Patronen Doorbreken Voor Succes Met Vrouwen

02 Apr 2013, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Patronen doorbreken om de vrouw van je dromen te krijgen

Ik was ooit samen met een maat van me opstap met een jongen die we via een PUA-forum hebben leren kennen. Iemand die serieus nul komma nul ervaring had met vrouwen.

Hij zag er uit als een weirdo: ongekamd haar, een geruit saai overhemd met de bovenste knoop dicht en een dikke jampot bril. Inmiddels over de dertig en nog nooit een vrouw weten te versieren. Een hard case.

We lopen een binnen gewapend met voldoende “oefenmateriaal” voor een paar uur. Ik opper om een paar dames om de tijd te vragen. Erg basic, maar bedoelt om je praat- en flow-spier aan de praat te krijgen.

Hij loopt een aantal keer met zonder enige spirit en een negatieve houding af. Voordat hij ze überhaupt iets vraagt keert hij zich om en komt bij me terug met het ene na het andere excuus.

De gedachte bekroop me, hoe kan ik hem in godsnaam vrouwen leren versieren als hij niet eens aan een paar dames om de tijd kan vragen.

Ik zeg tegen deze gast, “Zeg kerel, je bakt er echt helemaal niets van”. Waarop hij zegt: “Je hoort me aan te moedigen, niet af te kraken”. Waarop ik antwoord: “Ik ben hier niet om je aan te moedigen, ik ben hier om je de waarheid te vertellen.”

Accepteer waar je staat

“Het eerste dat jij moet doen is accepteren waar je staat.”

Het gesprek ging verder.

Ik: Kom terug als je een gesprek van 3 seconden hebt gevoerd, dan krijg je een high five.

Hij: Maar ik zie al iedereen hier zoenen met vrouwen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Ik: Ja, dat kun jij voorlopig vergeten. Wat wil je dat ik je vertel..?

Als je net voor de eerste keer naar de gym gaat kan je je ook niet meteen gaan vergelijken met de body builders die jaren trainen. Je moet er keihard voor werken. Je moet extremer zijn, consistenter, meer gedreven dan hen, wil je op hun level komen. Dan zul je op een dag kan je zelfs gespierder zijn dan hen.

Dus ik vertel hem, wees tevreden met elke kleine stap voorwaarts. En dat deed hij, hij ging er tegen aan, en begon te genieten van iedere kleine overwinning.

Vrouwen versieren en de flow state

Je moet in een soort van flow state zien te komen. Door een gesprek aan te gaan dat voor jou een uitdaging is, maar die niet te hoog voor je is gegrepen en ook zeker niet te laag (te veel en te weinig uitdaging helpen je niet in een flow state te komen). En door hiermee te blijven doorgaan kom je in de zone.

Uiteindelijk, na vele avonden kwam deze vriend wel in de flow. Zoenen met leuke dames werd voor hem normaal. Belangrijker is dat hij leerde hoe hij ‘zichzelf’ kon overwinnen. Ik was in ieder geval waanzinnig blij voor hem.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Tips voor doorbreken van patronen bij vrouwen versieren

Enkele tips die je in kunt toepassen om een betere mindset te krijgen en om in de flow state te komen:

 1. De positiviteits challenge (geinspireerd door Tony Robbins). Neem jezelf voor om tien dagen lang niet over negatieve dingen praten. Heb je een negatieve gedachte dan reframe je die binnen 30 sec. Het zal je gaan frustreren omdat het zo f***ing zwaar is om gedachtepatronen te veranderen die zo diep geworteld zitten. Maar door gewenning in je voordeel te gebruiken en er dus hard aan te werken, kun je beslist nieuwe gedragspatronen ontwikkelen.
 2. Te leren leven in het NU. Een andere approach, is “to rise above consciousness” zoals Eckart Tolle altijd zegt. Als je je gedachtepatroon niet kan veranderen, en je gedachtepatronen helpen je niet, week je zelf dan van gedachten los. Leef in het moment. Je hoeft je gedachtegang niet te veranderen als je in het moment leeft. Dit kun je doen door:                                                                                                        [a] Te gaan mediteren. Elke dag 20 minuten. En als je dat niet kan of leuk vind, ga je rondlopen in het bos om je hoofd leeg te maken.                                                                                                                        [b] Vaker zeggen en doen wat er in je opkomt. Wat je hart en intuïtie (of je ballen) jou vertellen.
 3. Cold approaches. Maak je uren, doe je missies. Vraag eerst om de weg en escaleer steeds meer naar uitdagendere gesprekken. Kom in de flowstaat. Ben je ergens aan het wachten, maak met iemand een praatje. Zeg de eerste vijf beste mensen gedag, om momentum op te bouwen

Om uiteindelijk een natural te worden moet je eerst jarenlange schade goedmaken. Er is geen magische blauwe pil om ineens een womanizer van je te kunnen maken. De enige manier is, om je aan de levenslange verplichting over te geven van training, socializen, mediteren, sociale contacten opbouwen enz. enz. Alleen harde werkers zullen beloont worden met resultaat.

Je kan beter worden dan alle naturals, zolang je je maar overgeeft aan deze practice en er keihard aan gaat werken. En er keihard aan blijft werken.

“Your life does not get better by chance, it gets better by change”

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe 17 Beste Versierzinnen (+ Geheime Camera Beelden!)
Pijl60 Gekke vragen om te stellen aan je crush
PijlVrouwen aanspreken in de gym: 10 Geaccepteerde manieren
PijlKleding eerste date: 7 Tips voor een aantrekkelijke date outfit

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Peter
Bam! Harde realiteit inderdaad. Goed om mensen hard aan te pakken. Wat je zegt dat je dan pas echt de urgentie weet los te maken bij mensen als je hard en direct bent.

Nu maar even de stad in om de uren te maken waar je het over hebt.

Plaats een Reactie