Een Facebook Profielfoto die vrouwen aantrekt

18 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Online dating tips

Kick-ass profielfoto’s voor Facebook en online dating

Je hebt vast wel een Facebook account, misschien doe je ook aan online dating. Laat me je dan het volgende vragen: heb je goed nagedacht over je profielfoto. Zijn er vrouwen die jou online aanspreken? Krijg je er positieve opmerkingen over? Zo niet dan heb je waarschijnlijk een saaie profielfoto zoals al de rest van de mannen.

Trouwens: Als #1 datingcoach van Nederland heb ik een revolutionaire methode ontwikkeld: De FLOW-Methode.

Dit zijn 4 ingrediënten die jou als man helpen om eindelijk succes te krijgen met vrouwen.

Download hier gratis de FLOW-Methode in mijn gratis Transformatie-pakket

Mocht je vermoeden dat je profielfoto niet zo sterk is, geen zorgen. Ik ga je vertellen hoe je een geweldige foto kun maken die ervoor zorgt dat vrouwen jou berichtjes gaan sturen – en je complimentje geven.

Hoe laat je jouw profielfoto opvallen?

Je profiel moet een vrouw intrigeren. Het is haar eerste indruk van jou, en jij moet ervoor zorgen dat ze jou herinnert. Dat je anders bent dan al de rest. Tip # 1. gebruik een profielfoto waarop je iets doet waarover je heel gepassioneerd bent - liefst iets avontuurlijks of opvallends.

Het kan best zijn dat je enorme voetbalfan bent en ieder weekend naar het voetbal gaat kijken, maar een foto van jou met je supporterssjaal op de tribune is nu ook weer niet zo speciaal - de meerderheid van de mannen is geïnteresseerd in voetbal.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Je moet altijd denken - hoe kan ik mij onderscheiden van alle andere mannen? Het wil daarom niet zeggen dat je een profielfoto moet gebruiken waarop je een bungee sprong maakt, als je dit helemaal niet aanspreekt.

De foto dient nog altijd een expressie te zijn van wie jij bent en het helpt niet echt als de enige reden van deze foto is om indruk te maken op vrouwen.

Plaats een profielfoto waarvan je zelf onder de indruk bent

Je kan bijvoorbeeld een geweldige foto hebben van jou in een club, omgeven door veel mensen. Als je deze foto enkel plaats om te tonen dat je populair bent, dan mis je het hele plaatje. Als je de foto plaats omdat je een geweldige nacht had en dit gewoon wil delen met iedereen. Omdat dit een expressie is van jezelf... dan wordt deze foto veel aantrekkelijker voor vrouwen.

De foto is in beide gevallen hetzelfde, maar vrouwen voelen echter aan wanneer dit overeenkomt met wie je bent of niet. Dat wil niet weggen dat je geen coole foto’s kan plaatsen die niet helemaal weerspiegelen hoe je nu bent.

Het doel moet in de eerste plaats zijn om jezelf te vermaken, om indruk te maken op jezelf. Kies foto’s die jij leuk vind en waar jij in wil staan.

Dus indien je echt heel gepassioneerd bent over voetbal en voetbal je hele leven is, neem dan wel die foto dan als je profielfoto. Er zijn geen vaste regels, probeer echter altijd te denken - als een vrouw deze foto ziet tussen al die andere foto’s, spring ik er dan uit?

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Voorbeelden van kick-ass profielfoto’s

Wat is nu een voorbeeld van een goede profielfoto? Stel dat je van dieren houdt en je gebruikt een foto waarop je een baby leeuw aan het voeden bent in Tanzanië.

Of je staat op de top van de Mount Everest - zoals de alpha man die we in een eerdere blogpost besproken hebben. Toen meiden ontdekten dat die kerel de Everest beklommen had, hingen ze de rest van de avond aan zijn lippen.

Vrouwen zijn enorm aangetrokken door passie en ze voelen aan wanneer een man iets heel graag doet en deze passie uitdrukt. Ze willen gelijk meer over jou ontdekken omdat een man met een passie boeiend en inspirerend is.

Foto’s zijn een expressie van wie je bent. Het is een glimp in wie je bent als persoon en het zegt iets over je levensstijl. Als jouw levensstijl anders is dan de massa, dan is dit super aantrekkelijk voor een vrouw.

Haast je naar buiten en maak die foto!

Ga iets doen dat je geweldig vindt en dat je altijd al wilde doen - het hoeft niet perse iets avontuurlijks te zijn. Heb je altijd al een foto gewild waarop twee meiden je op je wang kussen... doen!

Neem foto’s die jou inspireren en waar jij onder de indruk van bent. Foto’s die, als je ernaar kijkt, je fantastisch doen voelen - omdat wanneer je eraan terug denkt je trots bent dat je dat gedaan hebt.

Als je nog oncomfortabel bent met jezelf te laten ‘zien’, ga er dan juist mee aan de slag. Hoe meer foto’s je maakt, en hoe gekker ze zijn, hoe beter. Je bent niet verplicht om ze te gebruiken. Let maar op, hoe meer camera exposure, hoe natuurlijker je je voor de camera gaat gedragen.

Beeld je nu in wat voor profielfoto jij graag zou hebben en laat het ons weten in de comments hieronder. Succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlNeil Strauss The Game: 7 Trucs die Geweldig Werken in Nederland
Pijl10 Tips Om Je Huwelijkscrisis Te Overleven
PijlIk Zoek Een Vrouw: In 9 Tips Gelukkig In Een Relatie
PijlVideo: 22 Vragen over versieren beantwoordt

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie