9 Tips: Hoe een Vrouw Bevredigen in Bed (Alles wat je moet weten)

21 Sep 2018, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Well done.

Je hebt onze tips en inzichten over het vrouwen versieren succesvol toegepast.

Die beeldschone, woest aantrekkelijke vrouw waar je al een tijd naar uitkijkt ligt nu in je bed. Met heldere, verwachtingsvolle ogen kijkt ze je aan...

Haar prachtige lichaam ligt klaar om door jou genomen te worden…

5 minuten later is het over. Jij valt bezweet op jouw plek in bed. Zij geeft je een kleine glimlach, trekt haar kleding aan, vertrekt alsof er niets gebeurt is, en reageert de volgende dag niet meer op de berichten dat jij een geweldige tijd met haar hebt gehad.

Haar ervaring met jou was alles behalve bevredigend.

Fuck.

Daarom krijg je in dit artikel:

Want zo’n stoot van een vrouw verdient zo’n slappe beurt absoluut niet. Bovendien is het niet bepaald een boost voor je mannelijkheid, als je niet weet hoe je een vrouw bevredigt.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Afbeelding

Geweldig! Je hebt een vrouw versiert, verleidt en verovert.

Nu ligt ze, van haar kleding ontdaan, in je bedje.

Als de datingcoach die ik ben, zijn dat precies de resultaten waar ik blij van wordt.

Maar als je vervolgens niet weet hoe je een vrouw bevredigt…

Dan ben je haar direct weer kwijt.

Als je een vrouw zo hard voor je wilt laten vallen dat ze over je opschept bij haar vriendinnen... lees dan verder!

In deze tip leer je hoe je haar hart sneller laat kloppen tijdens het versieren én in de slaapkamer.

Na honderden gesprekken met vrouwen over seks. Jaren aan (praktisch) onderzoek naar het bevredigen van een vrouw. En gros aan mannen hun relatie te hebben verbeterd door advies voor in de slaapkamer, zal ik je alvast één ding verklappen…

De meeste mannen bakken er geen zak van in bed.

Het is doodzonde als je succesvol nummers uitwisselt met een chick, waarna je een spektakeldate met haar hebt gehad, om het vervolgens een totale sisser te zijn in de slaapkamer.

Het is alsof je faceplant, vlak voor de finish line.

Dit was de laatste keer bro.

Want met deze 9 tips maak ik van jou een sekslegende. Jouw naam verschijnt, na het lezen van dit artikel, in de hall of fame der seksgoden.

Je bent straks heer en meester in voorspel en weet exact welk standje haar helemaal wild krijgt.

Genoeg geluld (woordgrap inbegrepen).

Afbeelding

We duiken erop (jep nog eentje) met tip 1. Waarin in je maximaal hardmaak (is dit #3?) voor de eerstvolgende vrijpartij die je gaat hebben met je vriendin, scharrel of one night stand…

Let’s go.

Tip 1: Wat je eerst MOET weten over vrouwen bevredigen

Lijkt vrouwelijke seksualiteit voor jou een onmogelijk op te lossen puzzel? En begrijp je niet hoe een vrouw de ene keer wel doorweekt opgewonden is en de andere keer comadroog blijft?

Geen zorgen. Die puzzel zet ik nu voor jou in elkaar. Zo weet je exact de handeling om een vrouw optimaal te bevredigen.

Met een vriendinnetje zit ik thuis op de bank. We scrollen voor de grap door een aantal gesprekken van haar Tinder matches heen

Ik zeg expres “voor de grap”, omdat je van de tinder skills van de meeste harder kunt lachen dan een avondje stand-up comedy. Ronduit hilarisch.

De meeste mannen hebben geen flauw idee hoe ze een vrouw via tinder of whatsapp kunnen versieren.

Het meest extreme (en meest erge) voorbeeld hiervan zijn dick pics. Mannen sturen deze vaak véél te vroeg in het gesprek en zonder enige goeie context, zoals het hormoon monster van Big Mouth (aanrader!) al aangeeft:

Het gegeven dat sommige mannen (onbekende) vrouwen lastigvallen met dick pics, laat duidelijk zien dat deze mannen totaal niet snappen hoe vrouwelijke seksualiteit werkt.

"Mannen worden compleet anders opgewonden dan vrouwen."

Jij wil toch weten hoe je een vrouw bevredigt? Onthoud dan bovenstaande realisatie.

Het is volkomen bullshit dat vrouwen niet van seks houden (sterker nog, waarschijnlijk houden vrouwen méér van seks dan mannen. Bij mannen zit het genot in de eikel van de penis. Bij vrouwen zit dit in de clitoris. De clitoris kent maarliefst 2x zoveel zenuwen vergeleken tot de eikel! Ik kom later dit artikel terug op dit speciale vrouwelijke orgaantje, en hoe je hier goed gebruik van maakt ;) ).

Hoewel vrouwen dus wel degelijk van seks houden, zegt dat niet dat ze op dezelfde manier opgewonden worden als wij mannen.

Wij mannen kunnen namelijk al een erectie krijgen bij het zien van een plaatje van een bijzonder aantrekkelijke (schaars geklede) vrouw.

Bij vrouwen werkt dit heel anders.

Een vrouw volledig geil maken, vereist opbouw. Waar mannen in één keer klaar kunnen staan voor een vrijpartij, hebben vrouwen daar de tijd voor nodig.

Maar “tijd” an sich is niet het enige belangrijke. Denk bijvoorbeeld aan:

Een vrouw is dus van meerdere factoren afhankelijk om opgewonden te raken.

Wanneer je als man dus vroegtijdig een dickpic stuurt, communiceer je eigenlijk dit:

“Ik word als man geil van plaatjes. Jij dus vast ook wel. Ik snap geen reet van vrouwelijke seksualiteit en toch denk ik dat ik goed bezig ben.”
- de Onwetende Man

Afbeelding

Je bewust zijn van dit verschil in hitsig worden, is cruciaal als je een vrouw wil bevredigen.

Zorg er dus voor dat een vrouw je vertrouwt, dat je bij voorkeur een rustige omgeving hebt waar je niet gestoord kan worden en vooral…

Neem je tijd.

De meeste mannen denken namelijk dat ze bij een vrouw direct op de vagina moeten duiken. Haar daar zo intens mogelijk stimuleren. Zodat ze in recordtijd schreeuwend klaarkomt.

Hell no!

Deze denkfout belichten we in de volgende tip (en elimineren we vakkundig).

Tip 2: De #1 denkfout van de meeste mannen

Je hoeft geen datingcoach te zijn om te snappen dat klaarkomen superchill is voor beide geslachten.

Je hoeft ook geen datingoach te zijn om te snappen dat je goed bezig bent als je een vrouw laat genieten van een intens orgasme.

Maar, zoals je nu weet, werken mannen en vrouwen op seksueel gebied niet helemaal hetzelfde.

Veel mannen denken dat ze een Seksgod zijn, als ze een vrouw vaak en snel laten klaarkomen…

En alhoewel ik niet ontken dat vrouwen van klaarkomen houden, is er hier wel een grote denkfout die de meeste mannen maken…

Veel mannen vergeten namelijk één zeer belangrijk ding:

Vrouwen genieten van het proces van seks, niet alleen van het resultaat.

Als man ben je resultaatgericht. Het is typisch mannelijk en daarmee heel aantrekkelijk om een bepaald doel na te streven.

In het geval van veel mannen, is het doel van seks om zelf klaar te komen. En haar vaak en snel te laten klaarkomen.

Sommige mannen worden hierdoor zelfs ongeduldig tijdens de seks (vraag bijv. NOOIT aan een vrouw of ze al is klaargekomen. Het legt druk op haar en wanneer je écht goed in bed bent, weet jij het exacte moment dat een vrouw klaarkomt. Haar klaarkomen spotten, leg ik uit in een volgende tip).

Begrijp dat vrouwen willen genieten van het proces van seks. Het klaarkomen zelf is niet het belangrijkste, het is de opbouw en het proces naar de climax toe die haar doet bepalen of ze een geweldige bedervaring heef gehad.

Leg de focus dus niet te veel op haar snel laten klaarkomen. Laat haar genieten van het moment dat jullie met z’n tweeën delen. Neem je tijd en vergeet vooral zelf ook niet te genieten van de mooie vrouw die voor je ligt.

Zet het doel uit je hoofd en maak er een fijne, intense vrijpartij van voor jullie allebei.

Afbeelding

Uiteraard wil je tijdens dit proces wel over de nodige tools beschikken om een vrouw maximaal te bevredigen.

In de volgende tips krijg je die bevredigingshandvatten. Je laat haar hiermee intenst van het moment genieten, zonder dat je je eigen avontuur met haar wegcijfert. Je leert exact de juiste snaren te bespelen om haar EN jezelf tot een denderend hoogtepunt te brengen.

We beginnen bij het begin: het voorspel.

Maar eerst:

Hoe je seksuele aantrekkingskracht opbouwt

Perfect kunnen seksen is ongelofelijk nuttig.

Maar dan moet je wel iemand in je bed hebben, aan wie je je skills kunt tonen.

Om een vrouw in bed te krijgen, heb je seksuele aantrekkingskracht nodig. Anders vindt ze je misschien wel leuk, maar haar beste vriendinnen vindt ze ook 'leuk'. En daarmee springt zo ook niet tussen de lakens.

Seksuele aantrekkingskracht is dus van enorm belang.

Deze energie opwekken leer je in de volgende video:

Je ziet:

Tip 3: Geef haar het voorspel dat ze nooit meer vergeet

Als je weet hoe je haar een onvergetelijk voorspel kan geven dan kan ik je met gerust hart zeggen dat je al beter bezig bent dan het merendeel van de mannen.

Dit komt omdat veel mannen het voorspel compleet overslaan.

Gelukkig weet jij nu dat een goeie opbouw van levensbelang is bij een vrouw beminnen.

Bij een écht goeie beurt begint die opbouw al ver voor je in de slaapkamer bent.

Of er nou een date vooraf gaat aan jullie vrijpartij of het gaat om een one night stand.. het is van groot belang om in beide gevallen de seksuele spanning tussen jullie beiden te verhogen.

Of je nou met haar in de club aan het dansen bent of je zit naast haar op een date.. er moet een subtiele spanning tussen jullie twee heersen. Met “subtiel” bedoel ik hier: jullie weten alle twee wat er gaat gebeuren zonder dat het té obvious wordt uitgesproken.

Deze subtiele spanning kan je op de volgende manieren opbouwen:

Als je meer tips wil over hoe je je eigen aantrekkingskracht en de seksuele aantrekkingskracht tussen jullie kan vergroten dan raad ik je aan dit artikel te lezen.

“Got it Daan. Maar wat moet ik dan doen als ze in m’n bed ligt?”

Goeie vraag, bro. Maar je loopt op de zaken vooruit.

Afbeelding

Omdat de opbouw cruciaal is bij een vrouw bevredigen, is het belangrijk dat de omgeving wáár je seks gaat hebben schoon en veilig is. Zorg dat je kamer is opgeruimd en zorg dat er een prettige en seksuele sfeer in de kamer ontstaat.

Mocht je zacht dimlicht in je kamer hebben dan is dat ideaal (kaarsje aansteken kan ook, maar zorg er alsjeblieft voor dat je lakens niet in de fik vliegen).

De sfeer kan je nog meer beïnvloeden door de juiste muziek. Zet muziek op die zij prettig vindt of zorg voor een playlist met relaxte, zwoele muziek (bij voorkeur begint de playlist met wat rusitge, bekende nummers en wordt de playlist gaandeweg steeds zwoeler en seksueler).

Als je dit hebt gedaan, wil je niet (zoals de meeste mannen doen) haar gelijk bespringen en als een Duracel konijn het karwij afmaken.

Hell no!

Jij weet beter.

"Laat haar om seks smeken"
– Jij als Seksgod

Dat wil zeggen: geef haar steeds een beetje, maar niet gelijk alles.

Nog voordat je met haar in bed ligt kan je haar bijvoorbeeld (zachtjes) tegen de muur duwen.

Protip:

Hou jou hand op haar achterhoofd als je dit doet, om bloopers te voorkomen.

Zoen dan haar mond en nek. Let dus op: je bent haar niet als een hond aan het aflebberen. Je neemt je tijd en je bewegingen rustig, zwoel en gecontroleerd.

Hierna leg je haar op je bed. In plaats van gelijk alle kleren van haar lijf te rukken bouw je het ook hier langzaam op. Blijf (terwijl ze haar kleren aanheeft) haar mond en nek zoenen.

Kleed haar vervolgens rustig uit. Wanneer ze alleen nog haar BH aanheeft, geef je haar een massage.

Wanneer ze helemaal naakt is, kus je haar hele lichaam. In plaats van gelijk naar beneden te gaan bouw je het langzaam op. Kus haar tepels haar buik, haar schaamstreek, en de binnenkant van haar benen..  steeds als je vlak bij haar vagina bent…

…geef je het haar nét niet.

Afbeelding

Je begint weer met haar nek en mond te kussen en je gaat weer rustig naar beneden terwijl je van haar lichaam geniet.

Geef haar steeds net ietsje meer, maar begin nog niet met vingeren en al helemaal niet met haar penetreren.

Hierdoor krijg je haar stapelgek voor jou. De seksuele aantrekkingskracht zal zo enorm stijgen dat ze je zal smeken om de seks te laten beginnen.

Raak hier niet in de verleiding om ook daadwerkelijk te gaan beginnen. Nogmaals: neem je tijd, hoe meer spanning je weet op te bouwen des te beter het voorspel is. En hoe beter het voorspel is, hoe groter de kans dat je haar zal bevredigen als een sekskoning.

Als de spanning op z’n piek is, dan is het tijd om haar oraal te bevredigen.

Ja, je leest het goed.

Oraal bevredigen komt nog vóórdat je haar penetreert met je vinger.

Tip 4: De kracht van je tong

“Maar ik vind het vies om een vrouw oraal te moeten bevredigden!”

Jammer dan.

Als je je afvraagt hoe je een vrouw bevredigt, maar je weigert down te gaan bij haar... dan zit je hier aan het verkeerde adres maat.

Je tong speelt namelijk een cruciale rol als het gaat om haar te bevredigen.

Het belang van de tong wordt heel duidelijk in het boek She Comes First van Ian Kerner.

"The tongue is mightier than the sword"
- Ian Kerner

Dit boek is één van de vele boeken die ik heb gelezen over het bevredigen van vrouwen. Het is precies dít boek wat zich weet te onderscheiden van alle andere seksboeken.

En wel om één opvallende (en belangrijke!) reden:

Penetratie komt nauwelijks aan bod.

Kerner stelt dat, bij een vrouw bevredigen, de tong op #1 hoort te staan. Penetratie speelt en ondergeschikte rol. En dit klopt ook.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat het merendeel van de vrouwen wél klaarkomt door orale bevrediging maar lang niet altijd weet klaar te komen door penetratie.

Eén paar van de belangrijkste tips voor orale bevrediging heb ik hier voor je op een rijtje gezet:

#1: De juiste positie

Vrouwen hebben de tijd nodig als het om orale bevrediging gaat. Zelf vind ik een vrouw oraal bevredigen een prettig werkje om te doen, maar je kan op den duur last krijgen van je nek.

Om dit te voorkomen kan je twee dingen doen. Zorg dat zij met haar kont op één of twee kussens ligt zodat ze wat hoger komt te liggen, wat prettiger voor jou is.

Wat je ook zou kunnen doen, is zelf naast het bed knielen terwijl zij op het bed ligt. Ook op deze manier ligt zij wat hoger, zodat jij je nek kunt ontspannen.

#2: Gebruik glijmiddel

Sommige mannen denken dat ze geen glijmiddel nodig hebben omdat “ze haar zelf wel nat kunnen krijgen”.

Dit kan wel zo zijn, maar alsnog heeft glijmiddel vele voordelen voor haar en voor jou. Doe je voordeel met glijmiddelen die haar genot verhogen. Glijmiddel ruikt en smaakt daarnaast over het algemeen prettiger dan haar natuurlijke geurtjes.

Afbeelding

Dit vergeten de meeste mannen:

#3: Focus op de hele vagina

De clitoris is een klein, zeer gevoelig orgaantje bovenaan de vagina. Het zichtbare gedeelte van de clitoris ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, waar de kleine schaamlippen samenkomen.

Mocht je hier nou alsnog geen voorstelling bij kunnen maken, kijk dan naar dit plaatje:

Afbeelding

We laten de anatomie les even voor wat het is, het gaat er vooral om dat je de hele vagina weet te stimuleren met je tong.

De meeste mannen doen namelijk aan clit focus waarin ze alléén maar op de clitoris focussen (of, nog erger, ze weten niet waar de clitoris zit en ze kloten maar wat aan).

Stimuleer de hele vagina: bouw rustig op door eerst haar buitenste schaamlippen te likken, daarna haar binnenste schaamlippen en vervolgens langzaam maar zeker je tong te verplaatsen naar de clitoris.

#4: Let op haar reactie

Weet dat de gevoeligheid van de vagina per vrouw enorm kan verschillen. Waar sommige vrouwen het heerlijk vinden als de clitoris voor langere tijd wordt gestimuleerd, kunnen anderen hier op den duur last van krijgen door gevoeligheid.

Dit is trouwens ook zo als het gaat om het tempo waarop je bevredigt. Zorg er altijd voor dat je een opbouw hebt, varieer in tempo en intensiteit maar let vooral op haar reactie.

Wanneer haar lichaam omhoog trekt, haar adem sneller en zwaarder wordt,  haar vagina natter wordt, haar lichaam aanspant  en ze harder kreunt (oftewel: ze nadert haar orgasme) hou dan het tempo aan waar je op dat moment mee bezig bent.

Luister ook naar eventuele aanwijzingen die ze geeft (Harder, sneller, “ja daar!” etc.). Wil je buiten seksualiteit ook leren vrouwen begrijpen, check dan het artikel daarover.

#5: Gebruik je vingers tijdens orale bevrediging

Eén van de meest prachtige dingen van het vrouwenlichaam is dat ze meerdere orgasmes achter elkaar kunnen hebben maar ook meerdere orgasmes tegelijkertijd.

Wanneer je goed leert vingeren kan je haar tijdens orale bevrediging zowel een clitoraal orgasme als een G-spot orgasme geven.

Over de geheimen van de G-Spot (en alle andere “spots” die je moet weten bij het bevredigen van een vrouw) leer je meer in tip #6.

Eerst moet je weten hoe je goed kan vingeren.

Laten we daar nu eens de vinger op gaan leggen (weer een woordrap inbegrepen).

Tip 5: Hoe een vrouw bevredigen: de kunst van het vingeren

“Dit was zo intens. Ik heb nog wel wat adresjes voor je, vind je het een probleem als ik mijn vriendinnen hierover vertel?”
- Een verslaafd vriendinnetje

Dit bovenstaande is een quote van een vriendin van mij uit Groningen.

Het was haar reactie nadat ik haar had gevingerd.

Goed vingeren is een kunst. Een kunst die je goed onder de knie moet leren krijgen als jij op de juist manier een vrouw wil beminnen.

Het is een kunst die overigens te leren is.

Mocht jij bij een doorsnee vingerbeurt je vingers erin stoppen en vervolgens keihard heen en weer bewegen (aka: je bakt er niks van) dan is het nu tijd om je hoofd er even extra goed bij te houden.

Afbeelding

Mooi.

Zoals je weet begin je eerst met orale bevrediging en voeg je later je vingers toe. Als je dit doet ben je namelijk al beter bezig dan 99% van de andere mannen die meestal gelijk hun vingers erin proppen (en soms niet eens durven oraal te bevredigen).

De vingertechnieken voor gevorderden krijg je in de volgende tip. Let’s start with the basics.

WAARSCHUWING VOORAF:

Voordat je begint met vingeren moet je ervoor zorgen dat je nagels schoon en geknipt zijn!

Wanneer ze goed nat en opgewonden is, stop je de orale bevrediging en ga je met je vinger rustig langs haar vagina en stimuleer je haar clitoris (je gaat dus nog niet bij haar naar binnen).

Bij voorkeur gebruik je voor dit alles glijmiddel (zie vorige tip) om de boel extra vochtig te houden. Ook hier is het de kunst om goed te letten op haar reacties. Als je het goed doet, wordt haar ademhaling sneller, trekt ze haar lichaam samen en kan ze een clitoraal orgasme krijgen. ‘

Je weet dat je het goed doet als hetzelfde geluid maakt als Patrick van Spongebob (ik raad je ten zeerste aan oortjes in te doen als je dit filmpje kijkt. Je bent gewaarschuwd.)

Hierna voeg je een tweede vinger toe waarmee je in haar vagina gaat. Doe dit eerst rustig. Beweeg je vinger heen en weer in haar vagina, aan de hand van haar reacties kan je het tempo opvoeren of juist laten afnemen.

Na verloop van tijd kan je twee vingers in haar vagina stoppen terwijl je haar clitoris stimuleert met je tong.

Hierdoor worden zowel haar clitoris als de binnenkant van haar vagina gestimuleerd.

En het is precies die binnenkant van haar vagina waar een magisch plekje zit genaamd de G-spot.

Maar afgezien van de G-spot zijn er nog meer spots in het vrouwelijk geslachtsorgaan waar je bekend mee wil zijn.

Je leert over al deze belangrijke spots in de volgende tip met vingertechnieken voor gevorderden.

Tip 6: De G-Spot (en andere spots die je niet kent).

Er is oneindig veel research gedaan naar de G-Spot.

Je zou in principe al die research goed door kunnen spitten om na te gaan hoe de G-spot werkt en hoe je ‘m het beste kan stimuleren.

Maar goed nieuws:

Dat hoef je niet te doen.

In deze tip krijg je een beknopte uitleg over de G-Spot en hoe je deze stimuleert zodat je een vrouw optimaal kan bevredigen.

Bovendien krijg je ook nog eens uitleg over twee andere spots die veel minder bekend zijn.

Maar first things frist.

De G-spot is vernoemd naar de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg die dit speciale plekje voor het eerst ontdekte in de jaren ’50.

Ik kan nu een complete geschiedenisles gaan geven maar wat jij moet weten is dit:

De G-spot zit (ongeveer 5 cm diep) aan de binnenkant van haar vagina. Wanneer je met een vinger naar binnen gaat (met je nagel naar onder) kan je de G-spot aan de bovenkant van haar vagina voelen. Het gaat om een sponsachtig weefsel wat nogal ribbelig aan kan voelen.

Hoe meer opgewonden ze is, hoe duidelijker de G-spot is te vinden en aan te voelen.

Als je de G-spot wil stimuleren ga je met twee vingers bij haar naar binnen en wrijf je over haar G-Spot heen door een “kom hier” beweging te maken.

Pro-tip:

Stimuleer haar G-spot terwijl je haar clitoris oraal bevredigt.

Als je het goed doet, voel je dat haar vagina natter en strakker wordt. Het kan zijn dat ze haar adem moeilijker kan controleren en dat ze haar lichaam (onvrijwillig) beweegt.

Dit is het moment waar je dus NOOIT moet stoppen. Ze staat namelijk op het punt om klaar te komen.

Afbeelding

Wanneer je voelt dat haar vagina zich steeds ritmischer gaat samentrekken weet je dat ze gaat klaarkomen.

Vervolgens stop je je middelvinger en je ringvinger in haar vagina en beweeg je deze twee vingers op en neer (voor de duidelijkheid: NIET meer heen en weer) tegen haar G-Spot aan.

Bij de meeste vrouwen kan je deze beweging een stuk sneller maken dan de andere technieken die je tot nu toe hebt geleerd. Wanneer je dit namelijk lang genoeg vol kan houden is de kans groot dat ze gaat squirten.

(Maar, let ook hier op haar reactie. Het kan zijn dat ze de snelle bewegingen als te gevoelig ervaart).

Waar je echter voor wil oppassen, is overmatige G-spot focus. Zodra mannen zich bewust zijn van de G-spot gaan ze deze namelijk als een gek stimuleren.

Dit is zonde, want afgezien van de G-spot zijn er ook nog andere spots in de vagina waarmee je een vrouw gek kan krijgen.

De A-spot (niet te verwarren met de A-hole) bevindt zich een stukje dieper in haar vagina. Hij bevindt zich aan beide kanten, waar de baarmoeder de vaginawand ontmoet Ook de A-spot voelt sponzig aan en kan je stimuleren door je vinger eroverheen te bewegen.

Dan is er ook nog de U-spot. Dit is de omgeving aan de buitenkant van haar vagina vlak boven haar Urethra (plaasgaatje in normaal Nederlands). Deze spot is dus bij voorkeur de stimuleren met je tong.

Stimulatie van de U-spot kan je vervolgens weer leren combineren met stimulatie van de A-spot en G-Spot waardoor je haar meerdere, verschillende, intensere orgasmes tegelijk kan geven.

Afbeelding

Afgezien van stimulatie via deze verschillende spots in en om haar vagina kan je haar ook buiten de vagina bevredigen door anale stimulatie.

Het grote verschil hier is dat je haar het best eerst om toestemming kan vragen voordat je een vinger in haar kont gat stopt.

Nobody likes an uninvited backdoor visitor.

Tip 7: Vergeet niet aan jezelf te denken

Allemaal fantastisch, die tips om een vrouw te bevredigen.

Maar vergeet niet dat seks van twee kanten komt.

Sommige mannen willen het vrouwen zó naar hun zin maken tijdens de seks dat ze één cruciaal ding vergeten:

Zichzelf.

En als je jezelf vergeet, is het per definitie lastig om een vrouw goed te bevredigen.

"Onthoud ten alle tijden dat jij haar komt veroveren"

Jij bent de dominante, aantrekkelijke, mannelijke man die haar de beurt van haar leven komt geven.

Het belangrijkste is om te onthouden dat vrouwen willen dat jij in zekere mate aan jezelf denkt. Vrouwen willen gedomineerd worden. Vrouwen willen dat jij zelf ook geniet van de seks die jullie hebben.

Een mooi voorbeeld hiervan is van een Belgische klant van ons die op een avond Arnoud opbelde.

Hij belde Arnoud volledig overstuur op. Ze vriendin wilde namelijk bij ‘m weg. Na goed luisteren en doorvragen kwam Arnoud erachter dat hij en z’n vriendin in een doodsaaie routine waren beland. Niet alleen in de relatie zelf, maar ook in de slaapkamer was er sprake van een doodsaaie, relatievernietigende sleur.

Dus wat was het advies dat Arnoud gaf?

Z’n advies was:

"Ga vanavond met je vriendin naar bed, domineer haar volledig en laat haar alle 4 de hoeken van je slaapkamer zien."
- Arnoud

 Het resultaat?

Z’n vriendin vertelde hem de volgende dag dat ze een kind van hem wilde hebben.

Jep.

Afbeelding

De “ik wil bij je weg” was in één nacht omgeslagen naar “ik wil een kind van je” puur omdat deze man haar op een dominante en mannelijke manier kon bevredigen.

Dus laat zien dat je kloten hebt, toon wie de baas is zelfs als je te maken hebt met een dominante vrouw, en wees niet bang om dit soort dingen te doen:

Kleine kanttekening bij de laatste tip:

Als je haar hard wil neuken wil haar wel op de juiste manier neuken.

Gelukkig zijn er een aantal specifieke standjes waarmee je haar helemaal gek kan krijgen.

Laten we daar eens naar kijken.

Tip 8: Drie standjes waar je haar helemaal gek mee krijgt

No worries.

Ik ga hier geen enorme lijst vol met de meest complexe kamasutra achtige standjes geven waarbij je je benen in je nek moet leggen.

Nope.

We houden het vandaag simpel en effectief.

Kijk,

De standjes die het vaakst voorkomen zijn:

Met deze combinatie is in principe niets mis (al kan een seksboek openslaan of desnoods een porno kijken om inspiratie op te doen nooit kwaad ter afwisseling).

Afbeelding

Maar het mooie van deze 3 standjes is dat je ze kan upgraden.

Met deze upgrade kan je haar G-spot volledig stimuleren.

 De volgende 3 standjes zijn je dus wellicht bekend, maar met de twist die je aan deze standjes kan geven kan je haar (en jezelf) optimaal bevredigen.

Komen ze:

Standje 1: De ultieme missionaris

Het grote probleem met het  missionarisstandje is dat je in veel gevallen haar G-spot mist.

Dit kun je voorkomen door haar op een kussen te legen zodat ze hoger komt te liggen.

Vervolgens leg jij haar benen in jou nek zodat de penetratie zo diep mogelijk is.

Jouw penis zal daarbij haar G-spot optimaal stimuleren als jij krachtig heen en weer stoot.

Standje 2: De Cowgirl met een twist

Ahh… zij bovenop. Het is een mooi standje waar jij prachtig uitzicht hebt.

Daarbij is dit standje ook nog eens een standje waar jouw penis het minst intens wordt gestimuleerd, wat ideaal is als je te vroeg klaarkomt.

Maar…

Je penis is niet het enige wat minder intens wordt gestimuleerd. Haar G-spot kan bij dit standje ook wel wat aandacht gebruiken.

In plaats van haar op en neer te bewegen (wat doorgaans de normale gang van zaken is bij cowgirl) laat je haar nu heen en weer bewegen. Van voor naar achter. Je kan deze beweging uitlokken door haar bij haar heupen te pakken en haar heen en weer te laten bewegen over je penis heen.

Hierdoor stimuleer je haar G-spot optimaal én kan jij het nog langer volhouden ook.

Overigens ging ik eens de straat op, om vrouwen te vragen "hoelang moet een man het nou volhouden in bed?". Vrouwen gaven me opvallend rake en eerlijke antwoorden, zie hier:

Vooral mooi die laatste dame in de video, die de vraag opvat als "hoe lang moet hij zijn". Anyway, terug naar de standjes:

Standje 3: Van achteren.. maar dan beter

Doggy is geweldig.

Maar het kan allemaal nog beter.

De volgende keer dat je achterlangs gaat, zorg je ervoor dat zij op een kussen plat op haar buik ligt.

Vervolgens penetreer je haar van achter terwijl je naar voren leunt. Stoot bij dit standje naar beneden in plaats van recht vooruit.

Op die manier stimuleer je haar G-spot zo optimaal mogelijk.

Let wel op: bij dit standje wordt de penis extreem gestimuleerd. Stoot dus niet te snel als je van jezelf weet dat je vroeg klaarkomt.

Afgezien van de juiste standjes weten is er nog éen belangrijk element wat zeer belangrijk is als je wil weten hoe je een vrouw kan bevredigen…

Dit element wordt jammer genoeg door veel mannen over het hoofd gezien.

Wat dit element is (en waarom het zo belangrijk is) lees je in de volgende, en laatste, tip.

Tip 9: Ontdek haar fantasieën

Als ik iets heb geleerd van al die jaren vrouwen versieren…

Dan is het wel dat zelfs de meest lieve, onschuldige vrouwen zich in bed kunnen transformeren tot heuse seksfreaks.

Misschien heb je ooit van deze uitspraak gehoord:

"If she’s a princess on the streets, she’s a freak between the sheets"
- Wijze Woorden

En in veel gevallen klopt dit ook. Juist omdat vrouwen zo ongelofelijk kunnen genieten van seks, hebben ze vaak ook de meest erotische, uiteenlopende en weirde fantasieën over seks.

Maar omdat de meesten van ons zijn opgegroeid met het idee dat “mannen van seks houden en vrouwen niet”, is het voor de meeste mannen extreem moeilijk om achter de diepste fantasieën van een vrouw te kunnen komen.

Veel mannen (inclusief mezelf) zijn namelijk bang om te vertellen over hun eigen fantasieën.

Afbeelding

Vaak hebben deze mannen de angst dat vrouwen hun fantasieën te pervers of choquerend vinden.

Maar weetje wat nou het mooie is?

Veel vrouwelijke fantasieën zijn nog veel heftiger dan die van jou.

Durf dus de stap te zetten om een vrouw eens naar haar seksuele fantasieën te vragen (dit kan als je het goed doet bij het flirten al, maar het is ook zeker een aanrader om het te vragen als jullie met z’n tweeën in bed liggen na de seks.).

Ik kan je garanderen dat sommige fantasieën veel intenser zijn dan jij ooit had gedacht.

En als je haar zo goed mogelijk wil bevredigen…

Dan voer jij samen met haar die fantasieën uit. Niet alleen zal zij jou eeuwig dankbaar zijn, maar het is ook nog eens een hele interessante variatie op je eigen seksleven.

Zo!

Met deze 9 tips beschik jij over de knowhow die je nodig hebt om een vrouw optimaal te kunnen bevredigen.

Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om vrouwen te bevredigen, en het leuke is dat iedere vrouw weer andere seksuele wensen en fantasieën kan hebben.

Des te meer vrouwen jij in bed weet te krijgen, des te meer kom je te weten over de kunst van het vrouwen bevredigen.

Om je te helpen om meer verschillende en leukere vrouwen je bed in te krijgen heb ik het Transformatiepakket gemaakt.

Dit pakket zit stampvol met versierzinnen en flirt technieken die ervoor kunnen zorgen dat jij die ene stoot van een vrouw mee naar huis kan nemen…

Om haar vervolgens helemaal gek te maken tussen de lakens.

Het pakket kan je hieronder downloaden.

Gratis en voor niets.

Van je bro,
Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

  • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
    En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
  • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
    Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
  • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
    En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
  • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
    En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
  • Friendzone Houdini
    De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlOpen relatie? 9 Simpele tips voor een geweldige open relatie
Pijl11 Mannelijke eigenschappen waar vrouwen als een blok voor vallen
PijlDominante vrouwen: 7 Signalen & Tips om met ze om te gaan
PijlTrio regelen: 5 Tips om een trio date voor elkaar te krijgen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie