenen? 10 Heerlijke technieken
Pijl95+ 'Zou je liever'-vragen die iedereen interessant vindt

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

M.
tot nu toe heb ik niet veel succes met het versieren van een jongere vrouw, zit toch zwaar te overwegen het geheim van aantrekkingskracht te gaan lezen.

met date tip #2 ben ik het helemaal eens!
Harm
Ik heb een vraag over tip5. Hoe zorg ik ervoor dat ik ‘schaars’ ben. Doe ik dit door haar te negeren? of is dit niet hezelfde als haar niet najagen? Ik ben bang dat ik haar zo kwijtraak doordat ze denkt dat ik geen interesse toon..
Gr. Harm
Reacties
Daan de Ram
Het is vooral een kwestie van je aandacht doseren. Veel mannen leven in schaarste met leuke jonge meiden, en als ze dan eens haar aandacht krijgen dan raken ze meteen verslaafd.

Dan gaan ze haar dus najagen. Liever geef je haar aandacht, maar als je voelt dat je te veel aandacht geeft, neem gas terug en haal je aandacht even helemaal van haar weg.

Meer als gezond krachtig principe, niet zozeer als trucje.
sara
Is there a dutch website for dating with age difference? I'm a german studend living in Holland. I would like to get to know older man.
Reacties
Jamie
Sara, maby you should look for that on sexysexdate.nl for Dutch and also German woman in Holland.
Jeen
Hi Sara, i am interested as well in such a website. Dus you find any? Where do you live in Holland? I m An 47, maybe we can het in touch?
Monika
Ik heb nog nooit zulke slechte tips gelezen in mijn leven, echt, ik weet niet welke gek ze heeft geschreven, maar wow...
Jeroen
Yusu deze tip werkt echt. 3 bittas in mn bed gekregen afgelopen week.

Ouleh

Plaats een Reactie