Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / one night stand regelen

9 Simpele Tips om snel en eenvoudig een One Night Stand te regelen

06 Aug, 2013 door Wayne in Dating tips

One Night Stand Tips

OK PLAYER

Je gaat uit. Je wilt seks.

I get it.

Je vraagt je dus af:

Hoe krijg je een one-night stand?

Als de kroeg jouw jachtgrond is, dan zijn deze dating tips het bijslijpen van je pijlen.

Die pijlen moeten vaker voltreffers zijn om een one night stand te regelen!

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

De 'F-Close', van Zoenen naar een One Night Stand!

OK je hebt haar aandacht, ze vertrouwt je, ze vindt je leuk. Wat nu? 

Soms is het zo duidelijk dat je gewoon samen naar huis fietst zonder het echt te bespreken.

Meestal voelt een vrouw zich namelijk een slet als ze duidelijk met je meegaat om seks te hebben. Ze wilt graag een excuus hebben en dat de seks 'gewoon gebeurde'.

Voorbeeld: Laatst waren we op een Bootcamp aan het coachen op een deephouse feestje, geweldige muziek, gek verkleed, goeie tijd. De coaching was afgelopen maar we gingen lekker door met feesten.

TIP: Zo spreek je een vrouw aan in 5 simpele stappen

Om 5 uur sloot de club en ging ik en de dame waar ik mee stond te zoenen naar huis. We reden vlak langs mijn straat, en wat schetste mijn verbazing.. ze wou naar huis gaan, WTF?!?!

Nee, nee, nee, zeg ik. Je moet toch eerst echt iets heel vets zien bij mij thuis!

Echt ik meen het, ik heb het net dit weekend gekocht, en het werkt alleen s'nachts! Het is echt heel cool. Het duurt maar 5 minuten en ik ben verder gewoon chill...

Daar kon ze geen nee tegen zegen. En ik loog ook echt niet. Ik had namelijk een fucking coole galaxy lamp gekocht, die projecteert een sterrenhemel op je plafond, best trippy en zelfs een beetje romantisch. 

Ik laat haar een minuut of twee die lamp zien (die dus inderdaad alleen s'nachts echt werkt) en toen lagen we te zoenen. Ik tilde haar op en legde haar op het bed en toen was het wel duidelijk.

Leipe afsluiter: Wat bleek? Na drie kwartier seks stond ze op en wou ze heel plots pleite gaan! Ik moest keihard lachen want ik snapte er geen drol van. We genoten beide namelijk duidelijk van de seks. 

‘Het is ingewikkeld’ zegt ze. 

Ik zeg: Geef me dan de samenvatting! 

OK zegt ze. Ik ben al 8 jaar niet met een man geweest want ik ben eigenlijk lesbisch...

Epic! True story…

Maar vaak is het niet zo simpel.

Daarom nu een aantal regels om het makkelijk te maken voor je.

One night stand regel # 1: het is zo beladen als dat je het zelf maakt

Allereerst dien je het verschil te begrijpen tussen een seksuele en een oversekste man – dat heb ik in deze blogpost beschreven.

TIP: 100 vrouwen zoenen in 1 dag (met een goed excuus)

Vrouwen willen een man die de leiding neemt, zodat zij kunnen volgen. Dat betekent ook dat ze mee willen gaan in jouw denkbeelden over wat sociaal acceptabel is.

Seks in het algemeen en seks op dezelfde avond zijn beladen onderwerpen.

Als jij uitstraalt dat het normaal voor jou is dat mensen dat doen dan zal zij minder snel geneigd zijn daar een punt van te maken.

Omgekeerd als jij daar wel oncomfortabel mee bent zal je in geen honderd jaar een vrouw mee naar huis nemen.

Zij wil graag mee (kunnen) gaan in jouw gevoel en jouw leiding over de situatie. Dat betekent ook dat je de verwoordelijkheid bij haar weg dient te nemen.

Zij loopt het gevaar gelabeld te worden als ‘goedkoop’ of als een ‘slet’, als gevolg van allerlei sociale conditionering.

One night stand regel # 2: neem de verantwoordelijkheid bij haar weg

Zij heeft opmerkingen nodig waardoor ze haar acties later, achteraf, kan rationaliseren.

Ze wil wel mee, maar kan niet degene zijn die het allemaal initieert. Als jij haar mee wilt nemen en je zegt ‘Kom, we gaan een stukje lopen’ waarbij je bij jou thuis belandt – dan is dat al genoeg.

Ergens weet ze prima wat er allemaal gebeurd, anders ging ze niet met je mee, maar ze moet kunnen zeggen ‘Tja, we gingen wandelen en toe waren we opeens thuis’.

Een ander ‘excuus’ of ‘rationalisatie’ zo je wilt die je altijd kunt gebruiken is ‘Afterparty!’ Of er nu twee, zij en jij, of tien op die afterparty zijn maakt niet uit.

TIP: Hoe (letterlijk) vrouwen oppikken

Je kunt ook beginnen over je zelfgemaakte ijs dat je thuis hebt, je fantastische schilderij of wat dan ook.

Zelf gebruik ik het liefst zo weinig mogelijk van deze smoesjes en vertel gewoon waar het op staat. Liefst zo expliciet mogelijk. Wat ik allemaal met haar van plan ben wanneer we in de slaapkamer zijn. Veel vrouwen kunnen dit echter niet aan, en als je wilt kun je haar dan wat argumenten geven.

One night stand regel # 3: vertrouwen is de sleutel

Ik heb ooit een vrouw meegenomen, naar het huis van haar zus.

De vrouw in kwestie regelde dat hij zus ergens anders ging slapen zodat wij samen konden zijn.

Dat we met elkaar mee zouden gaan was onduidelijk tot het laatste moment van de avond. We hadden wel al gezoend, de vonk was er vanaf het begin.

Maar voor de rest was ik heel ontspannen.

Ik had haar nummer opgeslagen en was weer terug gegaan naar mijn vrienden. Ik was immers met hen uit, en wilde tijd met hen doorbrengen.

Ik wilde haar zeker nog een keer zien maar dat kon ook een andere keer.

One night stand regel # 4: regel de logistiek

Toch bleven we elkaar tegenkomen en werd ons contact steeds inniger.

Op een gegeven moment besprak ik de logistiek.

Die was lastig, zij sliep bij haar zus (in bed). Ik zei haar dat ik wel mee wilde maar dat ik de bob was. Mijn vriend met wie ik was, was ondertussen behoorlijk aangeschoten.

Toen zij had geregeld dat haar zus bij een vriendje zou slapen, moest ik alsnog zeggen dat ik waarschijnlijk niet kon blijven.

TIP: Hoe je haar niet zoent in de bieb

Ik had er immers geen trek in dat mijn vriend met zijn dronken kop in zijn auto zou stappen. Dat vertelde ik haar ook.

Dit was volledig ongepland, maar mijn vriend vond dat ik met haar mee moest, zodat hij in de auto ging tukken.

Deze actie gaf dermate veel vertrouwen dat de vrouw nu helemaal haar besluit had genomen. Wij gingen samen naar (haar zus d’r) huis!

One night stand vragen

Normaal gesproken regel je de logistiek met de volgende vragen: Hey, met wie ben je hier? Zo weet je met wie je allemaal rekening hebt te houden.

Vervolgens vraag je: Wat doe je hierna? Zorg dat je op deze manier te weten komt waar ze slaapt en wat haar plannen voor die nacht of de volgende morgen zijn.

Enjoy! En laat me weten wat werkt voor jou en hoe jouw avonturen zijn verlopen.

One Night Stands: Logistiek & Locatie

Als één ding belangrijk is, is het de logistiek.

Alles kan nog zo goed gaan, het kan op logistiek alsnog keihard verknalt worden.

Daarom geef ik je hier nog wat extra tips om het goed te regelen.

Als je uitgaat in een andere stad, dan gaat zij waarschijnlijk niet met jou een uur lang in de nachttrein zitten. Zoek een meisje dat in die stad zelf woont, en natuurlijk niet nog bij haar ouders woont...

Ga je uit in je eigen stad? Cool, je wilt een slaaplocatie niet verder dan 20 - 30 minuten van het centrum. Het bovenstaande verhaal was denk ik niet gelukt (ze was niet super meegaand) als ik ver uit het centrum woonde.

Bedenk hoe je transport is! Ik heb van alle steden waar ik uitga de nummers van de taxi centrale. Handig. Je wilt gewoon niet als het moment daar is staan klooien met dat soort dingen

Laatst had ik een date in Amsterdam. Overdag, het was de eerste date.

Omdat ik niet de logistiek van het openbaar vervoer had uitgezocht konden we niet soepel naar het appartement van mijn college-versiercoach.

Daar had ik een one night stand kunnen hebben, of nou ja een one-middag-stand, ze was namelijk echt geil. Stom van me dus.

OK PLAYER. Je bent er klaar voor, maakt niet uit wat je moeder ervan denkt.

Regel die shit, jij bent Cupido, je pijlen zijn vlijmscherp dus stel ze NIET teleur die dames (en MIJ ook niet!)

One night stands en het ritme van de avond

Wat ik zelf opgemerkt heb is dat een belangrijk geheim van one night stands zit in het begrijpen van het ritme van de nacht.

Ik ben hier achter gekomen door een patroon te van een aantal natural vrienden te herkennen.

Ik ga hier uitleggen wat deze verschillende fases inhouden en hoe jij daar gebruik van kunt maken.

Een kanttekening.

Dit patroon leidt er toe dat bepaalde vrienden en coaches regelmatig een one night stand hebben, maar ook weer niet iedere nacht.

Realiseer je dat een avontuurtje voor een nacht een grote stap is voor veel vrouwen, waarbij er van alles kan gebeuren dat zorgt voor een spaak tussen je wielen.

Laatst was ik op stap met een student. Tijdens de briefing had ik hem de fases uitgelegd waarom het zo belangrijk is ze te herkennen.

Elke avond is weliswaar anders maar deze patronen komen iedere keer terug. Dus doe er je voordeel mee. Als je hierop let vergroot je je kans om een leuke vrouw te ontmoeten en een gezamenlijk avontuur te beleven.

One night stand fase 1 – tijd voor ontspanning

(Tussen 22.00 en 12.00 uur)

Als mensen gaan stappen met vrienden, wat er zich afspeelt is dat ze een drukke week hebben gehad.

Ze hebben gewerkt. Ze zitten nog niet in de fun vibe, ze zitten in hun hoofd. Daarom zijn ze bij elkaar gekomen, om alle spanning van zich af te schudden.

Ze beginnen misschien in een kroeg met hun eerste drankje, en beginnen langzaam in die sociale vibe te komen.

Als je hun energie vergelijkt met die aan het einde van de avond, is die nu nog ‘gespannen’ en houterig.

Niet zo ontspannen als aan het einde van de avond. Hoe langer mensen met elkaar praten, lachen en dansen, hoe meer ze loskomen en hoe meer ze loskomen hoe meer hun avontuurlijke en spontane kant van hun persoonlijkheid naar buiten komt.

Jouw job is je avond te zien als ‘fun hunting’.

Je bent daar om jezelf volledig te vermaken, en niet om op jacht te zijn naar de one night stand. Jij dient eerst los te komen.

Een aantal eenvoudige manieren om dat te doen zijn door met allerlei mensen de meest maffe gesprekken te hebben over alles wat jij grappig vindt.

Bullshit onderwerpen zijn hier perfect voor. Of door domme geintjes uit te halen en mensen op stang te jagen.

One night stand fase 2 - tijd van plezier

(Ca. van 12.00 uur tot 02.00 uur)

Je bevindt je nu in een club met allerlei gezellige mensen. Je bent los, sociaal en nieuwsgierig zodat je zoveel mogelijke mensen ontmoet en ervaart.  Zorg er voor dat je je innerlijke vuur aan het branden krijgt. Hiermee bedoel ik dat jij je enorm goed voelt en dat het je niet uitmaakt of je nu wel een one night stand hebt of niet. Jij bent gelukkig met jezelf!
 
Na veel vrouwen gesproken te hebben weet je met welke vrouwen je een chemie hebt. Hoe vindt je die chemie? Dat doe je door in iedere interactie steeds iets meer van je mannelijke kant te laten zien, en telkens iets meer risico te nemen. Zoek de grenzen op! Nu is de zaak om te beslissen met wie je je avond verder wil doorbrengen. Tijd om te selecteren.

One night stand fase 3 - tijd van geduld

(02.00 - 05.00 uur)

Als het goed is heb je vrouw gekozen, en je hebt de beslissing genomen om tot het einde van het feest bij haar te blijven.

Ik bedoel dat letterlijk, zorg ervoor dat jullie ook bij elkaar blijven. Je hoeft overigens ook niet tot het einde van het feest te blijven.

Als het goed voelt tussen jullie en de intentie van beide kant is helder kun je de club natuurlijk ook eerder verlaten.

Je kunt verwachten dat een vrouw met allerlei bezwaren komt waarom ze niet met jou mee naar huis kan gaan. Dat kunnen vriendinnen zijn, vrienden die meekijken, haar verwachtingen van jouw verwachtingen et cetera.

Het is zaak dat je je hier niets van aantrekt.

Je dient verwachtingloos te zijn en tegelijkertijd vasthoudend. Jij bent vooral bezig je zelf te vermaken. De essentie van natural game, zoals wij die leren, is dat je altijd in een goede bui bent.

Of ze nou met je meegaat of dat het die avond niet uitkomt, het is allemaal ok.

Als je namelijk niet in een goede bui bent, dan zal ze zeker niet met je mee gaan.

Maar los daarvan wil je dat je ongeacht wat een leuke avond hebt. Dit klinkt als paradox en dat is het ook, zoals er zo veel paradoxen zijn in game.

Wanneer jij geen verwachtingen hebt over een one night stand geef je de vrouw meer ruimte om jou daadwerkelijk voor jou te kiezen.

Je kunt bijvoorbeeld verwoorden dat je geen druk op haar legt dat ze met je meegaat. ‘Ik vind het heel gezellig met je, en ik zou je graag mee naar huis nemen.

Maar als je niet wilt is het ook goed,’ Je laat actief merken dat je onafhankelijk bent door een achterdeurtje te geven.

One night stand fase 4 - tijd van liefde en seks

(Ca. 05.00 - 07.00 uur)

De meeste clubs gaan tussen drie en vijf dicht.

Mensen gaan rond deze tijd naar huis. De taak is aan jou is om om de verantwoordelijkheid bij haar weg te nemen, door haar een ‘excuus’ te geven om met je mee te gaan.

Een mooi ‘excuus’ om hier mee om te gaan is om haar uit te nodigen voor een afterparty.

Wat deze afterparty inhoudt doet er daarom eigenlijk niet zo toe. Je zegt gewoon ” Laten we ergens anders gezellig een drankje doen”.

De meeste vrouwen hebben dit nodig en het is jouw taak. Dit is de reden dat de dames vaak nog een drankje doen, is omdat ze dan kunnen zeggen ‘Het was de alcohol, normaal gesproken ben ik niet zo’.

Diep van binnen weten jullie beiden dat jullie samen willen zijn. Maar door allerlei sociale regels en conditionering willen veel vrouwen dat dit onuitgesproken blijft of op indirecte wijze duidelijk wordt.

Het allerbelangrijkste is dat ze zich op haar gemak voelt met jou.

Dat je geen verborgen agenda hebt, en haar op sneaky wijze iets wil laten doen waar ze geen zin in heeft. Jouw bedoelingen, dat je samen met haar wil zijn, moet haar duidelijk zijn.

Op die manier kan ze jouw vertrouwen.

Dit betekent ook niet dat je haar de eeuwige liefde moet verklaren. Dat is vaak fake, want jullie kennen elkaar nog maar net. Er is een sterke lichamelijk klik is en jullie elkaar willen elkaar op die manier ervaren.

Een one night stand wil ook weer niet zeggen dat je haar niet vaker wil zien. Dit ligt allemaal nog open. Nu is het tijd om de liefde te bedrijven. En doe het veilig ;-). 

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 bunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
17 Nov. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
15 Dec. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
5 Jan. '18 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek