9 Belangrijke tips om jongere vrouwen te daten

14 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Leeftijdsverschil een probleem?

Veel vrouwen daten mannen die een aantal jaar ouder zijn. Die zie je ook terug in relaties. Meestal is de man ten minste 4 jaar ouder. Waarom is dit? Er moet een bepaalde aantrekkingskracht schuilen in een leeftijdsverschil tussen mannen en vrouwen.

Omgekeerd, wat is de aantrekkingskracht voor mannen van een jongere vrouw? Is het schoonheid, jeugdigheid of is het een andere vibe? Jongere vrouwen geven meer energie op de een of andere manier, en revitaliserende werking.

Aangezien veel mannen graag jongere vrouwen daten, en vrouwen dat kennelijk omgekeerd ook willen, ga ik je hier een aantal belangrijke tips geven.

Date tip # 1 . Behandelen haar als je irritante zusje

Plaag haar. Steek de draak met haar. Beschuldig haar bij iedere gelegenheid van onvolwassen gedrag. Op die manier geef je je macht niet weg , en houd je het interessant en uitdagend. Dat is, geloof het of niet, dat is totaal anders dan de manier waarop de meeste mannen haar behandelen ... dat is precies wat we willen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Date tip # 2 . Wees niet de zwaan kleef-aan

Vrouwen voelen zich over het algemeen niet aangetrokken tot mannen die niet het voortouw nemen, en bij jongere vrouwen is dit zeker het geval. Jongere vrouwen hebben minder levenservaring dan jij zou je denken, en dat is precies jouw toegevoegde waarde.

Jij leidt dus. Jij beslist waar je naartoe gaat. Jij bepaalt de regels. Als je dit met tact en gevoel doet zal het je verbazen hoe positief ze hierop reageert.

Bonus: 17 voorbeeldzinnen

Wil je wat praktische tools voor je gesprekken met vrouwen?

Zodat meer vloeiend, en meer fun verlopen.

Zonder dat je steeds in die saaie interview-vragen vervalt...

Download hier dan 17 gratis voorbeeldzinnen.

Yes, gratis, maar zeer waardevol...

Date tip # 3 . Probeer niet te profiteren van de situatie

Veel aantrekkelijke jonge vrouwen heeft wel eens een oudere man meegemaakt die iets geprobeerd heeft bij haar. Dat is waarom wanneer je jongere vrouwen wilt daten super scherp dient te zijn op incongruent gedrag.

Als je daadwerkelijk probeert te profiteren van de situatie, bijvoorbeeld omdat je op een bepaalde manier macht hebt over haar en daar misbruik van probeert te maken, ben je een klootzak. Het zal je misschien een keer lukken, maar wij willen daar niets mee te maken hebben.

Date tip # 4. Dring jezelf niet op en bemoei je niet teveel met haar leven

Wanneer je een jongere vrouw date, moet je niet vergeten dat ze haar eigen leven heeft. Ze heeft waarschijnlijk al bemoeizuchtige ouders, en daar hoeft ze niet nog iemand bij. Bel haar dus niet op het werk. Kom niet opdagen voor een verrassingbezoek. Breng haar niet verlegenheid.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Date tip # 5. Jaag haar niet na

De beste manier om aandacht te krijgen van een kat is om deze te negeren. Hetzelfde gaat op wanneer je een jongere vrouwen date. Zoals ik net al zei, jongere vrouwen zijn vaak nog maar net "ontsnapt" uit de structuur van hun ouderlijk huis en willen juist de vrijheid proeven zodat ze hun eigen weg kunnen vinden.

Jaag haar dus niet achterna. Laat haar leven haar leven . Maak jezelf meer schaars, zodat ze jou gaat najagen.

Video: Hoe je als volwassen man een jongere dame kan regelen

Mijn collega, winggirl Kim geef je in deze video 5 direct toepasbare inzichten.

Check de video hier uit:

Gezien?

Mooi!

Dan gaan we door met de laatste 4 tips!

PS: meer video's uploaden we op ons grote kanaal, die telt op het moment van schrijven al 114 video's over flirten.

Date tip # 6. Weet dat ze gaat veranderen.

Als je een vrouw date tussen de 18 en 23 weet je gewoon zeker dat haar leven de komende jaren waarschijnlijk dramatisch gaat veranderen. Het is belangrijk dat je een open mind hebt – en verwacht, nee haar zelfs aanmoedigt om te groeien, te experimenteren zodat ze zich kan ontplooien.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

De realiteit is dat de kans klein dat ze over een paar jaar nog dezelfde persoon is. Accepteer dat.

Date tip # 7. Blijf kalm wanneer het stormt

Jongere vrouwen creëren vaak veel drama om hen heen. Als ze ergens over flipt laat het je dan niet raken. Ga mediteren. Leer cool en kalm te blijven. Dat is wat ze wil, en niet dat je spontaan probeert om haar problemen op te lossen. Een van de zaken die oudere mannen aantrekkelijk maakt voor jongere vrouwen is de stabiliteit en de innerlijke kracht. Ontwikkel deze dus.

Date tip # 8. Wees je bewust welke verwachting je creëert

Let op hoe vaak je haar ziet en spreekt. Jongere vrouwen hebben minder controle over hun emoties en kunnen zich gemakkelijker en sneller hechten aan een oudere man. De manier voor een vrouw om zicht te hechten is door een iemand vaak te zien en te spreken.

Date tip # 9. Zorg dat je weet hoe aantrekkingskracht werkt voor vrouwen

Het belangrijkste wat je moet begrijpen voordat je probeert om jongere vrouwen te date ... of welke vrouw dan ook ... is hoe aantrekkingskracht werkt! Wanneer je namelijk niet weet begrijpt hoe aantrekkingskracht werkt zal niets van wat ik je net allemaal heb verteld ook maar enig verschil maken ... en sommige zaken zullen zelfs slechts een averechts effect hebben.

De snelste manier om een greep te krijgen op jouw datingleven is om het boek ‘Het geheim van aantrekkingskracht’ te lezen. Het is letterlijk volgepropt met honderden concepten, tips en technieken om ervoor te zorgen dat je onweerstaanbare aantrekkingskracht creëert bij vrouwen, ongeacht hun leeftijd.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlRelatie Voorbij: 15 Signalen & 11 Tips om dit aan te pakken
Pijl 15 Tips om Seksuele Aantrekkingskracht Direct te Creëren
PijlGeen reactie op berichtjes? 8 Tips hoe je ermee dealt.
PijlHoe krijg ik haar aandacht? 7 Tips voor echte interesse

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

M.
tot nu toe heb ik niet veel succes met het versieren van een jongere vrouw, zit toch zwaar te overwegen het geheim van aantrekkingskracht te gaan lezen.

met date tip #2 ben ik het helemaal eens!
Harm
Ik heb een vraag over tip5. Hoe zorg ik ervoor dat ik ‘schaars’ ben. Doe ik dit door haar te negeren? of is dit niet hezelfde als haar niet najagen? Ik ben bang dat ik haar zo kwijtraak doordat ze denkt dat ik geen interesse toon..
Gr. Harm
Reacties
Daan de Ram
Het is vooral een kwestie van je aandacht doseren. Veel mannen leven in schaarste met leuke jonge meiden, en als ze dan eens haar aandacht krijgen dan raken ze meteen verslaafd.

Dan gaan ze haar dus najagen. Liever geef je haar aandacht, maar als je voelt dat je te veel aandacht geeft, neem gas terug en haal je aandacht even helemaal van haar weg.

Meer als gezond krachtig principe, niet zozeer als trucje.
sara
Is there a dutch website for dating with age difference? I'm a german studend living in Holland. I would like to get to know older man.
Reacties
Jamie
Sara, maby you should look for that on sexysexdate.nl for Dutch and also German woman in Holland.
Jeen
Hi Sara, i am interested as well in such a website. Dus you find any? Where do you live in Holland? I m An 47, maybe we can het in touch?
Monika
Ik heb nog nooit zulke slechte tips gelezen in mijn leven, echt, ik weet niet welke gek ze heeft geschreven, maar wow...
Jeroen
Yusu deze tip werkt echt. 3 bittas in mn bed gekregen afgelopen week.

Ouleh

Plaats een Reactie