Het kogelvrije stappenplan om je collega te versieren

21 Oct 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

'Lithuania. Suicide capital of Europe!' staat er op mijn mok, ik kreeg hem van een reizende vriend als verjaardagscadeau.

De tekst krijgt me deze ochtend niet aan het lachen, met mijn dubbele dosis cappucino probeer ik mezelf aan het werk te zetten op mijn flexplek.

Irritant. Mijn aandacht glipt om de minuut richting de deur alsof Tony Robbins heeft aangekondigd tussen 09:00 en 15:00 mij door al mijn succesbarrières heen te beuken.

Het zieke is, ik wacht op mijn collega Celine… en ik vind haar leuker dan Tony. (no homo, die dude is mijn superheld)

Liefde, ik vind het fakkin vervelend.

Sorry als je meer romantiek van de meest authentieke datingcoach van Nederland verwacht, maar liefde werkt niet zo goed voor me. Zeker niet op mijn werk.

Als jij ook verliefd bent op je collega dan weet je precies wat ik bedoel… Je wilt actie ondernemen maar weet niet hoe, je hebt constant een publiek aan collega’s die je flirtpogingen aanschouwen en beroddelen – flirten op werk is knap lastig…

Daarom heb ik dit artikel voor je geschreven ;) vandaag leer je:

Stel nu dat jij dit leest omdat je verliefd bent op je collega en je wilt haar versieren… STOP!

Beste vriend, bedenk je alsjeblieft dat verliefdheid soms slechts een enorm verlangen naar seks met iemand is.

Check it out, mijn homeboy Henry Fielding dropte deze fuckin sicke quote over liefde bro:

'What is commonly called love, namely the desire of satisfying a voracious appetite with a certain quantity of delicate white human flesh.'
- Henry Fielding

Op de lichte dosis racisme in deze quote na, had hij natuurlijk wel gelijk.

Daarom: ga pas je collega versieren als je echt heel zeker weet dat je haar wilt.

Er zijn plenty mooie vrouwen, dus misschien wil je je pijlen richten op een vrouw die je niet je baan kan kosten ;)

Dat scheelt je weer het schaamtevol falen zoals ik later in dit artikel doe.

Disclaimer: Mocht je dit advies opvolgen, ik ken jouw situatie niet en ik weet niet hoe jij overkomt als je deze dingen zegt. Blijf dus volledig je eigen verstand gebruiken terwijl je dit doet want je baan is belangrijker dan een vrouw.

Flirten Op De Werkvloer – Harrasment & Super Awkwardness

Ik werkte als marktonderzoeker bij een training & coaching bedrijf, de enige poging in mijn leven tot dus ver op een (zoals mijn ouders dat noemen) "echte baan".

Ik doe daar iets met een efficiëntie verbetering waar ik jou en mij verder niet mee ga vervelen. Want wat ik wil is... Celine.

Ze is blond, tijdloos mooi en doet me denken aan een klein lief wit konijntje maar heeft dan wel weer een spaanse soort pittigheid qua karakter.

Je raadt het al, ze doet sales.

Ik ben al langer verliefd op haar maar ben pas vorige week officieel begonnen met haar te flirten onder werktijd. Deze week zit ik in de tweede fase van mijn verover-plan en ze begint mij te versieren, mijn truc loopt volledig volgens planning.

Dit is belangrijk want ik ben een brave jongen sinds ik bijna een ‘zeden delict’ op mijn naam had staan.

Je denkt nu vast een uit de hand gelopen video maar het was vanwege een stomdronken pot voetbal met als enige outfit… een sok om m’n lul.

(ik schrok me dood toen de agent me een waarschuwing voor ‘zeden delict’ gaf, dat klinkt absurd veel meer ernstig dan ‘een dronken idioot die voetbalt in zijn soklul’)

Anyway, diep in een zaterdagnacht viel de druppel, ik hakte onvermijdelijk de knoop door nadat het volgende gebeurde. Ik lig in bed met een naakte meid naast me.

Ze is knap, nog net geen model maar menig man zou zijn arm voor haar afstaan.

De situatie: we hebben elkaar uitgekleed maar ik krijg maar geen zin in seks. Ik rol op mijn rug en kijk depri naar het witte plafond.

Bijna-model is pissed.

Ik schaam me en realiseer me iets vervelends.

Dat ik een meisje als vriendin wil hebben terwijl dat meisje mij nog niet eens als een ‘gewone vriend’ ziet.

Celine.

Kut ik ben dus écht verliefd op een collega. Ik doe alsof ik misselijk ben en probeer in slaap te vallen. Bijna-modellenmeisje gaat naar huis. Ik besluit om all-in te gaan en Celine te versieren.

Ik neem me voor het flirten met mijn collega strategisch aan te pakken.

Normaal spring ik het liefst sneller dan een paratrooper in de interactie, maar op de werkvloer kan ik me geen cluster-fuck aan problemen veroorloven als sexual harrasment of erger: langdurige super-awkwardness.

Dit geldt dubbel voor jou. Neem alle tips met een korreltje zout en weet dat je NOOIT iets nieuws of risicovols moet proberen bij een collega. Ik neem dus ook 0% aansprakelijkheid als jij over de grens van iemand gaat met een botte opmerking of domme actie.

De 4 Collega Versier Geboden

Nooit super-seksueel een collega versieren.

Je wilt je leuke collega niet totaal uit-freaken.

In een kroeg of club kun je dingen zeggen als:
"Je verward me, aan de ene kant wil ik je beschermen als een lief engeltje tegen al het evil in deze wereld. Maar gelijkertijd wil ik je over m'n benen slaan en je kei-en-keihard spanken."

Dat is dus GEEN goede tekst om een collega te versieren, tenzij je al met haar in de bezemkast zit tijdens een dronken bedrijfsborrel.

Het woord is subtiliteit en daarmee uit. De enige uitzondering is als je zo’n mazzelaar bent die werkt in de horeca, dan kun je met véél meer wegkomen. 

Helderheid.

Dit wil je geven aan iedere vrouw waarmee je flirt, maar het geldt dubbel als je een collega versiert. 

Wil je seks, een relatie of gewoon leuk flirten met je collega?

Zorg dat je je intenties glashelder hebt voor jezelf. Wanneer jouw collega meer of minder wilt in termen van seks/relaties, dan heb je evenwichtsverschil.

En evenwichtsverschillen zorgen ervoor dat shit omver donderd. ;)

Versier al je collega's.

Dit heb ik onderstreept want zo belangrijk is het.

Als je een collega versiert, flirt dan ook met de andere collega's.

Wat er anders kan gebeuren is dat ze gaan roddelen over jou en de collega waar je verliefd op bent. Ik pak dingen altijd zo simpel mogelijk aan en dit is onnodige sociale druk.

Als je met iedereen flirt dan is het doodnormaal en ben jij gewoon die ene collega waarvan ze zeggen: 'oh ja hij is gewoon een enorme flirt!'.

Plots kom je overal mee weg en kun je lekker in het zicht van iedereen je collega te versieren!

Bouw het rustig op.

Net zo belangrijk!

Flirt een beetje, en kijk hoe het gaat.

Blijf niet de temperatuur opbouwen en opbouwen. Mensen houden niet van plotse snelle veranderingen en je zal op meer weerstand stuiten, bouw rustig op zodat je op tijd kan reageren op de feedback van je collega’s.

Als ze het serieus raar vinden dan doe je serieus iets verkeerd ;)

Oké laten we overgaan op de tactieken en methodes om haar dan te versieren. De bikkel challenge is om het recht onder de ogen van je baas te doen. ;)

Je Collega Versieren Voor De Ogen Van Je Baas

Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je een oogje hebt op een zekere collega of omdat je meer wilt flirten op werk.

Ik zal je mijn situatie uitleggen, ik was vriendelijk met Celine maar zat bij haar in de 'collega-zone'.

Dit is de evil twin van de friendzoneevil want met vrienden spreek je tenminste af om wat leuks te doen, het enige wat wij deden was werken. De gesprekken zijn stijf en ik blijf slap (puur een metafoor dit).

Buiten het werk om zagen we elkaar niet. Hoe ga je van zo'n platonische connectie naar een maandenlange intensieve relatie? (of in iedergeval één keer seks in die bezemkast?)

Uit ervaring weet ik dat opgekropte liefde tot rampzalige impulsen kan leiden… om je gevoelens tegenover diegene waar je verliefd op bent plots te droppen als een atoombom.

"Ik moet je wat zeggen... ik ben smoorverliefd op je!!"

Door al je kruit in één keer te verspillen ontploft de situatie nog erger dan een mijnenveger met een kapotte metaaldetector. Ik heb genoeg liefdes-granaatscherven opgevangen met mijn hart om dit niet wéér te doen.

Een langzame opbouw is veilig en heeft een hogere kans van slagen. De eerste stap van het flirten te introduceren wordt de flirttechniek Het Rollenspel.

Zoals Nike zegt: “Just Do It”. We zitten te werken, ieder aan een eigen bureau. Ik kies een moment uit dat ik me lekker en vrolijk voel en als ik langsloop zeg ik spontaan:

"Ja Celine hoe je steeds naar me kijkt, je bent me echt he-le-maal aan het verleiden."

"Huh??"

"Ja ik zie het wel steeds, je kijkt steeds zo heel flirterig naar me! Het leid me af!"

"Hahah ja daggg” (ze realiseerd dat ik haar in de maling neem)

Misschien klinkt dit bovenstaande gek, maar het Rollenspel is misschien wel de beste truc om je collega op jou verliefd te maken.

Je creëert een inside joke, een onderonsje samen met je collega. Ik koos natuurlijk voor een rollenspel waarbij het zij is die mij versiert. Dit is om ontelbaar veel redenen de beste manier om dit te doen en ik leg je straks uit waarom.

Omdat ik niet wil dat mijn artikel jou je baan kost, toch even een serieuze kanttekening:

Deze teksten breng je casual en met humor.

Ik wil je meest brede glimlach zien als je dit zegt ;)

Het is allemaal slechts een geintje, probeer niet te vissen naar leuke reacties van haar. Je hebt misschien wel een grijns op je gezicht, onthoud wel:

Niet doen dus ;)


7 Flirt Zinnen Die Je Stapsgewijs Tegen Haar Kan Zeggen

Het is belangrijk dat je het rollenspel inleid en vervolgens op jouw eigen tempo deze grapjes blijft maken. Als je niet zeker weet of ze het leuk vind zeg dan na een paar grapjes:

“hey je weet dat ik je een beetje plaag he” ;)

Teksten om je collega te versieren:

Omdat ik echt geen zin heb in gasten die mij straks bellen omdat ze in de WW zitten, breng het casual en met humor oké? OK cool. ;)

Als je merkt dat ze lacht of mee-flirt kun je overgaan op iets spannendere teksten.

Als ze positief reageert op de eerdere zinnen:

3 Speelse Zinnen Om Je collega Totaal Verliefd Te Maken

De reden waarom dit rollenspel zo effectief werkt is omdat je haar plaatst in de rol van versierder. Net als een toneelspeler in een theater zal ze de emoties gaan voelen van de rol die ze speelt.

Het mooie van het brein is dat de hersens niet de verschillen kennen tussen gespeelde en echte emoties. ;) Als je dit vind klinken als mind-control dan komt dat omdat dat het is.

In een later stadium wanneer je collega actief meeflirt, kun je er nog een schepje bovenop doen:

Op die laatste versierzinnen kun je eindeloos door improviseren. Grappen over de sexual harrasment suit of hoe jullie gaan trouwen(en later weer gaat scheiden, meer drama!) zijn awesome en flirterig.

Hoe ik met Celine ging daten en uiteindelijk genadeloos faalde lees je hieronder.

Haar Krijgen Zonder Je Baan Te Verliezen

De eerste paar dagen reageert Celine wat mij betreft iets te onderkoelt maar ze wijst het flirten niet af.

Zolang ik geen tekens van rood licht krijg staan alle signalen op groen: geen gezeur gewoon gaan.

Op dag 1 en 2 gebruik ik bovenstaande versier zinnen en de reacties variëren van een halve glimlach tot zelfs een beetje giechelen. Op dag 3 hapt ze toe, ik zei haar vanmiddag "Celine waarom zit je nou steeds naar me te kijken, ik probeer te werken hier".

Ze reageert een beetje lauwtjes.

Later kijk ik plots op over mijn beeldscherm en onze ogen kruisen terwijl zij de telefoon ophangt. "Haha zie je wel! Je kijkt nog steeds naar me" roep uit ik over de werkvloer.

Ze bloost en zegt iets als "ja ja ja oh Daan ik ben zo hopeloos verliefd op je..".

Ze meent het misschien niet maar dit moment is cruciaal, het aas is uitgeworpen en ze hapt. GAME ON!

De volgende dag als ze me vraagt "kun je voor me.." onderbreek ik haar en zeg dat ik ook graag met haar op een romantische date ga maar dat het beter is als we "gewoon collega's blijven".

Ze rolt met haar ogen alsof ze het niet leuk vind, maar als ze haar een echte vraag stelt vervolgens merk ik dat ze met Bambi oogjes naar me kijkt.

Ondertussen is het flirten op de werkvloer ook gelanceerd met de andere vrouwelijke collega's.

Omdat ik deze collega's niet probeer te versieren heb ik nog meer lol en reageren de meesten luchtig op mijn geflirt. Het haalt inderdaad de spanning weg tussen mij en Celine – zeker omdat mijn neiging is om mezelf helemaal dood te flirten met haar nu.

Ik hou mezelf in en hou me aan het systeem, dat heeft altijd gewerkt en is de enige weg naar succes die ik ken.

Op een geslaagde open dag voor de klanten ronden we af rond acht uur. Na wat aandringen van mijn kant besluiten we nog wat te gaan drinken allemaal.

Ondertussen is de boel flink geëscaleerd:

Celine en ik zijn al de hele dag verwikkeld in een dramatisch huwelijk rollenspel: ze is mijn 7e vrouw en ik haar 4e man. Ze heeft 4 kinderen uit eerdere huwelijken, lief als ik ben maak ik plaats voor die kinderen in mijn schuur. Maar mijn hond slaapt wél gewoon bij ons in bed, dat arme beest kun je toch niet buiten laten verdomme.

Ik neig om heel de tijd naar haar toe te lopen omdat ik zo verliefd ben op haar. Ik begin echt te geloven dat het me gaat lukken om haar te versieren.

Om niet te hard van stapel te lopen negeer ik haar even en flirt ik met de secretaresse van de baas. Celine merkt het op en zegt me later "dat ze van me gaat scheiden als ik zo ontrouw ben als haar tweede man".

Ik knik en denk BINGO.

Onthoud dat het misschien een rollenspel is maar dat ze deze emoties vroeg of laat écht gaat voelen. ;)

Die avond drinken we nog een wijntje samen de borrel.

Ik vertel haar over het Café Theater Festival in Utrecht. Ik zeg dat ik vrijdag een leuke voorstelling weet en dat ze mee moet gaan.

Ze stemt in.

Ik ben zo gelukkig als een kind.

Wat Je Moet Weten Over Je Collega Daten

Awkward om je collega plots uit het niets te gaan zoenen of niet? Daar was ik op voorbereid en ik deel het zo met je!

Het flirten op werk gaat casual door die week, niets spectaculairs. Als het vrijdag is spreken we om 21.00 af op de Neude in Utrecht.

Vanaf daar is het mijn basic date game.

Geen speciale behandeling, juist ómdat je verliefd bent.

Natuurlijk is het allemaal onder het mom van 'gewoon als vrienden', maar om dat idee om zeep te helpen pak ik haar hand vast om haar richting de eerste kroeg te leiden.

Dit doe ik maar voor 5-10 seconden maar geloof me, het maakt een verschil.

Die avond kijken we twee theater voorstellingen in verschillende cafés, om het gevoel van avontuur en tijd te vergroten wissel ik op dates altijd veel van locatie.

Tussen het lopen van het tweede naar derde café besluit ik voor de zoen te gaan met mijn Stap-Stop-Zoen techniek. Het bestaat uit 4 stappen en is tot nu toe voor mij afwijzing vrij:

 1. Stap: Je loopt over straat, je hebt haar hand vast. Het feit dat ze hier comfortabel mee is betekend al dat er een hoge zoen-kans is.
 2. Stop: Je stopt plots abrupt. Omdat jij stopt en zij nog een stap doorloopt kantelt ze naar jouw richting toe. Als ze bijvoorbeeld jouw rechterhand vast had dan kantelt ze met ongeveer 90 graden naar links.
 3. Stap: Als jij nu één stap met je linker been maakt kantel jij ook 90 graden maar dan naar rechts. Plots sta je intiem oog-in-oog met elkaar, je slaat je linkerarm om haar onderrug heen en kijkt haar diep in de ogen aan.
 4. Zoen. Je zoent haar recht op de mond. Het is zo spontaan en abrupt dat het altijd voor me heeft gewerkt.

Kanttekening: als je dit voor het eerst doet en bang bent voor een genadeloos harde afwijzing: doe het niet voor het eerst bij een meisje of collega waar je verliefd op bent. ;) Oefen het liever eerst met een tinder date of je zusje ofzo (oké dat laatste is fucked up maar ik bedoel natuurlijk iemand waar je minder heftige emoties voor voelt :P)

Die avond zoen ik Celine.

De zoen was eerlijk gezegd een beetje ongemakkelijk, daarom hou ik hem kort.

Het is een mijlpaal omdat we een grens overgaan dus de lengte of kwaliteit van de zoen boeit niet.

Nu ben ik definitief uit de collega-zone en in de sexy-man-zone, en dat is alles wat en man nu kan willen.

Tien minuten later zoenen we meer uitgebreid. Ik duw haar kalm tegen een muur en leg mijn hand op haar achterhoofd zodat ze niet oncharmant tegen de muur bonkt. Deze zoen is veel rustiger en gepassioneerder.

Celine is misschien niet haar echte naam en mocht iemand van mijn oude werk dit lezen: er is helemaal niks gebeurd verder eerlijk waar.

Een Relatie Met Je Collega

Je wilt natuurlijk wel een relatie met je collega, anders ga je haar niet versieren toch?

Ik verwacht op zijn minst een scharrelrelatie bro, anders ben je echt met vuur aan het spelen hier. ;)

Iets waar je rekening mee wilt houden: verwacht om binnen een maand al minder verliefd te zijn.

Snap dat een deel van de spanning zit in het ‘onbereikbare’ vanwege de werksituatie.

Het is een taboe en extra spannend. Ik en Celine besluiten het geheim te houden vanwege de aanwezige roddelcultuur op werk.

En wat gebeurd er… na 3 weken baal ik al als een stier dat ik er toch voor ben gegaan.

Je bent nie verbaasd als je me al langer kent, alles wat met sleur, routine en commitment te maken heeft vind ik moeilijk.

Het is een wonder dat ik dit werk als dating coach al zo lang volhoud zonder plots in te pakken en zen-bhuddist in India te worden.

Monogamie knaagt aan me.

Ik wil het na een maand al uitmaken maar Celine is smoorverliefd en ik ben slecht in meisjes kwetsen.

Je hoort het al, ik blijf met haar in een relatie met de hoeveelheid ruggengraat van een regenworm.

Gelukkig word mijn contract niet verlengd en dient een positie als dating coach bij de AttractionGym zich aan.

Ik zet mijn meest redelijke Patrick-alfa-gentleman stem op om haar uit te leggen dat ik fulltime dating coach word. De rest is geschiedenis, net als mijn relatie met mijn collega…

Ja ik weet het, niet bepaald een romantische afsluiter en goh wat een verrassing: ik blijk niet geschikt te zijn voor een relatie!

Ik was jong en wist niets. Laat me weten als het jou beter afgaat.

Ik geef je deze superkrachten dus onthoud:

“With great power, comes great responsibility.”
- Die ene oom van Spiderman die de pijp uitging

Het is een controversieel onderwerp dus ik lees graag je reacties en jouw eigen versierpogingen terug.

Ook verliefd op een collega? Laat me weten want ik reageer!

Je bro,

Daan

Bonus Hoofdstuk: Meer Geld Door Flirten

Tijdens het introduceren van het rollenspel ging ik ook flirten met mijn krullende overwichtige bazin. Mijn versierzinnen bracht ik zo overdreven dat ze er niets van serieus nam. Dingen als hoe ik haar een serenade zou geven tijdens het kerstfeest.

Of wat ik deed was willekeurig op één knie voor haar gaan in de lunchpauze en haar hand vastpakken, met een diepe zwoele staat in haar ogen.

Geen idee of ze echt een beetje stapel op me werd, maar ik kreeg plots wel alle bonus klussen en voordelen. Eén stagiair noemde me de toyboy van de baas en we grapte hoe ik haar kleine bitch zou zijn in bed (ze is nogal groot).

Toppunt / ‘En toen werd het eng-moment’ was dat ik samen met haar 2 dagen mee naar Barcelona mocht voor een presentatie, daar is écht niks gebeurd btw…

Daarnaast merkte ik dat de andere collega’s waar ik mee ging flirten plots net meer bereid waren mij te helpen. Ik merkte het in kleine dingen als de manier waarop ze reageren wanneer je met een vraag zit. Nét iets opgewekter, nét wat uitgebreider in hun aandacht.

Anyway, ik kon meer met mijn collega’s lachen en zij ook met mij. Flirten is een lifeskill die meer betekent dan alleen chicks je bed in krijgen.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlLat Relatie: 7 Grootste fouten + 12 Tips voor de perfecte lat relatie
PijlWanneer gaat een vrouw je missen? Volg deze 8 tips
PijlSociale angst voor vrouwen: 7 Tips hoe je er vanaf komt
PijlGeneratie Z zegt Tinder vaarwel en kiest voor nieuwe dating apps

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Boat
Reacties
AttractionGym Daan
Heheh ja had daar lol in, veel plezier man!
HH
Ik ga ze proberen, flirten op het werk is leuk want mijn collega's doen het allemaal wel, in de sales is het meer normaal dan andere kantoren. Ik heb een vlotte babbel maar de collega die ik leuk vind ...tja dan loop ik helemaal vast tot stotteren aan toe. Bedankt voor je tips Daan.
woot
Blijft riskant, flirt nu zelf ook met een collega maar weer een andere collega (andere afdeling) heeft nu serieus een rechtzaak aan zijn broek. Het bedrijf heeft hem eruit gewerkt, en vrouwen klaagde, maar het bedrijf heeft heel incorrect gehandelt (hij flirtte alleen) maar meer niet... Dus nu klaagt hij het bedrijf weer aan... Drama drama hhaa uitkijken jongens!
Maaike
Hmmm ja geen slecht artikel alleen wel meer op mannen gefocust merk ik. Raad je iets voor vrouwen aan?
Reacties
AttractionGym Daan
Hoi Maaike,

Kijk even op dit gedeelte van het blog:
http://www.attractiongym.nl/tips-voor-vrouwen/
Frederiq
Bedankt ik heb het net direct toegepast en ik kreeg haar al wat aan het lachen. Spannend dit.
Erik
Werkt dit bij een vrouwelijke collega die samenwoont met haar vriend?
Reacties
Daan de Ram
Niet doen zulke dingen. Blijf uit andermans relaties. Genoeg leuke vrouwen op deze wereld.
Boaz
Jow Daan,

Aanvankelijk was ik hier terecht gekomen om juist te voorkomen hoe iets met je collega een grens overgaat.
Er is dus een dame bij mij op de werkvloer - een poolse schone met een aardig woordje nederlands - die kennelijk tot over haar oren verliefd op me is geworden. Ik herken veel details in dit artikel zoals dat rollenspel en dat flirten met iedereen, alleen zonder dat ik ergens op uit was, gewoon ouwehoeren zonder intenties juist omdat ik gelukkig ben. We zijn beide getrouwd en hebben kinderen. Haar man werkt in de andere ploeg en het enige wat ik denk is 'fuck..' heb je ook tips hoe je zo'n situatie kunt laten de-escaleren zonder haar in verlegenheid te brengen ? Ze grijpt echt iedere mogelijkheid aan om bij me in de buurt te zijn. Er zijn nog geen grenzen overtreden en dat ben ik ook niet van plan.

Plaats een Reactie