Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / trucs om vrouwen te versieren

Versiertrucs, tips en technieken om vrouwen te versieren

02 Oct, 2013 door Richard in Vrouwen versieren

Versiertrucs om vrouwen te versieren

“Versiertrucs” die wel werken bij vrouwen

Eigenlijk heb ik het er niet zo op - vrouwen versieren door middel van “trucs”. Het heeft een manipulatieve insteek. Het idee dat je haar om de tuin kunt leiden met een vooropgezet plan. Het is juist mijn doel om jou te trainen in het creëren van natuurlijke aantrekkingskracht.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Dit houdt in dat je uiteindelijk vrouwen versiert op een authentieke manier. Zonder te doen alsof. Zonder te liegen. Ik geloof overigens ook niet in trucs die zogenaamd bij elke vrouw werken, simpelweg omdat de ene persoon de ander niet is.

Toch zijn er een aantal ‘’trucs’’ –ik spreek liever van technieken- die je bij het versieren van vrouwen ook binnen onze filosofie wel degelijk kunt toepassen. Het gaat om technieken die je vanuit jouw authentieke persoon kunt gebruiken en er voor zorgen dat je steeds authentieker, als een natural over komt – omdat je dit ook steeds meer zult worden op die manier!

Lees verder te weten welke technieken jou gaan helpen met vrouwen versieren.

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

De krachtige “als’’ techniek

Woorden hebben een ongekende kracht. Ze zijn in staat om mensen te raken en emoties op te roepen. ‘’Ik hou van je’’ bijvoorbeeld - is een korte zin, maar wel eentje die een mens een gelukkig gevoel kan geven. ‘’Ik haat je’’ kan weer een schok of intens verdriet oproepen. Ook in jouw gedachteleven kan een woord sterke invloed hebben op je gevoel, dat resulteert in ander gedrag. Dit ga ik zo toelichten.

TIP: Buitenlandse vrouwen versieren in steenkolen-engels

Over het versieren van vrouwen wordt veel onzin geschreven. Denk aan adviezen als - wees zelfverzekerd, wees seksueel, wees grappig. Ik vraag je deze adviezen even allemaal te vergeten. Ik wil graag dat je je richt op de gedachte dat jij je op haar niveau bevindt en jij haar volledig waard bent. Hier is een goed voorbeeld hoe je dat kunt doen.

Beeld je de volgende situatie in: je komt een leuke vrouw tegen op een terras, je spreekt haar aan en ze reageert leuk. Indien dit een ware beauty is dan kan jij je geïntimideerd voelen. Je bent geneigd om te denken dat ze “out of your league”, lees: boven jouw stand, is.

Hier komt de kracht van het woord ‘’als’’ om de hoek kijken. Vraag jezelf in gedachten letterlijk af; hoe zou ik met haar communiceren als ik boven háár stand zou zijn. En hoe zou ik reageren op haar als ik ervan overtuigd ben dat ik recht heb op vrouwen van haar kaliber?

Eén stap verder is dat je jezelf afvraagt waarom dat is. “Waarom ben ik boven haar stand?” (of: “Waarom ben ik op hetzelfde niveau” – als je dichter bij de realiteit wilt blijven). Je gaat er dus impliciet vanuit dat dat zo is, maar je geeft je hersens de opdracht zichzelf af te vragen waarom dat zo is. Een heel interessant gedachte experiment – doe het maar eens!

De “Hyper Focus techniek”

Het spreekt voor zich dat je bij het versieren van een vrouw zorgt voor genoeg aandacht voor haar. Zorgen voor oogcontact, observeer haar lichaamstaal om te zien of ze het naar haar zin heeft met jou. Er bestaat echter een techniek die zorgt voor een dusdanig sterke focus, dat zij letterlijk niet meer om jou heen kan.

TIP: Workshop Versieren op Tinder & WhatsApp: 14 april in Amsterdam

Als voorbeeld een situatie waarbij jij een aantrekkelijke vrouw benadert die in een groep staat. Hierbij kan de groep zorgen voor de (on)nodige afleiding. Alle ogen uit die groep zijn op jou gericht zodra jij haar benadert. Maar niet jij. Jij richt je echter puur op haar. Vriendinnen al aan het smoezelen zijn of mannen die met hun biertje in de hand jou aan het observeren zijn.. Jij laat je door niks afleiden.

Dit doe je door in gedachten te houden dat jullie op dat moment alleen op de wereld zijn. Tuurlijk mag je wel een keer de andere kant opkijken omdat je omgevingsbewust blijft. Maar je houdt haar door middel van een hyper focus oogcontact “gevangen” in jullie bubble.

Hiermee laat je zien dat jij een sterke realiteit hebt. Een man die weet wat die wilt en daar volledig voor gaat. Beschouw het als “publiekelijke isolatie”. Hiermee bedoel ik dat je ondanks de aanwezigheid van anderen haar apart neemt. Dat is Hyper Focus.

De “diepe ademhalingstechniek”

Dit is tenslotte een heel belangrijke – het wegnemen van zenuwen voor en tijdens interactie met een vrouw. Op het moment dat je fysieke spanning voelt gaat dit ten koste van je aandacht. Je bent dan minder goed in staat om een emotionele verbinding met haar te maken.

En, heel belangrijk, er blijft weinig energie over waardoor de dynamiek uit jullie gesprek verdwijnt. Voor de meeste mannen niet geheel onbekend. Alleen ben jij nu in staat om dit onmiddellijk te verhelpen met de volgende techniek.

TIP: De alpha-gentleman: Hoe je alpha kunt zijn zonder een eikel te worden

Deze techniek helpt je om zoveel mogelijk stress en nervositeit uit jouw lichaam verbannen voor dat je naar een club of kroeg gaat. Ik heb het over ademhalingsoefeningen. Dat houdt in dat de fysieke spanning in jouw lichaam op een bewuste manier kunt verhelpen. Hier hebben we een ademhalingstechniek die we jou sterk aanraden voordat je op stap gaat.

Ademhalingstechniek

 • Adem diep in en tel tot 4
 • Houdt je adem vervolgens 4 seconden vast en blaas dan in 8 tellen weer rustig uit
 • Blijf dit minstens 4 keer herhalen tot het voor jou goed voelt
 • Zorg ervoor dat je ademhalingen diep en rustig zijn, probeer in te beelden dat deze tot onder aan je navel reiken.
 • Sluit deze techniek af met, zonder directe aanleiding, een glimlach van oor tot oor aan de binnenkant jouw mond. Deze glimlach hoeft niet zichtbaar te zijn aan de buitenkant van je gezicht. 
 • Hiermee eindig je positief en blijft jouw ademhaling laag in de buik. Het kan zijn dat je lichte tintelingen voelt. Dit komt door de grote hoeveelheid zuurstof die je ineens opneemt. Luiste in dit geval goed naar jouw lichaam en stop zodra het genoeg is. Je bent nu klaar voor de avond!

Deze techniek, je ademhaling vertragen, kun je overigens ook doen als je merkt dat je zenuwachtig wordt terwijl je staat te praten met een mooie vrouw.

Goed, dat was het voor deze keer - onze trucs. Ik raad je aan om jezelf structureel te trainen in de zojuist behandelde technieken. Laat me weten hoe het je vergaat. Enjoy!

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Tinder Expert & Coach Louis Onthult Zijn 9 Beste Tinder Tips
Vrouwen zoenen op straat doe je zo (Daan in actie!)
#MeToo Discussie in Nederland: Datingcoach is kwaad om de gevolgen
7 Must-Have Tips om je Non-Verbale Communicatie te Verbeteren

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Marco
‘hoe zou ik met haar communiceren als ik boven háár stand zou zijn’ dit vind ik een interessante aanpak en manier van denken. Ik denk dat dit goed kan werken om mijn zelfvertrouwen te verbeteren. Snel proberen! Jullie horen van me, Marco
Reacties
Evert
Altijd goed advies met voorbeelden
Reageer op deze reactie

de hyper focus zal voor mij lastig zijn, een vrouw lang aankijken vind altijd lastig.
Reageer op deze reactie
Kay
die ademshalingsoefeningen ga ik zekr proberen!
Reageer op deze reactie
Jamie
Ik kan meestal redelijk snel contact maken maar wat ik vooral lastig vind is het gesprek gaande houden. Hebben jullie hier ook tips voor?
Jamie
Reageer op deze reactie

thanks voor alle tips!
Reageer op deze reactie
Djowi
En als je nou een meisje naar jou toe komt, zegt iedereen altijd dat dat positief is enz. Maar als ik zo met haar via de telefoon \"app\" dan durft ze wel, maar elke keer als ik zeg van.. dan gaan we samen een keer naar de bioscoop ofzo (ben echt al met verschillende dingen gekomen)dan is t de hele tijd weer van:naa ik weet t niet.
Ik bedoel, ik wil graag iets met haar doen..
Al moet ik zeggen dat er 4 jaar leeftijdsverschil in zit. Maar dat maakt mij niet uit.. maar ik \"durf\" niet echt te vragen wat haar probleem nou is of waarom ze niet mee uit wilt..?
Iemand met raad?
Thx! ;)
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)