Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / asshole zijn

Waarom het leuk is een klootzak te zijn

04 Dec 2013, door Daan de Ram in Flirttips

Asshole zijn cocky funny

Ten eerste, iedere man is anders, sommige mannen zijn echt het meest zichzelf als ze vriendelijk zijn. En in die vriendelijkheid kunnen ze ook vast wel aantrekkelijk zijn. Het feit is dat assholes over het algemeen aantrekkelijker zijn. Waarom? Meestal omdat je eigenlijk in werkelijkheid ook een enorme zak bent, en al die vriendelijkheid je alleen maar aangeleerd is door je mama!

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Ik ben zelf helemaal in mijn element als ik grappen maak die totaal niet door de beugel kunnen. Deze grappen komen het best uit de verf bij hele lieve meisjes die de wereld willen verbeteren. Ik vind dit enorm leuk en zal me daar niet voor excuseren.

Zelf entertainende asshole

Danielle: 'Ik doe aan waterpolo.'
Ik: 'Gatverdamme jij bent echt een harteloos wijf.'
Danielle: 'WAT???'
Ik: 'Heb je wel is nagedacht hoe dat is voor een paard??? DIE ZIJN NIET GEMAAKT OM TE ZWEMMEN, BITCH!!!'

Tamira: 'Ik werk met verstandelijk gehandicapten'
Ik: 'Oh ja hoor wat ben jij goed voor de wereld. Je voelt je gewoon super slim en een vet lekker ding naast al die retarded kwijlerts.'

Lucy: 'Ik heb drie maanden vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis.'
Ik: 'Oh daar zou ik echt moe van worden, vette spierpijn volgens mij.'
Lucy: 'Huh hoezo spierpijn?'
Ik: 'Kinderen slaan is vet vermoeiend.'
Lucy: 'Haha je bent echt sleeeeeecht.'
Ik: 'Ik zou ze waarschijnlijk disciplineren om heel de dag eten voor me te maken en cappucino's te zetten. Dan hoef je ze alleen eens in de zoveel tijd te slaan, gewoon, zodat ze weten wie de baas is.'

TIP: Ross Jeffries en speed seduction: Versier vrouwen simpel en snel

Amy: 'There are these big bats near my house, during the night you can see them sleeping. They actually look really beautiful and peaceful.'
Ik: 'Did you ever throw rocks at them?'
Amy: 'THAT'S your first thought? THROW ROCKS AT THEM?'

Judith: 'Het nieuws op tv probeert de massa te manipuleren.'
Ik: 'Huh nee, dat is juist zo geweldig aan tv, als iets op tv is dan weet je 100% zeker dat het waar is. Alles op tv is echt.'
Judith: 'WAT? Hoe kun je dat denken???'
Ik: 'Omdat je toch kan zien hoe het echt is, een krant kan alles wel schrijven, televisie is realiteit.'
Judith: 'Ik weet niet wat ik moet zeggen.'
Ik: 'Daarom geef ik juist nooit wat aan Afrika, die mensen zie je alleen maar oorlog voeren en daarna zitten ze weer in een tentenkamp niks te doen. HALLO ik heb geld want ik heb een BAAN, ga werken ofzo! Plus die kids hebben vaak nog een vet bolle buik ook, uhh ooit van sit-ups gehoord?'

(overigens heb ik geen tv en doneer ik aan Avaaz.com)

The Point

OK ik ga niet beweren dat ik super charmant overkwam in al deze gesprekken. De helft van de keren geloven vrouwen zelfs dat je het meent. Geweldige wezens he, ik geloof vrijwel niks van wat wie dan ook aan mij verteld. Een vrouw kun je nog vertellen dat je de leadsinger bent in een Christen death metal band, en ze gelooft je. Yup dat is field tested.

Hoe dan ook is mijn punt dat deze gesprekken een hoge entertainment waarde hadden voor mij. Ik hoef hier niet te herhalen dat je een stuk aantrekkelijker bent als je jezelf vermaakt. Zelfvermaak in mijn ogen de nummer 1 remedie tegen neediness(de dood van alle aantrekkingskracht). Ik vind het leuk om met de polariteiten te spelen door haar directe tegenovergestelde te zijn voor een poosje. Het houdt de speelse vibe erin tussen de serieuzere gesprekken door. En als de vrouw het ook nog is grappig vind dan weet je gelijk dat je een oprechte klik hebt, en dat is sowieso wat je wilt toch?

Zelf ervaarde ik het als ware bevrijding sinds ik meer mijn eigen humor toelaat in het bijzijn van vrouwen. Ik vind harde, botte humor grappig en ben gek genoeg aantrekkelijker door dit soms ongeraffineerd eruit te laten. En als jij meer van Fresh Prince of Bel-Air houd hoop ik dat je morgen je lenzenvloeistof met batterijzuur verwisseld. Nee grapje ik hou van je en koop m'n bootcamp.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Hoe Versier Je Een Meid? 19 Beste Tips Hoe Je Haar Krijgt
Mijn Vrouw / Vriendin Heeft Nooit Zin: 9 Slimme Tips die Haar Opwinden
Onzekerheid Overwinnen: Schop je angst zijn kont in 17 Tips
33 Beste Date Idee├źn in Eindhoven (Tinder / Eerste Date / Vriendin)

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Hendrik
Hahaha geniaal, 'nee grapje koop mn bootcamp' :P

Verder mooi artikel, ik snap wel hoe dit zou werken
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
18 Oct. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona
MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)