Valentijnsdag dating tips

03 Feb 2015, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Dus jij wilt op Valentijnsdag je vriendin een geweldige dag bezorgen en je bent op zoek naar goede ideeen? Goed bezig, je steekt er energie in! Dat is al een stuk beter dan 60% van de kerels die helemaal niks doet. Je bent aan het goede adres, hieronder lees je precies hoe jij haar de beste Valentijnsdag ooit geeft.

Allereerst wil ik je uitleggen wat je rol is op Valentijnsdag als man. Je kunt het namelijk ook helemaal verkeerd aanpakken! Geloof me, I’ve been there unfortunately ;)

Als man is het helemaal top om je liefde voor je vriendin te tonen, maar doe het altijd vanuit masculiniteit. Veel mannen maken van Valentijnsdag een dag waarin ze tonen hoe needy ze eigenlijk zijn naar hun vriendin. Ze zien het als excuus om all out te gaan. Ze geven haar cadeautjes, lezen een gedicht op, geven een bos bloemen en nemen haar mee uit eten. DOE DIT NIET! Wat er overblijft bij haar aan het einde van de dag is een zwaar beklemmend gevoel van hoe needy haar kerel wel niet is naar haar.

We kunnen Walt Disney hier de schuld van geven met alle prinsen op het witte paard. Het zijn niet voor niks sprookjes hè.

Wat je wil is juist vanuit kracht, vanuit mannelijkheid, haar een awesome dag geven. Dit doe je door een paar geweldige dingen te regelen (niet te veel) waarin het erom gaat dat ZIJ geniet. De dag gaat over haar, niet over jou. Dat is het idee met iemand iets ‘geven’. Het doel is dus niet om jullie liefde het onderwerp van de dag te maken met gedichten en al dat soort shit. Het doel is om de activiteit, het plezier, centraal te stellen op de dag. Het haar verwennen, samen iets leuks doen, dat is waar het om gaat.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Als echte man

Hoe je ervoor zorgt dat ze alles, en met name JOU, extra waardeert is als jij de hele dag hebt gepland en zij geen idee heeft wat er gaat gebeuren. Jij LEIDT haar door de dag. Misschien weet ze van te voren niet eens dat jullie iets gaan doen. Zorg dat er een paar verrassingen in de dag zitten. Zeg haar bijvoorbeeld dat ze iets gemakkelijks aan moet trekken en dat jullie zo ergens heen gaan. Ze heeft dan nog geen idee waarheen. Dat ziet ze wel als ze daar is. Des te leuker de verrassing. Of bel haar en zeg: “Hey kom eens daar en daar heen”. Waar je dan bijvoorbeeld iets leuks geregeld hebt.

Het hoeft allemaal niet te gaan om hoe groots het is, het gaat erom dat jij tijd en moeite in iets gestoken hebt en haar verrast.

Valentijnsdag tips

De grote vraag, wat ga je dan doen? Hier volgen een aantal leuke ideeën. Bedenk altijd: Wat vind ZIJ nou echt leuk om te doen, of wat zou haar nou echt positief verrassen.

Wat je dus NIET wilt doen is expres iets extreems duurs voor haar kopen. Het gaat niet om geld, het gaat om moeite en dat je laat zien dat je haar goed kent.

Kijk altijd hoe je de activiteit verrassend en bijzonder kan maken. Of je op één of andere manier iets kleins kan toevoegen wat bijzonder is. Bijvoorbeeld bij het uit eten gaan vragen of ze van te voren alvast een bos bloemen neerzetten voor haar. Of dat ze iets bijzonders doen met het dessert.

Veel succes bro! Maak er een awesome dag van!

Laat me hieronder weten wat je gedaan hebt.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWaarom heb ik geen relatie? 15 Redenen + tips voor een relatie
Pijl20 Manieren om de aandacht van vrouwen te trekken
Pijl9 Tips: Hoe Krijg Je (Snel) Seks met Leuke Vrouwen
Pijl21 Date Ideeën in Den Bosch Die Succes Verzekeren

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie