Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Zelfvertrouwen / Angst voor vrouwen overwinnen

Angst Voor Vrouwen Overwinnen - Deel I

08 Apr, 2013 door Piotr in Zelfvertrouwen

angst voor vrouwen

Angst voor vrouwen aanspreken

Angst voor vrouwen is voor mij een bijzondere en interessante uitdaging. Ik zal uitleggen waarom ik het interessant vind, namelijk om een paar redenen:

1) Als mannen, wordt verwacht van ons dat we onze angsten overwinnen. Dat we zelf de oversteek maken van het gebied van angst naar het gebied van vrijheid door de confrontatie met onze angsten aandurven. Dit terwijl we nog nooit in dat gebied van vrijheid zijn geweest.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

2) Mannen gedragen zich graag stoer. We geven niet graag toe dat we hulp nodig hebben, wij mannen willen alles graag zelf doen. Wij zien om hulp vragen als een teken van zwakte, iets negatiefs. We doppen liever onze eigen boontjes.

3)  Wanneer je de eerste twee punten combineert, krijg je de situatie dat van een man verwacht wordt dat hij zelf ergens naar toe gaat waar hij nog nooit geweest is, en helemaal de weg niet kent. Daarnaast mag hij niet toegeven dat hij angst heeft.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Angst voor vrouwen aanspreken leidt tot stille wanhoop

Dit opgeteld leidt tot een staat van ‘’stille wanhoop’’. Het is een doolhof zonder uitweg. En om het vuur van de wanhoop en verwarring verder op te stoken, krijgen we berichten als ‘’wees zelfverzekerder’’– alsof dit ding ‘’zelfvertrouwen’’ de oplossing is voor angst.

Ik heb hier persoonlijk meerdere jaren last van gehad. Als ik om me heen keek en een vrouw zag die ik wilde aanspreken, maakte de gedachte alleen al me al nerveus en angstig.  Ik had geen idee wat ik zou kunnen zeggen of doen en ik wilde mezelf simpelweg opsluiten.

TIP: 10 Leuke WhatsApp Berichten (Grappig / Flirterig / Kopieerbaar)

Mijn conclusie was dat ik te weinig zelfvertrouwen had, dus ik wilde zelfverzekerder worden. Er van uitgaande dat wanneer ik zelfverzekerder zou zijn, mijn angst en nervositeit zouden verdwijnen. En dat ik gewoon zonder enige problemen vrouwen zou kunnen aanspreken, flirten etcetera.

De sleutel voor zelfvertrouwen met vrouwen

Na het lezen van diverse boeken over het onderwerp en allerlei dingen te hebben geprobeerd om mijn zelfvertrouwen te verbeteren, had ik nog steeds hetzelfde probleem. Ik vond het nog steeds een enorme drempel om vrouwen te benaderen en ze aan te spreken.

Rond diezelfde tijd maakte ik kennis met een aantal jongens die erg goed waren in het versieren van vrouwen. Ik ontdekte iets heel interessants. Namelijke veel van die jongens die goed zijn met vrouwen, zijn nog steeds nerveus wanneer ze hen benaderen!  Ze hebben gewoon geleerd om die biologische reactie - het nerveus worden - te beheersen.

Simpelweg door dit te realiseren, kon ik alles opnieuw benaderen vanuit een nieuw perspectief. Het gaf mij als het ware toestemming om vrouwen te benaderen, terwijl ik me nog steeds nerveus voelde. Er viel een last van mijn schouders. En door veel vrouwen te benaderen, raakte ik bekend en vertrouwd met de situatie. En steeds minder nerveus wanneer ik een vrouw aansprak.

Al deze dingen leidde me naar een persoonlijke realisatie. Voor mij was het probleem niet mijn zelfvertrouwen. Ik moest niet zelfverzekerder worden, ik moest mijn onzekerheid accepteren! Ik moest het ok vinden om angst te voelen!

Deel II volgt binnenkort. Laat weten wat jij ervan denkt? Hoe zorg jij ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt?

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

7 Must-Have tips om Online te Flirten (+17 Copy/Paste Zinnen)
10 Leuke Gespreksonderwerpen Voor Een Spannende Date
39 Beste Date Idee├źn in Groningen (+Tips voor je eerste date)
Verliefd op een Vriendin: Beste 10 Tips om Haar te Krijgen

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)