10 One Night Stand Tips om nooit meer alleen naar huis te gaan

14 Feb 2018, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Waarom hebben niet meer mensen one night stands? Niet zo’n rare vraag als je misschien denkt. Als je eenmaal weet hoe makkelijk het is, én erachter komt hoe leuk veel vrouwen dit vinden, dan zet dat je aan het nadenken.

Het door en door en doorgeteste one night stand masterplan

Dit is wat je vandaag gaat leren:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Laat ik beginnen met een typisch verhaal. Typisch voor mij, maar niet typisch voor de vele mannen die ik coach en die mij mailen besef ik me.

Ik sta in een ietwat chique tent in hartje Amsterdam.

Hoe het precies is gekomen weet ik niet meer, maar ik sta te praten met een Spaanse schone. Ze is met een vriendin. Nouja vriendin, meer een collega.

Ze is in Amsterdam voor een conferentie van Artsen zonder grenzen, daar werkt ze voor. Ik geniet van haar verhalen en haar grappige Spaanse accent.

Ik ken ze wel, die datingcoaches en mannen die de conversatie zien als een noodzakelijke stap die ze het liefst willen overslaan.  Zo niet bij mij.

Haar vriendin komt ook uit één of ander land. Ze is aardig. We hebben een paar woorden gewisseld en toen heb ik haar aan een random dude voorgesteld. Ze heeft het naar haar zin.

Mijn ogen scannen de ogen van de Spaanse. Laten we haar Valentina noemen. Of beter gezegd, mijn ogen hebben zich inmiddels gelocked, als een hittezoekende raket. En zij weet het.

 

Terwijl we praten, opereert mijn lichaam op autopiloot. Ik ben hier al zo vaak geweest, dat het voelt alsof ik het vertrouwde weggetje bewandel naar thuis. Niets is natuurlijker dan een man en een vrouw die zich mee laten voeren door de aantrekkingskracht die ze beide voelen.

Voordat ik mijn eerste meisje had gezoend, lang geleden, was het laatste dat in me op zou komen haar aan te raken. Nu heb ik haar naar me toe getrokken en staat ze tussen mijn benen in terwijl ik op een barkruk zit.

Ze zegt: “You’re coming too close”. Ik glimlach en laat haar los. Ik schuif naar achteren op mijn kruk en zeg: “Is this too close?” Ik zie dat haar borstkast zakt, en dat ze wat spanning loslaat. Ondertussen streelt mijn duim over haar hand die ik nog steeds vastheb.

In mijn hoofd bedrijf ik de liefde al met haar. De rest van de club bestaat inmiddels ook niet meer. We hebben het er ondertussen ook over, hoe het zou zijn (puur ‘hypothetisch’ natuurlijk) als wij samen ‘zouden’ beminnen.

Ja, ik weet ook dat er momenten zijn dat je beter kunt verhullen dat jullie seks gaan hebben. Of beter gezegd, dat er vrouwen zijn die dat liever willen ontkennen en willen geloven dat het ‘opeens gebeurde’.

Maar Valentina heeft dat niet nodig. Zij is gewend in oorlogsgebieden te zijn en heeft iets meer levenservaring dan de gemiddelde vrouw.

We hebben het erover waar haar hotel is, en met wie ze haar kamer deelt. Dit blijken nog twee collega’s te zijn. Artsen zonder grenzen vindt het niet verantwoord om daar al te veel geld aan uit te geven. Ik knik.

We hebben het over haar plannen voor de volgende dag. Ze vliegt dan terug. We besluiten dat we dan maar beter naar mijn huis kunnen gaan als we nog uitvoerig de liefde willen bedrijven.

Haar slanke lichaam is een niet al te grote aanslag op de bagagedrager van mijn fiets. Ik vraag nog een keertje lief of ze wel lekker zit en niet liever een taxi wilt pakken. “Ik ben oorlogsgebieden gewend schat”, krijg ik als gevat antwoord terug.

Goed punt.

De volgende dag, terwijl ze incheckt voor haar vlucht krijg ik een berichtje. Ze is nu officieel verliefd op me zegt ze.

Hoe normaal zijn one night stands?

Hoeveel ONS hebben de Gemiddelde Gerten van Europa gemiddeld?

Mannen gemiddeld 6 en vrouwen 4 zegt dit onderzoek

Begrijp dit: de verschillen bij mannen zijn gigantisch.

De grootste groep mannen heeft een aantal toevallige one night stands. Een ook grote, heeft nog nooit een vrouw dezelfde nacht mee naar huis genomen. En een kleinere groep heeft one night stands met de regelmaat van de klok.

Bij vrouwen ligt de verdeling een stuk dichter bij elkaar. De groep serie-regelaars is een stuk gematigder. Dit komt doordat het krijgen van een goede one night stand voor een vrouw een stuk complexer ligt. De vraag is wat de verschillen tussen de motieven van mannen en vrouwen voor een ONS ervaring zijn.

Wat jij, beste lezer, zoekt in een one night stand weten we allemaal. Laten we daarom kijken naar de volgende vraag:

Wat zoeken vrouwen in een one night stand?

Het zal je niet verbazen dat de veel kortstondige avontuurtjes plaatsvinden op vakantie.

Vrouwen (en mannen) gaan daarheen voor de ontspanning. Ze voelen zich losser vanwege de nieuwe omgeving, het vrij zijn van sociale oordelen en willen een nieuwe ervaring.

Terwijl de statistieken meer verschillen bij mannen, verschillen de motieven meer bij vrouwen. Anders gezegd, het verschilt meer van vrouw tot vrouw wat ze zoekt in een kortstondig avontuurtje.

Maar naast een verrijking van hun vakantie ervaring, kunnen er nog een hoop andere redenen zijn waarom ze dezelfde avond in jouw bed beland:

Misschien is het zo dat ze net aan het ovuleren is. Misschien wil ze haar ex vergeten. En misschien wil ze eindelijk ook weer eens goede seks, omdat ze net een verhaal van een vriend heeft aangehoord over de ‘beste seks ooit’.

En misschien heeft ze gewoon genetische aanleg, zoals wetenschappers hebben ontdekt.

De redenen zijn eindeloos.

Echter vrouwen hebben vaker spijt van one night stands dan mannen, dat zal je na het bovenstaande verhaal niet verbazen. Maarrr, als jij de tips opvolgt die ik je vandaag geef, is de kans al een stuk kleiner dat ze bij jou spijt krijgt.

En dat is cruciaal, omdat wij bij AttractionGym leren hoe iedere vrouw een blij gevoel overhoudt aan een interactie met jou. Noem het karma, noem het win-win of noem het gewoon normale menselijkheid, wij vinden dat belangrijk.

Daarnaast is het handig mocht je haar vaker willen zien dan één nacht ;-).

Zoek je trouwens een avontuurtje voor één nacht via Tinder?

Dan raad ik je de seks op Tinder gids aan.

De tips die mij 100+ one night stands opleverden

Zit je er klaar voor? Ik ga hierbij mijn gepatenteerde stappenplan vrijgeven, waarmee je zo goed als iedere dag een ONS kunt regelen. En ik ga dit doen aan de hand van een breakdown van mijn avontuur met Valentina.

Tip 1. Ken uw stad

Kijk, sommige mannen zien een ONS scoren als een sport, een hobby of een passie. Bij mij is het meer dan dat, het is mijn werk. Dat betekent dat ik niets aan het toeval overlaat.

Zoals een doorgewinterde commando van de Navy Seals heb ik de stad tot straatsteenniveau verkend. Ik ken elke extractielocatie uit mijn hoofd.

Ik ben de laatste die tegen zal spreken dat je overal een vrouw tegen kunt komen om dezelfde dag seks mee te hebben. In de supermarkt, in het openbaar vervoer of simpelweg op straat. Been there, done that, filmed it.

Toch leent de ene club zich er nou eenmaal meer voor dan de andere.

Waar zit ‘m dat in?

Met name of er een losse sfeer hangt.

Denk aan feestmuziek, een shotjesbar, veel toeristen om maar een paar dingen te noemen.

Als je nog niet zo bekend bent in de stad waar nu verblijft, dan heb je meteen je gespreksonderwerp voor vanavond. Vraag iedereen naar leuke clubs en kroegen om uit te gaan, en laat ze meteen beschrijven voor voor soort tent het is.

Vaak is het geen geheim waar je moet zijn om vrouwen op te halen. Wil je trouwens gespreksonderwerpen voor tijdens de interactie, zodat deze nooit meer doodbloedt? Check dan dit artikel met ‘dé 5 praktische pijlers van aantrekkelijke gesprekken’.

Waar kwam ik Valentina tegen? In een niet nader te noemen tent, die zoals gezegd wat chiquer is maar nog steeds gekenmerkt kan worden als een ‘regel-tent’.

Laten we zeggen, locatie: check.

Tip 2. Zet je DTF radar aan

Het spotten van een dame die DTF (Down To F#ck) is is geen exacte wetenschap.

Je ziet het aan de mate waarin vrouwen oogcontact zoeken, hoe geanimeerd ze praten, hoe sexy ze gekleed zijn. Toch zijn dit slechts indicatoren. De proef van de pudding is de interactie zelf.

Of ze met je mee naar huis wil heeft uiteraard alles te maken met de chemie en het samenspel tussen jullie. Zeker komt het voor dat een vrouw voordat ze uit gaat besluit ‘ik ga vanavond met een man mee naar huis’. Dat soort vrouwen laat ik persoonlijk vaak lopen, ik versier liever dan ik word versierd.

Vaker komt het voor dat de vrouwen niet met voorbedachte rade met een man meegaan. Dat zijn de vrouwen die ik persoonlijk het leukst vind, ik ben meer iemand van uitdagingen. Maar dat is puur persoonlijk, jij mag uiteraard doen wat je wilt ;-)

Toch, als je consistent goed wilt worden in het dezelfde avond scoren van een vrouw, raad ik je aan te scannen op DTF. Maak het jezelf wanneer je de kunst van het versieren aan het leren bent vooral zo gemakkelijk mogelijk.

In geval van Valentina was het simpel. Ze is een stoere Spaanse furie, die een weekendje in Amsterdam is, die praat met maddafakkin’ Daan. Ik bedoel, kom op ;-).

Kortom, DTF: check.

Tip 3. Maak van haar entourage je wingman

Je kunt je herinneren dat Valentina haar collega bij zich had. Collega’s, broers, vriendinnen, het kunnen allemaal obstakels zijn.

Ga maar na, ook bij jou zou er een beschermingsinstinct naar boven komen als een random dude met een goede vriendin van jou zou praten. Dat is volkomen normaal en zelfs terecht als je het mij vraagt.

Echter, elk muntstuk heeft twee kanten. Het is maar hoe je ernaar kijkt. Als je van het negatieve uitgaat, dan krijg je ook vaak de negatieve kant van mensen te zien.

Ja, je kunt iedereen als obstakel zien, waar je je met je versierkunsten doorheen, overheen en omheen moet worstelen…

Of je ziet iedereen als je wingman.

Als je bedreven wordt in de goedkeuring van de groep krijgen kan het namelijk voorkomen dat de groep je actief gaat wingen. Dat ze meiden uit de groep aan je voor gaan stellen en meiden aanmoedigen om in te gaan op je avances.

Wellicht laten ze jullie zelfs tactisch alleen wanneer het gesprek intiem begint te worden.

Dus waarom zou je voor de moeilijke weg kiezen?

Het is dus helemaal hoe jij het stuurt.

Tuurlijk, als haar vriendinnen heel oordelend zijn over seks op dezelfde avond, dan wil je het anders aanpakkken. In dat geval span je samen, om samen het voor elkaar te krijgen dat jullie elkaar die avond gaan ontmoeten, ondanks de veroordeling van de groep.

Dit is overigens een vraag die ik mij altijd stel: wie is overdreven bezitterige vriendin van de groep. Welke vriendin of vriend is degenen die haar in de gaten houdt om de seksuele moreel te bewaken. Dát is dan de persoon tegen wie we gaan samenspannen.

Maar het kan heel goed dat er zich geen zwarte kousen type onder haar vrienden bevindt, dus ga daar niet te snel van uit. Waar jij voor dient te zorgen is dat je de gedachte wegneemt dat je een bedreiging zou kunnen zijn voor de dame in kwestie.

Aan Valentina’s collega vroeg ik waar ze vandaan komen. Wat ze van de Nederlandse mannen vinden. En vervolgens zei ik “Vind je het goed dat ik even met je vriendin flirt?” Als je haar vriendinnen voor wint dan wordt het niet alleen veel leuker, het wordt ook veel makkelijker.

Entourage aan mijn zijde: check.

Bonus: 7 Tips om haar vanavond in bed te hebben

 

Video tijd!

Wat je vandaag krijgt…

·        Voorbeeld van hoe ik 2 one night stands op 1 nacht had, en wat je daarvoor nodig hebt.

Dus stop je boner terug in je broek, en klik op:

Enjoy!

Tip 4. Zin en gelegenheid

Met mij naar huis gaan kost wel even wat tijd. Je bent namelijk niet snel klaar met mij. Ik houd namelijk van lange massages geven.

Dus wanneer ik van plan ben om een vrouw mee naar huis te nemen, dan is één van de eerste zaken die ik doe het screenen van de logistiek. Wat je nodig heb voor een one night stand is zin en gelegenheid.  

Het maakt niet uit hoe goed je versierskills zijn, hoe lekker je zoent of hoe opgewonden zij ook mag zijn. Een ONS staat of valt met de logistiek.

Zin lijkt me duidelijk. Maar wat je wel wilt begrijpen is dat qua zin vrouwen anders zijn dan mannen. Bij mannen is de zin er altijd. Bij vrouwen moet de zin vaak ontstaan. De zin is vele malen meer vloeibaar dan bij mannen.

Bij mannen is de gedachte: “Wil ik met haar naar bed ja of nee?” De rest, of jullie wel goed bij elkaar passen is een latere zorg.

Mannen leven in het moment, vrouwen lopen twee stappen op voor.

Ondanks dat vrouwen in de eerste paar minuten wél kunnen beslissen of ze wel of niet met de man naar bed willen, houdt niet in dat ze dat ook gelijk doen. Zij kijken namelijk wel eerst of de man bij hun past. Of een relatie eventueel mogelijk zou zijn.

Dat is het hele idee achter versieren. En voor het leren van versieren ben je hier op de juiste plek.

Toch, de grootste bottleneck is de gelegenheid.

Mijn advies is een killer mindset te ontwikkelen, om de gelegenheid jou kant op te krijgen. Hoe moeilijk het soms ook lijkt. Nu wil ik niet zeggen dat je het zo ver moet pushen als ik. Zodra ik een club binnenkom, check ik zelfs of er gordijnen of donkere hoekjes zijn die voor de gelegenheid kunnen zorgen.

Nee dat is niet nodig. Maar wat je jezelf wel aan wilt leren is om elk detail qua gelegenheid uit te zoeken. Denk maar is na wat er allemaal moet gebeuren als je met iemand dezelfde nacht de club verlaat. Iets wat normaliter zulke normale handelingen zijn, kunnen nu een ONS in de weg staan.

Meerdere jassen op hetzelfde haakje, vervoer, vrienden/vriendinnen, nog even naar de wc voor vertrek, de volgende dag, noem maar op.

Tenzij je dit van te voren uitzoekt. En dat kun je doen door middel van de volgende vragen:

Natuurlijk er zijn nog veel meer vragen. Uit ervaring weet ik dat deze vijf voldoende zijn. Maar daarnaast zijn het ook het minimale aantal dat je wilt stellen.

Waar het kortom op neer komt is dat je de volgende drie momenten uit wilt zoeken:

Wat is er nu aan de hand. Wat er straks gaat gebeuren. En hoe later eruit ziet.

Uiteraard is het belangrijk dat je deze vragen op zo’n neutraal mogelijk manier stel. Het is allemaal met een toon van ‘Oh, niks aan de hand’. Het moet niet op haar overkomen alsof je actief aan het checken bent of een ONS mogelijk is, maar meer uit interesse.

Oh, en vraag ze niet allemaal één voor één achter elkaar…

In mijn geval met Valentina. Logistiek: check.

Tip 5. Lichamelijk contact is natuurlijk

Wel eens in een warm land op vakantie geweest? Precies, dan weet je wat ik bedoel.

Als Brazilianen, om maar een voorbeeld te noemen, elkaar niet aanraken dan is er iets aan de hand. Knuffelen, schouder kloppen, je onderarm aanraken, noem maar op. Als je in dat soort landen NIET iemand constant aanraakt ben je een robot.

Dit is exact de mindset die je wilt hebben. Niet als trucje, maar puur omdat dat zo is. Elkaar aanraken is normaal, het is gezond en het maakt gelukkig.

En als een one night stand wilt, dan is aanraken de duidelijkste manier om haar te laten weten dat je meer met haar wilt dan een gezellig praatje. Door haar steeds meer en intiemer aan te raken zet je haar voor de keuze: seks of afwijzing. Een tussenweg is niet mogelijk. En dat is precies wat je wilt, onduidelijkheid is je vijand in deze situatie.

Terwijl ik met Valentina aan het praten was had ik het merendeel van de tijd haar handen beet. Soms zeg ik er iets bij als ik ze beet pak, zoals “I like holding your hand”. Vaak praat ik er gewoon overheen. Je zult verbaast staan hoeveel vrouwen er niets over zeggen.

Lichamelijk contact: check

Tip 6. Plant het zaadje en test

Meer praktische tips over hoe je een vrouw versiert.

Vaak zeg ik zinnetjes als:

Naast dat ik sommige hoogst vermakelijk vindt, geeft het me ook interessante informatie over hoe down zij is om mee te gaan. Je veronderstelt namelijk dat jullie samen vertrekken, wat zij zich mentaal voor gaat stellen. Hoe dat mentale plaatje er voor haar uit ziet kun je meteen aan haar reactie aflezen.

Heb je een vrouw het volgende wel is horen zeggen:

Negatieve reacties denk je? Nee, dit is uiterst positief. Ze is namelijk over seks aan het nadenken. Seks met jou. Je hebt je zaadjes geplant. Deze zijn gaan groeien en dit zijn de resultaten die je oogst.

Deze oogst wil je niet verspillen. Wat je dus wilt vermijden, is haar nu gaan overtuigen of jezelf gaan verklaren. Laat het in het midden… “Ik begrijp je. Kom, laten we een drankje doen”

Zaadjes geplant: check.

Tip 7. Doe de ONS shuffle

Wel eens een goede verkoper aan de lijn gehad? Misschien denk je nu dat ik met een goede verkoper bedoel, eentje die weet hoe ie moet aanspreken, pushen, closen, afmaken. En ja, dat is zeker een kwaliteit die je een verkoper moet bezitten.

Je zou ook kunnen zeggen dat een goede verkoper eentje is waarbij je niet eens door hebt dat je iets wordt verkocht. Dat is hoe een ONS er idealiter uitziet. In de praktijk is het zo dat je vaak wel bezwaren dient weg te nemen. Dit is jouw rol als man, als initiator.

En daar geniet ze van. Voor haar is het onderdeel van het van het verleidingsproces. Onderdeel van het voorspel, zou je kunnen zeggen.

Een ONS is eigenlijk één groot selectieproces waarbij je continue bezig bent met closen. Hierbij push je tot je weerstand krijgt, en dan doe je een klein stapje terug.

Herinner je nog dat Valentina zei dat ze iets meer afstand wilde tussen ons? Dat was haar manier van het tempo aangeven.

Als het op dit tempo door zou gaan dat was het voor haar niet prettig. Ze gaf dat aan, verbaal en nonverbaal. Vond ik dat vervelend? Helemaal niet. Het is hetzelfde principe dat in de volgende video wordt uitgelegd.

Wanneer een vrouw tegen je zegt “Ik doe niet aan one night stands” of “Denk maar niet dat ik met je mee ga vanavond” dan zegt dat in werkelijkheid niet zoveel.

Ze zegt dit omdat het haar op dat moment een beter gevoel geeft. Ze doet dit omdat ze niet als slet gezien wil worden door de maatschappij. Je kunt het haar niet kwalijk nemen, het is volkomen normaal. De beste reactie hierop? Volledig negeren.

Gewoon over iets anders praten. Of het zelfs beamen. Zelf zoen ik haar vaak op zo’n moment, en zeg ik “Ik weet het”. Ze zit immers al op een emotioneel piekje, vanwege de lef die het kost om dit uit te spreken. Het hoort er allemaal bij en ik geniet ervan.

Hoe vaak ik niet zulke opmerkingen heb gehoord voordat ik een vrouw dezelfde avond mee naar huis heb genomen, meer dan mijn geheugen aankan ... Zie het als onderdeel van de One Night Stand shuffle: twee stappen vooruit, een stap terug. Twee stappen vooruit, een stap terug.

Geshuffeld: check.

Pijl Pro tip: Lees dit artikel als ze niet reageert op je berichten [/L]

Tip 8. Tijd is je vriend

Time is on my side, yes it is. Time is on my side, yes it is… Rolling Stones iemand? Nee? Oké laat maar.

Soms is de logistiek prima maar dien je gewoon meer tijd te investeren. Dat kan betekenen dat je je aansluit bij haar groep, dat je met haar naar een andere bar gaat, dat je samen een hapje gaat eten of dat je nog eventuele vrienden afgooit.

Wat heb je liever: een uur meer slaap en haar nooit meer zien, omdat je zo nodig om 3 uur naar bed wilde. Of een uurtje langer bij haar blijven en samen een knallende nacht hebben?

Uiteraard dien je wel te weten wanneer die allemaal wél en wanneer je dit allemaal niét wilt doen. Soms is het allemaal voor niets en had je beter de schietstoel kunnen gebruiken, nadat je haar nummer hebt gekregen.

De vraag die ik mij hierbij stel is: wat zou zij willen doen als ze zonder haar vrienden was. Zou ze met mij mee willen gaan, of niet. Dit is er eentje waar geen zwartwit antwoord mogelijk is, en waar ervaring om de hoek komt kijken.

Soms heb je weinig tijd omdat één van jullie tweeën weg moet. Dan kan een stil plekje uitkomst bieden, of een unisex toilet. Een chiquere optie, en dat is wat ik met Valentina deed, is om haar zo op te winden dat ze niet meer kan wacht haar dan snel meenemen, achterop je gare fiets ;-).

Overigens is dit wederom iets waar ik van houd. Een vrouw zo opgewonden krijgen, dat zij hemel en aarde gaat verzetten om de logistiek te regelen. Ik heb nog zoete herinneringen aan de keer dat een vrouw het bed van zus claimde, waarbij haar zus die avond een andere slaapplek moest regelen.

Zij kreeg duidelijk bro-punten van me.

De tijd met haar volgemaakt: check.

Tip 9. Eenmaal thuis aangekomen

In het ideale geval scheur je elkaar de kleren van het lijf. In een conservatieve situatie waarbij de vrouw niet helemaal op haar gemak is, zorg je ervoor dat jij degene bent die zijn voet op de rem houdt. In plaats van zij.

Geef haar een kleine rondleiding van je kamer of appartement. Schenk voor haar in. Zorg dat ze naast je komt zitten. Masseer haar. Bouw het op naar volledig voorspel. En doe daar zo laaaaaaaaaaaaaaang over als je maak kunt. En dan nog langer.

(Lees trouwens daarover de volgende gids over wat vrouwen willen in bed.)

Eigenlijk tot het punt dat ze jou smeekt om haar te nemen. Dat zij het tempo mede kan bepalen, geeft haar een ontspannen en veilig gevoel.

Welke vrouw wil nou niet uit elkaar getrokken worden na een kilometer voorspel?

Langer dan lang voorspel: check

Tip 10. De ochtend na de one night stand

Hier nog een essentieel punt om het een topervaring voor jullie beiden te maken.

Dat ligt niet alleen bij ervoor zorgen dat je haar hebt kunnen bevredigen.

Want de volgende ochtend...

Het kan zijn dat ze zo snel mogelijk weg wil of dat jij wilt dat zij zo snel mogelijk weg is. Maar het kan ook zijn dat dit de start is van een levenslange liefdesaffaire. Of iets er tussenin.

Bij mij is het vaak iets er tussen in. Als ik een leuke tijd met haar heb gehad, en ze niet te plakkerig is, dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik haar nog wel eens een keer wil zien.

In ieder geval wil je eindigen met de vibe waarmee je de avond bent begonnen. En die was, als jij ons materiaal goed hebt bestudeerd, fun-fun-fun. Niks geen zwaar gedoe. Maar ook geen dom macho gamey gedoe.

Ga op een volwassen manier om met haar gevoelens.

Laat haar daarom in ieder geval IETS horen. Stuur haar een grappig plaatje zoals in dit artikel over online flirten. Stuur haar iets liefs. In beide gevallen: doe niet iets dat over the top is. Doe daarin iets dat bij jou past. Wees echt.

Berichtje verstuurd: check.

De weg naar jou eigen ONS masterplan

Wat ik je in dit artikel heb gegeven, kun je allemaal gebruiken voor jou eigen ONS masterplan in je eigen situatie en omgeving. De gebruikte zinnen en handelingen kun je allemaal overnemen. Deze zijn universeel bruikbaar.

Maar door de kleine verschillen in omgeving en situatie. En jou eigen persoonlijkheid die je in je plan terug wilt laten komen is het belangrijk dat je je eigen plan gaat maken.

Om je hierbij te helpen heb ik het gratis Transformatiepakket voor je gemaakt. Hierin staan fundamentele zaken over versieren. Aanspreken, gespreksstof, een correcte mindset en online-dating komen allemaal aan de orde.

Hiermee heb je alles, samen met dit artikel, om jou eigen masterplan te ontwikkelen.

Klik op de knop hieronder, vul je emailadres in en ontvang het gratis Transformatiepakket direct in je mail.

Dan ontvang jij binnenkort ook berichten van vrouwen in de ochtend (zoals ik van Valentina kreeg), waarin staat dat ze officieel verliefd op je zijn.

ONS Masterplan uitgevoerd: check

Je bro,

Daan

7 Tips voor one night stands

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe Verover Je Een Vrouw: 10 Beste Tips Om Haar Voor Je Te Winnen
PijlHoe Snel Vrouwen In Je Bed Krijgen: Mijn 9 Stappenplan
Pijl10 Afknappers bij vrouwen: Waar vrouwen hard op afknappen
Pijl12 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

James Brent
Zaterdag zeker even toepassen met het uitgaan haha, heb een paar notes gemaakt ;)
Stanley
Ik spreek meer vrouwen overdag aan, maakt dat uit want ik wil nog geen vaste relatie maar liever 'n paar avonden voor nu. Weet niet of ze overdag meteen een meer romantisch achtig idee krijgen als een relatie bijvoorbeeld. Thanks.

Plaats een Reactie