Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Alpha man / alpha man regels

De nummer 1 regel van de alpha man

09 Feb 2014, door Arnoud in Alpha man

Alpha man regels

Hoe word ik meer alpha?

Lezersvraag: “Als ik uit ga, dan bouw ik eerst social proof op door te lachen met mijn vrienden. Ik ben ook bezig me alpha te gedragen. Ik zorg dat ik aanwezig ben, dat de aandacht op mij gericht is. Als ik niet aan het woord ben laat ik mijn lichaam het woord voeren. Ik zorg dat ik in het midden sta, en dat alles zich een beetje om mij heen afspeelt.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Het voelt alleen nog niet echt. Ik vraag me af hoe je alpha kunt zijn als je de alpha man kenmerken nog niet bezit, Ik probeer namelijk het alpha zijn volledig aan te leren en een automatisme te creëren, zodat ik ook onbewust volledig alpha begin te worden.”

Het antwoord op de alpha man vraag

Antwoord: Je had het over het feit dat je socialproof aan het opbouwen bent door te lachen met je vrienden en je "alpha" te gedragen. Zolang je iets wilt uitstralen VOOR ANDERE MENSEN geef je nog steeds op subtiele manier je waarde weg.

Hoe je het ook wendt of keert, je leeft in reactie ten opzichte van wat de vrouwen (en mannen) om je heen van je vinden. Dan ben je niet echt alpha in de ware betekenis van het woord. De meeste vrouwen kijken daar trouwens dwars door heen.

TIP: Wat Te Doen Aan Liefdesverdriet: De Ultieme Gids (5 Stappen)

Het gaat er niet om dat je geen alpha man gedrag moet vertonen. Je hoeft je geen zorgen te maken of je het wel of niet vertoont. Dat gebeurt namelijk automatisch wanneer je dingen doet die alpha mannen doen – en wel VANWEGE DE REDENEN DAT ALPHA’S DAT DOEN.

Nummer één regel van de alpha man

Aan de ene kant is het actief zijn (lachen met je vrienden, vrouwen aanspreken, etc) inderdaad onderdeel van alpha zijn. Dat is allemaal gewoon goed. Aan de andere kant is het reactief (niet alpha) gedrag dat jij je "alpha gedraagt" ZODAT ANDERE MENSEN dan "denken" dat je alpha bent.

Omdat nummer één regel van de alpha is: "Ik GEEF GEEN FUCK om wat anderen van mij vinden."

Ik leef geen tweedehands leven, door de meningen van anderen over mij. Ik ben geen kopie van andermans verwachtingen.

Dit houdt dus ook in dat het je totaal niet boeit of andere mensen nou wel of niet denken dat je alpha bent...omdat jij jezelf simpelweg centraal stelt.

Denkwereld van de alpha man begrijpen

Betagedrag bestaat simpelweg gewoon niet in de realiteit van een alpha, en dat betekent dus ook dat hij daar TOTAAL niet over nadenkt...en dus totaal niets hoeft te compenseren, of ergens extra hard zijn best voor hoeft te doen.

Een echte alpha man houdt zichzelf op de nummer één plek... omdat hij trouw is aan zichzelf. Omdat hij anderen (mannen en vrouwen) in hun waarde laat kunnen zij ook zichzelf zijn. Geen noodzaak om iets hoog te houden ten opzichte van jezelf, ook al geeft een alpha man daar ook geen reet om mocht iemand dat wel doen.

Hij laat iedereen gewoon doen wat ze denken te moeten doen, zolang het niet conflicteert met waar hij in gelooft.

The fountainhead van Ayn Rand

Wil je meer begrijpen van de alpha man attitude, dan raad ik je aan het boek The fountainhead (De eeuwige bron) van Ayn Rand aan. Het is een lijvig boekwerk maar uiteindelijk ultiem inspirerend. Zij beschrijft een filosofie die je meer inzicht zal geven in de denkwereld van de alpha.

Dus, “Stop trying to impress”...hoe subtiel het ook mag zijn. 

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

24 Leuke Eerste Date Idee├źn / Activiteiten in Amsterdam (+Tips)
7 Slimme Tinder tips: Zo krijg je meer matches en dates
7 Zoentips: Hoe moet je zoenen met volle overtuiging
Ze zegt de date af of wil niet afspreken: 5 Tips +Whatsapp voorbeeld

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Mees
nuttig artikel dit. Ik denk dat ik het wle begrijp maar het is toch lastig een alpha man te worden als je geen alpha man bent..

Reageer op deze reactie

misschien toch maar eens dat ebook van jullie bestellen hoor er steeds meer over
kay
Reageer op deze reactie
Wennekendonk
...en: hoe schrijf je het? #spatiegebruik
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
11 Jun. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
21 Jun. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
2 Jul. '19 SummerBootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
19 Jul. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Aug. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
20 Sep. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)